Új privát üzeneted érkezett!

Edi, Zsani,
jajjjjjj! Semmiképp nem akarom a hó miatt stornóztatni a talit :D !
Csak jelezni akartam, hogy lehet, hogy nem lesz sima a közlekedés!
A férjem meg aztán pláne nem ijed meg 5 cm hótól, még méteresben is elindul autóval :lol: :wink: ! Úgyhogy nem erről van szó....
Reméljük nem lesz több 5 centinél!!!

Anikó

Kép
mamaki73

Ha valakit érdekel rajtam kívül:)

A II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika intenzív koraszülött részlegén dolgozó Dr. Nobilis András neonatológus gyermekgyógyász az Indexnek azt mondta, hogy a WHO ajánlása szerint a 22. betöltött terhességi hét után van esélye a gyereknek az életben maradásra. Ezt az időpontot komoly szakmai indokok támasztják alá, mivel ezen a ponton lesz alkalmas a tüdő a gázcserére, tette hozzá.

Ennek ellenére, amennyiben életjelenségeket észlelnek az újszülöttnél, akkor a születési héttől függetlenül megvizsgálják, de a túl korán születők többségét így sem tudják megmenteni. 22 hetes koraszülött már az ország több kórházában életben maradt.

A 32. hét előtt születő gyerekeket koraszülötteknek, a 26. hét előtt és 1 kilógramm alatt születőket pedig extrém koraszülötteknek nevezik. A 24 hetes kor előtt születő gyerekek közül csak minden harmadik marad életben, míg a még korábban világra jövők közül sokan valamilyen maradandó sérülést szenvednek.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Zsani

Én azt gondolom egy kis hó nem akadály :D
Én mennék akkor is, ezek szerint Te is....
Bibar? Maki? Manorka?Barbuss?

Meme
Én is a 24. héttől tudom... de azt gondolom, hogy ha a 22.héten születne (senkivel nem lesz ilyen) akkor is mindent megtesznek, hogy életben maradjon a kisember ez 10000%.
36.hétig viszont maradnak benn és kész, az összes törpe pocaklakó... :D EdiŐrmester kiadta parancsba nekik :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edi: én is tudom, hogy nem lesz ilyen, de szeretek mindenre felkészülni!! Még a rossz dolgokra is!
Nóci is haptákba végta magát rögtön Edi Őrmester Asszonyság :) :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Én is szeretek felkészülni rá, és ez így a jó, jól teszed... Helyes, Nóci gyönyörűséges kishercegnő szótfogadó picilány már most :P Boti is remélem megértette, mert kiverem az apró manóseggét, ha nem :D

Meme írtam Neked privit :wink:
Vendég

Meme, én is ilyen vagyok.Ezért is várom azt a 24-et. De azért remélem még min. 15 hetet bent tölt a kisasszony. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi Őrmester! Zorka is összecsapta a bokáját 8) !
Akkor kiírtad a szabid :D ?
Zsani?

Meme, még neked akartam írni:
nem csoda, hogy szerelmes vagy Nóci babába :D ! Tudod, itt mindannyian szerelmes kismamik vagyunk :wink: !
Fantasztikus érzés, az tény!!!
Mielőbbi jobbulást neked!
Tényleg milyen kis szorgos vagy ma :D ! Nekem is ideje lenne felpörögnöm :oops: ...

Niki, sajnálom a drága kutyidat, de lehet, hogy Memével értenék egyet... Borzasztó nehéz, de mérlegelni kell. Amúgy teljesen megértelek, nem könnyű helyzet :oops: .

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Zorka is szótfogadó kislány akkor :D:D:D

No, akkor kiírtam a szabit, most már nincs visszalépés jjjjááányok :lol: :lol: :lol:
Vendég

Meme: Édes a kisbabád nagyon! :)

Niki: Sajnálom, hogy a kutyi daganata nőtt... :(

Poci: Neked sem lehet könnyű most a vérezgetések miatt! :(
Pihenj 1000-rel, bár tudom azt teszed!!!
Drukkolok, hogy elmúljon...

