Új privát üzeneted érkezett!

Chrissy: Elfújta a szél

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Lapaljám van! 8)

chrissy81

Puszi
dejódejódejódejó :D :D :D
Hatalmas gratula a 6 picinek, további drukkok mennek++++++++++++++

Csibuc
örülök, hogy jöttél, jó kirándulást nektek :!:

Chrissy
sajnálom a rosszkedvedet...
És ha utaztok, hova mentek :?: Vagy még kérdéses :?:
Én köszi, jól vagyok :wink:

Milyen
köszi a leírást, mit szabad, és mit nem enni terhesség alatt :wink:

Bri
én jól vagyok, és te hogy vagy :?:
Valami érzet :?: Nekem mára szinte teljesen elmúlt a cicifájásom :roll: ami menszi előtt szokott is lenni. És ma vagyok a 16. DPO.-n, piri érzet nincs.

Lujzi
puszókállak :wink:

Többieknek is hatalmas cuppanós :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Puszi: ssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzuper

Szia Betty!

lujzedli

Sziasztok!

Chrissy

Én amondó vagyok:még van időd-mondjuk még nyár végéig!De minden ciklusban nézesd az fsh-d,nem fog ártani!Aztán,ha addig nem jön a baba,akkor irány egy meddőségi kivizsgálás.

Csajok:értem az aggódásotokat,de én pl 12.46-os fsh-val estem teherbe,aminél ugye azt tartják,hogy még stimulálni is nagyon nehéz....szóval szerintem pár spontán hónap bőven belefér Chrissynek hisz még fiatalka is!nekem már nem lett volna időm,már csak az életkorom miatt sem...

Meg tudtam fordítani a képet!!!

Lujzi

Én még nem láttam a nagy klasszikust,de ha belefér az időmbe,ma mindenképpen megnézem!(na meg holnap is)

Annmari

Tök jó hírek,akkor mindent bele!! :D

Puszi

Ez aaaaaaaaz!Mostmár csak egyben reagálok,a mai jó hírekkel,szuper a 6 embriócska!
Tanfolyami beszámolót pedig várom ma is ! :wink:
Kérdezted a melót:imádom és még bírom is-mondjuk MBT cipőben dolgozom...És ezt mindnyájatoknak ajánlani tudom majd a terhesség idejére.Télen nem hordtam,csak melóba,és fájt is a derekam,de mostmár utcára is hordom és a hasam is kevesebbet feszül,mert jó a tartásom.

Csibuc

Mostmá irgumburgum,tessék jönni!!! :D

Betty

Tényleg Pécset mondták a leghatékonyabbnak és főleg,hogy Ti is harmadikak voltatok :wink: :D
Vendég

Milyen, így lesz, fogjuk nézni minden hónapban, aztán majd alakul, ahogyan alakulnia kell! :wink:

Betty, 16.dpo? Húú, az már jó! Na, nem kiabálunk el semmit! De azért... :D

Lujzi, Elfújta a szél... Klasszikus gyönyörűség!

Testvérem egyik alkalmazottja az éjszaka 34 évesen meghalt. Kicsit megvisel. Ezért is van rossz kedvem. :cry:

chrissy81

Jajj,Bridget kimaradtál :oops:

nem direkt ám....
Szóval szerintem nem szentírás,csak ezek a kaják nem ajánlottak.
Én a nyers húst alapból nem eszem,de pl lágytojást igenis ettem,meg kenőmájast is.
Sőt pont a múlt héten camambert is-amit én nemes egyszerűséggel csak kanembernek nevezek :D (meg is öltem volna a férjemet,ha nem ad!!!)
Amire figyelek,hogy nem eszem pl étteremben ilyesmiket,amit meg magam készítek,azt nagy gondossággal átmosom,lemosom,átsütöm stb.
(ilyenkor mindig eszembejutnak a familiárisan hiperpigmentáltak,ott nuku higiénia,nyilván az említett étellista sincs kifüggesztve a konyhájukban és mégis egészséges kölkek születnek... :roll:
Vendég

Chrissy

Milyen minden hónapban???? :wink: :wink: :D
(sajnálom az ismerőst....)

