Sziasztok!
Szép napos idő volt ma, csak hűvös volt sajnos.
Ma meglátogattuk a nagyikámat és útközben betértünk a macifarmra is. Szuper jól éreztük magunkat most is ott.
Zsani: nagyon szép és formás a pocód!
Emi: uhh, de korán keltél ma, tényleg, mint egy kis kakas
Niki: hó esett ma nálatok?! Sajnálom. Este láttam az előrejelzést és már megint mást mondanak, mint 1-2 napja, sajna hidegebbet, télies időjárást. Nem is tudom, mikor jön már tavasz
Pedig én már annyira rá készültem lélekben, hogy jövő héttől jó idő lesz, erre tessék....
Naná, hogy mesélj nekünk ilyen szupi híreket, mint az első sikeres bilizés. Nagy lépés ám! És ügyik vagytok mindketten! És lehet, hogy nem volt még tudatos, de el kell kezdeni valahol... szóval gratula mindenképpen!!
Drukk Neked holnapra!!!
Maki, Freyja: én a Hajdú doktornőnél a Praxisban és anno a Szabolcs u-i kórházban voltam, mindkét helyen többször is. A MÁV-ban pedig egyszer mentem volna hozzá, de éppen akkor volt finanszírozási probléma és elküldtek mindenkit sok-sok várakozás után, mert nem tudták a rendelést vállalni (egyébként ez azóta megváltozott és zavartalanul működik minden továbbra is, csak sokan vannak, ez az egy hátránya). Úgy emlékszem, Zsani a MÁV-ban volt UH-on, csak nem tudom, hogy Hajdú doktornőnél volt vagy akkor éppen ki rendelt.
Freyja, milyen szempontból kérdezted, a doktornő miatt vagy a kórház miatt?
Meme: hatalmas gratula a kislányodhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jajj, de jó, hogy megmutatta magát a kis Noémi!
És annak is örülök, hogy minden rendben van! Szupiiiiii!!!!!!!!
Emi: Te is nagyon csini kismami vagy! Szép a pocikád! Gratu a 23.héthez.
Maki: nekem tetszik a Zorka, aranyos név!
Anya.maci: én is azt hallottam a képről, hogy nem igazi, hanem szerkesztett kép. Persze, ettől még valóban szuper jó lett.
Tali: nekem is jó a 11 óra, viszont nem tudom még, hogy autóval tudok-e menni, szerdán délután fog kiderülni. A fékeket cserélték a héten, de nem úgy fognak, ahogy kellene és vissza akarjuk vinni. Szerdára kaptunk időpontot, csak nem tudom, hogy aznap lesz-e autó vagy csak másnap
Ha csütörtökön, akkor sajnos nem én fogok érte menni, hanem a párom, így egyelőre nem merek bevállalni senkit, ne haragudjatok. Ebben az esetben busszal fogunk mi is odamenni. De még nem 100% semmi, csak az, hogy ott leszünk akár így, akár úgy, mert talizni viszont mindenképpen szeretnék Veletek.
Megyek aludni, mert ma jól elfáradtam.
Jó éjt!