Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi,
ne viccelj, még, hogy bálna.... én eddig 2 kilót szedtem fel. Hidd el nyáron behozunk majd téged, én az első terhességemnél is az első 28 hétben alig híztam, aztán a végén vizesedtem (na jó 35 fok volt :D ) és sikerült végül 9 kilót összeszednem. De ha azt nézem, hogy a 16. hétig -4 kilót szedtem össze, akkor a teljes hízásom 13 kiló. Szóval ne aggódj érezd jól magad a bőrődben!

Voltam AFP-n, magánrendelőben, este hívhatom őket az eredményért és amikor megyek a genetikai UH-ra el is hozhatom a leletet.

Szép napot!
Bocs meló van mennem kell!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi!
Én eddig 5kg híztam...nem érdekel ha babóval nincs gond
Most begörcsölt az alhasam...lepihenek hogy tudjak menni délután.
Majd talizunk
Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi "menjámár". Ne állj mérlegre! Nyugi. Majd leadod ha megszületik. Egyébként meg a képek alapján nem vagy kövér.

Sucer ez tök jó, hogy este már tudod is az eredményt. Illangó jobban van?

királylány

Ja tudom unalmas lehet hogy időről bedobom a kövér-lemezt...ez olyankor van mikor büszke vagyok magamra (mint ma reggel) hogy nem is hízok(látszólag)és bátran mérlegre állok. Aztán leájulok róla. Terhességem előtti súlyhoz képest a mai +9 kg. És az nagyon gáz. De hát,majdcsak lemegy. Meg az is lehet 2 nap múlva megint másféllel kevesebbet mutat majd a mérleg,mint múltkor.
Ehh.
Pedig nem eszek sokat csak a napszak rossz...tegnap reggelire 1 barna kifli 1 nagy kefír,ebéd 1 barna kifli,darab sajt,paradicsom...este férjjel töltött paprika zsemlével( :oops: ) és sacher torta...de a baba úgy örült :) majd 2 narancs,na attól nem táncolt ne féljetek.

Vasaltam,mosogattam,porszívóztam,még készítek paradicsomártást a vacsihoz(beszívták a lét a gombócok) aztán kész.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi inkább reggel mérlegeld magad. Én minden nap mérlegre állok. Kontrollálom magam. Igaz nem eszem sokat. Nem is bírok. Tegnap későn ebédeltem, vacsora már nem kellett. Hát amit leírtál az nem valami sok. Ha a torta jól esett akkor egészségedre!

királylány

Dia hát igen csak ezzel az emésztéssel meg szinte mindegy mikor állok rá :shock: :? ehh na megnyugodtam ám.
Torta jólesett és a baba is jót táncolt tőle,elképzeltük Mikivel ahogy körbe körbe úszkál a magzatvízben és kurjongat "Jippi!! juhééé" :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Olvastam épp az előbb a blogodat :lol:

Szilvi! Merre vagy, hogy ma még nem jelentkeztél :?: :?: :?:

királylány

Dia,
picit jobban van, de tegnap este megint hőemelkedése volt és baromira fájt a füle. Holnap megint menni kell a gyerekorvoshoz. Most Apával van otthon, pihen és nyugiban játszik.

Évi,
szuper finomakat eszel! Én ma krumplipürét ebédelek fasírttal. Az én babám a kezdeti mozgolódás után mostanában, nagyon kis visszafogott, kevesebbet érzem... :(

Képzeljétek, az előbb kifejtette a főnököm, hogy a parfümöm tulajdonképpen büdös, olyan szaga van mint az öreg bútoroknak és dagadt öregasszonyoknak.... mindezt egy kollégám előtt. 3 éve ezt a parfümöt használom, mindig csak keveset, mert nem szeretek "bűzleni", mióta itt dolgozom 2,5 éve ezt használom.... hát mit ne mondjak nagyon rosszul esett és tök megalázó volt :( :( :( . Meg kellett volna mondanom, hogy majd ha kifizeti a januári fizetésemet végre veszek újat :evil: :evil: . Én vagyok érzékeny, vagy ez tényleg genya húzás volt? ki is sírtam magam a budiban, annyira szarul esett....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,hát ez normális???? Férfi vagy nő különben?

