Sziasztok!
Jó sokat írtatok most is, nem csalódtam
Mi is sokat mászkáltunk a hétvégén, bevásrlás, játszótér, Tropicarium (Beni szerint ropikari
), vendégek is voltak, jól elfáradtam, és bűntudatom is van, pihennem kellene a felpuhult méhszáj miatt
A héten megfogadtam, hogy napközben csak pihi és tanulás, nem megyek sehová, csak a bölibe délután.
Keményedés: nekem esténként van olyan, hogy úgy érzem, akkora lesz a hasam, teljesen felfújódik, szinte levegőt sem kapok, és olyan nehéznek érzem. De ez talán nem keményedés, nem? soha nem tudom eldönteni ... de nekem estére mindig hatalmasra nő a hasam, felpuffad, ez másnál is így van??
Meme, jaj, de szuper, éljen Nóci!! Nagyot nevettem a hasonlatodon, de lényeg, hogy minden okés a bébicsajszival
Láttam a táblicskuban, hogy hiányzik egy két adat nálam: 31 éves vagyok és bpi. Köszönöm, ha pótolni tudod!
Poci: sajnálom a rózsaszínt, hülye méhszájseb, biztosan az okozza!
De jó Neked,már betöltött 24. hét!!
Poci, Zsani, sajnálom , még nem jött meg a fügetabletta, de ilyenkor még nem mindig jön meg a posta, meglesem koradélután, hátha... Én szombaton egész nap ezzel kínlódtam, nemrészletezem ...
Barbuss, szuper lehet egy szárítógép, nálunk folyton lógnak a száradó ruhák, utálom,... És nem gyűri a ruhákat? Most nálunk is a Zalán név a befutó, Apa most Zulunak hívja a manót
Niki, nálunk is esett a hó tegnap, azt hittem, lehidalok
de mára már nincs nyoma, bár mégmindig tök hideg van.
Edi, örülök, hogy tetszett a film, a héten mi is megyünk
Irigy irigy hogy taliztok!