Ma csináltam pocakfotót,meg fotóztam a bébicuccokat,ha visszatelepül a gépre minden,felteszem őket.

Mi jót csináltok??Mi ismét muffint sütöttünk gyermekkel,ezúttal 34 db-ot és megint gyros lesz a kaja :D
Vendég

Betty

Te hős nemtesztelős!!!! :wink:

16.nap....hmm...+++++++++++
Vendég

Milyen
nem vagyok hős nemtesztelő :lol: hős tesztelő akarok lenni :lol: , csak most nem tudok :roll: az lenni :lol: :lol:

Chrissy
jézusom, nagyon sajnálom...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Milyen, muffin és gyros, nem semmi, dőzs lesz! :D
Én még kicsit dolgozom...

Betty, nagyon telnek a napok! Alig kell már valamicskét aludni és minden kiderül! 8) :wink: :D

Lujzi, más csak egy óra! :wink:

chrissy81

Betty

Az is leszel!!!!!De addig... :wink:
Vendég

Lányok!

Csak gyors bekukk most jöttem haza de már megyek is! :D Szóval: ma megjött piri úgylátszik megijedt a dokibától! :lol: Így nem kell szednem a gyogyit és hétfőn ismét irány Debrecenbe a dokibához!

Továbbra is kűldöm drukkjaimat mindenkinek!
Pusszancs nektek! :D Kép
Vendég

Chrissy: sajnálom az ismerőst. Sajnos egyre több ilyet hallani, hogy harmincvalahány évesen....nem is folytatom......

Már várom, már kipucceroltam a hálót, a konyhát, fürdőt, a szoba rendrakás a film alatt lesz,mert tudom nézni közben:-)

lujzedli

Annmari, csodás hír!
Akkor esetleg lehet is indítani a lombikot? Örülök neki, hogy így a gyógyszer szedése elmaradt, ez így mégis csak természetesebb!

Lujzi, de ügyes vagy! :wink:

Betty, hőstesztelő leszel így is!!! :wink: :)

Bri, merre vagy? Családi nap? 8)

chrissy81

Á,Chrissy, nem vagyok ügyes, inkább lusta,mert már régen kellett volna takarítanom, illetve rendet rakni edényeknél, meg a szekrényekben.

Na mindjárt megyünk shoppingolni, megjött a fizetés tegnap :D

Esik a hó, jelentem, nem nagyon, kicsit, de ez se kéne, a múlt heti szép időt akkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaarom.

lujzedli

Igen elfelejtettem irni reggel mentem szurira aztan anyum fozott jott kerianyum tesomek...ugyhogy csaladi hetvege volt 8) Aze nem voltam :oops: Holnap leszek bar csavizni akarok menni anyuval picit 8)

Fsh szinten csak annyit egy jo honapot kell kifogni most az hogy valakinek osszejott epp igy az egy csoda mint ahogy Csibucnak is osszejott a sokminden massal egyutt de ez nem mindenkivel fordul elo...itt vgyok en nekem sem jott...es nem hagy nyugodni a dolog ha en ismerek valakit akinel esetleg az fenall ami nalam es csak kukan szotlan uljek...masnak is szolok mas dolgok miatt nem hogy ezugyben!!Es megvan a 2005-os leletem 4.valamennyi volt az FSH-m 27eves voltam erre 2007-ben meg 22 es kuldtek egybol lombikra azota is hajtjuk a babat...ugyhogy ez a raer meg ez nem igaz...aki nem jarta meg a bugyros reszet ennek a dolognak az nem mondhatja es nem is tudhatja mennyi ideje van a masiknak vgy hogy raer meg :!: Na de en lezartam a temat...mert ebben az ugyben hajthatatlan vgyok es senki nem tud meggyozni...viszont Chrissy megertette es nem csesztetem tovabb okos lany o majd lep :wink: Igaz :)

Milyen
Sikerult megnezni a filmet? 8) En neztem holnap lesz a folytatas 8) Milyen az a Cipo :shock: Magas fsh-t te sem vetted felvalrol mar epp mentetek volna meddosegibe :idea: Igen epp olvastam,hogy kimaradtam :lol: de gondoltam nekem nem volt irnivalod :oops: Jaj en is befogom am tartani mit szabad es mit nem azert annyira bator nem vgyok hogy hazardirozzak :oops: De en is ugy ereztem most meg belefer es hat a doki is azt mondta :oops: de majd jovok a kerdesekkel :lol: Lesz sok... :oops:

