Új privát üzeneted érkezett!

Hűűűűű, enyém a laptető! :)

Emi
email4
Budapest

Emi, aranyos vagy, köszi :D !
Jól tetted, hogy "napoztál" kicsit a kocsiban :wink: !
Szépen gömbölyödsz már te is, csini vagy :) ! Nem semmi, már 23. hét 8) ! De jó!
A névválasztással hogy álltok, még nincs döntés :wink: ?

Nálunk már 90%-os talán a név, de még picit latolgatjuk, bár szinte az egész család már Zorkának hívja pindurkánkat :D ! Már fura lenne, ha egyszercsak közölnénk, hogy mégsem az lesz...
Egyedül anyukám nyilvánította ki ma a negatív véleményét a Zorka névvel kapcsolatban, és nem túl diplomatikusan, úgyhogy jól felhúzott, mondtam neki, hogy ezért nem érdemes felhívnia, tartsa meg a tapintatlan megjegyzéseit :evil: ...
Férjem erre: csak azért is Zorka lesz :lol: :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Memeeeee: GRATULA NOÉMIHEZ!!! És teljesen egészséges, szuper!!

Maki: ZORKÁTOK NAGYON ÉDES!!! Sztárfotó! :D

Emi: nagyon csinik vagytok Ti is!

Edi: tesóm is most látta a Viharszigetet, ő is áradozott, hogy milyen jó. Szerintem mi is megyünk moziba :) Egyébként Ákosunk lesz - Meme is beírta már a táblába, köszi Meme!!

Niki és Barbuss: csak így tovább, drukk Emmának és Rikinek, nagyon kis ügyesek lesznek bilizésben!!

Hétvégén pihizünk, aztán szerintem megrövidítem az útvonalat a genetikai tanácsadókhoz, kihagyok pár lépést, és bejelentkezek a Hajdú Krisztához. A héten utána akarok járni a lepény-dolognak, hogy igényel-e különösebb figyelmet, vagy sem. Bibar, igazad van, úgy vagyok vele, hogy ha a Manóka jól van, nagy baj nem lehet.

Freya: remélem Téged is megnyugtatnak a héten ;)

Mindenkinek szép estét!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Nézzétek mit találtam a babanet szülészeti fórumon!
Magyar anyuka fotózta le a saját hasát, semmi photoshop!
Döbbenetesen édes :)

Kép
Vendég

Meme
gratula :P :P :P :P :P gyönyörűűűű :wink: :wink:

Barbus
persze hogy lehet csatlakozni :wink: :wink: :wink: szerintem a 10 jó is lenne nem???

Edi??
szerinted 10 óra jó??és a többiek??Manorka??

Mamaki
nagyon cukkkkiii :lol: :lol: :lol: neked jó a délelőtt??
persze irjad meg mi kell és viszem :wink: :wink:

holnap rakok fel kisfiú rucikat,Olivérét válogattam :wink: :wink:

Emi
nagyon csini vagy :wink: :wink:

Csipet
nem is lesz bizony semmi baj :lol: :lol: :lol:

Pocak
hol jársz??

bibar

Sziasztok!
Olyan idétlen nap volt a mai.Nem tudom, hogy az időjárás miatt-e, de nem volt se kedvem semmihez, sem nem haladtam semmivel. Annyi mindent szerettem volna pedig, de a vasalásnál leragadtam. :( Holnap 8-ra tudok menni a dokihoz.Remélem jó híreket mond!
Daniék megnyerték a meccset.Ez volt az egyik legfontosabb a szezonban.
Emi,nagyon csini a pocid!!!!!!

Meme gratulálok a kislányhoz!!!!!!Szupi, hogy minden ok!!!!!!!

