jó reggelt!
Vagy mindenki jól alszik, vagy szoptattok
Képzeljétek, tegnap már bevettem ugye a 2x1 Norcolutot és délután óta már nem is vérzek. A tejem még ugyanolyan bő, hála Istennek.
Na azért még 2 kor felhívtam a nőgyógyászom, hogy egész biztos nem fog-e elmenni a tejcsi, azt mondta, hogy nyugodjak meg, nem fog. Baromira szeretem, mert nem volt még olyan, hogy ha bármikor hívtam volna , hogy lepattintson vagy azt mondja, hogy mit hivogatsz hétvégén hülye picsa
jucy: mi hengeresre tekert textilpelussal támasszuk meg a cumit ha állandóan kiesik, vizsont abban a percben hogy Levente kiejti a szájából, el is veszem mellőle.
Cumielvétel: nálunk könnyen ment, Eszter csak elalváshoz használt, de olyan 2, 2 és fél éves kora előtt gondoltam, hogy most már ideje. Szerencsére egyszer pelenkázás közben véletlenül belecsomagoltam a pelenkába és jót nevettünk, hogy hogy a csudába nem vettük észre. Aztán egyik este bekente vegetával és hagytam hogy rászáradjon. Oltári büdös lett. Másnap amikor kérte lefekvéshez, akkor mondtam neki, hogy tudod egy kicsit büdi, mert a peliben volt, de kéred? Elvette, megszagolta, és közölte, hogy inkább nem. Azután nem is kérte soha többet
Bea: a füstölt hús leves tök jól hangzik, ki is fogom próbálni
zuzmooo: ez az a rugalmas kendő amit a mamamisoktól kaptál?
3-4 gyerekesek:Ti gondolkodtatok valamilyen komolyabb fogamzásgátlásról? Elkötés, Hurok? Én meditálok, mert olyan fajták vagyunk, hogy elég ránéznem egy férfialsóra és terhes leszek, és így hogy már most beindult a menszim, nem biztos, hogy szeretnék egy 4. babát. (főleg ilyen terhesség után)