evilany

Hapsi, de az utóbbi időben nagyon paraszt. Megértem, hogy szarügy egy tönkremenés szélén állni, de könyörgöm nem én tehetek róla... pénteken költözött a cég 3 irodából 1be, most a két ffi főnökkel ülök 1 irodában, alig 20 nm-en, több száz dosszié társaságában.
Állandóan beszólnak, vagy hozzám se szólnak, meg se kérdezik mi van velem, stb. Elvárták volna, hogy cipeljek több száz 6-8 kilós doszziét, rámoljak, pakoljak.... így is 11 órát nyomtam le pénteken, senki se kérdezte, hogy nem vagy fáradt, hogy vagy? Mondjuk rajtam kívül sehol egy nő, akivel beszélhetnék, de kollégám sincs már, akivel dumálhatnék, kirúgták őket. Szóval itt ez a nagy harci helyzet. Még jó, hogy csak heti 3 napot kell bejönnöm, de ilyen hangulatban ez is egyre megterhelőbb :( :( :(

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hú hát ez nagyon gáz!!!
Nem is gondoltam volna. De tudják h.babát vársz nem??? És még csak fizetés sincs,hát a pofátlanság határa.

evilany

Persze, hogy tudják, mivel januárban otthon kellett maradnom a bevérzésem miatt, január első munkanapján azzal kezdtem, hogy elmondtam mi a helyzet és felajánlottam, hogy otthonról dolgozom nekik. Sőt heti 1x-2x bementem dolgozni fél napokra. Én hülye barom!
Nem érdemlik meg, hogy lelkiismereteskedjek.

Na igen és még a januári fizetésemnek a harmadát fizették ki, a táppénzt 4(!) hetes csússzással intézte a könyvelő. Mikor mondtam február 20-án, hogy oké március 1-jétől nem tudok jönni, mert már szinte én fizetek, hogy bejárok dolgozni (tankolni akkor is kell, ha nincs pénz, hogy be tudjak járni), akkor még neki állt feljebb.

Február 23-án szóltak, hogy 26-án költözés, persze csak ha nem mondtam fel.... :evil: :evil: :evil: . Mondtam nekik, hogy nem felmondtam, hanem NEM TUDOK BEJÖNNI, mert NINCS pénzem és ez nagy különbség. Nem mellesleg a cég spórol rajtam rendesen, mert tp-n vagyok és közben dolgozom, így sokkal kevesebbe vagyok nekik. Na mindegy, nem húzom magam, mert jan-febr-ban már szét idegeltem magam, és nem érnek annyit...
:evil:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Atyaég menyi szemét ember van :(
Miki volt munkahelye is ilyen volt...sose tudtuk lesz-e fizu a hónapban...idegőrlő az tuti főleg ha még van akiről gondoskodnod kell!!

evilany

Szumma szummárum, aki otthon tud lenni nyugalomban, vagy jó munkahelye van, az örüljön nagyon, és élvezze ki :wink: :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hát az idegeim már nem egyszer pattanásig feszültek. Aztán el kellett határoznom magam, hogy nem csinálom így, mert ezzel ártok a babának és magamnak is és Ilangocska is értetlenül áll az egész előtt. Egész jól is megy, de amikor ér egy ilyen alázás, vagy beszólás, kanalazhatom magam össze újra :( . Mondjuk olyan vagyok, hogy nyelek egy darabig, aztán robbanok, és abban nincs köszönet. Nem tudom kibírom-e így június végéig..... :? :? :(

Nézzük a jó oldalát, már csak pár óra a mai napból! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

A férjed tudja ezeket a húzásokat?...