Szerintem többünknek is megfordult már a fejében, hogy mi van ha korábban születik a babó...
Remélem (hiszen utasításban Editől megkapták a babák), hogy mindenki bent marad a pociban min. 36 hétig. :lol: :lol: :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

Edi,
:lol: , igenissss!!!

Anikó

Kép
mamaki73

:lol: :lol: :lol: :lol: Boti is vigyázba csapta magát úgy érzem.... bár még alkudozik a zsivány, de nem engedek a 36-ból :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Emi,
ma hogy aludtatok?
Én most sajnos 4 előtt pár perccel felébredtem, és minimum 5.30-ig fenn voltam, forgolódtam :oops: ...
Úgyhogy most elég nyomott vagyok, lehet, ebből délutáni szundi lesz :wink: .

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, persze, hogy Botikád is fegyelmezett! Tudja már ő is a rendet :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Edi: ment a privi!

Mamaki: Tudom tudom! Mindenki szerelmetes...de én még csak most tudtam meg, hogy Kibe is vagyok szerelmetes:) Még friss az élmény...de úgy érzem, hogy még legalább 40 évig friss fog maradni :D

Emi: köszi szépen!!:)

Szegény kislányom van olyan kép, ahol jobban hasonlít a Madagaszkárból a riszámom ugyis ugyis főnökre, mint kislányra:) Apa először frászt kapott...de néha elkaptunk egy ari szépséges pofikát, ugyhogy megnyugodott, hogy lehet büszke apuka, és szabadidőmben nem jártam sokat az állatkertbe..:D :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme

akkorát nevettem ezen a Madagaszkár hasonlaton.... folyik a könnyem :lol: :lol: :lol: Botiról is van egy két fura kép, de Nóci biztos szépséges kislány lesz (annyi8ra tetszik ez a becenév), hisz már most is az, csak ez a 4D-s gép nem volt a toppon ahogy néztem... :roll: A legfontosabb viszont az, hogy végre tudod kiért is vagy oda... ismerem az érzést míg kétséges volt Boti is, olyan furcsa volt, hogy kit is imádok bezzeg most.... Boti életem férfija, ez már nyílvánvaló :roll: :D
Vendég

Edi: hát ez a gép valamiért annyira lassú volt, hogy szegény gyereknek akkora orra volt mint a pinokkiónak néha. Nagyjából megvolt a gyerek feje, egész jól nézett ki egy pillanatig. Aztán hátrarántotta a fejét és ugy nyúlott az orra, ahogy a feje ment hátra felé...:) Vicces volt, ugyanakkor kissé ijesztő. Mondjuk a gyerek is kicseszett velünk...állandóan vagy a lepénybe fordult, vagy lehajtotta a fejét...azt mondta a doki, ha nem az oldalamat UH-zná hanem a hasam, akkor csak a tarkóját meg a hátát látnánk..:) Ugyhogy majdnem a vesémet uh-zta.:) de Mi tudjuk hogy nekünk is gyönyörű hercegnőnk lesz, mint itt a topikban mindenkinek!! :)
Elhiszem hogy furi volt...nekünk az volt furi, hogy tudjuk hogy ki van odabent. Kellett pár óra mire felfogtuk hogy jéééé...tényleg kislányunk lesz! Amennyire kisfiút akartunk az elején, annál jobban örülünk hogy kislány!:)
Boti elhiszem, hogy életed pasija!:) És nem is akár milyen jóseggű:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mármint olyan gyönyörű hercegnőnk lesz mint a topikban mindinkinek a hercege vagy hercegnője!...Na! Szóval értitek...Csoda szép gyerekek lesznek mindannyian! Ez a lényeg! :) Csak kissé meg vagyok csúszva agyilag! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

barbuss jutott eszembe most..meg azúj szárítógépe...irigyirigy vagyok de nagyon!!:) Pláne, hogy most végzett a masa, és ki kéne teregetni...a lakásban meg 92%os a páratartalom...Lassan elkezd esni az eső idebent :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

én sem ijedek meg egy kis hótól,remélem azért nagy nem lesz!! :wink: :wink: megyek természetesen :wink: :wink:

bennt maradnak a picurok a 36. hétig az tuti :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Poci: sajnálom a dolgokat, remélem, még ma elmúlik. Feküdj, amennyit csak tudsz. Nem erőltetted meg magad a hétvégén?
Gratu a 24.héthez.

