Új privát üzeneted érkezett!

ja és még egy jó, apával úgy gondoltuk elmegyünk egy kicsit kirándulni jövőhéten, kihasználni az ünnepet és a hosszú hétvégét. van még üdülési csekk is. Hát lányok kismillió szállodát végignéztem olyan árak :shock: :shock: de csak az ünnep miatt ilyen magas.

Így valószínű maradunk itthon és majd június körül megyünk.

Ami jó lenne az hármunknak 70eft 3éj/4nap

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu
Nem tudom, hogy mi az a jó hír, de gondolok Rád és szorítok :!: :wink:
Nem semmi árak vannak, mi még soha nem voltunk ilyen hosszú hétvégén, de még tengerparton sem :!: :roll: már nagyon szeretnék eljutni, 32 éves leszek lassan, de még nem voltam tengeren :!:
Amit a ferty "gondol" nálam az tuti nem úgy van sztem :!: :shock:
Nem megyek tejfakasztóra, csak a fiúk mennek :!:

Hogy van Mindenki :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy, Bry
bakkerkulcs Bri, ha nem szólsz, ezt észre sem veszem :shock: :lol: komolyan mondom :o nekem Suzy, első perctől Szuzy volt, fel sem tűnt, hogy mást írok :lol: :lol:
Szuzykjúúú, sztem te már így maradsz, mert így áll a kezemre, már ha nem gond :lol: :lol: Én voltam a b@lf@sz tudom, de hát ez van :lol: már megszokhattátok :lol: :lol: :lol:

Táblit minyá javítom :wink:

Ancsuka
de ugyi majd ha már szabad, akkor el fogod mondani a jó hírt :?: :wink:

Csoki
gin-tonic citrommal, jéggel, hát tudsz ééééni :!: :lol:

Mai drukkjaim mennek mindenkinek, akinek kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Én nekem mindegy, már így is annyi nevem van, és szinte mindenki másképpen szólít :!: :wink: pl:vagyok Zsu, Huzsi, Nyuzsi,Zsuzska, Suzy, Szuzy, Szu,Zsuzsó...
Dehogy gond és nem voltál b@lf@sz :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Bocsánat, hogy kicsit eltűntem, de nem vagyok túl jó passzban :(
Most nincs időm visszaolvasni sajnos , de ha valaki küldene egy rövid kis jelentést,hogy kivel mi a helyzet most akkor azt megköszönném, köszi, köszi , köszi ?!!?!?!?!
Ancsuka örülök, hogy pozitív hozzáállással vagy :)
Betty, hogy érzed magad?
Suzy mi a helyzet a spontánkodással?
Ranitáról lehet tudni valamit????
ancsyka

Ancsyka
Gondoltam, hogy ezért nem jössz, sajnálom :!: :cry: csak biztatni tudlak és drukkolni!+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Semmi különös, mi mindent megteszünk a pozitív eredményért :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt kivanok!! :wink:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!!! :lol:

Bocsi lányok,de tegnap mikor akartam jönni vacakolt a net este meg már apa ugrott rá a gépre és már csak 1 netünk van :cry:
Így egész nap enyém a net csak este nem.

Köszönöm a dicsiket a babáról,akkor most már majd nyugodtan írok a történésekről.

Bri!
Nem ér ám egyből járatni az agyad,mert a 3 babóka a pocidban a legjobb helyen van.
Pozi teszthez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szrityi!
Igen,Gyancsi úgy értette,h az utolsó inszem,mert sikerül! :lol:

Ancsu!
Jaj,de jó,én se voltam még soha ilyen hosszú hétvégén,pedig de jó lenne egy kis velnessezés.(ja nem tudom,hogy kell írni)

Suzy!
Nekünk már megvannak a nevek,legalább 2 éve.De már az se zavarna,ha valaki lenyúlná,mert én akkor is ezt adom a babának :P Egyébként se olyan különlegesek.
Sponkánkodáshoz ebben a hónapban isKép

Betty!
Nagyon várom a tesztedet,valami esetleg? :roll:
Táblát köszi!

