Új privát üzeneted érkezett!

Kispatak jó pihenést! :lol: :lol:

Tudtam, hogy valamit elfelejtettem, azért jöttem vissza, higy visszaolvassak:
:arrow: Zsuzsibmc hurrá a kezdéshez! :arrow: :arrow: Küldöm a tüszőnövelőket: Kép

Maccs
vörösmacska

mieza
boldog szülinapot neked és teljesüljön minél előbb a kívánságod, azt kívánom.

kispatak
jó pihenést neked Siófokra, és majd a kezdéshez teljes feltöltődést.

zsuzsibmc
sok sikert neked is.

macsek
mennek a drukkok neked is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Inszemes lányok: megkérdezhetem, hogy kinek hány és mekkora tüszője volt az inszemnél?
És előtte az UH-on megnézték, hogy megrepedtek-e?

Azért kérdezem, mert eléggé fáj még mindig a pocim, szerintem még mindig nem repedt meg az a másik tüsző. Ez nem baj? Olvastam, hogy más helyeken ilyenkor csinálnak még egy inszemet.

Kép
lujzici

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat, már csak 1 hét és utazok, nagyon jó lesz. De mint tudjátok, én csak szorítok nektek, de azt nagyon!! Tehát én nem várok beültire (igaz várok valakit, talán majd eljön még)

minden jót

kispatak
Vendég

Sziasztok

Amilyen sz@rul indult a napom, most olyan jó! Ezt a sok jó hírt!

Navi kismami! Gratula! :D

Sajti, ez fantasztikus, nagyon drukkolok Neked!

Macsek, gratulalálok a 6 petihez, megy a sok drukk, hogy mind megtermékenyüljön! ++++++++++++++++

Mieza, nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kispatak, itt vagyok nem tűntem el, csak mostanság nem nagyon történik velem semmi.De azért mindig jövök belesni, hogy mik történnek itt! Örülök, hogy javul a hátad!

Vaya, gratula a petezsákhoz! :D
Vendég

Lujzici!

Nekem kettő volt, egy a jobb oldalon egy 22 mm-es a balban egy 14 mm-es. De ez a bal nagyon kicsi, így igazából nekem csak egy volt. A dokinő megnézte előtte, és azt mondta, hogy megrepedtek a tüszőim. Egyébként a fiuk 72 óráig aktívak, úgyhogy még van időd! Csak dolgozzatok rá. Mi még aznap este és még két napig dolgoztunk rajta. Szóval legyetek ti is szorgalmasak, és rendesen csináljátok meg a házi feladatot!

Ne izgulj, minden rendben lesz!

Mieza!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!

rodina74

Kispatak!

Örülök, hogy már érzed a csodadoki jótékony hatását! Siófok is nagyon jót fog tenni neked! Olyan jó az a pihenés, amikor gondoskodnak rólad, és tényleg nincs semmi más dolgod, mint pihenni!

rodina74

Sziasztok!

Hát ez egy oltári nap volt!

Eddig nem tudtam jönni mert tesómék gépét szervízbe vitték, pont ma..

Hulla vagyok, mert keresztfiam és két uncsihugom kikészített, de muszáj reagálnom.

Sajti zt na ugye, hogy megmondtam?! :D Tudtam én hogy jó híreket, fogsz kapni. Marcikám, rakd össze még az ujjacskáidat egy másfél hétig, és akkor tuti minden rendben lesz Sajtiékkal :wink: :lol: Szóval (majd egyre hangosodó) halk gratula!

Nava hát akkor most már mondhatom neked is: gratulácska! Drukkolok, hogy 2 babuci legyen, mert tudom, hogy örülnél. ;)

Lujzici, ügyi voltál, mennek a drukkok. Nekem 2 tüszöm volt de mind2 megrepedt. Ha tudtok legyetek együtt még ma este, meg holnap reggel, nekünk a dokinő ezt mondta. Utrót elfelejtettem mikor kezdtem, nem mondta a dokinő? Talán másnap délben, de csak halványan rémlik, gyagya vagyok.