evilany

Persze, és már nagyon ki van akadva. Szerencséje van a főnökeimnek, hogy egy intelligens, higgadt, nyugodt ember. Az ex-em, már sztem biztos torolt volna. Amúgy a párom úgy van vele, ha ez így megy tovább, azaz március végéig nem alakul a helyzet biztatóan, nem járhatok be - pénz ide, vagy oda-, mert ez az egész már nem ér annyit. A gond az, hogy el se tudok már ilyen pocakkal helyezkedni, kötve vagyok :( :( . Mondjuk ha nem jövök, ideg se lesz... van ennek jó oldala is :) . Már csak az lesz nehéz, hogy leszoktassam a népet arról, hogy otthon zaklassanak, különféle munkákkal. :evil:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

ehh :(

evilany

Na,indulok,szülésfelkészítő,aztán Árkád,ezt vegyétek fenyegetésnek :)

evilany

Jó talizást nektek csajok!!! :D :D :D
Irigy-irigy :D :D igyatok helyettem is egy forró csokit!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer bakker milyen gusztustalan emberek! Én tuti ráborítottam volna az asztalt. Visszavághattál volna neki. Tudom, nem vagy olyan típus. Spórolnak rajtad, dolgozol és nem fizetnek. :twisted: És persze a mai világban legyen hálás az ember ha állása van.
Nekem szerencsém van, mert nyugis a munkahelyem. A kolléganőkkel jól kijövök - ketten vannak - a főnököm is normális. Jön, aztán megy is. Ha kell otthon tudok maradni. Ha dokihoz kell mennem akkor sincs gond. Összeteszem a két kezem. Az is igaz, hogy családi vállalkozás.

Évi jó talizást nektek! És persze kérjük a beszámolót majd.

Szilviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :!:

királylány

Sucer ez nagyon gáz! Milyen kritikán aluliak tudnak emberek (a fönököket is ebbe a kategóriába sorolják?) lenni!
Illangocskának jobbulást! Végre elmúlhatna, akármi is az!

Kiöntött a wc. Gyerekek én megörülök. Állandóan nekem van kiöntve a wc-s néni szerepe. Nem tudom, hogy mit müvelnek a gyerekek a wc-vel, de az utóbbi idöben sok gondunk van eltömödött lefolyókkal...

Ircsi egy kérdés!
Dönci nyakán a gerince és a föle mögött fél úton van két jól kitapintható nyirokcsomó, de már nagyon rég óta, szóval már sok-sok hete. Eleinte nem tulajdonítottam neki jelentöséget, de most azért lassan idegesít, minek van az ott? Rákerestem neten, de nem lettem eddig okosabb!

Tegnap én is beruháztam egy stethoskop-ot acélos 5 Euroért Duplafejes egyszerü kis kütyüt. Nem a baba miatt, hanem hogy fülelhessük egymást. :) Lehet igazándiból dokist játszani és nem sak elképzelni. :)

Évi ne csüggedj, én miden terhesség során 25 (!) kg-t híztam úgy, hogy állandóan mozgásban voltam és nem ettem sokat. Mondjuk ennek ellenére nem víz volt, mert részben azóta is tartalékolom ez elsö 25 felét szükösebb idökre... :) Most is megvan már vagy 5 kg pluszban, de jó lenne nem a szokásos méretre hízni, mert a derekam nem javul. Felsikáltam a kiöntött wc okozta káoszt és megint beállt egy mozdulatnál a derekam. Nem jól van ez így, de nincs mit tennem, meg kellett lennie.

Ma ettem két fötttojást és két almát ebédre, reggelire egy marék apró paradicsomot és egy szelet sonkás kenyeret. Éhes is vagyok, meg nem is. Bealudtam délelött, nem lett ezért rendes ebéd. :(

Most lassan összerántjuk magunkat és megyünk ki, be is kell vásárolni.

Legyetek jók! Talihoz jó hangulatot!

Bekri itt ugorj:

egy kínai asszony legkisebb lánya két évesen 41,5 kg... Ezt nevezem! Az orvosok nem tudják az okát. Azt hisszem ebbe én már belerokkannék a derekammal. :)

Barbi
Vendég

Barbi nálatok mindig zajlik az élet :shock: Derekadnak jobbulást, remélem Döncinek nincs semmi baja.

királylány

Dia,
Örülök, hogy neked jó a helyed, nagyon ritka már az ilyen. Ez is amolyan családi vállalkozás, csak a bája veszett oda, kb 1 éve...