Vanili!
Ejha,ginezgetünk? :lol:

Ancsy!
Tábla az előző oldalon :wink:

Ranita :?:
Zsu :?:

Jaj biztos kihagytam valaki :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Aha rájöttem!

Gyancsi!
Szupi nagy a tv!Miénk csak 82-es,de az is frankó,a tiétekkel már moziban érezném magam!
Jaj még 10 nap!

Angyal!
Vizsgálatokhoz mennek a drukkok
:arrow: :arrow: :arrow:

Lucuzs!
Pihenjél azért amennyit tudsz.

Kép
cukigabi
Budapest

Nem is írtam!
Szrityi általános iskolai osztálytársam volt :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Jó, hogy jöttél, már aggódtam :!: :wink:
Várjuk az újabb híreket és észrevételeket, ha van kedved oszd meg velünk :!: :wink:
Köszi :!: :wink:
Igazából engem sem zavar, mert adhatunk mi is ugyanolyan nevet, csak hülyén nézne ki, ha anyósékat megkérdezik, hogy hogy hívják a két unokátokat :?: Hát Maja és Maja :?: :roll: :lol: na ebbe nem is akarok bele bonyolódni, mert az sem biztos, hogy lányunk lesz, meg egyébként is :!: :wink:
Csak a férjem kiskori "mondásai" bejöttek eddig mindig :!: :wink:

Hogy vagytok?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Ez nagyon jó :!: :wink: és itt találtatok egymásra :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

OptAngyli- Akkor tenyleg hajra kivizsgalasok!!A hullamvölgy utan mindig egy hegynek kell következnie, nagyon szoritok, hogy minel hamarabb eljöjjön :wink:

Szrityi- Ugy gondoltam, ahogy Betty irta termeszetesen :wink: Ugy, hogy ez az inszemem sikerült es azert nem lesz több :D Optimista-pista vagyok :D

Betty- A tablicsku nagyon szepseges :D Köszi, hogy ennyit törödsz vele!!Nem halunk ki, az kizart :wink:

Vanili- Huuuu ez a turos pogi nagyon jol hangzik :D Imadom en is a sos sütiket....Bar elvileg most valami dieta felet csinalok, vagyis hat nem is annyira dieta, csak igyekszem husit zöldseggel enni, meg levest, kenyeret, krumplit, tesztat egyaltalan nem....Na de hoztam otthonrol egy fel kg igazi turot ( itt nincs , csak az a kremes fajta) es a hetvegen megjutalmazom magamat egy turos csuszaval, magam keszitette tesztaval,nyammmmmi :D Mar most folyik a nyalam :D :D

Suzy- Pe közeleg , jol latom??Persze, ittam egy fel dl bort, de magaban annyira nem izlik, inkabb kolaval ittam mikor ittam, na de hat mindent a cel erdekeben, ugyhogy legyürtem :D Mi sem voltunk meg Apjukkal sehol sem együtt nyaralni, se egy hetvegen, ugyhogy megertelek.....Mi mindig megszivtuk a foci miatt, vagy pont nem akkor kapott szabit mikor en, szoval mindig volt valami...Elvileg most nyaron keszülünk az Olaszokhoz, remelem lesz is belöle valami :wink:

Bri- Ez tök izgi, hogy nekünk egymas utan kell tesztelnünk :D En hozom a jo hirt 15-en, te meg 16-an, jupeeeej :D Betty meg 5 nappal korabban :D Igen, ezt a borozas dolgot nekem is mondta Krizsa doki, csak hat en kis balga, az elsö 2 napon elfelejtettem, de tegnap megittam az adagomat :D

Lucuzs- Hogy vagy ujdonsült kismamink???

Ranita- Gyere :roll:

Ancsu- Nagyon örülök ha jol vagy es ha meg ilyen jo dolgok is törtennek veled, az külön öröm :D :D :D Kivancsi vagyok, mi lehetett az!!!Ha ez a lato neni azt mondta, hogy 2010-ben kisbabat fogsz varni, akkor nagyon remelem ugy is lesz, csak bizz benne :wink:

Ancsyka- Jo, hogy jöttel, sokan hianyoltunk :wink:

Gabi- Vegre, mar nem tudtam elkepzelni hol vagy :D De akkor igazoltan voltal tavol :D Hogy vagy egyebkent??Tünetek??