Barbuss, nagyon ügyik vagytok!!!Aztamindenit!!!!!!Nagyon haladtok, csak így tovább!!!! Aranyos vagy, de Rikinél ez még csak véletlen, szóval nálunk messze még az út vége. :)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

freyja: én eddig mindíg ott voltam, nyugodtan kérdezz!

barbuss: nektek is gratula a bilizéshez :) jó, h Nektek már vannak ilyen élmények!

meme: gratulálok a kispuncishoz :lol: :lol:

anya maci: köszönöm :) nagyon örülök, h elmentem, sztem hétvégén kihullott volna már a hajam! 44 az nem 29! punktum :lol: jó kis fotó, díjat is nyert vmelyik fotóversenyen :lol:

maki: köszönöm :lol:

emi: nagyon csinos vagy, mint mindíg :wink: férjednek boldogságos szülinapot kívánunk :lol:

Kép
zsani78

Lányok!

Bocsika, hogy ide írok, de lenne 1-2 dolog eladó, ami érdekelhet Titeket!

Brendonos kókuszmatrac: 60x120-as kiságyba, képek itt:

http://www.teszvesz.hu/item948845495_ta ... somag.html

Tavaszi kismamarucik (3 ing, és egy farmerszoknya):

http://www.teszvesz.hu/item948845495_ta ... somag.html

Privibe bármi kérdésre szívesen válaszolok!
Szép estét!

Kép

Kép
csnixi

Hellóóóóka

Meme
Óriási gratulációm Noémihez :)

Maki
Klasszak a képek a kis Zorkáról, nekem nagyon tetszik a név :wink:

anya maci
ez a kép nagyon nagyon régi, mikor Bálinttal voltam váradós 2004-ben akkor már nagy sláger volt, de bíz én úgy tudom, hogy van photoshop nem is kevés benne :roll: :oops: De nagyon éééédes ez a kép :)

Bibar
Barbuss 10-kor végez, így szerintem rakjuk 11-re, akkor feltudja venni Manorka Barbusst is. hm??? vagy nem???

Maki
Csütörtök, Dunakeszi Auchan. Ott van játszóház, tudnak a manók játszani közben... Priviben egyeztessünk, hova menjek majd érted :wink:

Bébike
tééényleg, de buta vagyok, hisz láttam a táblázatban....
Ákos, szép név :)

Mi most értünk haza, családi nap volt ma.... :D
Vendég

Megyek lefekszem... holnap jövök lányok :D

Puszikaaa
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk, jó későn! Egyből fürdetés volt, és altatás. Most jutottam géphez.
IKEA-ban szerencsével jártunk. Vettünk 3 falra szerelős polcot a nappaliba, kettőt a Lizy szobájába, egyet pedig a ki ágyunkhoz, szintén falra szerelőst.
Egy kis "polcrendszert" Lizy ruhásszekrényébe...mert ekkora ruháknak még nem igazán lehet kihasználni a duplaajtós akasztós részt. Oda lesz beállítva ez az állványos polc, ami nem szép, de a célnak megfelel, és csukott szekrényajtónál nem látszik! :)
Ezen kívül inkább apróságokat, vendégpapucsokat, tortaformár, Lizynek játékot. Jól elfáradtunk, de Lizy jól bírta!
Hazafele meg a Juditékhoz is bementünk egy órácskára.
Jó hulla vagyok!

Maki!
Nagyon édes a hercegnőtök!!

barbuss!
Gratulálok Emmának a szobatisztasághoz!!
Szupi, hogy tudtatok szárítót venni.

meme!
Gratula a PINK-esedéshez!!

Emi!
Párodnak előre is Boldog Szülinapot!
Nagyon csini vagy a pocis képen.

