Hát Nanetto... hát lehet hogy a szülés ehhez képest semmi... azért valljuk be,ott az eredmény megszépít mindent. Ez durva nagyon.
Jenny: nekem csak egy cukor terhelés van, ilyen sűrűről még nem is hallottam. viszont ez a menetrend izé is furi, hogy pont x héten kell menni, mert ha nem, akkor nem jó... főleg hogy a terhesség során egy hetes eltérések simán beleférnek, vagy még több- azt hiszem Heni is átkonvertálta a terhességi heteit. Szerintem ezt nem kell ilyen szigorúan venni. Nyugi! A lényeg az hogy mehetsz most hamarabb a vérvételre!
Viszont ezt a támogatás és hasonló dolgot elég furának tartom én is. Nálunk az a fura, hogy tök csőd az önkormányzat, az utcai világításon spórolnak, vagy nem tolták a havat télen, de az uszoda ki van világítva éjjel, ráadásul az új polgármesterünk sérelmez minden fejlesztést itt a városban (az előző meghalt
) de most megtudtam, hogy vadonat új bölcsit fognak építeni a fullos ovi mellé... ami nem baj ugye, de fura...
Áh kicsik vagyunk mi, hogy megértsük a miérteket, vagyis már a munkahelyemen megértettem, hogy attól hogy valaki fent ül, nem biztos hogy mindig jó döntést hoz...
Fú Heni esküvős bejegyzését vissza kell olvasnom...
Akartam kérdezni, hogy Tallinról tud valaki vmit? vagy talán azért nem írtam, mert egy két oldallal ezelőtt jelentkezett?
És Eszter hol van? remélem nem ment el tőlünk a kedve? Gyere vissza Eszter!
Én most picit lehúzott lettem: férjem kutas (omv, pálya mellett, tök jó, itt van közel, beosztása is elég jó így hogy én itthon tudok lenni- 2 nappal, 2 éjjel 4 itthon, így ha 4 napot kihagy akkor pl 12-t itthon tud lenni, a pénz is elég tűrhető, főleg hogy szegény csak szakmunkás karosszéria lakatos- tehát tisztában vagyunk vele, hogy ennél jobb vagy ilyen jó, nehezen akadna) viszont náluk is mint mindenhol, bármikor bármi történhet... eddig pedzegette a főnök, hogy visszaadja a kutat... na ma volt náluk egy pasi meg egy csaj állítólag kutat fognak kivenni és náluk nézelődnek, tanulnak... viszont az egyik kolleganője a férjemnek azt a bogarat ültette a fülébe, hogy mi van ha ezek nem tapasztalatért jöttek, hanem ők lesznek a következő bérlő a főnök helyett (ja mert ugye a kutak úgy mennek, hogy a fő cégtől alvállalkozók működtetik a kutakat...) szóval hátha ők a kövi alvállalkozó... tulajdonkép még ez se olyan gáz, mert előtte is sok vállalkozó átvette az embereket is... de, na... a férjem egy év megszakítással itt van már 10 éve, ez a kút volt aral, omv... jó volna még itt kihúzni vagy 5 évet... addigra a hitelünk is elfogy... hmmm... pozitív gondolkodás!
de mégis olyan törékeny minden... a munka az egészség... most olyan jó minden...
a másik ami szintén szomorúvá tett, hogy egyik kolleganője 29 éves, van egy 4 éves kislánya és pár hete strok-ot kapott... na mára kiderült, vagyis ezt írták a papírjára, hogy sclerosis multiplex... hát ettől kész lettem szintén... én sokat gondolok a halálra, az egészségre... és tudom azt, hogy sok szerettem van, halált szinte csak 1et éltem meg eddig... mi vár még ránk ezután... mennyi szomorúság... amit Vok is írt, hogy szegény csjnak meghalt a férje a baba születése előtt... vagy belehalnék, ha bárkimről kiderülne egy betegség... az én halálom annyira nem is aggaszt, de másoké...
és sokszor jut eszembe, hogy nem akarnám tudni a jövőt, hogy ki mikor... mert én amúgy is próbálok minden napot úgy élni, hogy...
ahhh, most én jó lehúzós lettem
ki kell találnom gyorsan valami vidítót! kár hogy nem ihatunk egy stampedlit most
ráadásul ma egy cigit is úgy elszívtam volna, de inkább rohadjon ki a belem
haaaaaaaaa ez az élet kész probléma özön... néha spékelve egy kis boldogsággal...