OptAngyli- Akkor tenyleg hajra kivizsgalasok!!A hullamvölgy utan mindig egy hegynek kell következnie, nagyon szoritok, hogy minel hamarabb eljöjjön
Szrityi- Ugy gondoltam, ahogy Betty irta termeszetesen
Ugy, hogy ez az inszemem sikerült es azert nem lesz több
Optimista-pista vagyok
Betty- A tablicsku nagyon szepseges
Köszi, hogy ennyit törödsz vele!!Nem halunk ki, az kizart
Vanili- Huuuu ez a turos pogi nagyon jol hangzik
Imadom en is a sos sütiket....Bar elvileg most valami dieta felet csinalok, vagyis hat nem is annyira dieta, csak igyekszem husit zöldseggel enni, meg levest, kenyeret, krumplit, tesztat egyaltalan nem....Na de hoztam otthonrol egy fel kg igazi turot ( itt nincs , csak az a kremes fajta) es a hetvegen megjutalmazom magamat egy turos csuszaval, magam keszitette tesztaval,nyammmmmi
Mar most folyik a nyalam
Suzy- Pe közeleg , jol latom??Persze, ittam egy fel dl bort, de magaban annyira nem izlik, inkabb kolaval ittam mikor ittam, na de hat mindent a cel erdekeben, ugyhogy legyürtem
Mi sem voltunk meg Apjukkal sehol sem együtt nyaralni, se egy hetvegen, ugyhogy megertelek.....Mi mindig megszivtuk a foci miatt, vagy pont nem akkor kapott szabit mikor en, szoval mindig volt valami...Elvileg most nyaron keszülünk az Olaszokhoz, remelem lesz is belöle valami
Bri- Ez tök izgi, hogy nekünk egymas utan kell tesztelnünk
En hozom a jo hirt 15-en, te meg 16-an, jupeeeej
Betty meg 5 nappal korabban
Igen, ezt a borozas dolgot nekem is mondta Krizsa doki, csak hat en kis balga, az elsö 2 napon elfelejtettem, de tegnap megittam az adagomat
Lucuzs- Hogy vagy ujdonsült kismamink???
Ranita- Gyere
Ancsu- Nagyon örülök ha jol vagy es ha meg ilyen jo dolgok is törtennek veled, az külön öröm
Kivancsi vagyok, mi lehetett az!!!Ha ez a lato neni azt mondta, hogy 2010-ben kisbabat fogsz varni, akkor nagyon remelem ugy is lesz, csak bizz benne
Ancsyka- Jo, hogy jöttel, sokan hianyoltunk
Gabi- Vegre, mar nem tudtam elkepzelni hol vagy
De akkor igazoltan voltal tavol
Hogy vagy egyebkent??Tünetek??
Nalam semmi különös nincs, tegnap mentem megint dolgozni, de igyekeztem a legkevesebbet hajolgatni, szerintem nem lesz gond
Ja es ejszaka ho esett nalunk, aaaaaaa