Sziasztok!
termékenyek voltatok, nagyon!
Ed, asszem ezzel kezdem
. Nagyon sajnálom, hogy fájó sebeket téptem fel kérdésemmel. Őszinte részvétem Neked és a családnak. Ne feledd, amit irtam. Tudod, az emlékek
és persze Kincsi
Erika, hát ezzel folytatom
Most könnyezek Veled (egy ilyen kis mimóza vagyok ám), mert tökéletesen megértem és együttérzek Veletek. Nálunk sajnos tavaly márciusban járt rabló, érdekes módon ÉPPEN ahogy beköltöztünk. A páncélajtón és a 3 záron úgy jöttek be, mintha haza érkeztek volna. Mindent elvittek, ami mozdítható volt, műszaki cikkeket, a teniszütőinket, és a párom ÖSSZES ruháját: sportcipőket, farmerokat, pulcsikat, bőrkabátokat. Ja, és az aranyaimat
Valszeg fordultak 2szer is, de senki semmit nem látott-hallott a házban. 3 hónapig takaritottam az ezüst port, és rettegtem. A felforgatott hálószobából mindent kidobtam, amihez vélhetően hozzányúltak
Szörnyű a tudat a mai napig, hogy valami gazember/ek jártak a lakásban... A szemtanú egy teknősbéka volt, dehát Ő nem beszél. Szerencsére a biztosítóm hamar és bőségesen fizetett.
Őszintén remélem, hogy Benneteket is kellően kárpótolnak majd, és hamar kiheveritek a megrázkódtatást!
Timi
Ennyi rossz dolgot egyszerre
Jó, hogy végülis szerencsésen megúsztátok a balesetet. Ügyes sofőr a férjed, nem semmi 130-as durrdefektnél kormányozni a járművet.
Peti a banános izét, amit küldtek, nem ette meg. Szerintem pedig finom volt
A sárgabarackos MILDIPÉP a kedvenc.
Az éjjeli szopinál esetleg próbáld ki, hogy csak az egyiket hagyod el. Hátha Bence ki is hagyja azt az ébredést, ha látja, nem lesz kaja.
Anyósod csudacsini lehet a csipőgatyában és haskipólóban. Biztos bombajó alakja van, de birom az olyan nőket, akik közel a 60-hoz 20-nak hiszik magukat. De a dekoltázsuk és a kezük azért marad egy 60 évesé. Konszolidált göncökben tuti a siker, de igy...én bizony nevetek, ha ilyen nénit látok. Rá se ránts, szerintem tipikus irigység. Lehet, hogy Rajtad ott az a gonosz +10 kilókban, de sac/kb -30 az előnyöd, mégpedig években.
Ági
Fejés, fejés, fejés
Ezzel fenntarthatod egy ideig. Minden cseppje kincs
De a 6,5 hónap az nagyon jó. Eredetileg eddig szerettem volna Petit anyatejjel táplálni, de hát sajna másképp alakult.
Karmen
Ez elég komolynak hallatszik
És meg mernéd szúrni tűvel a cicit? Mitől tömődik el a tej útja, a sűrű tejtől?
Humi
Nagyon kivilágosodott Krizsó sérója! Nagyon édes a kis Kópékánk
Petit néha kirakjuk a nappaliból Hiradó idejére, oly hangosan kurjongat. Egyébként multifunkcionálisan még nem működik. Vagy hasal és gagyarászik, kurjontgat, gőgicsél, de akkor nem mozog. Vagy kúszik, mászik, forog, de azt csendben teszi. Mindig a legfrissebb tudományára koncentrál. Most pl. péntek este óta négykézláb áll és rugóztatja magát előre-hátra, de csak les előre széles vigyorral, ám hang nélkül. Érdekesek ezek a bébik
Mókika
Én biza a kezdetekben megkináltam Petit a tejcsivel vagy táppal gyümizabálás után. Elfogadott hol többet, hol kevesebbet belőle. Aztán elkezdtem emelni a gyümi mennyiségét, azóta nem kér tápot utána. Csak valami innivalót, de azt sem mindig. Szerintem nyugisan kináld be a cicit Andrisnak, hisz a tejcsi szomjoltó gyanánt is szolgál
Jó étvágyat Andriskának az almához!!
Mariann
A reggeli hiradóban már jelezték, hogy a kismamák és a kerekesszékesek tüntetésre készülnek. Este megnézlek Benneteket, remélem a megmozdulás eléri célját. Bár Demszky mester legkorábban 2007-re igérte
No, de nem kezdek politizálni, ez nem egy olyan fórum
Megyek kávézni. Peti leszedte a szövegkiemelő kupakját. Jajjajjj, tiszta UV-kék a gyerek.......
Puszi,
Szilvusék