Niki!
Gratula Daniéknak a meccshez!!
Holnapra mennek a drukkok!!

d.dodó

Hú Dodó, jó napotok volt akkor!!!!! :lol:
Kérdezhetek valamit? Milyen az a keményedés?Olyankor mit "kell" érezni. Rikinél nem volt, most meg nem tudom az volt-e, vagy csak Picikénk mozgolódik. Annyira aggódom, és Dani is ki tudja mikor ér haza. :(
Na megyek fekszem.Jó éjt!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Köszönöm lányok a poci-dicséreteket! :)
Aranyos tőletek!
A férjemnek meg átadom a szülinapi jókívánságokat is! :D

Mamaki: Nagy valószínűséggel Liza Emília lesz a kislányunk neve. :)
Férjem kilőtte az Emília Rebekát...
Nálunk anyukáméknak is teszik a Liza, egyedül az anyósomon láttam ma, hogy ő inkább Emília Rebeka párti.
A Zorka név cuki! :)

Niki: A pocikeményedés nálam 1x-2x fordul elő...nagyon kellemetlen.
Totál befeszül a pocakod olyan, mint a kő, és érzed is a húzódást rendesen...szerintem felismerhető.
Ha a picuri mozgolódik (nálam is szokott pl. csak a jobboldalamra kifeszülni), vagy nekifeszül az egyik oldalnak, akkor kimondottan érezheted hogy hol van, s a másik oldalon puhább a hasfal.
Remélem segítettem...bár nem én vagyok a legtapasztaltabb! :wink:

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Valakinek nem lenne szüksége 5000 Ft-os Libri könyvutalványra?
4000 Ft-ért eladnám...

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!

Szép napos idő volt ma, csak hűvös volt sajnos.
Ma meglátogattuk a nagyikámat és útközben betértünk a macifarmra is. Szuper jól éreztük magunkat most is ott.

Zsani: nagyon szép és formás a pocód!

Emi: uhh, de korán keltél ma, tényleg, mint egy kis kakas :D

Niki: hó esett ma nálatok?! Sajnálom. Este láttam az előrejelzést és már megint mást mondanak, mint 1-2 napja, sajna hidegebbet, télies időjárást. Nem is tudom, mikor jön már tavasz :( Pedig én már annyira rá készültem lélekben, hogy jövő héttől jó idő lesz, erre tessék....
Naná, hogy mesélj nekünk ilyen szupi híreket, mint az első sikeres bilizés. Nagy lépés ám! És ügyik vagytok mindketten! És lehet, hogy nem volt még tudatos, de el kell kezdeni valahol... szóval gratula mindenképpen!!
Drukk Neked holnapra!!!

Maki, Freyja: én a Hajdú doktornőnél a Praxisban és anno a Szabolcs u-i kórházban voltam, mindkét helyen többször is. A MÁV-ban pedig egyszer mentem volna hozzá, de éppen akkor volt finanszírozási probléma és elküldtek mindenkit sok-sok várakozás után, mert nem tudták a rendelést vállalni (egyébként ez azóta megváltozott és zavartalanul működik minden továbbra is, csak sokan vannak, ez az egy hátránya). Úgy emlékszem, Zsani a MÁV-ban volt UH-on, csak nem tudom, hogy Hajdú doktornőnél volt vagy akkor éppen ki rendelt.
Freyja, milyen szempontból kérdezted, a doktornő miatt vagy a kórház miatt?

Meme: hatalmas gratula a kislányodhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jajj, de jó, hogy megmutatta magát a kis Noémi! :) És annak is örülök, hogy minden rendben van! Szupiiiiii!!!!!!!!

Emi: Te is nagyon csini kismami vagy! Szép a pocikád! Gratu a 23.héthez.

Maki: nekem tetszik a Zorka, aranyos név!

Anya.maci: én is azt hallottam a képről, hogy nem igazi, hanem szerkesztett kép. Persze, ettől még valóban szuper jó lett.

Tali: nekem is jó a 11 óra, viszont nem tudom még, hogy autóval tudok-e menni, szerdán délután fog kiderülni. A fékeket cserélték a héten, de nem úgy fognak, ahogy kellene és vissza akarjuk vinni. Szerdára kaptunk időpontot, csak nem tudom, hogy aznap lesz-e autó vagy csak másnap :( Ha csütörtökön, akkor sajnos nem én fogok érte menni, hanem a párom, így egyelőre nem merek bevállalni senkit, ne haragudjatok. Ebben az esetben busszal fogunk mi is odamenni. De még nem 100% semmi, csak az, hogy ott leszünk akár így, akár úgy, mert talizni viszont mindenképpen szeretnék Veletek.