Annmari
Marhara orulok neked!!!!Na meg pirinek :D Akkor most varnod kell meg vgy mehet a fogigatlo vgy 3.cn vv vgy hogy?Meselj!!!Ez egy pozitiv topik es csak jo dolgok tortenhetnek...remelem te is hozod majd a jobbnal jobb hireket ezentul :)

Chrissy
En szerintem probalj meg nem idegeskedni :wink: Mi a baj a melohelyen :roll: Agykontrolzd meg azt is velunk olyan jol ment :wink: :lol: Hova mentek?Dejoooo en is mennek de csak olyan helyre ahova lehet vinni kutyat :roll: Lehet mi lemegyunk anyum falujaba Cecere de csak megyunk jovunk...Jaj a pentek miatt meg ne aggodj lesz meg pentek :wink: Az a lenyeg,hogy kikapcsolodjatok :wink: En is sajnalom az ismidet :(

Betty
Ari vgy,hogy leirtad mit erzel...na akkor most en jovok :lol: (tudom meg nem erezhetek semmit)szal az alhasam fajdogal ugy az egesz..nem ngyon csak hogy epp erezzem... :roll: amugy semmit...voltam ma szurin az anyukajuk pecsajat delig vannak :twisted: nerkem meg aszontak 8-10ig jojjek mert utana zarnak :evil: neztem is mar hogy zarnanak 10kor?????De majd megmondom en a dokinak meg megyek en meg hetfon is nefelj nem fogok azert felkelni wazze mert nekik fontos,hogy az meber mikor megy mintha elobb mehetnenek haza ha en elobb megyek mer akkor aszondom jovan :roll: de igy :twisted: 2re megyek hetfon vgy del ahogy odaerek :roll: Neked nem ma kellett nem megjonnie 8) :wink:

Puszi
Holnap is csorogsz?????Hanykor?Drukkok mennek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
elvileg ma kellett volna, de ebben a hónapban 13 cn.-en volt a pé-m, tehát így tegnap kellett volna :lol: ez sem jelent semmit, múltkor is késett, és nem volt semmi, nnna de most nem azért késik :lol: :lol: reméljük a legjobbakat :wink:
Sztem vigyél ezeknek még 6 kg csokit, ne félj, szombaton délután 4-kor is még ott lesznek....persze csak míg kitart a csoki :lol: :lol: :lol:

Lujzi
hova mentek shoppingolni :?: Mit vesztek :?:
Nem is vagyok kíváncsi :oops: :lol:

Annmari
nna most az egyszer gratulálok pirihez :wink:

betty615

Milyen, hogy hogy előre tudod, hogy hány darab muffint sütsz? Nem amennyi összejön?

Bri, fsh témában tudom, értem, hogy mire gondolsz. És azt is értem, hogy miért vagy hajthatatlan a témában. :roll:
Melóhelyen nagy gond nincs, csak jövő héten ha elutazunk,akkor lehet, hogy nem végzek a határidőkkel, így most kicsit belehúztam.
Síelnénk, még hó is van, sőt ma még esett is :shock: , de nálunk sosem lehet tudni, hogy mit hoz a holnap, szóval majd akkor a tuti, ha már ott vagyunk!

Betty, cic fáj még? :oops:
Szobának lakói lesznek! :wink: +++++++++++++++++++++++++

Puszi, tanfolyamnak még nincs vége? Végzett szülők lesztek! :wink:

Csibuc, merre?

chrissy81

Chrissy
már csak épphogy :roll: múlóban nagyon a cicfájás.

Puszi
hogy vagy :?:

betty615

Bri

Hogyhogy most bemész szurira?Vagy ezt csak ők adhatják be?

