Új privát üzeneted érkezett!

Angel - neked teljesen igazad van.. ezért is nem nyugodtam még le. :) De Koiss legalább pszichológiailag le tud nyugtatni, mert az a tipus, mint a Krizsa. Kedves és megértő.. tudod, néha ez kell az ember lányának.
kuglica

Nnnnya.. azért egy laptetőt kaptam. :wink:
kuglica

Na - felhívtam a Kaálit. A dokival nem tudtam beszélni, mert voltak nála.. egy hölgy vette fel, lehet, hogy Harcika volt.. először jól lecseszett, hogy én miért hallgatok más barátnőre.. (fórumot nem mondtam neki, de megjegyzte, hogy nehogy fórumról szedjek össze infókat ..) és lecseszett, hogy miért nem bízom a doktorúrban, stb. Aztán amikor bocsánatot kértem és sírni kezdtem, akkor már kedvesebb lett.

Azt mondta, hogy

- napi 4x2 utro mellé nem kell injekció
- hogy a progi-injekciót Ausztriából szerzik be, amikor van, de gyakran nem lehet beszerezni, szünetel a gyártása vagy a szállítása..
- hogy vigyázzak, mert ha beszerzek egy-két injekciót és utána nincs utánpótlás, akkor gáz van, mert injekciót utróval nem lehet folytatni. (?)
- hogy nem azért szoktak injekciót felírni, mert jobb.. hanem azért, mert ha elérhető.. ha kapható.. akkor pratikusabb, mert 1 ampullából megoldható a napi 3-4 x 2 szem adag.

Szóval ő szerinte csak praktikai oka van az injekciónak, nem hatás-oka. (???)

Azt mondta nyugodjak meg, az injekcióban pontosan annyi hatóanyag van, mint amennyit a doki most a 4x2 adaggal ad nekem.

Na most mit csináljak? Hétfőn követeljem az injekciót?
kuglica

Szerintem jó lesz így! :lol: :lol:

Hétfőn ugyis mész a vérvételre, és akkor megnézik a progit is, akkor beszélsz a dokival , elég akkor szóbahozni szerintem!
De majd megírják a többiek is, hogy mit gondolnak!

Picit megnyugodtál?
ancsi80

Hétfőn úgyis megnézik mégegyszer a progiszinted és ha nem emelkedik eléggé (emelkedni fog biztosan), akkor vesd fel a dokinak a progiszuri lehetőségét.

És inkább egy lecseszés a telefonban egy hölgytől, minthogy egész hétvégén idegeskedj.
Vendég

Igen.. hát ez volt a tervem, hogy hétfőn vagy kedden úgyis visszahívott a doki ellenőrzésre és konzultálnánk. Leszarom a lecseszést.. azt kell látni, hogy nagyon megijedtem és ha már így történt, akkor arra adja legyen kedves itt mindenki az áldását, hogy terhes vagyok (remélem, hogy az elmúlt éjszaka után még az..), és nem pedig vetélés alatt álló személy.

Most már úgyis csak a hétfői vv tud lenyugtatni - úgyhogy azt hiszem jobban is teszem, ha 2-3 napot kihagyok a fórumozásból, nehogy megbántsak valakit.
kuglica

Kugli: maradj itt a fórumon hátha jobb lesz, ha beszélsz a kétségeidről :wink: :wink:

Én továbbra is drukkolok, most azért hogy a progi emelkedjen! :lol:

Puszi: már biztos túl vagy rajta, szorítok hogy úgy alakuljon ahogy szeretnéd :D
ancsi80

Ancsi - persze, hogy maradok, csak lehet, hogy érdemes majd inkább hétfőn jönnöm.. de lehet, hogy igazad van, hogy addig is jöjjek.

Az nagyon segítene ha látnám, hogy aki szurit kapott és mellette utrót is, annak mennyi volt a progi-szintje a 12-13. napon.. illetve a 16. napon (mert ez utóbbit hétfőn megtudom majd).

