Szép jó reggelt Mindenkinek!
Reni, üdv itthon
Remélem, hamar rendeződtök otthon és tudsz majd jönni hozzánk beszámolni
Nálunk ez az első Apa-mentes nap, tegnap egy kicsit beijedtem, hogy mit fogok én egyedül csinálni, de eddig Hál'Istennek minden szépen halad. Éjjel a gyermek csak egyszer kelt, este 9kor evett, aztán 3-kor és reggel fél 8-kor, Apja annyira büszke volt, mintha rajta múlna a dolog
Szóval alakulunk
Nálunk szerintem marad a zoknis keksz, mert a foggátlótól nekem is fájt a fejem, meg nem szeretném, ha bekavarna a hormonokba, Zsuzsóra is egy évet vártunk és nem voltak teljesen rendbe a hormonjaim, szóval nem akarok kockáztatni...
Kattkatt, jól gondolom, hogy valahol az Andrássy útnál laksz? Mert Anyósék a Kodály köröndön és, ha végre majd mehetünk sétálni, tervezek arra csavarogni, szóval, ha lesz kedved, akkor összefuthatnánk esetleg...
A felajánlás Mindenkire vonatkozik, csak Rád emlékszem, mintha ilyet írtál volna...
Szanla, a Gyerekdoki mondta, hogy a BCG oltásnak szépen be kell duzzadnia, az a jó, szóval szerintem minden OK Nálatok. Én még nem néztem a mienket.
A köldökcsonkunk ragaszkodik, de talán egy pár napon belül lepottyan és akkor lassacskán lehet nagy pancsolás.
Kattkatt, nem semmi hízás
Mi 2790-nel jöttünk haza és tegnap volt 2900 a kiscsaj, szóval 110 g 8 nap alatt, szerintem jó lesz... Hát igen, mi is szereztünk mérleget, mert a Gyerekdoki nyomatta, heti egy mérés belefér...
Lara, én úgy tudom, ha már nem nedvedzik, akkor mehet a pancsi! Irígy
Na megyek utamra, majd még benézek.
Mindenkinek napsütéses szép napot!