Zsani: Hess róka koma, már ideje lenne Téged békén hagynia!

Meme: drukk Apácskának az első naphoz. Majd mesélj, milyen volt neki, hogy érezte magát.
Édes a Nóci kép :)

Maki: én is hallottam tegnap a havazást és ráadásul pont szerda este kezd el, csütörtökre egész napra mondta. De hátha meggondolja magát és elszállingózik odébb :)

Tali: részemről is rendben van hó esetén is, mert ide könnyen el tudnánk jutni autó nélkül is

Koraszülés: ne gondoljatok erre lányok, a Babócáknak az a legjobb, ha az albérletet nem mondják fel előbb, ahogy Edi is írta és adta ki parancsba min. 36.hétig maradniuk kell!! Slussz passz.
Meme, sajnos a rosszra nem lehet felkészülni. Ne olvass ilyeneket, csak a jó dolgokra szabad gondolni.
Niki, Te se gondolj a 24.hétre ilyen szempontból. Higyjétek el lányok, nagyon korai még ez a 24.hét, akármit is írnak. Nem akartam újra és újra leírni, de én 24.hetes voltam legelőször.... pici és éretlen a Baba. Bár azt mondják, hogy megmenthető a mai orvostudomány szerint, de annyi károsodással járhat, hogy nem szabad ilyenekkel foglalkozni, csak arra tessék gondolni, hogy min.36.hét, de ha lehet, akkor inkább 38.
Tudjátok, csak pozitívan!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Meme, abszolút megértelek :D ! Remélem nem érezted "lehurrogásnak", hogy "itt mindenki szerelmes"! Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, booocs! Ezzel csak arra akartam utalni, hogy együtt érzünk és örülünk veled, hiszen mindannyian átéltük/átéljük ezt az eufórikus érzést :D !
Amúgy nekünk is a péntek volt még egy fordulónap, mert most erősítették meg, hogy kislányunk lesz :D ! Ebben is együtt érzek veled, mert eredetileg mi is kisfiút szerettünk volna, de mostmár semmi pénzért nem cserélném el én sem a drága kis "hercegnőnket" :wink: :D !
Persze, hogy Nóci is csodaszép picilány lesz! Ez a (valószínűleg) régebbi típusú gép tényleg le lehetett lassulva :( . Nekünk szerencsénk volt abból a szempontból, hogy nem gyakran ficánkolt most az UH-n Zorka baba, így tudta követni a gép, de amikor hirtelen mozdulatai voltak, nekünk is "letorzult" a kis pofikája :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

letorzult=eltorzult :D

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Jó sokat írtatok most is, nem csalódtam :lol: :lol: Mi is sokat mászkáltunk a hétvégén, bevásrlás, játszótér, Tropicarium (Beni szerint ropikari :lol: ), vendégek is voltak, jól elfáradtam, és bűntudatom is van, pihennem kellene a felpuhult méhszáj miatt :roll: A héten megfogadtam, hogy napközben csak pihi és tanulás, nem megyek sehová, csak a bölibe délután.
Keményedés: nekem esténként van olyan, hogy úgy érzem, akkora lesz a hasam, teljesen felfújódik, szinte levegőt sem kapok, és olyan nehéznek érzem. De ez talán nem keményedés, nem? soha nem tudom eldönteni ... de nekem estére mindig hatalmasra nő a hasam, felpuffad, ez másnál is így van??

Meme, jaj, de szuper, éljen Nóci!! Nagyot nevettem a hasonlatodon, de lényeg, hogy minden okés a bébicsajszival :D
Láttam a táblicskuban, hogy hiányzik egy két adat nálam: 31 éves vagyok és bpi. Köszönöm, ha pótolni tudod!

Poci: sajnálom a rózsaszínt, hülye méhszájseb, biztosan az okozza! :twisted: De jó Neked,már betöltött 24. hét!!