Én nem haragszom senkire egyébként, csak inkább magamra, hogy ilyen ijedős vagyok - nem csak most, hanem a korábbi inszemeknél és sikertelen lombiknál is.

Egy dolog biztos - és értsetek meg engem is - most úgy áll a helyzet, hogy sem a nőgyógyim, se a Kaáli nem ad szurit. És csak szeretném tudni, hogy ez így rendben van-e.. erre most már csak hétfőn (vagy a későbbiekben) kapok választ.
kuglica

Kugli,
akkor nyugodj most meg egy kicsit, OK? :wink:
progidat megemelték, és azért a szervezeted is termel hozzá némi mennyiséget. nem lesz gond, ne aggódd agyon magad ezen a szép hétvégén, hisz életed első kétcsíkosát pisilted! :D
hétfőn vv eredmény után rákérdezel a dokinál a progiszurira, és majd ő megítéli, szükséges-e. és bízz benne.

ha Harcival beszéltél, ő valszeg úgyis olvashatja, miket hordtunk itt neked össze :wink:

angel37

Kugli,
szt nincs értelme hasonlítgatni a progiszinteket!
nem lenne feltétlen mérvadó és csak tovább idegeskednél :roll:
egyébként fogalmam sincs a sajátomról :wink:

angel37

Angel - a hangjáról ítélve, azt hiszem, hogy tudom, hogy melyik nővérke Harcika.. és tegnap, amikor mentem vv-re, ő volt az egyetlen, aki mosolygott rám.. úgyhogy jófej. :wink:
kuglica

Kugli, nekem anno azt mondták, vagy Utró, vagy szuri! Tudom, hogy ezt sokan másképp kapták, de én saját magam tudom, mit mondtak. Sőt egyik alkalommal az én dokim nem volt és Krizsa dr. nézte meg a véreredménem, mert barnáztam és azt üzente-ha jól emlékszem -hogy a progit sem lehet végletekig emelni és a felesleg csak kiürül. Úgy tudom, a szurit most nehéz is beszerezni és igaza volt a hölgynek, mert Harcika is azt mondta, Utróról szurira át lehet váltani, fordítva viszont nem.
Remélem, most már megnyugszol. Hidd el, mindenki jót akar. Lois is jószándákkal írta, amit írt, A telefonos hölgy is, a dokik is és mi is.

babaimádó
Kép
babaimado

Bocs a hibákért, csak gyorsan írok, aztán fekszek vissza.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi szépen Baba.
kuglica

Kugli: szerintem most már jobb lenne, ha lenyugodnál. Az orvosok tudják mit-mennyit és miért adnak. Szerintem rájuk kéne hallgatnod és bennük bízni, na meg a babádban. Én kaptam utró mellé progiszurit és a 13. napon 90 volt a progiszintem halovány emlékeim szerint.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Már megnyugodtam - köszönöm szépen.
kuglica

Kugli Drága!
Bárcsak inkább leharaptam volna a nyelvemet (vagyis az ujjamat), vagy legalább csomagoltam volna be szebben a mondókámat :oops:
Tényleg próbálj meg kicsit megnyugodni. Mások progiszintjeit firtatni felesleges, szívesen leírom neked az enyémet, de ez még annyira sem objektív szám magában,mint a HCG, mindig a kettőt együtt kell kiértékelni. Én anno nem találtam a progeszteronra referencia tartományt, hogy mennyinek kellene lennie.
A stimulációmkor kettőnél kaptam progiszurit, mindkétszer 3x2 Utrot is használtam mellé, szerintem a meddőségi szakemberek egyáltalán nem a praktikusság miatt írják fel a szurit, az minden csak nem praktikus. Macerás a beszerzése, fájdalmas és ált. körülményes a beadása.
A szájon át beszedett proginak és a hüvelyen keresztül bejuttatottnak is nagy része veszendőbe megy. A progikontroll feladata az hogy ez kiderüljön, hál'isten ez nálad ki is derült, hisz hamar mentél vérvételre, és látszódik hogy még pótolni kell. Ez jó dolog hidd el, a felismert problémán lehet csak segíteni. Az hogy milyen módon pótoltok rá, az már te és azoknak az orvosoknak a döntése, akikben megbízol.
Az én orvosom azt mondta, hogy emelhetem az alternatív módon bejuttatott progi mennyiségét, de a legjobb lenne a szuri, (ha bírom, s hajlandó vagyok rá) hisz annak 100 %- a hasznosul.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok,