Tudod én elsősorban nem az fsh miatt mentem,hanem mert nem volt átjárható a petevezetékem és peteérésem sem volt hónapokig és nekem nem javasoltak még egy hasi műtét az átjárhatóság érdekében.Sőt,a hormoneredményeim akkor tökéletesek voltak.(az csak grátisz derült ki,de csak abban a hónapban,mikor végül is nem jött már meg,hogy nem jó az fsh-m-biztos emlékszel,mert veled elemeztük ki msn-en.)

Persze,tök igazad van,hogy aggódsz,de szerintem Chrissynél még van pár spontán hónapnak lehetősége.Legalábbis én még figyeltetném 1-2-3 hónapig,és ha nem jó,akkor mindenképp keresnék meddőségi dokit.

Jééé,Betty,nem mondtad ki a szóóóót!Most úgyis elfelejtheted egy időre!!!

A filmet elkezdtem nézni,de valamiért nem kötött le igazán...pedig szeretem az ilyen kosztümös filmeket.(talán azért ,mert rettentő sok gagyin felvett jelenet van benne,amikor annyira ordít a vetített háttér...apósom tévés,és már engem is megfertőzött ez a más szemmel nézés :roll: ) :lol:
Vendég

Milyen
A iript :?: :lol:

betty615

Chrissy

Kiszámoltuk,hogy a dupla adag az kb30-35 db kis kapszlira elég :wink:
Vendég

Betty

Azt ám!!! 8)
Vendég

Hali!

Kezdetekkor írtam ide..talán még van aki emlékszik....írni már nem nagyon van időm és erőm, de olvasgatlak titeket.

Most éppen nagyon-nagyon szurkolok Bettynek és Brie-nek!!!

pusza,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panny!

Végül mi lett ezzel a hónapoddal??megjött?
Vendég

Na azt hittem nincs itt senki irtam es mentem a masikba :roll: de ha tudtam volna itt vgytok :( Na minnya visszaolvasok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Mar masnap nem volt a csokibol :lol: na es akkor azert oromkodok mert nem jott piri 8) de meg csak halkan...mar alig varom...igy kicseszni velunk,hogy a szurik miatt nem tudunk tesztelni :x na de ez mind ertunk van :wink:

Chrissy
Tudom Fsh temat nem is neked irtam :wink: ne is foglalkozz mostmar bvelunk e teren...okos lany vgy te irtam en... :wink:
Jaaah ti sielni mentek :shock: azt hittem it az orszagban mentek valamerre 8) Dejooo 2eve nem voltam sielni :roll:

Milyen
Tudom nem azert mentetek vgyis mar elfelejtetem de az fsh sem volt elhanyagolhato....tudom emlexem mikor msn-en logtunk :roll: Tudod mi kulonbozoek vgyunk de ez nem baj sot itt lehet mas velemenyen lenni ez az a topik :wink: Akkor sem fogok rad sem orrolni semmi...mar ha erted mire gondolok :wink: Szeretnem ha en tevednek de ngyon...es remelem Chrissy is sitty sutty bebabasodik ahogy te :D

Panny
Koszi a szurkokat jol jonnek 8) Tenyleg veletek mi lett? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen
Jaaah es a szuri ugyben ez hcg szuri popoba megy :? aszonta korzeti dokihoz ne menjek mert ott sok a beteg :roll: ezert felmegyek 2naponta meg megyek hetfon ezert nem tudok en sem tesztelni mert az a hetfoi hcg szerintem min 5-7nap mire tisztul addigra meg igyis ugyis kiderul :roll: amugy mar enis reg nyomatnam a teszteket de igy pozi a szuri miatt :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Itt vagyok én is. 8)
Épp a síelést nézegetem, már nincs csúcsszezon, jó áron lehet szállást foglalni, azokat böngészgetem.

Milyen itt vagy még? Gyros, muffin hogy sikerált?

Panny, én emlékszem rád, másik topikba szoktál írogatni.

chrissy81

Bri, és a hétfői hcg szuri az utolsó lesz? Amúgy ezt mire adják? Mit csinál? :oops:

chrissy81

Chrissy
Hat elmeletben ez is a babanak jo hogy megmaradjon segit neki beagyazodni es noni valami ilyesmi de most lehet nagy marhasagot mondtam :lol: :oops: :lol: Hova akartok menni helyileg 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ja es igen a hetfoi lesz az uccso :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

CSak a tescoba voltunk,szokásos nagybevásárlás, máramennyire nagy, mert ugye nincsen hova elraknom, így csak annyit veszek, amennyinek van hely. Meg vettem hajfestéket, most kipróbálok egy másik félét.