Macs, gratula a 6 petikékhez, drukkok a megtermékenyüléshez. Írj majd híreket, amint tudsz!

Bocsi de többieknek nincs erőm már írni, holnap reggel jövök majd.

jóéjt

Kép
vayacon

sziasztok Csajok,

örülök hogy minden mai bevetés az ügynököknél szuper eredményekkel járt és ennyire jó hírekkel jöttetek! :-) :-)
remélem sokáig kitart ez a sikersorozat!

köszi mindenkinek a jókívánságokat, jó lenne ha én is jó híreket tudnék mondani hétfőn!

Macs, gyorsan tovatűnő éjszakát Neked és mosolygós reggelt, gyere a telefon után az eredménnyel!

jóéjt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lujzici!

Nekem másnap reggeltől kellett kezdenem az utrót! A dokinő 3x1-t írt fel, de én 3x2-t használok!

rodina74

Huh.. csak most tudtam visszajönni...

Sajtikám: ez a gyerkőc már most egy igazi kis SAJTKUKAC!!!!!!!!!! :) Tiszta anyja! :)...... Azé nemsűrűn hallani olyat, hogy ilyen fesztivált csapjanak le már pár hetesen..
Anyám, felkötheted a gatyóreszt addig míg 18 nem lesz :)).. meg utána is..
Minden ölelésem a Tied, meg persze a Többieké is :)

Miezának nagyon bódottá szülinapot kívánok!. :wink: ... és dúdolom Halász Jutka örökérvényű klasszikusát.... "Ez a nap más, mint a többi ezt Te is jól tudod...... " merthogy egyrészt a szülnap is, meg a mai napra asszem ez a sor simán ráillik :), nem igaz, Csajok??? :)

Komolyan mondom, kárpótoltatok a mai full-elcseszett napomért .... Thx :wink:
andrea-1

Most értem csak haza, és persze rohantam a géphez. :)

Sajt, ez nagyon szuper! Szerintem tuti a 3. verzió lesz!!!

Mieza, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Macsek, gratulálok a 6 kis drágához! Ezek után tuti jó híreket mondanak neked reggel a telefonba.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hú, mennyien írtatok nekem boldog szülinapot! Nagggyon köszönöm!

Ma a Héliában agyonkényeztettek, úgyhogy teljesen rendben van a lelkivilágom :) És ma felhívtak a cégtől, hogy találkozzunk hétfőn, mert rájöttek, nagyon eltolták (kidobták a régi jogászt és felvettek egy újat, aki gondolom elmesélte nekik, hogy hogy állnak most :) és még annyit mondtak, hogy naggggyon nyitottak az egyeztetésre...
(remélem a házi lombikalapunkba fognak áldozni :)))

Kispatak, meglátod, még 3 kezelés és végig fogod bukfencezni a Hősök terét :)
mieza

Köszönöm Maccccs a varázslatot! A laptetőd meg a gyorsanmúló éjszaka után hozzon jó híreket :)
mieza

Mieza

Először is boldog szüli napot!!!!!!!!!!

Azért nem szeretnék eljönni, mert azt szeretném, ha ez alapján számolnák a gyedet, de ha rá tudom magam szánni lemegyek holnap az oep-be tudakozódni. Az ügyvéd nevét elküldheted hátha szükség lesz rá.

Bocsi de már lehet hogy hülyülök, de milyen injekciót?

A levelet tértivevényesen adtam fel. De ez az ember még az anyját is letagadja.
Az a baj, - vagy lehet, hogy nem is olyan nagy baj - hogy szemtanúja voltam ahogy kitette az előző könyvelőt.

Csucsu
Ha érdekel van arwen cd-m

Kisbeeka

Mielőtt oda mész és kifizeted a vizitdíjat kérdezzél rá, hogy kb mikor kezdheted a lombikot.
Amikor kezdtem én is így voltam az első alkalom elég gyors volt aztán kiderült, hogy ha minden rendben van akkor minimum 6 hónap múlva lesz időpont. Fizetős lett volna előbb is.