Megyek aludni, mert ma jól elfáradtam.
Jó éjt!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Edi
nekem is jó a 11,majd addi bevásárolok :wink: :wink: Olivért nem viszem,anyuéknál lesz valszinű,én úgy jobban ki tudok kapcsolni :oops: :oops: csapok egy görbe napot :wink: :wink: akkor 11!!!!!!!!

ma megyünk délután anyuékhoz,igy nem is kell főznöm,tegnap meg barátoztunk :wink:

pocakkeményedés nekem sem volt még soha hála az égnek :oops: :oops: 2 napja annyit mozog Milla,olyan jóóó,végre sokat és erősebben érzem :wink: :wink:

bibar

Sziasztok Lanyok!
Jo reggelt mindenkinek! Tegnap nem is tudtam jonni, csak egyszer kukkantottam be a forumra. Nagyon gyorsan Memenek szeretnek gratulalni a kislanyhoz, ugyanis mast nem tudtam elolvasni. Na de most megprobalom.
Igerem igyekszem gyakrabban jonni.
Szep napot minden kismaminak!
pocaklako

jó reggelt! vasárnap sem tudtok aludni??? nekem muszáj volt kelni, munka :cry: tegnap mi is jól elfáradtunk, apa még tyúkot is vágott nagymaminál :lol: nagyanyómat ismét levette a lábáról: férjuram kiment a kertbe, bejött a levágott tyúkkkal, megkopasztotta, feldarabolta, szétválogatta..... ma finom leves lesz :lol:

manorka: köszönöm :lol:

keményedés: nekem van, h az egész méhem összeugrik, mint egy labda, teljesen kemény lesz, ami kívül-belől érződik, sőt szabad szemmel látható is - a pocit is eldeformálja! szerencsére ritkán van és fekvés, magnézium segít. (sajnos a kádban fürdés és a sex mindíg ezt okozza :cry: )

Kép
zsani78

Jó reggelt!!

bibar!
Grat a 22. héthez!

edi!
Neked grat utólag a félidőhöz!

Niki!
A többiek leírták már elég jól a pocikeményedést....nekem szerencsére ritkán van. Leginkább ha tulhajtom magam, sok házimunkát vagy sétát csinálok egyszerre. Olyankor van hogy elég hogy leüljek, de van hogy magnézium kell. Megkeményedik az egész poci (kívülről is érezhetően), és nagyon kellemetlen érzés, szinte semmivel nem lehet összetéveszteni!
Te ma mész dokihoz? Vagy valaki másra emlékszem? :oops:

Kinél mi lesz az ebéd??

d.dodó

dodó: neked is szép reggelt :) mai ebéd hivatalos vasárnapi: húsleves, rántott hús, rizs, maradék sütike :)

poci: üdv Néked elveszett :lol: :lol: :lol: kérjük ám a képeket, nem úszod meg!!! :lol:

Kép
zsani78

Dodó
köszi,el is felejtettem hogy ma van ugrás :wink: :wink:

Zsani
jaj az nem lehet kellemes érzés :oops: :oops: fini ebédetek lesz :wink: :wink: ma rakok fel kisfiú rucit,majd felrakom ide a linket amin megnézheted!

bibar

Hellóóóka

Dodó
köszi :D

Lányok
Akkor tuti a csütörtök 11 óra ugye??? jupéééé, akkor kiírom szabinak hétfőn :D
Vendég

bibar: megkukkolom :)

tegnap a rokonoktól kaptunk pár rucit (a legtöbb rózsaszín volt, így nem sokat válogattam), rengeteg textil pelenkát, játszószőnyeget, pelenkázó lapot és később még kádat, mellszívót is adnak - lehet, h autósülést is, ez még nem biztos. párom tesója pedig ígért légzésfigyelőt. gyűlnek manócska cuccai, annyira élvezem :lol:

Kép
zsani78

edi: jó reggelt :)

bibar: most nézem 22 éljen-éljen :lol:

nekem is jó a csüt. 11. ha valakit fel kell szedni újpest, esetleg dkeszi, nyugodtan szóljon. csak autósülésem nincs :(

Kép
zsani78

Irigy vagyok a tali miatt! :(

Nálunk borsóleves lesz meg rántott pipicomb, sali. (mondjuk tejfölös ubi)

d.dodó

Zsani szupeeer :D Klassz, hogy tudsz jönni Te is :)

Hűűű alig várom :P

Nálunk nem tudom mi lesz az ebéd, Anyu főz ma :P
Vendég

már megint olyan szutyok, hideg idő van! pedig nekünk is esedékes lenne már a kocsitakarítás :( még reménykedem, h délután kisüt a napocska!

hűűűű, ubisali! lehet, h csinálok! nagyon szeretem csak az is savasít. két napja megint reggeli rókavendégem van :( brrrrrr, már nagyon úúúútálom!

Kép
zsani78

Sziasztok!
Meme! Óriási gratula Noémihez!!!! :D Jajj olyan gyönyörű név, nekem nagyon tetszik :D
Meg a Zorka is, meg a Liza is :P Olyan szép lánynevek vannak :P
Maki, nem ismerlek személyesen, de annyira el tudok képzelni neked egy Zorkát :D

Hú a 11 az szuper! A forgách utcához járok fogdokihoz, szal ha 10kor végzek, akkor kell még idő, hogy kiérjek, úgyhogy pont jó az időzítés :D Emma bölcsiben lesz (nem tudnám magammal vinni az orvoshoz, meg meg is gyógyult már), úgyhogy nem gond a busz, főleg hogy Budapestről egyszerűbb kijutni a DK Auchanhoz mint DK-ről :twisted:

Niki! Nekem sem volt keményedés Emmával, de most sajnos abból is kijut :? Olyan kemény lesz a pocid mint egy görögdinnye, az egész tök kemény, aztán egyszercsak elernyed :? Az a gáz a dokim szerint ha óránként többször van ilyen és akár több percig is eltart :? Ilyenkor magnézium, folyadék, fekvés, relax :) Nyugi, nem lesz gond! :)

Képzeljétek, Emma ma száraz pelussal ébredt! :D 6kor arra keltünk, hogy szalad ki és kiabál, hogy pisilnie kell :lol: a peli meg tök száraz :P
Beüzemeltük a szárítót! Hát valami szuper!!! Edi, asszem Te írtad, hogy Anyukád mondta, hogy a mosogatógép után a legjobb dolog :D Osztom a véleményét :D Üres a szennyestartó, sehol nem lógnak vizes ruhák és nincs pára :D El sem hiszem :D
Mi ma Anyósékhoz megyünk ebédre, megyek is, készülődünk :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

zsani!
Sajnálom a reggeli rókavendéget. Lehet én is be fogok savasodni az ubisalitól, de inkább napközben legyen igy, mint este. Majd sok grapefruit levet iszom utána. Vagy bekapok egy Rennit.

d.dodó

Sziasztok!!!
Köszönöm a válaszokat!!!! Nem tudom, lehet, hogy az volt, igazán nem tudom.Majd ha legközelebb ilyet érzek, akkor figyelem. Béna vagyok az ilyesmihez!!!!! :oops:
Voltunk reggel dokknál. Jól van a pici lányunk, nőtt szépen, elficánkolt, meg szopizta az ujját. Annyira édes volt. A méretei tökéletesek!!!
És a haematoma is körülzáródott, kezdi elnyomni az élő rész, már 1cm-el kisebb,mint volt.Szóval alakul!!!! Most még két hétig extra lazítás még, aztán legalább usziba elkezdek járni Manóval!!!! Alig várom!!! Szóval nagyon örülök!!!!!
És reggel megint volt bilizés!Apja is olyan büszke volt rá!Édes kismanóink!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ééééééhes vagyok!!!Most nyírtam ki egy nagyobb mikulást, de nem segített.Valami kaja kellene de mi????!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbuss,, ügyi Emma nagyooooon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratula!!!!!!
A szárítógép valóban egy csúcs találmány!!!!!!!!!!!A mi életünket is megkönnyíti eléggé komolyan!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Manorka: azért kérdeztem h mennyire "faggathatom" mert egy magán rendelésen ha 40percet vagyok benn és még mindig kérdezek is szivesen válaszol egy doki, de ez ugye kórház...
Nem tudom elolvasni a doki irását, de 2dokit irt a beutalóra.
Az egyik a Hajdú a másik egy B. József...

