Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kuglica!
nem is olvastam még végig az oldalt, és igazából mostanában elég ritkán járok erre, de gyorsan reagálok. Pont fültanúja voltam ennek a telefonnak. Nem én vettem fel, mert néha vannak segítségeim, ha arra jár valaki, most is pont így történt. A kolleganő valóban "lecseszte" a pácienst, ami persze nem helyes, de jószándékból tette szerintem / nem védeni akarom/, hogy ne az orvos akadjon ki rajta/ így értelmeztem, abból , amit hallottam/ . Még "súgtam" is neki, hogy mondja, minden eset más, és minden orvos szokásai is mások, de ő a praktikusabb oldaláról közelítette meg a dolgot, hogy megnyugtasson valahogy.
Már régebben írtam erről , sőt be is írtam a Kaáli-könyvből az idevágó részt, visszanézhetitek a hozzászólásaimnál, most azt nem írom le még egyszer.
A progesteronoknak van egy maximális adagja, annál többet egyszerűen nem tud a szervezet hasznosítani! Hogy ezt milyen formában visszük be az szinte mindegy. Injekció, kúp, tabletta, zselé , mindegy. Csak a felszívódás és lebomlás üteme és módja más, de felszívódik mindegyik! És a maximumnál több nem, nem tudja értékelni már a petefészek. Egyik orvos ezt preferálja, a másik azt, de ők maguk is váltogatnak saját meggyőződést vagy módszert is. Sajnos szignifikáns terhességi ráta emelkedés egyik esetben sincs a másik javára avagy ellen. De ha már az egyiket elkezdtük a felszívódás mássága miatt praktikus azt folytatni, nehogy hirtelen leessen a szint.

Azt gondoltam, hogy topik-forrás az aggódás tárgya, de azt nem , hogy pont ez a topik az, hiszen rengeteg van. :)
Sokszor a megnyugtatás, egymás támogatása mellett, legalább annyi aggodalom is születik az itteni beszélgetések során, szerintem. Van, hogy napfényre sem kerül, csak magatokban őrlődtök valamin, igaz? Bizonyára egyetértetek ebben. Tényleg minden eset más, nem szabad párhuzamokat vonni . Mindenki más korú, más súlyú, mások az alaphormonszintek, mások a meddősége okai stb. Nincs egyazon csizma , ami felhúzható, hogy mindenki terhes legyen. Ha lenne már , rég tudnának róla a meddőségi központok és a ráta 100% lenne, nem 30.
Az a baba születik meg, aki meg akar születni.
Tudom, hogy a pszichének kell az "én mindent megtettem" tudat, ezt már -máshol- átbeszélgettük a lányokkal, ebben maximálisan támogatok is minden hozzám fordulót.
DE. Minden baba megszületik, aki meg akar születni, és akkor, amikor ő akar. Még akor is, ha esélytelen a megszületése.
És ez teljesen független a kezelésektől, hiszen egy olyan kezelésekből is jön létre terhesség, ami a legkevésbé "ideális" végig...
Mindegy a nyálkahártya, a petesejtszám, az embriószám, a pontjai, a progiszint..... stb, stb. Ez mind legalább felerészben lényegteten.
A másik fele valahogy- valahol máshol dől el.
Ez az igazság. Tudjátok jól.
Ez 18 év tapasztalata, kb. 20 ezer lombik-kezeléssel, amit láttam, kísértem, átéltem, veletek együtt.

Én nem cseszek le senkit... igaz? védjetek meg. :wink: :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára harcimokus 2010.03.05 23:03-kor.
harcimokus

