sziasztok,
Kuglica,
remélem nem sértelek meg, de én a kaális dokidat már rég lecseréletem volna!!!!!!!!! Ok, ne bíztasson, hogy hurrá hölgyem, maga terhes, de azért lehet óvatosságra inteni is úgy, hogy közben ne hozza a frászt a másikra!!!
Én tiszta szívemből gratulálok, és nagyon örülök, hogy ilyen magas hcg-d lett!!!! A progidat pedig most szépen emelik
. Elegendő lesz, meglátod!!!! Most már annyi helyről hallottál megnyugtatást, hogy a lehető legmegfelelőbb gyogyit kapod, hogy jó is lesz!!!
Hétfőn pedig még mindig rákérdezhetsz a dokidnál, hogy hogyan legyen tovább???
De ahogy Te is írtad, még életedben nem volt kétcsíkos teszted... MOST VAN. És Egyszemkéből jött össze, ami azért nagyon különleges!!!!!! Hidd el, minden rendben lesz!!!!!!!!!! Csak bízz a piciben. Ő Benneteket választott és higgy benne, hogy veletek is marad!!!!!!!!!!!!!! Kitartás hozzá!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan jól vetted az elmúlt két hét akadályait, fel ne add!!!!!!!!!!!
PUszi drága,
hogy vagy????? Most már kb túl vagy rajta, reméljük szép és megfelelő számú petécskétek lett!!!! Hajrá randi!!!!!!!
Irises,
gondolom negatív lett a teszt, azért nem jössz
. Nagy nagy ölelés neked, reméljük a B terv és a következő lombik sikerülni fog!!!!!!!!!!!
Ancsi,
hogy érzed magad?? TE most milyen szurikat böksz??? Feszülget már a pocód? Vagy nem? Megszoktad érezni???
Baba,
bírod a pihit??? Midnen rendben, ugye? Kell majd menned kontrollra??
Keny,
mindjárt megnézem miért nyugtatnak a többike????!!!!
Én megfáztam szerdán a jó időben, most iszom a levét.. Bár Bence kezdte valami vírussal, de most Apának is fáj a torka.. Klaszz hétvégénk lesz
De nem gond, csak süssön a nap