Poci, Zsani, sajnálom , még nem jött meg a fügetabletta, de ilyenkor még nem mindig jön meg a posta, meglesem koradélután, hátha... Én szombaton egész nap ezzel kínlódtam, nemrészletezem ... :roll:

Barbuss, szuper lehet egy szárítógép, nálunk folyton lógnak a száradó ruhák, utálom,... És nem gyűri a ruhákat? Most nálunk is a Zalán név a befutó, Apa most Zulunak hívja a manót :lol:

Niki, nálunk is esett a hó tegnap, azt hittem, lehidalok :roll: de mára már nincs nyoma, bár mégmindig tök hideg van.

Edi, örülök, hogy tetszett a film, a héten mi is megyünk :) Irigy irigy hogy taliztok!

Kép

Kép
bébike4

Mamaki: Dehogy! nem éreztem lehurrogásnak!! Még véletlen sem! :) Úgy tűnt? Akkor bocsi!:)
Ez a jó ebben a topikban, hogy tudunk a másik boldogságának is örülni, nem csak a sajátunkénak!

Manorka: Oksi, majd mesélek! És köszi a dícséretet:) (Dagad a májam ilyenkor, mikor dícsérik a kis Nócit! :)
És persze nem lehet a rosszra egy az egyben felkészülni, de ha olyan helyzetbe kerülök, szeretem tudni, hogy mik a kilátások! De persze én sem arra készülök, hogy előbb jön, mint kéne! Bent marad Nóci is, mint a többi kisbébi legalább a 36. hétig! :)

Bébike: Persze! Egészítem a táblicskut!! Köszi neked is a Nóci éljent!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: Milyen filmet néztetek??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Anyamaci, de örülök, hogy szépeket mondasz a János szülészetről!!A szülőszobákról én is azt hallottam, hogy nagyon fullosak (még LCD tévé is van mindben állítólag - ez mondjuk vajon minek?? :shock: :lol: ), én a gyerekágyas szobákról olvastam, hogy ha nem fizetősbe mész, akkor elég gázosak a szobák, ötágyasak és csak folyosói fürdőszoba van. Szóval megéri fizetni azért a néhány éjszakáért. Nálad Eszter milyen vizsgálatokat szokott csinálni? Kézzel is vizsgálta a méhszájat vagy csak uh-val? Mikor mész legközelebb? én március 30-án, még jó messze van :roll: előtte már el kell mennem a cukorterhelésre és lesz újabb labor is. Neked is így van?

Manorka, az biztos, hogy a lehető legtovább a legjobb az anyaméh a bébiknek! Én is ezt szuggerálom most, különösen a felpuhult külső méhszáj kiderülése óta.

Kép

Kép
bébike4

Bébike
csatlakozol????
Vendég

Meme, nagoyn köszi :D

Kép

Kép
bébike4

Meme
Viharszigetet néztük... :) naggyon jó volt... :)
Vendég

MEnnék nagyon szívesen, de Dunakeszi nagyon messze van nekem és ráadásul aznap nálunk vendégeskednek anyósék :roll: (Pedig lehet, hogy inkább Titeket választanálak helyettük :roll: )

Kép

Kép
bébike4

Bébike, de szuper hétvégétek volt :D ! Ropikari :lol: ! Éééédes :D !
Igen, ahogy leírod, szerintem az nem keményedés! Ilyen nekem is volt már, szörnyű érzés, hogy nap végére már levegőt sem kap az ember :oops: . Én azt tapasztaltam ki, hogy ebédre is és az után is csak keveseket, kis adagokat, többször kell ennem, és törekednem kell arra, hogy ne puffasztót, mert akkor jön estére a kidurranás közeli állapotban lévő lufi érzés :wink: ! Vacsira is csak mértékkel eszem. Sajnos már ez a vége, ha jól belakmározunk :D ! Más most az emésztésünk, az tény.
Ja, és pihizz tényleg :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Edi: Viharsziget...hmmmm....nem hallottam még róla..:) A lényeg, hogy jóóól éreztétek magatokat!:)

Bébike: Te is "csíped" anyásodékat..??:D Van akinek normálisak anyósék?? Vagy ez annyira ritka jelenség, mint a becsapódó meteor?? :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