Kiss Angyal

Köszi, nála már jártam azóta érzem a talpamon a méhem minden rezdülését.

Vörösmacs
Gratulálok a petikéidhez
Hétfőtől légyszi nekem is varázsolj – már csak ebben hiszek.

Nava
Amikor láttam Ritát feljönni, már tudtam hogy sikerült neked. De akkor még csak sejtettem, hogy te vagy Te. Aztán Sajti megerősített. Gratulálok !!!!!!!!!

Ma beveszem az utolsó fogigátlót és hétfőn kezdünk.
vnbeni

Jó reggelt! Kép Szép napot mindenkinek! Kép

:arrow: vbeni varázsolok neked hétfői tutti-frutti kezdést Kép

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt,

Eszter,
Nagyon szép neveitek vannak.

Lujzici,
Szegényke, sajnálom azt a szúrásos fájdalmat, na de a cél érdekében.
Pihizz és nagyon vigyázz Magadra.

Nava,
Nem mondod 162-es HCG ? Az igen.
Ügyi ügyi ügyi ügyi ügyi vagy.
Hihi hát a könyv az csak pont az i-re tegnapra.

Kisbeeka,
Megsúgom, én is a Forgácsból jöttem át.
Keményen fizetsz mindenért és van ám várólista, ahogy olvasom vnbeni is ezt írja.

Macs,
Ügyes voltál, 6 petesejt ? Tyűűűű de jó.
Nagyon várom a reggeli híreket.
Na azért 5.56-kor írni, nem tudsz aludni ? :lol:

Sajt,
Annyira örülök Neked, képzeld éjszaka Veled álmodtam. Utaztunk valahova meg én vezettem az autódat meg mentünk a vérvételre is.

Vicky,
Éljen a szerencsehozó kakus.

Vaya,
Marcival letúrórudizva, simán megy a csuriban ujjaim, pici lábujjaim Sajtiért és Mindenkiért ektiviti.

Mieza,
Nem mondod komolyan ? még az ex munkahely is alakul ? mármint hogy megjött (igaz utólag) az eszük. Wow.
Örülök hogy jól érezted Magad tegnap.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szép jó reggelt!

Ancsyka hát gusztustalan, hogy a munkavállalókkal mit meg nem tehetnek, totál ki vagyok akadva. Persze ma már semmin nem meglepődöm meg én sem. Csak az számít, nehogy egy fillérrel kevesebb legyen a profit, miközben más kínlódik, hogy valahogy előteremtse a babára a pénzt. Pfujj! Kívánom, hogy sikerüljön a lombik és minél hamarabb ott tudd hagyni őket. Persze nem csak ezért kívánom... ;)

Muzsi köszi a gratut :) Mindenképp fogok szólni a kép miatt.

Eszter neked is köszi :) Vszeg jövő hét kedden megyünk (esetleg szerdán). Szépek a neveitek,nagyon kis különleges darabok.

Rodina az elején jó pár napig nyillalt nekem is a petefészkem (sőt még mindig szokott), a többi szokásos jel pedig meg még simán előjöhet. De tényleg az is lehet, hogy most tök mást fogsz érezni. Úgyhogy fel a fejjel. Próbáld meg elhesegetni a negatív gondolatokat és mondogasd magadban hogy sikerült, ott a baba. Nekem ez a módszer vált be, mikor nagyon elvesztettem a hitem. Amúgy mindenkinek van mélypontja, túl leszel rajta.

Pancsi köszönöm, szívhang a jövő héten lesz látható. Utána bocsátanak el a béemcéből. Már várom, mert én azután fogom elmondani a hírt anyukáméknak, meg aztán a barátnőimnek. Úgyhogy már nagyon szeretnék ott tartani. De nem akarom sürgetni az időt..