Nos, most olvastam vissza pár oldalt, mostanában nem járok erre /van, akik tudják az okát :? /
Hogy mennyit emlegettetek mostanában! Csoda, hogy nem csuklottam!
Tényleg Kuglica! Miért nem írtál privit? Megnyugtattalak volna, ebben biztos lehetsz.
Nagyjából mostmár átlátom a szövevényes-progi ügyet.
Csak azt tudom mondani, igaz, hogy kicsit alacsony, de nem annyira, hogy kétségbe kéne esni / ha 30 alatt lenne, akkor nekem se tetszene, ezt nem szoktam tiltkolni soha, ha valami nem oké/
A hcg annyira magas, hogy nem gondolom, hogy a baba nem fejlődik tovább. Ha ez 14. nap volt, nem több -ezt nem tudom .....
A progi szuri most hónapok óta beszerezhetetlen még külföldről is, ezért nem is írják fel. És, ha elkezded, mondjuk pár heti adagot beszerezve valahonnan, mi lesz, ha elfogy? nem szabad vele leállni, akkor tényleg vetélés lehet a vége-ezt próbálta a kolleganő is mondani.
Egyet viszont mondanék: ezzel az "alacsony a progim, mi lesz?" érzéssel nagyon szépen felturbózod magad és a tudatodat rávezeted a progiszint csökkenésre.
ha megnyugodnál és meggyőződéssel várnád a hétfőt, hogy minden rendben, hiszen meg akar születni a babám,akkor két dolog történne: nem idegeskednél 5 felesleges napig, vagyis már csak kettő... és nem csökkenne a progiszint.

Egyébként írtam a héten olyan kórlapot /statisztikákat írok/, aki terhes 30-as progival is, 250-es hcg-vel. Dobogó szivű babával küldtük terhesgondozásra a 10 . héten. Utrogestant kapott 3x2-t.
Ha kéred priviben megírom a keresztnevemet és úgy megtalálsz benn telefonon vagy személyesen, de lányok is megírhatják priviben.
Csak reggel 7-8 között vagyok fizikálisan látható a Kaáli recepció környékén mostanában, és még egy darabig.
Írj nyugodtan.
harcimokus

Jó reggelt!

Most csak egy gyors bekukk, megyek vizsgázni, holnap meg Pest, ugyhogy majd vasárnap este leszek.

Puszi: nagyon ügyes vagy (mondtam én), szorítok a sikeres randihoz :lol: :lol:

Kugli: remélem már jobb kedved van

Irises:sajnálom :cry: :cry: :cry:

Nati: jól vagyok köszönöm, különösebben nem érzek semmit, néha a hasam alját, de nem nagyon. Gonal + merional megy

Babás+ pocakos lányok: csudahelyes babák vannak ám "odaát" és csudiszép pocakok!!(én is akarak, én is akarok, én is akarok)

Harcika írtam privit, ha nem baj :oops: Viszont én szerintem veled beszéltem hét elején, elfelejtettem hogy hogy kell beadni a gonalt :shock: (szégyeltem is magam) :?
ancsi80

Lemaradt:

Baba, Bols örülök hogy jól vagytok, drukkolok továbbra is hogy minden rendben legyen. :wink:
ancsi80

Drága Harcimókus!

Írtam már egy hsz-t, de elszállt.. ha később ismétlődve megjelenne, bocsánat. Szóval:

Nagyon szépen köszönöm a részletes és profi módon leírt információkat, nem csak a magam nevében, hanem az itt fórumozó és a jövőbeni itt fórumozó lányok nevében is. :wink: Remélem, hogy rajtam kívül mindenki figyelmesen elolvassa az általad írottakat.

Nem haragszom a kolléganődre, teljesen jogosan cseszett le. :) Magamra haragszom. Én úgy gondolom, hogy pszichológiailag nagyon károsak voltak számomra a tegnapi események és én ezt hagytam. Remélem, hogy a lányok is figyelmesen elolvassák mindkét hozzászólásodat és az "aggódók" ezekkel már nem fognak vitatkozni - mint ahogy sajnos többen megtették tegnap a kolléganőd és két orvos véleményével kapcsolatban is ahelyett, hogy engedték volna ezeket a véleményeket elfogadnom, hogy lenyugodjak. :roll:

Még egyszer köszönöm az információkat, számomra teljesen világosak és érthetőek. Nagyon várom a hétfőt, hogy egy megnyugtató vv-t lássak.
kuglica

Lányok - kérlek szépen ne írjátok nekem, hogy "nyugodjak már le!!!".. Aki segíteni szeretne, írjon nekem, hogy hol tudnék most hétvégén egy vv-t csinálni. Sokat segítene nekem hétfőig. Csináltam egy tesztet ma reggel és olyan haloványka a csík.. :(
kuglica

Kugli, az én csíkjaim is halványak voltak, kérdezd csak meg Harcikát. Most pedig itt mocorog a kis Drágám a pocimban!Tényleg ne idegeld már magad! Harcika is mindent megtett, hogy megnyugodj!Hallgass rá!!!