Kuglica,
remélem nem sértelek meg, de én a kaális dokidat már rég lecseréletem volna!!!!!!!!! Ok, ne bíztasson, hogy hurrá hölgyem, maga terhes, de azért lehet óvatosságra inteni is úgy, hogy közben ne hozza a frászt a másikra!!!
Én tiszta szívemből gratulálok, és nagyon örülök, hogy ilyen magas hcg-d lett!!!! A progidat pedig most szépen emelik :P . Elegendő lesz, meglátod!!!! Most már annyi helyről hallottál megnyugtatást, hogy a lehető legmegfelelőbb gyogyit kapod, hogy jó is lesz!!!
Hétfőn pedig még mindig rákérdezhetsz a dokidnál, hogy hogyan legyen tovább???

De ahogy Te is írtad, még életedben nem volt kétcsíkos teszted... MOST VAN. És Egyszemkéből jött össze, ami azért nagyon különleges!!!!!! Hidd el, minden rendben lesz!!!!!!!!!! Csak bízz a piciben. Ő Benneteket választott és higgy benne, hogy veletek is marad!!!!!!!!!!!!!! Kitartás hozzá!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan jól vetted az elmúlt két hét akadályait, fel ne add!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

PUszi drága,
hogy vagy????? Most már kb túl vagy rajta, reméljük szép és megfelelő számú petécskétek lett!!!! Hajrá randi!!!!!!! :P

Irises,
:cry: :cry: gondolom negatív lett a teszt, azért nem jössz :cry: :cry: . Nagy nagy ölelés neked, reméljük a B terv és a következő lombik sikerülni fog!!!!!!!!!!!

Ancsi,
hogy érzed magad?? TE most milyen szurikat böksz??? Feszülget már a pocód? Vagy nem? Megszoktad érezni???

Baba,
bírod a pihit??? Midnen rendben, ugye? Kell majd menned kontrollra??

Keny,
mindjárt megnézem miért nyugtatnak a többike????!!!!

Én megfáztam szerdán a jó időben, most iszom a levét.. Bár Bence kezdte valami vírussal, de most Apának is fáj a torka.. Klaszz hétvégénk lesz :roll: De nem gond, csak süssön a nap :P
Vendég

Szia Lois - nyugi.. a dolog sután jött ki, de én sem vagyok tökéletes, val.szeg túlreagálok dolgokat, és ráadásul a fórum és email virtuális környezete sem mindent hoz át megfelelően.. megijedtem, frusztrált és fáradt voltam. Illetve még mindig fáradt vagyok.. nagyon fáradt. :roll: Nem tudok aludni kb. három napja és ez most már val.szeg a terhesség miatt is van.