Lányok,
Apa most nyalábolta fel a gyereket és rohan vele a János kórházba a gégészetre, már mindkét füle odavan és ordít a fájdalomtól szegénykém:( :( :( :( . Nekem olyan elegem van, több mint 1 hete küzdünk :( . Most már én is azt mondom, hogy erre tuti antibiotikum kell!

Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!

Bmass,
vigyázz a derekadra, még sokáig szükséged lesz rá! Az étvággyal én is így vagyok, ritka a kitörő éhségem, de enni eszem, hogy legyen bennem kaja. Wc-tek, nem lehet nagy élmény :evil:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ircsi mondjuk a eü-nek itt sincs semmi pénze, mint máshol az tuti! Anya is mondta ha császáros vagy kell vegyél mit tudom én milyen dobozt amiben az ellátásodhoz szükséges dolgok vannak. Azonban tényleg vannak nagyon jó szakemberek is csak ki tudd fizetni. Ha bármi bajod van és meg tudod engedni magadnak igen jó körülmények között is kezelhetnek magán klinikákon, ügyeleteken, laborokban. Az a baj, hogy a kórházakból nincs magán is még minden osztályon, na az gáz ha be kell feküdnöd. (szinte mindegyiknek van már magán kabinetje mindegy milyen szakos)

Sucer ez durva ami veled történik. A fizetés ismerős nálam is annyi, hogy magamnak én adom és ha már nincs semmi pénzem kérek a férjemtől anélkül, hogy kérdezném honnan van neki. Tuti szed le a céges kártyájáról valamit nekem is. Sajnos tudom milyen rossz anyagi helyzetben céget vezetni. Nekünk is van, hogy csak 2-3 nap múlva tudok fizetni mint a fizu nap. Nagyon szar érzés számomra is de ha üres a számlám csak könyöröghet a férjem valamelyik kliensnek, hogy fizessen annyit amennyi a többiek fizetésére elég, nekünk meg teszem fel a felét ha még jön be később valami pénz. Ezelőtt 3 évvel nem is volt soha gondom azzal, hogy egyik napról a másikra valamit fizetnünk kell. De sokan visszaélnek a helyzettel és a van is pénzük addig nem fizetnek míg 2-3 szor nem kéred meg őket, pedig azért a pénzért megdolgoztál. Beszólásuk meg kritikán aluli!

Évi ne foglalkozz a kilókkal egyél egészségesen én nem lesznek gondok!

Álmok én nem szoktam álmodni csak ha nagyon fáradt vagyok, bár az én fejemben olyan a káosz a munka miatt ,hogy az álmoknak nincs is helyük :lol:

Kép
Kép
melisch

Melish,
köszi aranyos vagy! A vicc az egészben, hogy a másik oldalon mi is vállalkozunk, a férjem vezeti a cégünket, de én máshol dolgozom, hogy legyen 2 "láb" a családban, ne függjünk teljesen 1 cégtől. Mint ilyen, nagyon tudom, hogy megy a vállalkozás, cirka 10 éve nyomjuk már mi is. Ott mi elsőként a dolgozóinkat, az adót, a bérleti díjat ilyesmiket fizetjük ki, aztán ha marad..... na mostanában nem sok marad, én se kapok a munkahelyemen, ill. csak nagyon kiszámíthatatlanul, így nagyon gázos.... Tartalékolunk folyton, de a tartalékot, nem kenyérre teszi el az ember. Na de nem panaszkodom, mert van mit ennünk, van hol laknunk, mindenünk ki/be van fizetve és sokat teszünk azért, hogy ez ne legyen már sokáig így! nektek is kitartást kívánok, abszolút együtt érzek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer remélem Illangóval nem lesz nagyobb gond. Miért nem kapott eddig antibiotikumot?

Jajj, ne is mondjátok. Tudom én is milyen nehéz egy vállalkozó helyzete ma. Remélem jobb idők jönnek. Vagy ne reménykedjek?
Lassan megyek haza. Még beugrom a boltba. Ma be akartam vásárolni, de nem kaptam még fizetést így marad holnapra. Nincs meghatározott dátum fizetésügyileg, ha tudom kihúzom a csekkek határidejéig.

királylány

Hahó Mindenkinek!
Dia, élek, csak ma itthon maradtam Bendével, mert költözik az ovi.
Így egy perc szabadidőm sem volt, most Apa leköti egy kicsit, azért tudtam bekukkantani...