Nalam semmi különös nincs, tegnap mentem megint dolgozni, de igyekeztem a legkevesebbet hajolgatni, szerintem nem lesz gond :wink: Ja es ejszaka ho esett nalunk, aaaaaaa :evil: :evil:

KépKép
gyancsi

Angyli- Ne kerdezd mi az az OPT a neved elött :D Fogalamam sincs, kicsit szetszort vagyok mostanaban, felreütök stb....remelem azert ertitek, hogy miket hadovalok :D

KépKép
gyancsi

Gyancsi!
OPT=optimista,biztos érzi a géped :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Hát nekünk a család már nem nyúlja le :lol: :lol: :lol: A környezetünkre gondoltam.
Igen Szrityit én láttam meg amikor regizett.

Jól vagyunk :lol: A húst nem kívánom,de amúgy se voltam nagy húsevő.Gyümölcsöt és joghurtot eszek,ha kell,ha nem.

Kép
cukigabi
Budapest

Na látom jól lelépett mindenki,akkor én is megyek pakolászok :? :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Csak jöttem híreket adni, ne haragudjatok, de csak ezt az oldalt olvastam el :oops: .

Ma voltam Tapolcán. Most lesz egy pihenős hónapunk, de a doki azt mondta dolgozzunk rá, mert most nagyon fel vagyok turbózva. Áprilisban a mensi 3. napján kell mennem, abban a hónapban még adunk esélyt egy inszemnek is. Ha az sem, akkor májusban következő lombik.
Igazából nem érti ő sem a sikertelenséget, arra tippel, hogy mivel az osztódás nem a legjobb, vagy a petéknek vagy a spermiumoknak a szerkezetével van a gond. Csak az az érthetetlen, hogy 2* voltam spontán terhes.

Én most azért sem jövök, mert egy iszonyú mély gödör mélyén vagyok :cry: :cry: :cry: . Nem szeretném senkinek elvenni a kedvét, mert vannak akik még teszt előtt állnak vannak akik lombik előtt. Nem kell, hogy én rontsam itt a hangulatot :cry: .
ranita1979

Ranita!
Ne hülyéskedj,nem rontod a hangulatot!!!
Gyere segítünk talpra állni!!!
Na látod már áprilisban megvan a következő esély a babára,ne legyél elkenődve,lesz babád,hiszen ahogy írtad 2×spontán sikerült teherbe esned.

Sok erőt és ölelést küldök!!!
Várunk :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Szia Ranita
remélem, hogy mihamarabb kikerülsz a gödörből és újult erővel vágsz neki a következőknek. A dokiban persze bízzon meg az ember, de hát ő is beismerte, hogy nem érti miért nem sikerül. Az az igazság, hogy sokszor ők is csak tippelgetnek. Nincs ott semmi baj a sejtekkel, egyszerüen pont most nem volt a megfelelő (meg a múltkor....). Ilyenkor az ember választ vár a miértekre, hát ő adott neked választ... ezt azért írom, mert persze elképzelhető hogy most nem voltak a legszupibbak a sejtek, de hál istennek hogy nem minden sejt egyforma! Plusz neked volt két spontán terhességed és van egy gyönyörű kislányod, aki bearanyozza a napjaidat!

Bocsi a többiektől (és TÖRPIEKTŐL) de most csak ennyire van időm.