Beszéltem egy harmadik személlyel, belgyógyász - természetesen nem tudott mindenre választ adni, mert ahogy ő is mondta, nem IVF-szakember - de egy dolgot mondott, amit eddig én sem tudtam, úgyhogy leírom, hátha másnak is érdekes lehet:

(Nekem beültitől utrót kellett már adnom, 3x2-t.) Ez a doki azt mondja, hogy amikor pl. utrot kap az ember lánya, akkor a saját testem mirigye sokkal kevesebb progit termel, mert a szervezetben már benne van (ez esetben a külsőleg bevitt utro által). Ez kvázi a mirigyek "lustaságának" tudható be.. "feleslegesen nem dolgoznak". Tehát ami 61-es .. vagy akárhányas.. az a bevitt utronak is köszönhető - mármint az alacsonyszintje. Nem tudom, hogy teljesen jól értettem-e őt.. de valami ilyesmit mondott. Természetesen azt is mondta, hogy minél nagyobb a progi-szint, annál jobb, de ő is úgy gondolja, hogy a megemelt utronak és duphaston-kiegészítésnek működnie kellene a progi-szint emelésének relációjában.
kuglica

Kuglica, én 3x2 utrót nyomattam és napi két ampulla progi szurit. A 14. napon volt 100 felett a progi szintem. Nem tudom, mennyivel felette. De szerintem a 4x2 utró bőven elég! Csak nyugi!!! (Én is közel vagyok a 40-hez! Ne izgulj, sikerült!)

Puszika, gyere már!

Irises? :?:

skrisz72

Tnati, köszi jól vagyok. Nem kell kontroll, de egyébként pont úgy jött ki, hogy szerdán menni kell a 18-20. héten aktuális genetikai Uh-ra és azt is Hajdú dr.nő csinálja, így végülis kontroll is lesz.

Skrisz: puszillak.

Puszedli?

babaimádó
Kép
babaimado

Tnati - dehogy haragszom.. Szakmailag jó az orvos. Kollégáival nagyon kedves és humoros, hallottam már beszélgetni másokkal. Egyszerűen szókincse nincs megfelelő a páciensekkel. :) Rajtunk áll - gondolom - hogy eldöntsük mi a fontosabb: a stílus vagy a minőség. Sajnos kishazánkban nem mindig van együtt ez a két dolog, főleg ha "ingyenes az egészségügyi szolgáltatás".

Egyszer egy fontos eredmény miatt mentem be és nagyon csöndben volt. Kérdeztem aggódva, mi baj, doktor úr, rossz híre van? (Ült a gépe előtt, pötyögött valamit..). Azt mondja "nem, miért?".. mondom: mert olyan csendben van. Válasz (na találjátok ki): "mit kiabáljak??" :lol:

Az is zavar, hogy amikor ülök a váróban és arra jár, rám néz de nem köszön. Nem hogy előre nem köszön, hanem amikor köszönök, nem köszön vissza. Olyan hülyén érzem magam ilyenkor. És egy ilyen ember előtt kell szétterpesztett lábbal feküdnöm.. értitek? :wink:

Amikor meséltem a férjemnek, hogy mit mondott az orvosom tegnap, szószerint hangosan felnevetett.. és káromkodott egy enyhét.. hát bárcsak itt tartanék már én is. :)

Szóval ha bárkitől az a jószándékú javaslat, hogy én ezzel a dokival ezt vagy azt beszéljem meg, kérjek tőle valamit, mert baj van vagy lehet.. akkor kész vagyok. Nem tudok vele beszélni. Viszont terhessé tett.. egyelőre így néz ki. Mi a francot csináljak? ezért csak hálás vagyok neki.. :wink:

Mindenesetre, azért is vagyok nyugodtabb most, mert érzem azokat a tompa kis szúrásokat, amiket korábban (a sikertelen inszemek és lombik kapcsán) nem éreztem. És jó érezni ezeket a szúrkákat. :)
kuglica

Skrisz - köszi szépen az infót. :)

Puszikám - most már rád is figyelnem kell. :) Mi a helyzet aranyom? Gyere, mesélj.. :D
kuglica

Lányok,

Puszika írt:
"11 petesejtet szívtak le :D "

Fantasztikus hír!!!!!!! :D :D :D Randidrukkok 100000-rel!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Kugli, most már tényleg itt az ideje hogy lenyugodj végre!!!!!!!

Puszi?????