Sucer, szegény "Babád" ... Csodálom, hogy nem kapott antibiót! na majd most... :evil:
Ilyenkor mit tudnak csinálni? Remélem, nem szúrják fel a fülét... :shock:

szilvás76

Lassan megyek is, majd holnap jobban tudok "jönni" :lol: :wink:

szilvás76

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi! Szerintem nagyon csinos vagy, igazi pocis, ne aggódj. A kilók meg majd lemennek később, most a baba a lényeg!

Kép
xtina75

Melisch
Én most voltam Sepsiszentgyörgyön a kórházban. Az ottani helyzet nem rosszabb, mint az átlag Mo-i kórházban :wink:

Lányok
A babát a szeméremcsont feletti részen lehet érezni, hallani. Nagyon kell figyelni, mert elég halk!

Dia
Terheléses vércukornál a cukorszirupba nyomjál citromot!!!

Vanilla
Mostanában én úgy elalszom, mint akit fejbevertek. Nem nagyon szoktam emlékezni az álmaimra.
Már mondtam a kolléganőmnek, hogy beugrom hozzá egy narkózisra, ha csinál nekem szép álmot! :lol: :wink: ű

Sucer
Jobbulást a Lánykádnak!
Főnököd :evil: :evil: :evil: :evil:
Muszáj dolgoznod? Nem lenne jobb otthon maradnod???

Bmaass/Barbi
Orvos vagyok, nem látnok!!! Most így nem tudom eldönteni, hogy az mi ott Dönci nyakán... :? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok Fórumozók :D
A 4 csajból én már itthon vagyok...sajna ott kellett hagyni a többieket,mert Fancsa edzésének vége lett.
Jó volt talizni a csajokkal :D
Forrócsoki ? nyamiiiiiiiiiiiiiiii :D
Minden tiszteletem Clárikáé :D :D :D :D Hihetetlen :) :) :)
Igyekszem feltenni a képet de nem találom a bluetooth-ot :(
Remélem ők is jól érezték magukat.
Tünde!
Kicsivel okosabb lettem :D
Évi!
Szégyenlem magam!!! :( :oops:
Jövök neked egy forrócsokival :( és annyira akartam iparkodni Fancsámhoz...hogy már a buszon jutott eszembe :oops: :oops: :oops:
Ne haragudj kérlek!!!
Esküszöm pótoljuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sucer!
Jobbulást a leánykádnak!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na mentem lepihenni...megint szúrkál jobb oldalon az alhasam...
Mindenkinek további szép napot,jó pihenést!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok Lányok,

nagyon köszönöm nektek a kedves szavakat!

Szóval a kislánynak mindkét fülén középfülgyulladás van, bakteriális felülfertőződéssel, kapott brutál antibiotikumot (hogy nehogy agyhártyagyulladása legyen), lidocanios füllcseppet. Mikor hazaértek 38,5 volt már a láza, így nurofent is kapott. Szegénykém már nagyon kivan, elfáradt, amit nem is csodálok. 1 hete beteg és még hétfőn se mehet oviba, vissza kell menni vele a gégészetre. Hát ez van a pici lánnyal. Igazából örülök, hogy látta a füles orvos, mert aggódtam már a füle és a hosszú lázas állapot miatt. A gyerekdoki meg C vitaminnal próbálkozott.....na mindegy, a lényeg, hogy mostmár javulnia kell!

Az AFP teljesen jó lett, a hepatitisem, a szifilis is negatív, sőt az ellenanyag vizsgálat is jó lett, szóval a pocakbabával is minden rendben! A dokimmal is találkoztam reggel, megdícsért, hogy nagyon jól nézek ki, megbeszéltük a genetikai UH időpontot is, így jól jöttem el tőle
:) :)

Csillag, Évi, többiek,
na milyen volt a találka????? :D :D

Ircsi,
sajnos a pénz miatt muszáj, persze az ésszerűség határain belül. Ha a pénzügyi része se rendeződik, április 1-jétől nem dolgozom!