Pusszanat
Vnli
Vendég

Gabi- Tenyleeeeg :D OPT-optimista, hat mi is lehetne mas :D Jo pakolaszast :wink:

Ranita- De jo, hogy jöttel, mar annyira hianyoltunk :!: Egyaltalan nem rontod a hangulatot, hatha mi tudunk neked segiteni a tiedet egy kicsit feljavitani :wink: Ezek nagyon jo hirek am, hogy mar aprilisban lesz egy inszemetek, hisz mar marcius van, elfog repülni az idö.....Nagyon egyetertek Vanilival abban, hogy a dokik tenyleg egy csomoszor talalgatnak, pl a protokollok teren.....Allitolag csak akkor derül ki, hogy kinek melyik valik be , ha mar kiprobaltak, elötte nincs garancia.....Nezd meg Brit, neki az antagonista nem jött be, ez az ultra short viszont abszolut :wink: Azert az, hogy 2* mar voltal spontan terhes szerintem nagyon jo, mert akkor olyan nagy gond nem lehet a sejtjeitekkel, ez az en velemenyem :wink: En nagyon varlak vissza, de gondolom mindenki!!Ha ugy erzed, hogy kell par vidam szo, egy kis batoritas, vagy csak hogy meghallgasson valaki, mi itt vagyunk neked :wink:

KépKép
gyancsi

Ranita! Örülök, hogy azért van cél előtted, az inszem meg egyszerűen szuper!!!! Tudom, hogy ez erőt ad majd a talpraálláshoz! Addig is kívánom, hogy minél hamarabb összeszedd magad! Rengeteget gondolok rád! Küldöm a pozitív energiákat!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!
Betty nagyon szoritok,sokat gondolok Rád hogy hatalmas kitartásod van és ezt siker kell koronázza!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Többieknek is drukk és ne adjátok fel nekem is borzasztó nehéz volt de mindenkinek kinek előbb kinek később ugyan de megadatik az anyaság öröme hiszen erre lettünk teremtve!Én ebbe hiszek és hittem mindig.
Sok puszi!!!

KépKép KépKép
kamilla*

Sziasztok :!:

Én is remélem, hogy mielőbb tuljutok ezen a hullámvölgyön.
Az IR- vizsgálatot orvostól függetlenül csináltatom meg, mert ha én őrá várok a üdös életben nem fogom megtudni, hogy az csinálja-e a sorozatos sikertelenséget.
A végére járok most már mindennek :!:

Spontán babához mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Javitsd ki légyszi a táblázatot, már nem az első limbik hanem a második sikertelen volt :(

Megy a babatapasz++++++++++++++++++++++++++++++++

vanili :!:

Jól tetted, egészségedre :wink:

Gabi :!:

Remélem, hogy jól vagytok :wink:
Köszi a drukkot.

gyancsi :!:

Köszi drága de a mesékben már nem tudok hinni az én csodámban meg főleg :!:

Lassan bele kellene törödnöm, hogy ha eddig nem sikerült ezután sem lesz sok esélye :!:

Drukk a beágyazódáshoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Most csak gyors beugrottam, majd később jövök, csak a javított atáblit hoztam:

Kép Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!

Átküldtem priviben az adataimat, léci írd be nekem :)
Köszönöm
Ancsa
ancsyka

Angyli- KÖszi a drukkokat!!! :wink: Akkor sikert az Ir kivizsgalashoz, hogy miharabb megtudd, hogy mi ujsag :wink:

Betty- Kiraly a tabli, olyan kis müveszi :D

Hol vagytok ma csajok??Nagy a pangas....Persze este mikor Ancsi dolgozik akkor itt fogtok pörögni, tudom elöre :D :D :D

KépKép
gyancsi

sziasztok!

Nemrégen értem haza, gyors átolvastam amit írtatok.

Gyosr leszek mert az uram nemsokára jön.
Tegnap telefonált az a csajszi akivel együtt voltam HSG, neki van egy cége konferencia és rendezvényszervezés, médiaügynökség. azért hívott fel, mert "cég" vezetéséhez keres valakit aki tudná őt helyettesíteni. Tudom ez így túl szép is lenne, na nem ilyen egyszerű. Az értékesítők keze alá kell dolgozni keresni a helyeket, leendő partnereket és még havi X összeget magamnak is kell csinálnom bizonyos %-ért. Rajtam kívül még két lányra gondolt őket is beszél és megszületik a döntése jövő héten. ez a dolog tőlem távol áll, viszont mindenre nyitott vagyok. Ami aggaszt (többivel nem hiszem, hogy gond lenne) az az X összeg havonta amit magamnak kell megcsinálni. Nem tudom mi lesz a döntése, de én már annak örülök, hogy egyáltalán felkeresett.
Belinkelem az oldalukat aki gondolja nézze meg, hátha érthetőbb, hogy mi is ez.

http://www.lotusevent.hu/

Velem minden rendben, szinte teljesen jól vagyok, nem gondolok semmire, csak arra, hogy hamarosan sikerülni fog minden amit tervezünk.