Kép
freyja

freyja: kedden hajdú drnő van, csüt.ön egy férfi, akinek a neve most nem jut eszembe :oops: a drnő nagyon kedves, nyugodtan faggathatod! ha nem kérdezel, ált.ban nem beszél, ha kérdezel, akkor segítőkészen válaszol és megmutatja, amit Ti is látni szeretnétek! ne ijedj meg Tőle, nem egy mosolygós arcú, nyájas hölgy, de tényleg nagyon türelmes és segítőkész!!!! leginkább a bejutással van gond, mert rengetegen vannak, de ha érdekel, akkor leírom priviben hogy célszerű odamenni! kicsit körülményes, de megéri!

Niki: örülök, h minden rendben Nálatok!!!! és gratula a bilizéshez :lol:

Barbi: ügyesek vagytok Ti is!!!!

Kép
zsani78

freyja!
Gratula a 19. héthez!

Niki!
Örülök, hogy minden rendben van! És hogy a hematóma is alakulóban van...azaz eltűnőben. :lol:

d.dodó

freyja: azért időben tényleg korlátozva van a doki, de mégsem dob ki válasz nélkül! ha van kérdésed, akkor előre készülj fel, h minél rövidebb idő alatt fel tudd tenni! tényleg rengetegen várnak rá!!!!

Kép
zsani78

Dodo köszi :) észre se vettem :oops:
Zsani: a tanácsok nagyon jól jönnének, köszönöm... :oops: :)
Niki: gratula a bilihez, és a jóhirekhez is :D

Kép
freyja

Freya
gartula a 19 hez :lol: :lol:

Niki
jaj de jó hirek :lol: :lol: :lol: és a bilizés szuper :wink: :wink:

Barbus
ügyi Emma nagyon!!! :lol: :lol:

Edi
szuper jó sokan leszünk :wink: :wink: :wink: már alig várom!

Dodó
ubisali naymi.de rég ettem :lol: :lol:

Zsani
na akkor alakul a manó cucc :wink: :wink:

bibar

alkottam :D
unatkozom.... :oops:

Kép

Kép
freyja

freyja,
B.József = Bátorfi József, Hajdú jobb keze, remek orvos. No para, ha a MÁV-ban is együtt rendelnek :) Tényleg összeszokott páros, bízz mindkettőben!
Vendég

Csajok,
úgy vennék egy meleg fürdőt ...
Már lehet?
Nagyon szeretek kádban lazítani, de amióta terhes vagyok, csak tusolok!
A sima meleg fürdővel az a gondom, hogy a vizet inkább "forrón" szeretem, mert nálunk nagy a belmagasság, elég nehéz befűteni a fürdőt (nagy is, ablakos is), olyan marha hideg van kint, egy "langyosnak" érzett fürdőtől nem jövök lázba ...
Azt tudom, hogy az első trimeszterben a forró fürdő tilos ...
És most, majdnem 22 hetesen?
Azt is olvastam, a fürdő ellazít szülés közben (vajúdás alatt) ... most olvastam, hogy valaki vett egy meleg fürdőt és nem fájtak annyira a "fájások" ... ergo, lazító hatása van ... akkor csak nem okozna nálam se méhösszehúzódásokat!
Vagy ne kockáztassak?
Álljak 15 percet a "forró tus" alatt?
Vendég

Anyamaci
én nem merek meleg fürdőzni,mert én a forrót szeretem az meg most sem jó még :oops: :oops: én forró zuhizok :wink: :wink: de már én is nagyon vágyom rá!!