Na mentem, amjd holnap,jó éjt.

lujzedli

Bri, Ausztriába szerintem. Az annyira nincsen messze és nagyon szeretjük, mert marha jó sípályák vannak. 8)

Puszi, miért nem jött ma?

chrissy81

Chrissy
Gondoltam 8) Nem tudom miert nem jott de tagnap mondott valami olyasmit,hogy csak este tud jonni ezert mondtam neki majd sms-ezzen nekem hirek teren 8) Ment a tanfolyamra is nem? :roll:

Apacskaval beszeltem nemreg...azt mondta unatkozik :roll: :? csorikam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Itt vagyok még én is...most meg el kezdett menszisen fájni a hasam :lol: :lol: de röhögök rajta :lol:
Ne mondjatok semmit :!: :wink:

Panny
hát persze, hogy emléxem én is, köszi a drukkot én is, visszafele is megy :wink:
(csak megjegyzem, nehogy most meg téged kétszínűzzenek le a másikban, hogy ide mertél jönni :lol: )
Mi bármikor várunk szeretettel :wink:

betty615

Betty
Barmilyen jel lehet barni!!!De ezt te is tudod...na azon jar mindig az agyam milyen szepet tesztelhetnel most ha nem szuriznal :? en meg mar tesztelhetnek 3nap mulva 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

ezt kaptam valamelyik nap 8)

Kép

Meg ezt

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tudom, épp ezért mondom, hogy még nem temetünk, majd ha már piri is itt van, akkor :wink:
Nekem még csütörtökön is kell szúrnom egyet, ha addig meg nem jön. :roll: ha igen, legalább marad ovitrelle-em :lol: -nézzük mindennek a jó oldalát :lol:
Szegény párocskád uncsizik :roll:

Na megyek megpróbálok alunnnni :P

Kép

betty615

Nagyon édik, és már a pocakodban vannak :wink:

betty615

Betty
Nana,hogy nem temetunk meg!!!Szerintem tok jol haladsz es marhara bizom bennetek :wink: az oszintet megmondva magammal kapcsiban is jok a megerzeseim 2 vgy 3 baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jo mi na persze egy is eleg lesz csak legyen de tenyleg tok pozi vgyok es ugy erzem minden klappos es ami a legfontosabb nem idegeskedem nincs huh mikor kell mar tesztelni semmi...elem a mindennapjaim es marha nyugodt vgyok :wink: Neked is lehet 3bejbi am 8) :lol: :lol: :lol: na jo legyen csak 2 :lol: :lol: :wink:

Csutin is nyomsz egyet????? :shock: Na de akkor most kombinaltam egyet...ha most tesztelgetsz es szep pozi csutiig mielott a szurit is azdod az mar valami 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :wink:

Chrissy
Holnap ha leszek skype-on megproballak elkapni majd egy kicsit dumalni jo?Ma huzos napom volt es a gepet anyu a fuggo is hasznalja mert az ove szervizben :? Mikor mesz a dokihoz?Ha lesz szep tuszid akkor lehet megint lesz repesztes...de izgiii 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

chrissykém: nem néztem el a TSH értékedet, de arra emlékeztem, hogy bő 1 hónappal ezelőtt alacsonyabb volt az érték. Az értékeid bőven a normális tartományban vannak, teljesen jók. Ami viszont nem a legjobb tendencia, hogy 1 hónap alatt 0,3-mal nőtt az érték, bár az is benne van a pakliban, hogy ha nem ugyanott csinálták a vv-t, akkor jöhetnek más eredmények is. De ezt most hagyjuk is, majd msn-en elmondom, mert itt bonyolult lenne töviről hegyire elmagyarázni. Ismit sajnálom :cry:

puszi: 6 picinek tőlem is mennek a további drukkok! :)

betty: nemtesztelős hős :lol: És én is nagyon bízom Bennetek :!: Menzis hasfájás meg jó, decemberben nekem is volt :)

milyen: itten vagyok, jól vagyok, írogatok, hozok majd pocifotót (mert egyik napról a másikra lett egy "dudorom" pocitájékon) :D
Kajákkal kapcsolatban: májat havi egyszer én azért eszem, magam készítem. Sajtokkal óvatosan bánok, a lágyabbakat hanyagolom, pasztörizálatlan tejnek még a szagától is undorodom, viszont a bolti majonézes tormára rá vagyok kattanva egy ideje. Ma regel is aszpikos-zöldséges pulykafelvágottat ettem tormával meg pritaminpaprikával. Nyamma :)