Mi már több helyen voltunk így kirándulni, és nagyon-nagyon jó. Nem hiszem sőt szerintem még olcsóbb mint egy apartman, plusz minden nap étteremben enni. Mert nekünk alap, ha megyünk nyaralni akkor nem főzök, ha így lenne inkább el se mennék, mert nekem az nem kikapcsolódás.

Lányok mindenkinek megy a drukkom.

Sok-sok-puszi

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Gabi
nincs teszt, tegnap adtam be a hcg szurit, úgyhogy ha arra vagy kíváncsi, pozi :lol: :lol:
Te jól vagy :?: Érzel már valamit :?:

Gyancsi
továbbra is mennek a drukkok++++++++++++++++++ :wink:
Ágyazódjatok babik Anyi pocijába :!: :!:

Ranita
jó, hogy jöttél :!: Hajrá áprilisi inszem :!: ++++++++++
És nem rontod a levegőt egyáltalán ok :?: Ne beszélj butaságokat :!:

Kamilla
jöhetnél sűrűbben, köszi a drukkot tőled is :wink:

Ancsyka
be fogom írni az adatokat, köszönöm, hogy elküldted :wink:

Szuzy
ma nem hosszúzol...akkor meg hun vagy :?:

Bri :?:

Többiek :?:

betty615

Ancsu
ez egy nagyon jó lehetősééég :shock: :wink:

betty615

Gyancsi
köszi a tábladicsit, Apival együtt csináltuk :oops: 8) :lol: , mert nem egyszerű.... :lol:

betty615

Itten volnék...hulla fáradtan, de óvasok már :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Most, hogy Gabi "felfedte kilétünket" ( nem baj ám :D ) reagálnék arra amit tegnap Bri írt " Orommel olvasom,hogy milyen edi vagy es orulsz mas boldogsaganak is.Valahogy nekem ez ugy jott le oszinte vagy "
Ezt tényleg komolyan gondolom nem csak azért mert a Gabit még személyesen is ismerem. Sokan vannak körülöttem ahol van baba és tök jó látni, mert tudom mennyit küzdöttek érte. A barátnőm pl. 10 évet!!! Nem is tudom hogy bírta ki?!Egy percig sem sajnálom tőle SŐT velük együtt drukkoltam/ izgultam végig minden percét.
Itt a helyzet ugyanez csak nem ismerek a Gabin kívül senkit személyesen. A kaális párok fórumán is mindig van kiért izgulni és így egy kicsit el is terelődik a figyelmünk és ha ránk kerül a sor olyanok izgulnak értünk akikért mi is tettük.
Amikor tavaly nyáron a méhen kívüli terhességem volt még nem olvastalak benneteket és ott volt ugyan a férjem aki azt sem tudta hogy segítsen de ő teljesen másképp élte meg. Nem azért mert nem akarta úgy mint én hanem mert FÉRFI és nem tudta úgy átélni. Ha akkor itt vagyok és találkozok hasonló sorsú emberekkel akik tudják min megy át a másik akkor talán könnyebb lett volna.
Ha lesz valaki ezen a fórumon akinek úgy kell a támogatás mint nekem kellett volna már én is tudok segíteni és ez tök jó!
És gondolom jó páran vagyunk még itt ezzel ugyanígy!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Ranita
Sok erőt küldök Neked és ne add fel, hiszen mekkora bizonyság volt az, hogy spontán is sikerült, tudom anno :!: :roll: ne beszélj már, dehogy rontod a levegőt, amikor csak úgy érzed, gyere és ontsd ki magadból ami nyomaszt, ha tudunk segítünk és ha már elírod azzal is könnyebb lehet :!:
Továbbra is drukkolok Neked mindenki,-azt hiszem mindenki nevében beszélhetek, hiszen azért is vagyunk itt-és sok sikert az új hónaphoz :!:
Lélek simit és egy nagy-nagy ölelést küldök :!: :roll: :wink:

Gabi
Szrityivel jóban voltatok a suliban :?: mi jót csináltál ma :?: gondolom már marhára kipihented magad :?: :roll: :wink:

Angyli
Drukk a vizsgálatokhoz és remélem majd azzal előrébb lesztek :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
Köszike a javítást :!: igazán ügyik vagytok a férjecskéddel, nem semmi munka lehet mindezt a szépséget megcsinálni :!: :roll: :wink:

Ancsu
Drukk, hogy sikerüljön a meló, nem lehet rossz, majd ez lefoglal és sikerrel jártok inszem ügyben :!: :wink: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szrityi
Az ilyen emberek, mint Te is egy kincs a mai világban :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Újra be van dugulva az orrom :!: :cry: a férjem dettó visszaesett a taknyosságban, de ami jó hír, hogy szurkál a bal pf-em és a derekam is fáj, lesz pé-m, annyira örülök neki :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :köszönöm :oops:

Általános iskolában voltunk osztálytársak és amíg a Gabi át nem ment egy másik suliba nagyon jóban voltunk. Én legalábbis így emlékszem.
Te Gabi?

szrityi

Szrityi, Gabi
egy hülye kérdés tőlem:
Gabi, te honnan tudtad, hogy a Szrityi az a Szrityi :?: :lol:
Mármint osztálytárs volt, meg minden, de gondolom, nem így hívják :lol:
Szrityi, neked a kérdés visszafele: honnan tudtad, hogy Cukigabi az a cukigabi :?: :lol:

Szrityi
szépen leírtad, és őszintén a dolgokat, és sztem itt mindenki így érez...mi is nagyon izgulunk másokért, és örülünk mások boldogságának.
Az ismerőseimnek, barátnőimnek ezeket a dolgokat hiába mondom, mesélem el, hogy miken mentünk keresztül eddig, mert ezt az egészet csak az olyan érti, aki maga is átélte, vagy éppen benne van...és ezek számomra ti vagytok, azok a fórumozók, akiknek számít minden nap, minden perc, hogy a másikkal mi történik, hogy mi már nem azt mondjuk jövő hónapban, hanem ciklusban számolunk....stb....

Szuzy
azééé remélem nem esel vissza a betegségbe :roll:
Rudon csepp esetleg :?: :lol:
Akkor nemsoká izgulhatunk érted is, de jóóóóóóóó :!: :wink:

betty615

Szrityi
Akkor ez a topik duplán jó Nektek és örültök is neki gondolom :!: :wink: szoktatok talizni :?:
nekem egyébként az egyik volt általános iskolai osztálytársam most a férjem :lol:
És mi lesz Nektek március 19-én?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Hát remélem nem :!: kúrálom magam :!:
A férjem már ma mondta, hogy neki van egy tuti vitamin "bombája", ha gondolom már azonnal adja is :lol: erre Én azt mondtam, de kár volna pazarolni :lol: :oops:

De most miért csinálta ezt a ferty :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi jött rá, mert a Cukigabi nekem nem mondott semmit, meg nem is ebben a fórumban mozogtam. Az egyik közösségi portálon szerepelek így ( a férjemtől kaptam ezt a becenevet)és onnan jött rá a Gabi.

Suli óta nem találkoztunk de most írogattunk priviben.