MAmaki, igen, pont ahogy írod, kidurranós, lufi-érzés :shock: akkor ez nem keményedés szerinted se? Néha pedig éjjel van olyan érzésem,mikor felébredek, hogy valahogy legalul a szalagok vagy mik begörcsölnek , nagyon húznak, ilyenkor ha felkelek, akkor kell egy kis idő, hogy a helyükre rendeződjenek a dolgok , valahogy alvás közben annyira másképp helyezkedik babóka, hogy amikor felállok, szinte érzem, hogy áthuppan egy másik pozícióba. Na, most ezt valszeg nem fogalmaztam meg túl értemesen :D

MEme, igen, sajnos engem eléggé idegesítenek, annyira mások mint én és a családunk, de sokszor látom, hogy igyekeznek, így inkább nem írok semmi rosszat 8)

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok lányok!

Itt egy fotó, amin éppen nem csinálok semmit! Ezt jól meg kell nézni, mert nem nagyon van ilyen! :D :D :D Kép Lazítás

A héten kismama-fotózásom lesz, úgyhogy összeraktam a stúdiómat. Nem magamat fotózom, jön egy 31 hetes kismamám. Már alig várom, végre alkothatok szép művész fotókat. :D Titeket is szívesen látlak ám!:) Igaz, hogy nem vagytok a közelemben.....

Ma nagyon nyomi idő van erre, itt most fog esni a hó szerintem, mert igen beborult és én is teljesen álmos lettem.

18-án megyek 4D-re, már alig várom!:)
Legyen szép napotok!

Heni
Kép
henriett74

bébike: ez biztos nem keményedés! az is lehet mostanság furcsa érzés, h kicsikénk feljebb mászott és a gyomrot kezdi egész kiszorítani! a legutóbbi uh-n a buksink már jóval köldök felett volt, tehát a belső szervek megint átrendeződtek, feljebb kerültek! a szalagok nekem is szoktak rendetlenkedni, néha mondhatom fáj is kicsit és ahogy nyúlik a bundám is, szó szerint érezni, ahogy kifeszül nagyobbra! ha sokáig fekszem háton és átfordulok oldalra, akkor én is érzem, h manócska huppan egyet :lol:

Kép
zsani78

Lányok, nálatok is lusti a pocakbérlő???
Olyan fura nekem, Bálintot anno lusta babának hittem, de Botihoz képest egy morgóbajnok volt.... Boti alig alig mocorog egy nap.... már néha felrázom a pocimat hátha, de semmi.... Na olyankor jön az AngelSounds és nyugikázom le, hogy jóóól van megvan csak irrdatlan lusta..... :roll:
Vendég

Pocak

Óriási sőt még sokkal nagyobb gratulációm a 6. hónaphoz :D:D:D éljen éljen... már nem sok van hátra... :P

Kérünk majd Riccardoképet, meg pocakképet is, ha jobban leszel és lesz időd :)
Vendég

Zsani, megnyugtató, amit írsz, nálam is hasonló van.

Heni, nagyon szép a pocód, azért pihizz csak néha,, bár három gyerek mellett :shock: :shock:

Edi, nyugalom, minden rendben van és még olyan nagyon sokat fog nőni a súlyuk, hogy meglátod, néhány hét múlva akkorákat fog rúgni, hogy csak na! Biztos, hogy most is sokat mozog, de azért szerintem még nem érezni minden apró mozgást, azért nem ugyanaz egy 400 grammos és egy két kilós baba mozgása!

Kép

Kép
bébike4

Edi: azt mondják hogy olyan lesz a baba kint is, mint amilyen bent volt! Sztem (bár tudom, hogy nehéz), örülj, hogy nem olyan nagyon eleven! :) Nóci eszméletlen milyen partikat szokott levágni..néha szinte már fáj..akkorákat rúgdos. Van hogy fél órán keresztül püföli anyáját...:) De tény, hogy megnyugtató, hogy érzem! De még jóóó hogy van Angel sound :) Néha én is fülelek azért:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Poci! Tényleg!! Már a 6. hónap...már csak 4 hónap!!! :) Dejóóóó!! Annyira gratula én is!!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bébike
Nem aggódom annyira, csak furcsa, hogy ennyire nyugis.... Bálintot a 18.héttől erős rugásokkal éreztem.... tény és való, kisebb volt a pocakom jóval....