Freya
de ügyi vagy,ezt milyen technikával alkottad???

bibar

Bibar, Freyja: gratula Nektek a hetfordulohoz.
Aranyosak vagyok, hogy hianyoltok. Eleg sokat "kellene" fekudnom, bar nem mndig jon ossze, hiszen minden nap fozok, mosok es egyeb dolgok. Reggel volt egy kis rozsaszin... :( igy most ujra pihi van.
Remelem tudok jonni mar egy picit gyakrabban.
pocaklako

Hello Csajok :) !

Pocak, de jó hogy jöttél :D ! Remélem jól vagytok! Gyere gyakrabban! És tényleg, ígértél te is képet :wink: !

Lányok, de jó lesz a tali, tök izgi, hogy végre élőben is találkozhatunk :D !
Nekem teljesen jó a csütörtök 11-is (a 10 helyett)! Hányan is leszünk végül?
Bibar+Manorka+Edi+Barbuss+Zsani+én+??? Az Auchan melyik részében talizunk? A kajáldáknál, vagy a játszóháznál?
Edi, a férjem eldob engem majd az Auchanba, de a felajánlásoddal a visszaútra majd élnék, ha neked is jó :wink: ! Előre is nagyon köszi!

Zsani, sajnálom, hogy még ma is dolgozol, na és a rókákról már nem is beszélve :oops: …szegénykém!
Zsani, Dodó, hűűű de finomakat esztek ma :wink: ! Hmmm, a fincsi ubisali :roll: !
Mi töltöttkáposztát csináltunk, de még fő, pedig már éhes vagyok 8)

Edi, de jó neked, hogy anyud főz ma :) !

Keményedés sajnos nekem is szokott lenni, bár most már kb. több mint 1 hete nem volt, hála az égnek – kopp-kopp! Gyakorlatilag a méh izomzata húzódik össze, mondhatni begörcsöl. De tényleg baromi rossz érzés, és tehetetlennek érzi magát az ember, csak pihi+magnézium, ahogy már többen is írtátok.

Barbuss, olyan aranyos voltál, hogy azt mondtad :D :
„Maki, nem ismerlek személyesen, de annyira el tudok képzelni neked egy Zorkát „
Örülök, hogy sokatoknak tetszik, így még nyugodtabb vagyok a névválasztással kapcsolatban :wink: !

Barbuss, de kis ügyi már Emmácskád :D !
A szárítógép meg tényleg szupi lehet! De jó!

Niki, ha ne adj’ isten keményedne a pocid, tuti észrevennéd, extra odafigyelés nélkül is… De nem lesz ilyen :wink: !
Ügyi pici Riki is, nem semmi :D !
Nagyon örülök, hogy csupa jó hírt kaptál a dokinál, és hogy az ujjszopis lánykád is jól van :D ! Csak így tovább: pihi-pihi… Kitartás!

Freyja, sajnos nekem sincs túl jó tapasztalatom a kórházi orvos találkával, nálam a beszélgetési idő eddig úgy 2-7 perc közt mozgott eddig :oops: .

Bibar, nem felejtettelek ám el :wink: ! Kb.10 perc és küldöm, hogy mikbe szerettem bele, ha még megvannak :oops:

Anikó

Kép
mamaki73

Lizy segített nekem panírozni, meg a maradék tojásból és lisztből pacsnit keverni.....nagyon élvezte. Aztán ebédeltünk...evett egy nagy tányér levest, majd egy egész rántott csirke alsócombot csak ugy magában....krumpli nem kellett neki.. Csak 2 evőkaná vörösáfonya lekvárt evett mellé. Majd miután mind megette, letette a kanalat, és közölte, hogy alvás.
És tényleg alszik is már! Nem csoda, 7-kor kukorékolt.

freyja!
Szupi lett!!

d.dodó

pocak!
Sajnálom a rózsaszínt! Kicsit komolyabban kéne venned ezt a pihit, nem?? A babóka érdekében is. Kerimami nem tud helyetted megfőzni??

d.dodó

freyja!
Lehuzhatós üvegmatrica, ugye?? Régen rengeteget készítettem....

anya maci!
Imádom a forró vizet, de még zuhanyban sem merek most olyan forrót, nemhogy fürdőben.

d.dodó

Bibar, küldtem privit :) ! Remélem, átment...