Még nem tudom mi lesz 19.-én addigra Kaális sperma vizsgálat kell oda 11.-én megyünk meg hematológust kellett keresnem ( egy nővérke kedvessége által ma el is intéztem ) hogy véralvadásgátlót állítsanak be. Még lesz addig 1 átjárhatóság amint megjön hívhatom a doktornőt aki csinálja. Neccesen de meglesz remélem 19.-éig.
Ott dől el lombik vagy inszem. Igazából ez a 2. átjárhatósági lesz a mérvadó.
Remélem bármi is lesz áprilisban kezdhetünk.

szrityi

Mi a véralvadásgátló :?:
sok sikert, akkor lesz egy pár izgalmas napotok :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most fejeztem be a takarítást, nem akartam holnapra hagyni, mert akkor vásárolni megyünk, megvasalnom kell sokat, apácska új munkahelyre került és fehér ingben kell dolgoznia és minden nap ugye új ing, na ez a fehér ing a halálom :!: :shock: :wink:
már csak a mosókonyha van hátra, de azt majd holnap csinálom meg, már nagyon szurkál a hasam és sugárzik a combomba :arrow: jó lesz ez :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy:

Van egy génmutációm a neve Leiden (heterozigóta-1 szülőtől örökölt) e miatt 8x nagyobb a véralvadásra a lehetőségem mint a nem Leideneseknek. Sokszor okoz vetélést is ez a mutáció ( nekem még nem ). Így ha adnak már jó előre véralvadásgátló injekciót akkor baj lehet. Minden nap injekciózni kell majd magamat a szülés után még 6 hétig.Ezt kaptam ma meg, de majd a Kaáliban a doki eldönti mikor kezdjem el adni magamnak.

szrityi

Szuzy
ferty 10 cn.-re behúzta a pé.-t :shock: :?:
Az nem jó sztem, lehet majd később a hőd alapján át fogja tenni...
Hát igen, ilyenkor én is ezt szoktam mondani Apinak :oops: :lol: erre kár pazarolni azt a drága anyagot :lol: :lol:

Nekem is akart a nőgyogyim mg csinálni ilyen véralvadásgátlós valamit, én nem is értettem, de aztán valahogy el is maradt.
Azt mondta, ez is jelenthet valamit...hogy milyen lassan/gyorsan alvad a vérem, vagy mi :roll:

betty615

Szrityi
Én nap, mint nap csinálok ilyen génmutációs vizsgálatot, azért is kérdeztem :!:
A sógornőmnek is hasonló "baja" van/volt és megtaláltam a vetélései okát :arrow: véralvadásgátló szurit kellett adjon magának minden nap :arrow: ő szült egyébként szerdán :lol:
vetélést is okozhat és nem is sikerülhet a terhesség :!:
Clexan nevű szurit szoktak adni és ezt hematológus írja fel, nődoki is felírhatja, de a hemás doki 90%-os támogatással írja fel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok!

Szrityi nagyon szimpi vagy, az aláírásod is szupi! :lol: Eszembe jutott valami arról amit írtál:

Csajok, mi orvosi szempontból "egyek" vagyunk. Ha valakinek sikerül közülünk, akkor olyan érzésem van, mintha kicsit nekem is sikerülne, pontosabban bátorítást kapok, hogy na igen, akkor van értelme folytatni, hiszen valakinek, aki hozzám teljesen hasonló (orvosilag meg egy eset :lol: ) sikerült. Szóval nekem is sikerülhet. Gabi, Lucuzs nagyon fontosak vagytok itt, mert ti vagytok az élő bizonyítéka annak, hogy van értelme folytatnunk.

Sok puszi mindenkinek és millió drukk Nektek lányok!!! Menni fog!!!

Vanili
Vendég

Betty
Hát néztem is mit csinál ez a program, de majd átalakítja akkor, amikor esedékes lesz :!:
Most komolyan jó lenne ilyen thromophylia kivizsgálást is csinálni, mert sosem lehet tudni... :roll:
mondom Én, hogy hamarosan kellene talizni :wink:
Én mindenkinek szívesen megcsinálnám ezt a kivizsgálást :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy a te idézeted is szép! Meg a gólyád is, na de tegye már le szegény :lol: .
Vendég

Bridget :roll: ?

Többiek?

Asszem én is elhúzok :lol: nincs itt senki.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?