Dia,
a gyerekorvos nem írt eddig semmit, hog ymajd helyrejön. Hiába mondtam a lázat, nem hatotta meg, de a gyerek állapota nem hazudott, "önhatalmúlag" léptünk és mentünk vele ma a fülészetre. Jól tettük, mert a fülész szerint nagyon csúnyán el van fertőződve mindkét füle.

Szilvi,
nem kellett szúrni a fülét, antibiotikum, orr és fülspray, és pihenés. Most már rendben kell lennie!!

Lányok a google dolgokat hogy tudom elérni? Tennék be én is elérhetőséget, ha nem gond :) :)

Szép estét!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,jobbulást a kislánynak :(

Xtina,köszi :D

Csillag maraggyá má :lol:
de legközelebb Clarika féle választást fogom fogyasztani :lol:
Jó volt talizni :D élőben is látni egymást. Mindenki gömbölyödik,jelentem,és kielemeztem a pocikat,kinek fiú kinek lány :)

Barbi derekadnak is jobbulást...

Szilvi jó h.irtál.

evilany

Hmmm....igen azt a hatalmas kelyhet jól benyomtam :o :D :P
Jó volt a tali!

Tünde Mégegyszer köszi a bandázst! :)

A többieknek meg egy fotó a pocakról:

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

sziasztok!

szupi volt a tali!!! :)

clárika nincs mit! remélem jó is a méret és tudod majd hordani! :)

Évi én meg köszönöm a könyvet! :)

most húzok zuhanyozni! jóccakát!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Ircsi de ott hol,oldalt,közepén???....nem lelem.........csak mocorgásokat de sztem az bélmozgás...

Clarika,belinkelem újra amiről beszéltünk(Ircsi tette be a Ca-al kapcsolatban)
http://www.aleph.hu/~motesz/docs/cikk12.pdf

Hétfőn meg megkérdem a dokim mit gondol a pótlásról.
(ha lesz ott valaki ugye...)

Jó éjt...

evilany

Minden amihez jogod van kismamaként!

http://www.femina.hu/kalkulatorok/terhes_jogszabalyok

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="clárika"]M írta:clárikainden amihez jogod van kismamaként!

http://www.femina.hu/kalkulatorok/terhes_jogszabalyok

ebben benne van hogy kirúgni sem lehet! Csillag!

evilany

Sziasztok!

Örülök, hogy jül sikerült a tali - csak elképzelni tudom, hogy miket ettetek / ittatok - jól titkoljátok, hogy mi ne essünk kísértésbe :lol:

Clárika, még mindig helyes a pocak és én nem látom azt a borzalmas nagy bálnaságot Évin sem, hiába nézem...

Évi, mesélj, mik a tippeid, kiknek lesz kisfiuk / kislányuk?

Sucer, gyors gyógyulást - ez a fülprobléma olyan rossz lehet... A főnökeidet sem irigylem, igazán lehetnének empatikusabbak - kár, hogy ez nem tartozik bele a munkaköri leírásukba...

Szilvi, ez az AFP hihetetlen, itt az sztk-ba is megérkezett 1 hét alatt...

Csillag, hajrá pihenés! Forró csokit meg nekem is!!! :D 8)

Álmok: az elmúlt hetekben én már háromszor álmodtam, hogy megszületett a kisfiam és annyira, de annyira szuper volt!!!