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Puszi, hurráááááá!!!!!! Akkor innentől randidrukk ezerrel+++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Puszika, nagyon ügyesek legyenek a Petikéid!

Babim, pussssza! Feküdj szépen! :D

skrisz72

Kalkata - nyugodt vagyok. :)
kuglica

Puszi - hajráááááá 11 szemke! :) Ügyes vagy!
kuglica

Puszi,
szép! :D örülök, csak így tovább!

angel37

Puszi,
ez nagyszerűűűűűűűűűűűűűű!!!! Hajrá sejtecskék, hajrá kiskatonák!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Puszi:hurrá! ++++++++++++++++++++

Skrisz:nem tudok folyamatosan feküdni. (Néha idelógok az asztalhoz hozzátok!)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok!

Puszi,ez szupeeeeeeeeeeer! Csak így tovább, randidrukkok 1000-rel! :)

Kugli,nyugiiiiiiiiiiii! Minden rendben lesz!!!

Baba, hová mész jövő héten (ÁEK, vagy Géndiagnosztika?) Pihizz, örülök, h jól vagy! :wink:

Ancsi, drukk továbbra is, jó szurizást!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a sok drukkot, az eredménye meg lett ugyebár, 11 petesejt! :D El sem hiszem! Bízok a sikeres folytatásban! :D

Kugli: remélem megnyugodtál!!!! :wink:

Irises: :?:

Ancsi: jó szurkázást!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszikám - hát üdv "itthon". :wink: Látod milyen ügyes vagy!!?? Nnnnya.. innen már csak jól folytatódhat. Pihenjél. puszillak
kuglica

Bols:Istenhegyi.

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi: gratulálok! Randidrukkok mennek!++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Puszi, gratulálok, nagyon ügyesen növesztetted a kicsikéket! Randidrukk millióval megy neked!

Kugli, nyugi itt a hétvége, férjed is itthon! Próbálj másra koncentrálni, bár a szép tavaszi idő azt hiszem elmarad!
gigibp

Puszi: Szurkolok, hogy 11 "igazán szenvedélyes randi" legyen! :D

Tegnap bementem az ÁEK-ba személyesen mert azt mondták mivel még nem jártam a hemophilia rendelésen regisztrálni kell. Gondoltam nem márc 22.-én szenvednék vele bemegyek. Lent regisztráltam aztán felvitt a kiváncsiság hogy körbenézzek mi merre van? Ott gondoltam rákérdezek, hogy O.K hogy jöjjek 22.-én de hányra? Na akkor kiderült karton is kell írni ebben segített egy nővér. Mondtam hogy jaj de kár hogy csak 22.-én tudok jönni, mert 19.-én vissza kell mennem a Kaáliba és mondani vmit a Krizsának. A nővér egy Istennő volt! Ma 10-re besúvasztott bár így nem a Nemes dokihoz kerültem de ez már nem érdekelt. Még el kellett rohannom a háziorvoshoz beutalóért! De ma már fel is írták a Clexane injekciót és persze vettek 11 kémcső vért. Újra nézik a Leident meg egy csomó mindent.
Annyira örültem, hogy ezt el tudtam intézni mert erre volt a legnehezebb időpontot kapni!
Már tegnap is akartam írni csak nem akartam elkiabálni!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Puszi!
Naggggggyon király 8) , jó randit!!!