Lehet, hogy elkiabáltam a hasfájást, bár nem keményedik, de fáj kicsit :oops: , úgyhogy ebéd után én is ledőlök.

Pocak, vigyázz magadra :oops: , kellene nektek egy kis segítség kajaügyben, vagy házimunkában, nem?

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Jelentem visszaolvastam! :D

Freya: az, hogy fizeted a tb-t, és jogosult vagy az ingyenes egészségügyi ellátásra nem jelenti, hogy van biztositási jogviszonyod, az ennél több. De tényleg kérdezz utána valaki hozzáértőnél!
Drukkolok nagyon keddre, hogy minden rendben legyen! Ha beutalóval küldtek kórházba, akkor szvsz nem kell fizetned. Nagyon jól néz ki ez a macska!

Heni: örülök, hogy jó lett az AFP-d, és drukk a 4D-hez. Én is minden Uh előtt kicsit parázok, nehogy bekukacosodjon. :D

Bébike: jobbulást Beninek!

Poci: kitartás a pihenéshez! Örülök, hogy egyébként babóval minden rendben! Rózsaszinezést sajnálom :(

Sakura a dokid nem semmi, nekem ez olyan visszás, amikor valaki a kórházban fogad beteget, a kórház eszközeit használja, de a markát azt tartja. (ha te önszántadból adsz, de ő nem várja el, az szvsz más)

Edi: szépen gömbölyödsz!

4D Genesis-t én is imádom, valamikor a 28-29. héten mindenképp el szeretnék menni hozzájuk még egy 4Dre :D

Zsani: örülök, hogy rendben van az a combcsont :D És nagyon helyes pocid van :)

Manorka: vizesedésre én a sómentes étkezést hallottam elsősorban.

Dodó: csinos félidős pocak! :D

Nyusza: gratulálok a kisfiúhoz! És drukk, hogy ne legyen semmi gond a lepénnyel!

Niki: Gratula a bilihez! És örülök, hogy megy össze a hematóma!! :D:D

Maki: örülök, hogy minden rendben a kislányotokkal. meg a lepénnyel is :D Ásitós kép nagyon tetszik :)

Barbuss: gratula a száritógéphez, meg a szobatiszta lánykához is :D

Meme: nagy gratula a kislányhoz!

Emi: csinos a pocakod!

Tali miatt irigy vagyok, de Zalán még taknyos, nem merem bevállalni, nem biztos, hogy teljesen rendbe jön addig

Itt most szakad a hó, már meg is maradt valamennyi, erősen a pokolba kivánom.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Köszönöm a drukkokat, és hogy velem örültök a jó híreknek. Elment nagyon a mai nap is. Jól bekajáltam(bableves+tejberizs- hú majd kidurranok,az utóját most ettem meg), voltunk virágot venni, elmentünk anyumékhoz, megköszöntötték őt a fiúk. Aztán virágot ültettünk át(vagy 8-at) aztán hajat festettem.
Anya maci, én fürödtem a terhesség elején is(most mondjuk nem merek a haematoma miatt de nem forró vízben.Melegben, de nem forróban. Szerintem azt ne kockáztass!!!Viszont lehet kapni fürdőszobai fürdőtestet nem túl drágán.Jól jön majd ha meglesz a baba.Riki is kb 4 hónapos kora óta nagy kádban fürdik.És akkor is be kell majd fűteni, szóval ha tudtok,akár most is beruházhattok rá. És akkor tudsz fürödni. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?