Harcika: puszillak!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba - külön köszönöm neked is és másoknak is a megnyugtató infókat, melyek azért voltak megnyugtatóak számomra, mert a kérdéseimre konkrét válaszokat kaptam. A te válaszod kiemelten prezíc volt. Külön köszönöm azoknak is, akik privit küldtek nekem az utro-s sikerükkel kapcsolatban és elmondták, hogy az progi-szuri nem "tuti".. mert nekik meg azzal nem jött össze. :wink:

Nem akarom idegelni magam (de az elmúlt egy, másfél nap eseményeit már nem tudom visszafordítani) - éppen ezért szeretnék megnyugató eredményt látni.

Harcika nevét megküldenéd nekem priviben? Hátha bent van ma..
kuglica

Kuglica, asszem a kaáliban hétvégén is mehetsz vérvételre. Egyébként nekem blasztó babával a 14. napon is olyan halvány volt a tesztem, hogy alig hittem el, hogy terhes vagyok. Pedig 10-es érzékenységű teszt volt! Utána kezdett csak el erősödni a csík.

skrisz72

Szia Skrisz - köszi szépen, aranyos vagy. :) Igen, ez nekem is eszembe jutott, csak sajnos későn esett le a tantusz.. :) A Kaálit kb. 9.15-kor hívtam, kb. 9.45-re értem volna oda leghamarabb.. vérlevételt még vállaltak volna, de teszteredényt már csak hétfőre. Kis könyörgésemre már majdnem hajlottak volna arra, hogy mégis megcsinálják.. de amikor a nővérke számára kiderült, hogy csütörtökön már voltam és a doki jövő hét elejére hívott vissza, akkor mondta, hogy csak hétfő - semmiképpen nem ma. Azzal magyarázta (jogosan), hogy ha az orvos így kérte, akkor így.. és egyébként is a megemelt gyógyszernek napok kellenek a beépüléshez és emelkedést ma még nem biztos, hogy lehetne látni. Szerintem ő is védeni akart a saját dokim előtt is.

(Az egy másik dolog, hogy én ma annak is örülnék, ha azt látnám, hogy a hcg és a progi nem ment lejjebb.. és ezért én ma szívesen kifizetnék párezret.. de már nem volt erőm tovább könyörögni).

Mindegy - várok most már hétfőig. Addig is, lejövök a fórumról - az így mindenkinek jobb lesz. :wink:

Keny - köszi a telefonbeszélgetést.
kuglica

Kuglica, a hétfőig már csak 2 kell aludni, nagyon hamar el fog telni hidd el. A hcg nagyon magas volt+ megemeltlk az utrót is, nem lesz semmi baj!!!!!!!!
Tessék a férjecskédet karonfogni elmenni egy picit sétálni, beülni egy sütire este pedig elmenni moziba, vagy színházba.
Egyszemkétek nagyon erős és nagyon akar, de az anyukájának egy kicsit le kell nyugodnija és sütit kell magába tömnie :lol: :lol: :lol:
pbj12

Sziasztok Lányok!!!

Pzszika írta, hogy 6-an termékenyültek meg!!!!!!!!! :D :D :D
Visszaültetés napja még nincs meg...

/elnézést, fél kézzel most csak így tudtam hírt hozni/

Osztódó drukkok 10000rel!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++

Minden Akciósnak drukk!!!!+++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Puszi, gratula a fél tucat sikeresen randizónak! További osztódást segítő drukkjaim mennek! ++++++++++++

Nani, köszi, reméljük minden rendben lesz!