Meme
Bálintnál ez is fordítva volt, nyugis pocaklakó volt, bezzeg kinn.... Minden érdekelte, és mivel nem akart lemaradni semmiről, így az első 3 hónapban nem aludtunk semmit, mert nem akart Ő sem, csak anyája mellkasán.... :D Na nem mintha bánnám, cipelem én azt a manópopót megint, ezen nem múlik.... :lol: :lol:
Vendég

csajok! Nálatok mi az a kaja, amire most nagyon rá vagytok állva??
Én lejöttem az intravénás meggybeföttről, meg a hambiról...most a sültkrumpli ami nagyon megy! :D De irrdatlan mennyiség!! Napi 1-másfél kiló krumpli elfogy. Igaz, ennek egy részét nyersen eszem, de a többit sütve, vékonyra szelve.. :) Még jó hogy nem a kaviárra van ráállva Nóci :) Azt nem bírnánk :) De a krumpli még belefér a büdzsébe :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: akkor ti semmiben sem követtétek a papírformát :) A lényeg, hogy egészséges legyen a kis manóseggű kint is meg amég bent van addig is!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
na igen... mi vagyunk A kivételek.... de majd jól erőssítjük a szabályt.... Én amúgy sem vagyok normál, nálam általában mindig minden fura, vagy másképp megy.... Furabogár vagyok, ahogy anno Pocak mondta :D:D:D:D:D:D
Vendég

nem baj Edi ha furipók vagy! Mi így szeretünk! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Elöször is hatalmas gratula meme, maki és csipet! nagyon szép lett a táblázatunk! A csütörtöki tali miatt meg csak irigykedem, én sajnos most nem tudok szabit kivenni, szerdán megyek elöszőr melózni. Barnusom már nagyon unja az itthon létet, hiányoznak a barátai. Nem is tudom, minek kellett egy hétre kiírni a dokinőnek. Holnap meg hurcolom magammal vérvételre és UH-ra.

niki: ne is mondd ezt a pénzdolgot, nekem is égnek áll a hajam, mert 2,5 éve felvettünk 3,2 milliót az előző párommal, ami most 4 millió azóta, nem elég hogy a törlesztőrészlet emelkedett még a tőketartozás is. És hab a tortán, hogy az ex nem akar fizetni :( Soha többet kölcsönt!!!!

Megyek spenótot főzni, majd még jövök!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

ja! És edi!! Nagy nagy gratula a tegnap előtti félidőhööööz!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Háát, ez a kint is olyan, mint bent a pocakban szerintem azért inkább népi babona. Beni sem volt egy örökmozgó a pociban, de születése után, már icipiciként nagyon mozgékony volt, mindent nagyon korán csinált és nagyon aktív volt (meg persze még most is). Szerintem erre azért nagyon nem lehet alapozni :D

Meme, ha nem bánod, hogy megkérdezem, Te nem az inzulinrezisztencia miatt szedted anno a Merckformint? mert sajna nekem az volt és a mostani cukoreredmények szerint is még van, így én sajnos pl. krumplit, hambit nem nagyon ehetek, a magas szénhidrát miatt. Neked akkor erre nem kell figyelned? (persze, csak az irigység szól belőlem :D de emlékszem, hogy Te is met-et szedtél)

Én amúgy fura módon nem vagyok túl kívánós, inkább az a baj, hogy nincs valami nagy étvágyam. Pl. a zöldsgeket szinte egyáltalán nem bírom megenni, gyümit módjával, inkább nasiznék, azt meg nem akarok sokat, szinte nincs olyan, amire azt mondom, hogy hú de nagyon ennék belőle

Kép

Kép
bébike4

Meme
Kösziiiiii, bizony.... most már mi is kifel megyünk a hercegemmel.... :P

Sakura
Ahogy beáll a jó idő, és sokan már nem fogunk Május végétől dolgozni, jöhet majd a Margit sziget, vagy Városliget, ami közelebb van talán a többieknek is, és bandázhatunk a fűben pléden, viszünk kaját is bőven, és henyélünk egész nap :D:D:D:D:D :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?