Lara!
En ejszaka is bufiztetek, igaz, hogy fel sem ebred ra Kiralyfi, sot, sokszor meg bufizni sem szokott, olyan lagyan csinalom...
De nekem muszaj, ugyanis Erik bukos baba, nem bukik minden kaja utan, de amikor igen, akkor borzasztoan nagyot. Mar haromszor hozta ram a szivrohamot, ugyanis akkorat bukott es olyan szogben, hogy visszanyelte, orran, szajan jott, kapalozott, nem kapott levegot. Nagyon ijeszto volt, igy azota en nem merem lerakni bufizes nelkul es szigoruan csak oldalt fekve maradhat.
Funky!
Megertem en is, hogy varni akartal meg. Ez a szules nekem is hasonloan indult, kemenyedesek kinyitottak bo ket ujjnyira, de valodi fajas nem volt. A gyerek jol erezte magat. A doki felajanotta a burokrepesztest, de ket nap haladekot kertem. Ket nap alatt nem tortent semmi, viszont nem mertuk elhagyni Pestet. Ket nappal kesobb onkent es dalolva mentem inditasra, mert baboca megsem indult tovabb, viszont nekem meg streptococcus miatt szules elott min 5 oran at antibio kezelest kellett kapnom. Az orvos meggyozott rola, hogyha magatol indul, akkor max a korhazba lesz idonk beerni, de antibiotikum kura nem fog beleferni.
Igaza volt. Burokrepesztes utan csak ket orat vajudtam es kint is volt a baba. Oxyt is kaptam.
De Kristof fiam oxy nelkul is harom ora rohamvajudas utan szuletett elso gyerekkent, szoval a gyors szuleshez nem muszaj tobbedik gyerekesnek lenni.
Bori!
Tudom, hogy ez teged nem nyugtat most es konkretan nem segit, de tudd, hogy aterzem a helyzetedet. Egeszen pontosan aterezhettem, ugyanis en sem voltam tul jol lelkileg az elso szules utan. Nekem a tej-gond volt a fo okozo, a babazas okozta nehezsegek, a felelosseg, a faradtsag erre rapakolt.
Tudom, hogy nehez elhinni, de par het, honap mulva mar magadat sem fogod erteni, hogy miert erezted ennyire neheznek es minden nagyon egyszeru lesz es szep!
Masodik gyereknel meg mar semmi gond nem lesz!
En szules utan jo sokaig az elso hetektol feltem nagyon, sokkal durvabb volt, mint a szules. Sot, a szules bennem szep emlekkent maradt meg, az elso hetek viszont a pokolkent.
De ahogy telt az ido megis szepultek az emlekek. Es mint latod eleg hamar vallaltuk a masodik babat.
Most meg semmi gond. Minden gordulekenyen megy, minden rendben van. Olyan nyugodt babam van, hogy orom nezni es vele lenni, gondozni (kopp-kopp) es ez szerintem osszefuggesben van az en hatarozottsagommal, nyugodtsagommal.
Tenyleg pihenj nagyon sokat, szedj vitaminokat, egyel jokat, akkor is, ha nem kivanod es ha kell, akkor kerj segitseget!
Es ami velunk tortent ma:
egyel kevesebb fogam van. Es ennek most orulok.
Tegnap delutan megszunt a fajdalom nagyjabol, ejszaka teljesen. Termeszetesen el is gondolkodtam azon, hogy nem megyek ma vissza a fogorvos bacsihoz. De a jozan esz sugta, hogy menjek, hiszen a fog meg nem gyogyul (mar a fele hianyzott, letort), Feri hetvegere megy a szuleimnek segiteni Kristoffal egyutt, itt maradok egy csecsemovel kocsi nelkul, fogorvosi szolgalat nelkul (hetvegen nincs). Szoval elmentem dokihoz, mint egy hos. Egyertelmu huzas, aptam sprayt meg a szuri elott, majd szuri, majd teljes benulas, vegul kb 10 mp alatt meg is szabaditottak a fogamtol. Meg orultem is neki.
Azota meg nyelem a vert. Meg mindig verzik. Ez normalis?
Ert itt valaki az eu-s tajszamokhoz?
Van egy olyan gond, hogy a fogdokis noverke sehogyan sem tud engem bevinni a rendszerbe. Igy nem is vittek. Az eus tajszam jo hosszu, azt mondja, hogy szerinte csak az utolso 9 karakteret kell beutni, mert csak annyi hely van, meg azt mondtak, de gyakorlatban meg nem csinalt ilyet. De azt nem fogadja el a rendszer.
Lelestem, hogy a korhazi zarojelentesemre milyen kodot irtam tajszamkent (ebben betu is van), az is kilenc karakter, meg is adtam ma a neninek, de azt sem fogadta el a rendszer.
Igy fusiban csinaltak meg a fogamat, de szivesen jarnek ide aprankent rendbeszedetni a tobbit is, viszont gyanitom, hogy nem szivesen fogadnanak igy, hogy nem tudjak kezelni a taj szamomat. Nah nem mintha ez az en hibam lenne...