Irises, sajnálom, de nagyon erős csaj vagy!

Mindenkinek drukkolok, amihez éppen kell!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Puszi,
további drukkok mennek fél tucatkának!!!! Osztódjatok ügyesen kicsi embrik!!!! +++++++++++++++++++++++++++++
Még az is lehet, hogy holnapra csatlakozik hozzájuk egy-két tesó :wink:

Kuglica,
továbbra is drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!ű

Ancsi,
miből vizsgáztál? Hogy sikerült??
hányra mentek holnap?? A doktornő lesz??

Pbj,
Ti mikor és hogyan tovább??? Jó volt a síelés?????

Bols,
ugye jól vagytok?????

Baba,
mikor lesz eredmény???

Keny,
tudom, ilyenkor türelmetlen az ember, de meglátod, hogy lesz ám ott olyan mocorgás, hogy majd visszasírod ezeket a nyugis napokat :P

Sztrityi,
ez aztán a jó hír, nagyon ügyes vagy!!!! Jó látni, hogy vannak még jóindulatú emberek!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Sajna nincs sok időm mostanában írni, de olvasni olvaslak benneteket!

Kuglica,
én érzem, hogy minden rendben lesz nálatok!
És a teszttel ne foglalkozz, kismama vagy, és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Irises,
léleksimi(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Puszi,
ezek fantasztikus hírek!!!!!!
Gratulálok!!!!!!

Minden akciósnak küldöm a drukkokat!
Várakozóknak meg az időgyorsítót!++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Puszi:
hatásosak voltak a randi drukkok.
6 igazi randi sikeredett ez szuper!!!!!!! :D

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Tnati: 3 hét múlva.

babaimádó
Kép
babaimado

Puszedli: hurrá! Drukk++++++Mind ICSI-s ugye?

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi,
juhéj, drukk a kis hatosfogatnak! 3 pocakba, 3 fagyiba tesónak! :wink:

Irises,
:( :(
kitartás a következő menetig :roll: aztán újra hajrá :)

angel37

Sziasztok!

Puszi: gratulálok a randihoz, szófogadó gyerekek, csak így tovább, szorítok nagyon :wink: :wink:

Baba: örülök hogy minden ok, kicsit átlopóztam a másikba, kis virgonc baba :lol: Te kislányt vagy kisfiút érzel?

Nati: angol felsőfokon voltam, szóbeli sikerült, írásbelit még nem tudom, bár a holnapi nap jobban izgat-izgatott :roll: ...Szerintem lesz holnap a doktornő, bár volt már hogy a "fiúk" közül vizsgált valamelyik, nekem úgy is jó, csak jó híreket mondjanak :shock: :wink:

Na megyek pihizni, holnap jövök a (jó) hírekkel :D

További szép hétvégét mindenkinek:lol:
ancsi80

Ancsi, ügyes vagy!
Eddig kislányt éreztünk, mindenki szinte azt is jósol nekünk, de az orvosoknak még nem sikerült megkukkantani, mert annyira kis rafinált a Drága.

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi: hajra hajra 6-os fogat!

Kuglica: ahh, meg olvasni is rossz volt az utobbi hozzaszolasokat. Probalj mengyugodni, mindent megteszel a babaert! drukk drukk hetfohoz!
+++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

Till: koszonjuk a hiradast! :) Puszi Lencsinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Puszika, hatszoros gratula a petikéknek! Osztódjanak szépen!

Kuglica, ma is drukkolok neked! Sok-sok babaragit küldök!

Ancsi, gratula a nyelvvizsgához!

Irises, nagy ölelés!

skrisz72

Puszi: gratulálok az ügyes babácskákhoz! Továbbra is drukkok mennek!

Ancsi: drukk és nagyon várom a jó híreket!

Kuglica: drukkok mennek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat Lányok! :D
Holnap kell telózni reggel, remélem minden rendben lesz!!!!!
(Tegnap tanfolyamon voltunk, aztán bnőméknél, csak éjjel értünk haza,...)