Kugli!
Remélem kicsit nyugodtabb vagy már, férjed haza jött?Ja a dokink nem valami szószátyár, bár én sokszor megnevetettem a bolondos beszólásaimmal"nekem ezt dobta a gép"stb...figyelj, a lényeg, hogy terhességet csinált neked.Viszont igaz, hogy az injectióval rögtön a véráramba kerül a progeszteron, de ki tudja mennyit hasznosítasz belőle?És azt ugye tudni kell, hogy hüvelyen, végbélen keresztül ragyogóan jó a gyógyszerek felszívódása.1db progi injectióba 25mg progi van, 1 szem utroban 100mg progi van, kvázi Te kapsz belőle napi 8 szemet, az elég sok+duphaston, el kell érni ezzel is a szuri hatását, szerintem még a veszteséggel is.Ne agyalj ezen, ja és a saját sárgatested ami a petefészkedben a tüsző helyén maradt is termeli a progit!Tudják a Kaáliba mit kell csinálni, nem akarnak neked direkt rosszat.
Ha kezdesz ettől a sok gyógyszertől rosszabbul lenni, hányinger, álmosság stb, az nagyon jó jel, mert azt is a progeszteron okozza.Nekem annó azt mondta a saját nődokim amikor mondtam neki, hogy 3x2 utrót használok, amit a dokink írt fel, azt válaszolta: hogy az rengeteg!"Aki ezt magának felírta annak biztos nincs hüvelye"háááát mondtam :nincs
Szóval nyugi, nem barnázol, nem görcsölsz, minden okés lesz!!!
Puszillak és hihetetlenül szorítok, de ezt úgy is tudod.

KépKép

Kép
keny

Köszi Keny-kém, aranyos vagy. Megnyugodtam már. Csak annyi a baj, hogy nagyon fáradt vagyok, viszont aludni nem tudok.. de csak sikerül már az is. Igen, a férjem hazajött és ma reggel már majdnem kiabált, hogy szálljak le a netről, mert meg fogok bolondulni. :) Te hogy vagy? pocak növöget? :wink:
kuglica

PUSZI! HAJRÁ! :wink:

Kép
bettike
Eger

Köszi Csajok!

Betty: :oops: :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszika - mennyit szeretnél visszakapni? :)
kuglica

Puszi engem is érdekel "hány egyszemkét" szeretnél?

szrityi

Puszika, ügyi voltál! Jó randizást a picuroknak! :)

Kugli, meglásd szép progid lesz hétfőre! érzem+tudom!

Szrityi, örülök a sikeres áek-zásnak. :wink: ( én asszem szerdán elhozom a remélhetőleg elkészült további leleteimet)

Bols, úgy aggódtam érted! Hálistennek !!! ölellek!

Fogam sz.rakszik, pedig szépen felépítették.Mondta a dokim, hogy nem 100%-os, egyenlőre csak ennyit csinált, de már érzem, hogy megint mozog, tutira kitörik megint........lehet megkapom életem első koronáját. :?

jó hétvégét csajok!
nani72

Szrityi! 11 kémcső vér??? Te jó ég, maradt benned valami?? :D
Jó, hogy sikerült ilyen hamar! Vannak még kedves emberek! :)

Puszi: tényleg, tényleg!!! mennyit szeretnél visszakapni??
gigibp

Vendég

Dolgoztam, bocsánat. Délelőtt megjött, új ciklus új remények :lol:
Tesztet így nem is csináltam. :roll:

Kuglica légyszi bízz a szervezetedben és ne idegeskedj, tényleg jó egy kicsit a netet hagyni ilyenkor. Én is nagyon-nagyon szorítok Neked!

Puszi éljen, ebből a sok sejtből biztos, hogy sikerül. Én is ezt a protokoll-t szeretném legközelebb. :lol:

Ancsi Neked is drukk.+++++++++++++++

Bocsánat lányok, hogy nem jöttem, egész nap a telefon rajta volt a fülemen, annyit telefonáltak az ügyfelek:) A magam részéről túl vagyok a szomorúságon, előre nézek, Nani ha nem baj tanácsot kérnék majd Tőled, mert ugye Te most mindent megcsináltattál. Egyszer úgyis lesz nekem is egy szép és okos gyerekem, mint itt Mindenkinek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Iris:
Sajnálom, hogy ez most nem sikerült, de fel a fejjel és jön az új ciklus tele új lehetőségekkel!!!!!!!!!

szrityi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?