De minden álmomban az volt a jellemző, hogy kész rohanásban voltam, alig tudtam rákoncentrálni a babára. Ez tipikus mindennapi dolog, úgy látszik, ez vetül ki az álmaimra is... Az egyik álmomban meg szülés előtt megmérték még egyszer uh-on a babát és közölték, hogy 6,5 kilónak saccolják... :shock: Én meg természetes, végtelen nyugalommal viseltettem eziránt a hír iránt, még csak meg se lepődtem rajta, nem vagyok semmi :wink: :lol:
Az évek, meg a rutin :lol:

Mindenkinek a legjobbakat!

bekri

Az elfogyasztott rettenetekről lesz kép :) de nem is ám,csak egy fagyikehely volt.Amit a következő talin én fogok magamba,magunkba tömni :)

Na szóval Csillagnak és Clarikának lánya lesz és Tündének fia.
:wink:

Bekri :) 6.5 lett,maradhat? :lol: :lol:

evilany

Évi azt a fagyikelyhet én is bevállalom legközelebb.... remélem akkor már jó idő lesz és kint fogunk süt

Kép
gtunde75

kérezni a teraszon... :lol:

Kép
gtunde75

bocsi,a kuty beletrappolt az irományomba és arrébb lökte az egeret és rányomtunk az elküld gombra... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Évi
Remélem igazad lesz, hogy kislány lesz! :)
Bár a tesztnél annó az első reakcióm, hogy fiú, de egy ideje, megfordult, s csak lányba gondolkodom....

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok lányok!

Ircsi, lehetnél ennyi erövel látnok is, mert kívülröl nem látszik, nemtudom akkor se jobban megmutatni, csak gondoltam hátha van valami ötleted, hogy miért lehet pont ezen a helyen hosszabb ideje így megnagyobbodva két egymás alatti nyirokcsomó. Legalábbis gondolom, hogy az. Pusztán erre gondoltam, tehát ha valami érdemben eszedbe jut, kíváncsi lennék! Elöre is köszi!

Clárika nagyon jól nézel ki, szép formás pocak, nagyon csini!

Jót bandáztatok, de jó lehetett! Legközelebb én is jövök, csak ráérjetek! Nem fenyegetésnek mondom... :)

Dia aranyos vagy. Sajnos a derekam megint beállt, nagyon fáj és nem tudom magam kímélni, mindig van mit csinálni vagy emelgetni, de persze kerülöm ennek lehetöségét amennyire csak lehet. Tavaly pl. a párom szenvedett hosszú hetekig hasonlóan hozzám.
Voltunk kint sétálni, bevásárolni, lányok tornán. Nagyon nehéz volt hazafelé a babakocsi, de hazatoltuk és a párom kivételesen felcipelt mindent. Valamennyire talán jobb lett, mert félúton már ki tudtam egyenesedni, de azért sajog még rendesen. Majd lenyomom ezt az éjszakát is a földön aludva, attól eddig mindig jobb lett, éljen az optimizmus!

A wc-nkkel nincsen gond, csak a fiaim megdolgozták. Regö ült rajta és pisilt, Dönci meg beadagolt alá egy egész rolni wc-papírt. Ezt lehúzta Regö, majd konstatálta, hogy nem megy le, így még egyszer öblített. Na ekkor jött a wc tartalma vissza. Nagyon alaposan felmostam mindent, a bútorokat félretoltuk, rend lett, csak a derekamnak nem esett jól az akció. Döncinek mániája a wc-papír adagolása. Bárki ül a wc-n, sprintel és már tépi is a papírt...

Bekri ugorj itt megint, mert találtam egy cikket egy rekord kora babáról, aki nálunk született és a világ legkisebb fiú korája, mely baj nélkül túlélt mindent. Tavaly született és fél év után 3kg fölött engedték haza. Indulási testtömeg 275 gr volt a 25. héten. Nem semmi!
http://www.stern.de/gesundheit/fruehgeb ... 48360.html

Amikor Dönci volt egy hónapig a koraszülött osztályon, én is sokmindent láttam. Olyan szívósak ezek a kicsik, annyi bennük az élni akarás, hogy az hihetetlen. Másrészt pedig a személyzet olyan lelkiismeretes és odaadó, hogy az szívet melengetö. Én nagyon nyugost voltam, mert úgy éreztem, hogy jó kezekben van a dedem és így is lett!

Sucer gyors gyógyulást mostmár. Furcsa egy gyerekdoki ez, aki a többnapos magas lázat ennyire nem veszi komolyan. Nem tudsz dokit váltani, vagy annyira azért nem rendült meg a bizalmad, vagy esetleg nincs más választás?

