Jó reggelt!
chrissykém: nem néztem el a TSH értékedet, de arra emlékeztem, hogy bő 1 hónappal ezelőtt alacsonyabb volt az érték. Az értékeid bőven a normális tartományban vannak, teljesen jók. Ami viszont nem a legjobb tendencia, hogy 1 hónap alatt 0,3-mal nőtt az érték, bár az is benne van a pakliban, hogy ha nem ugyanott csinálták a vv-t, akkor jöhetnek más eredmények is. De ezt most hagyjuk is, majd msn-en elmondom, mert itt bonyolult lenne töviről hegyire elmagyarázni. Ismit sajnálom
puszi: 6 picinek tőlem is mennek a további drukkok!
betty: nemtesztelős hős
És én is nagyon bízom Bennetek
Menzis hasfájás meg jó, decemberben nekem is volt
milyen: itten vagyok, jól vagyok, írogatok, hozok majd pocifotót (mert egyik napról a másikra lett egy "dudorom" pocitájékon)
Kajákkal kapcsolatban: májat havi egyszer én azért eszem, magam készítem. Sajtokkal óvatosan bánok, a lágyabbakat hanyagolom, pasztörizálatlan tejnek még a szagától is undorodom, viszont a bolti majonézes tormára rá vagyok kattanva egy ideje. Ma regel is aszpikos-zöldséges pulykafelvágottat ettem tormával meg pritaminpaprikával. Nyamma
Bri: meséltem anno hogy nekem a házidoki adta be a szurikat, nálunk tök rendesek voltak, mert nem kellett várnom, rendelés elején minden nap automatice behívtak elsőként. 5 perccel előtte odamentem és nem kellett ülnöm a prüszkölő-köhögő betegek közt -> nemmellesleg kényelmes is volt, mert 2 perc sétára van tőlünk a házidokinéni rendelője. De ha Neked nem ajánlották, hogy a házidoki adja be, akkor értem miért nem oda mész, csak nekem kicsit macerásnak tűnik ez a rengeteg oda-vissza utazás, pláne hogy nincsen közel Hozzád az intézet
De az is igaz, hogy ha ezen múlik, akkor a helyedben én is csinálnám
panni: üdv újra itt
lujzi: melyik filmről beszéltél?
Fejlemények:
- magamra szedtem 1,5 kilót (mondjuk annyit tudnék enni mint egy bálna, tehát ez nem is csoda);
- a hasam hirtelen egy kisebb fajta "dudor" lett
- elmúltak a nagy alvási rohamok, amikor naponta legalább 12-15 órát tudtam volna aludni;
- majd megveszek időnként némi édességért (amit nem szabad, de időnként nem bírok ellenállni);
- végre teljesen elmúlt a hajhullás és olyan loboncom lett mint tinédzserkoromban (üröm az örömben, hogy tudom: ez bizony kihullik amint a manó kibújik).
Tegnap vidéken voltunk, elég tré idő volt, úgyhogy délelőtt még csak-csak sétálgattunk, de estére majd befagyott a se.....k.
A rossz kedvemet mindenesetre otthagytam jó messze.
Ma megyünk nagyit köszöntős névnapi-nőnapi ebédre anyósékhoz, úgyhogy szerencsére nem kell főznöm sem.
Pussz mindenkinek!