Till: köszi a híradózást!

Kugli: minden rendben van! Örülök, hogy Harcika megnyugtatott! :D

Ancsi: hajrá CSajszi! És gratula!!!!

(((((((((((((((Irises)))))))))))))))))))

Mindenkinek cupp!!!

Tegnaptól utrózok és progiszurizok, azt hiszem holnap megpróbálok berendelni szurit. Harcika írta ugye, hogy nehéz beszerezni,... mi lesz ha sikerül és nem lesz progim???? Muszáj szereznem, mert sikerülni fog a lombik! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi, ne aggódj én is progiszurival kezdtem (a korábbról maradtakat használtam fel, 1 szuri+1 zselé/nap), aztán napi 2 gél ment, tehát folytatható ezzel. Drukk továbbra is! ++++++++++++

Ancsi, ügyes vagy! Mennek a drukkjaim!++++++++++

Nati, köszi jól!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok,
Puszedli, a 22 db megvan még, áll az ajánlatom, ha szükséged lesz rá, csak szólj :)
6-os csapatnak drukkok mennek továbbra is.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!
Bár én még nem járok a Kaáliba eldöntöttük a féjemmel,hogy elmegyünk mert több mint másfél éve sikertelenül próbálkozunk.Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy hogy van ennek az egésznek a menete?telefonon vagy személyesen kell időpontot kérni?mennyi a várakozási idő?milyenek az orvosok?kérlek szépen titeket,hogy segítsetek az elindulásban.Ja és még az anyagi oldaláról is érdeklődnék!nagyon szépen köszönöm a segítséget,és ha nem bánjátok akkor csatlakoznék hozzátok! :roll:
Vendég

Bols: köszönöm, de jó, hogy ezt megírtad nekem!!!! KÖSZÖNÖM!!!!!!!

Alle: Köszönöm szépen, és lehet, hogy tényleg kelleni fog, kölcsön persze! Megnyugtató ez nekem, így nem fogom szétizgulni magam, ezen legalábbis! :lol:

Gabó: szia. A menet a köv.: telefonon bejelentkezel és kérsz időpontot konzultációra. Ott pedig majd mindent elmondanak. Ha van valami papírod már, bármi (vérvétel,...), azt vidd majd magaddal! Jó kezekben leszel! Minden orvos nagyon jó, mind szakmailag, mind emberileg! Konzira nem kell sokat várni, és kb. 10.000 Ft, de ezt nem tudom.
Írj bátran és kérdezz, ha még valamit tudni szeretnél!

Kép

Kép

*puszedli*

Szia Gabó,

Telefonon kell bejelentkezni ha nem kérsz kifejezetten 1 dokit akkor szerintem hamar bejutsz én egy dokihoz akartam menni hozzá 2 hónapot kellett várnom. Most az első konzi kb.1 óra de annyit vannak veled amennyi a kérdésed és minden előző leletedet átnéznek. Az első regisztrációs konzi 13.000.- utána a többi 1500.-/alkalom.

Vizsgálatokban szívesen segítek amik tuti kellenek én most voltam az elsőn "taposom az utat". Ha érdekel nyugodtan írj privit!

szrityi

Puszika, további osztódást a gyerekeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iris, szólj, ha tudok, segítek.

Kugli+++++++++++++++++++++++++ !

Gabóó üdv!

Mindenkinek szép vasárnapot!
nani72

Szrityi ment pü!köszi!
puszi köszi
Aranyosak vagytok!remélem hamar eltudjuk indítani a folyamatot!
puszi
Vendég

Na az előbb írtam tök sokat, erre eltűnt :evil:
Akkor előlről:
Sziasztok :lol:

Puszi: drukkolok továbbra is a picuriknak, hogy ügyesen osztódjanak :lol: , ma nem is kellett telózni? Holnap hánykor kell?