Bri: meséltem anno hogy nekem a házidoki adta be a szurikat, nálunk tök rendesek voltak, mert nem kellett várnom, rendelés elején minden nap automatice behívtak elsőként. 5 perccel előtte odamentem és nem kellett ülnöm a prüszkölő-köhögő betegek közt -> nemmellesleg kényelmes is volt, mert 2 perc sétára van tőlünk a házidokinéni rendelője. De ha Neked nem ajánlották, hogy a házidoki adja be, akkor értem miért nem oda mész, csak nekem kicsit macerásnak tűnik ez a rengeteg oda-vissza utazás, pláne hogy nincsen közel Hozzád az intézet :roll: De az is igaz, hogy ha ezen múlik, akkor a helyedben én is csinálnám :)

panni: üdv újra itt

lujzi: melyik filmről beszéltél?

Fejlemények:
- magamra szedtem 1,5 kilót (mondjuk annyit tudnék enni mint egy bálna, tehát ez nem is csoda);
- a hasam hirtelen egy kisebb fajta "dudor" lett :lol:
- elmúltak a nagy alvási rohamok, amikor naponta legalább 12-15 órát tudtam volna aludni;
- majd megveszek időnként némi édességért (amit nem szabad, de időnként nem bírok ellenállni);
- végre teljesen elmúlt a hajhullás és olyan loboncom lett mint tinédzserkoromban (üröm az örömben, hogy tudom: ez bizony kihullik amint a manó kibújik).

Tegnap vidéken voltunk, elég tré idő volt, úgyhogy délelőtt még csak-csak sétálgattunk, de estére majd befagyott a se.....k.
A rossz kedvemet mindenesetre otthagytam jó messze. :roll:
Ma megyünk nagyit köszöntős névnapi-nőnapi ebédre anyósékhoz, úgyhogy szerencsére nem kell főznöm sem.
Pussz mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Betty, nincs ok az aggodalomra, ok?

Bri, ok, szerintem délután fele leszek skype-n, majd dumálunk. Csak megyünk ebédelni anyóshoz, de aztán itthon leszünk. 8)
Pont ezen gondolkoztam, hogy mikor kellene dokihoz menni, de fogalmam sincs, hogy csináljam, mert ma vagyok cn. 6, szerdán szeretnénk elhúzni, akkor leszek cn 9, és nem jövünk majd csak cn 15. Szóval pont az izgi résznél nem is leszünk itthon. Valószínűleg majd elmegyek cn 16, és ha volt pé, akkor fogja látni uh-n. Most elmehetnék még kedden, de annak nem sok értelme van, cn 8.-on nem sok mindent lehet látni, de attól függetlenül lehet, hogy egy leletértékelésre elmegyek. passz. :roll:
Kicsit tanácstalan vagyok, de most egy uh-pé miatt nem fogok itthon maradni...
Azért kivi vagyok, hogy lesz-e ebben a hónapban pozi lh-m, ugye eddig még csak egyszer volt, múlt hónapban.

Csibuc, tudom ,hogy az IR gyógyszer elviheti a TSH-t. Erre gondoltál, nem?

Mindenkinek gyönyörűséges vasárnapot kívánok!

chrissy81

Jó reggelt!

Betty: megy a drukk!

lujzedli

Betty(és pár nap múlva ezt Neked is szánom Bridget :wink:)

Ne foglalkozz a jelekkel!!! A hasfájás jót is jelenthet,nekem is volt,a cicifájás meg rapszódikus volt,egyik nap majd leszakadt,másnap meg semmi-naná,h betojtam ilyenkor rendesen!!!Nem egyforma mindennap hidd el!!! Látod,Csibuc is ugyanazt írta,amit én!!