Ami a román egészségügyet illeti: nekem nem voltak ilyen pozitív tapasztalataim. Egy barátunkat voltunk Nassaud-ban meglátogatni. Eni életében elöször és eddig utoljára kruppos rohamot kapott. Mindenre be voltam készülve, de erre nem, mert sose volt ilyen jellegü problémája. Na a házigazdánk halált megvetö rally formájában elvitt minket a helyi kórházba. Éjszakai ügyelet, üres zöldre csempézett folyosók és egy majdnem üres vizsgáló. A klasszikus üvegvitrin higanyhömérövel, egy lepukkant vizsgálóágy és egy íróasztal székkel. A doki meghallgatta a kínomat - tudott magyarul -, elökapta a höméröt és bevágta (szó szerint) a gyerek fenekébe. Hiába mondtam neki, hogy én a kocsiban már megmértem, láztalan, ö erösködik és szorítja a gyereket, mely amúgy is fuldokol, de így még retteg is. A végén elzavartam a dokit és kihúztam a höméröt, remélve, hogy az ö nem túl óvatos mozdulata nem okozott végbélsérülést. Ö fogta a höméröt és visszatette a vitrinbe minden különösebb pucolás nélkül. Hát nem lettem nyugodtabb... Közölte, hogy tudja mi a baja a gyereknek, de nem tud gyógyszert adni, mert egész egyszerüen nincsen. Ja. Elviharoztunk a fuldokló gyerekkel Kolozsvárra, ott nem mértek höt, románul tudott csak a doki, de megoldottuk. Rendes volt, mondta, hogy tudja mi a baj és igazándiból be kéne feküdnie a gyereknek oxigént adni és a többiek, de gyógyszert nem tud adni, mert az egész kórháznak 3 db. rectodelt tablettája van. Bakker. Gyógyszertár persze mind zárva. Nem hagytam bezárni a gyerekem, a fene akar mást is összeszedni, kialkudtunk egy tablettát és azzal nagyon boldogak voltunk, el is múlt a roham. Másnap visszatértünk Mo.-ra, mert nem bírtuk idegekkel a mi van, ha megint jön egy roham? Soha többet nem volt gondja Eninek, bezzeg Regö majdnem ezen nött fel némi túlzással. Mindig van itthon belöle és magammal is mindig viszek mindenhová. Már kész kétlábon járó gyógyszertár vagyok, de ez nagyon bejött eddig. Van, hogy az inhalátort is sétáltatom, ha Mo.-ra megyünk, mert Pesten rendszeresek a rohamok, itt meg kutya baja. Pesten ezer éve nem voltam kórházban, nem ismerem az ottani aktuális viszonyokat, de remélem, hogy minden csöd ellenére nem annyira reménytelenek, mint amit én a határ túloldalán megéltem.

Ami pedig az egyéni vállalkozást illeti: mi is szabadúszók vagyunk már vagy 13 éve. Még élünk. Ez tiszta csoda. Csak mi vagyunk ketten, többet nem vinne el a hátán a cég. Hivatalosan engem sem, én csak a mindenes vagyok. Segítek mikor mi kell. Fordítani, gépen valamit csinálni, könyvelés, stb. Nem unatkozunk. Irodát pl. nem tudtuk fenntartani, én csináltam végig egyedül a kiköltözést, mert a párom lebetegedett pont akkor. Éjszaka egy könyves cégnél dolgoztam futószalag mellett, napközben meg költöztünk. Baromi nehéz volt két emeletnyit levinni az egyenként 40 kg-os dobozokat és ebböl párszát darabot, berakni a kölcsönbuszba, elvinni a rendeltetési helyére és egy újabb emeletet sétáltatni. Vérömlenyes volt a végére a medencém... Még jó, hogy akkor éppen nem fájt a derekam. Néha az egyetemre is be kellett járnom, akkor legalább ülhettem pár órát pihenésképpen. :) Jó dolog a szabadúszás nagyon. :) De mindennek ellenére nem bántuk meg. Pénzszükével is megtanultunk élni, söt még gyereket is tudunk belöle nevelni. :)

Elmentem a derekamat kúrálni. Jó éjt!

Barbi
Vendég

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X