Baba: ha jó emlékszem, jövőhéten is mész, ott már szerintem megtudják mondani, hogy kis ficánka kisfiú vagy kislány :D
Már lassan eltelik egy hét, szorítok továbbra is,hogy minden rendben legyen

Bols: csini pocak, nagyon kis vékonyka vagy!!Örülök, hogy minden ok :D Jé egy megyéből valók vagyunk :lol:

Skrisz: megnéztem a képeidet, Eszter csudihelyes :lol:

Timikém: puszillak :lol: :lol:

Rólam: 6 szép és pár apróbb tüszit növeszgetek, de még nőniük kell mindegyiknek, ha jól emlékszem olyan 10x12 körüliek a nagyobbak,így megy tovább a szuri, kedden uh, hétvége körül punkció, ja és a mnyh: 9a.Ennyi
Egy kis drukkot kérnék még hogy az apróbbak is szépen megnőjenek :wink:

Képzeljétek, hogy jártam. Ugye a délibe mentem kiváltani a gyógyszert, számlát kértem amit a csaj elrontott, majd szerencsétlenkedett vagy fél órát és szólt hogy ugorjak be máskor a számláért, mondom neki hogy vidékről járunk, nekem most kéne
Erre a csaj ránéz a receptre és szájhúzogatva ezt mondja: hát ugyis idefog még járni egy jó darabig. :shock: :shock: :shock:
Azt hittem lefejelem(még jó hogy ott volt az üvegfal)-bunkó tapintatlan paraszt :evil: :evil:

További szép vasárnapot mindenkinek
ancsi80

Ancsi, biztos úgy értette, hogy progiért jársz majd meg terhességi uh-okra :D . :D Nyugi!Drukkolok.

babaimádó
Kép
babaimado

Ancsikám: a déliben vannak ilyen "kedves" emberek! Nekem mindíg olyan késztetésem volt, hogy kihúzzam az üvegen keresztül őket! :D Lehet, hogy még egy darabig arra fogsz járni, kb. a 6-8. hétig! :wink:
Ha felhatalmazol, akkor szívesen hozom rólad a híreket, amikor van valami! Apróságok meg fognak nőni! Pusszantalak!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ancsi:
kis drukkot nem tudok küldeni csak milliónyi drukkot az is jó lesz ugye!!!!!! :P

szrityi

Ancsi, további drukk neked is!
(déli patika sztori: Egyszer elfelejtettem a kaaliban inzulinos tűt kérni a supréhoz. Kértem a patikuscsajt ,adjon inzulinos fecsit ,jeleztem, hogy át kell szúrnom majd a műanyagdugót. Adott is,azt hiszem valami narancsszínű végűt, ami oly vékony és gyenge volt, átszúrásnál elferdült mind, használhatatlan volt. Már máshol,más patikában is jártam így, hogy egyáltalán nem értenek ahhoz,hogy melyik injekcióhoz miféle tű ajánlott)

Off leszek bocsánat:
Keresztgyerekem a miskolci Kézműves Kupán (fodrász-kozmetikus bajnokság) ismét elhozta az aranyérmet 2 számban! (mindkettő modern, férfi fodrászati szám) Rtl tévéhíradóban a "Mesterünk" is megszólalt. Jaj, olyan büszke vagyok!
nani72

Nani:

Jobb esetben nem tudják.
Nekem a múltkor Choragont kellett volna beadni izomba. Mivel ezt tanultam mondtam muscos tűt meg fecsit kérek a gyógyszertárosnak. Na el kezdtek faggatni, hogy mire kell,? mintha valami drogos lennék.
Már csak az nem tudta a végén aki nem akarta hallani hogy tüszőrepesztő szurit kellene beadni nekem csak nincs mivel.
Hihetelen.

szrityi

Sziasztok !

szégyenlem magam, hogy egész héten nem jöttem
de most aztán itt vagyok :wink:

Meli
hogy vagy ? 5 kg -jól hangzik ! csak így tovább !
futni szoktál ( lehet, hogy már írtad itt, de az agyam mostanában mint a szita.. :oops: )
vagy esetleg tornázol ?
köszi az időgyorsítót ! nagyon rám fér, egy hónapja abbahagytam a Danovalt és pirire várunk de nagyon :shock: :shock: :shock:

Baba
kis rafkós babátok van !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Puszi
hajrááááááááááááá !!!! drukkhegyek holnapra !
gratula a hatosokhoz !! :D :D :D :D :D :D

Ancsi
hogy vagy ?
gratula a szóbelihez !!!! :D :D :D
én is Heves megyei vagyok
gyöngyösi vagyok, de 5 éve Egerben élek

Gabóó
üdvözlet itt ! ez egy igazi összetartó és együtt harcoló topik !!! :D :D :D :D :D :D :D
én valahogy mindig így képzeltem el az egészségügyet, mint amilyen a Kaáli
ja, és a Kaáliban mondták először a cisztámra,hogy valszeg endóm van, addig más orvosok dermoid cisztát mondtak :evil:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Remélem mindenkinek jól és nyugodtan telt a hétvége! Ugye, Kugli! :)

Puszi: drukk hegyek a kicsikéknek!

Gabó: üdv!!! Mi is most fogjuk csak elkezdeni az egészet! Nekünk ápr. 1-re van időpontunk! Kiváncsi vagyok, te mikorra kapsz! :)

Ancsi: háááát, sok a bunkó ember sajnos... Sok-sok drukk a tüsziknek! Növesztegesd csak őket!!! :)
gigibp

Ancsi: drukk a kicsi tüsziknek!!! :D
Ma nem kellett telózni, holnap reggel kell. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám - folyamatosan drukkolok ám neked! Hajrá pöttyöcskék! Végül hányat kapsz vissza? És hányra mész ma a Kaáliba? Én reggel leadom a vért, utána elmegyek egy tárgyalásra és kb. 11-12-re megyek újra vissza. Ott leszel? Istenhegyibe jársz te is, ugye jól emlékszem? Megküldöm a mobilszámom neked priviben. Ha össze tudunk futni egy pillanatra, adok egy bátorító ölelést neked. :wink:

Irises - csak azt szeretném mondani, hogy sajnálom. :( Nem reagáltam hamarabb, ne haragudj, mert annyira elvoltam a magam progi-ügyével. Fel a fejjel! Most három hónap szünet van? Ilyenkor spontán lehet ám próbálgatni, ugye?

Ancsi - hajrá tüszők! Eddig - úgy látom - minden rendben van.
kuglica

Keny - mi újság van nálad? A baba mocorog már? Nőnap alkalmából már csak jelez neked a kis fütykös. :lol:
kuglica

Puszi, drukk a telefonhoz! Várlak a hírekkel!

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj.. a legfontosabbat majdnem elfelejtettem: a drukkolóknak köszönöm a drukkokat.
kuglica

Kugli, remélem végre nyugodt vagy!++++++++++++++++++++gyere vérv.után.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Köszönöm a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok :D :D Remélem használ :wink:

Timi: ez egyértelmű, nem is kell kérdezni :wink:

Viki: én is egri vagyok :D , milyen "kicsi a világ"

Nani, Szrityi: hát katasztrófa :evil:

Nani: tényleg te most hol tartasz?

Puszi: nagyon várom a mai híreket, de mondom: ügyes kisgyerekek :lol: :lol:

BAba: valószínű :D , drukk Neked továbbra is Ficánkához (remélem nem haragszol hogy így hívom babácskát, de olyan aranoyos ez a név, meg a kishableányt is úgy szeretem :oops: :oops: )

Szép napot (bár nem tudom, hogy egy hétfő lehet e szép)
ancsi80

Kugli: drukkolok a mai vérvétel eredményéhez+++++++++++++++++++++

Irises: jobban vagy? (kivizsgálásban lehet én is tudok segíteni, "elég sok" volt)

Kata: grat az esküvőhoz (szerintem még nem is gratuláltam)Milyen esküvő lesz? Ruha?
Na most már tényleg lépek melózni
Puszi mindenkinek
ancsi80

Ancsi, dehogy haragszom! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?