Csibuc

De meghíztál!!! :lol: Jöhet a bizonyíték!!
A hajam,sőt a bőröm nekem is gyönyörű-de ez eddig mindkét terhességemnél így volt.Megjegyzem ez szerencse,mert az egyik ismerősöm éppenhogy kiragyásodott és zsírosodott a haja 9 hónapig-van ilyen is.

Chrissy

Pont ez a hónap lesz alkalmas,mikor szó szerint a közepébe beletojsz :wink: Nem foglalkozol vele és jön a csoda...
Gyros isteni lett-mint mindig :lol: -a pitát is én szoktam sütni,Kolosnak ez a kedvence 2 hatalmasat benyomott.A muffinnak meg ha jól látom már csak alig a fele van meg. :D

Lujzi

A soproni tescóba jártok?Hogy ott milyen horror árak vannak!!! :shock: Nyaranta szoktunk pihenni a környéken és oda megyek olyankor vásárolni,mert a falusi kisbolt még horrorabb,de ott is sokkal drágább,mint itt nálunk a tescó.

Puszi még tuti horpaszt az ágyban,a hétalvó :lol:
Vendég

chrissy: igen, erre gondoltam. Meforal helyre billenti az inzulin szintet. A magas inzulin lenyomhatja a PM-t és ezért emelkedhet a TSH szint metes kezelés esetén. A lényeg, hogy figyelni kell, de szerintem a tieddel még nincsen teendő.
Vendég

Milyen: viszonytásképpen. Amikor volt 2-3 hete a benzin és diesel horrorisztikus emelése, amikor azt mondták a tv-ben, hogy soha ilyen drága még nem volt az üzemanyag, mi csak röhögtünk,itt tavaly volt 330 forint felett.... :? Drága, igen, de még ez a legolcsóbb......
Brillance hajfestéket vettem. Véleményed?

lujzedli

Csibuc, köszi a tanácsot, bár pont a Te példádból indultam ki, mert tudom, hogy nálad is ez volt! Doki is megemlítette, hogy figyelni kell. Bár azt hiszem, hogy most jó pár hónapig fogom nézetni a hormonjaimat, bár nem tudom, hogy tb alapon menni fog-e? :roll:
Fotót kérünk!

Milyen, Te kis szépbőrű! :wink:
Mióta a metet szedem, nekem is eltűntek az áll környéki ragyáim. kozmetikusom mindig mondta, hogy ez nőgyógyászati problémát jelez...

Lujzi, mai program?

Betty, Bri, Puszi +++++++++++++++++++++++++++++++
Még aludtok?

chrissy81

Kép

Chrissy
Ok!Mi is ebedelunk es kicsit elmegyunk csavizni 8) Hat igazad is van nem is kell azert otthon maradni...es ahogy Milyen is irta...most lesz az a leszarom pe amikor ngyob esely van a babara 8) :lol: Lh teszteket viszel?Nana,hogy lesz pe-d majd mi magbuheraljuk...jon Betty es gomboz :lol: :lol: :lol: Tenyleg hol van betty :shock:

Csibuc
Hat ha jol emlexem meg szabin is volt a noverke a korzetinel...a dokira meg lehet varni kene es alandan tele van beteggel :x nem er meg annyit.Eleg maceras igy igazad van de en vezetni szeretek 8) azzal nincs gond egyedul a noverkek hozzaallasaval :twisted: amit hamarosan letojhatok nagyivbol :wink: Pocifotoooo erre vartam :D masfel kilo 8) en baba nelkul is hizok annyit :oops: es hat igen a 2.szemeszterben mas dolgok jonnek :) uhura mikor mesz nincs foto? :roll:

Milyen
hat nekem folyamatosan kukodesben van az alhasam...de en a hormonoknak tudom be meg a kezelesnek...szal nem aggodom es nem kombinalok...tok normalis,hogy van valami erzes szerintem legalabbis jobb,mintha nem lenne semmi 8)

Bettyiiiiiiiiiiiiiiiiiii hun vgy?Gyere es mond,hogy nincs iri :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?