Lujzici szegénykém megszenvedtél az inszemmel. Ja egyébként tegnap olyan hülyén írtam nagy fáradtsomban, hogy "de nekem megrepedt a két tüsző" - szóval semmi gond azzal, hogy neked csak 1 repedt meg, azért kell még dolgozni rajta mert a másik is megfog (vagy már meg is repedt). De a bejuttatott spermiumok is élnek egy darabig, ők is ott várakoznak. Meg hát sok mindenkinek 1 tüsző volt és mégis babás lett (asszem Babe is ilyen volt). Nekem is fájt a pocim aznap, azért mégis piszkáltak ott bennünk.

Navi, Sajti ZT mamik, hogy vagytok? ;) Sajti tegnap jól megvárakoztattad a társaságot, direkt csináltad mi? :P :D ;) Hát nem semmi amit ez a kis lurkó csinál veled :) A vérzés miatt ne aggódj, ilyen tényleg előfordulhat. Olyan esetről is hallani, hogy valaki még hónapokig menstruál és mégis ott a baba.

Navi simán ki tudod hordani az ikreket, ne aggódj ;) És akkor tesó projekt is letudva :D Azért nem semmi hogy egy könyvet is kaptál szinte ingyér. Tényleg milyen könyv?

Woody, köszi a gratut. Ti hol tartotok, milyen vizsgálat jön?

Kisbeeka, jól hangzik, hogy kaptál korábban időpontot. És várunk majd a hírekkel ;)

Macs köszi neked is a gratot. Tényleg csodás volt :D Na de te is meglátod majd hamarosan, milyen. Egyébként olyan érdekes, hogy másnak egy biztos csak egy kis formátlan folt, de nekem annyira ember formája volt. Már most el tudom képzelni milyen lesz :D

Tényleg Macs ma már ugye tudsz mondani híreket mennyi termékenyült meg? Bocsi de én tudatlan vagyok lombik ügyben. Majd várjuk a híreket!

Lujzici szerintem a doktornő tudja, hogy (majdnem) mindenki tesztel a megadott időpont előtt. Jó fej vagy, hogy megkérdezted.

Vicky, édes Barbus, hogy gondol a fórumozókra, és küldött kakát :D Szerintem tuti szerencsét hoz, én nem lesz vége a jó híreknek..

Navi majd beírnád a táblicskuba, hogy március 9 szívhangkukucs? (úgysem bírom ki szerdáig)

Zsu, köszi a gratulát :)

Kubu Marci egy hős :D

Kisbeeka tényleg nekem is eszembe jutott, hogy a Forgácsnál kb. fél év a lombikos várólista. De szerintem menj el a konzultációra, és kérdezz rá, hogy nem tudnak-e előrébb venni az endó miatt. A lombik egyébként ott is támogatott, úgyhogy nem fizetsz többet. A konzultációékért és a spermavizsgálatért viszont fizetni kell.

Kép
vayacon

Lányok alig tudom rávenni magam a munkára, pedig eléggé el vagyok maradva. Annyira nehéz most bármire koncentrálni. :roll:

Én is cserélek ma vonalzót, legalábbis remélem lesz rá időm.

Mindenkinek szépséges napot!

Kép
vayacon

Hogy aludt Navi kismami?

Vaya!
Kösz a leírást, és azt hogy próbálsz felrázni és biztatni! :wink:

Macs!
MA kell telefonálnod? Mikor? Megy a drukkkkkk!

rodina74

Macccs, volt mér telefon? :)
mieza

Sziasztok!

Csajok:nálam semmi nem történik és azért nem látogatom annyira a fórumot de természetesen mindenkire gondolok és nagyon szorítok:)

Navikám: csodálatos hogy sikerült :lol: :lol: tényleg jó lenne ha ketten lennének :lol: :lol:

Sajtikám:neked is nagyon nagy ölelés!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

vayacon:remélem jól vagy te is!

Andikám:hogy vagy?

Angyalom:puszka neked is!

lehetetlenség ennyi mindenre reagálni amit irtatok!
de tényleg mindenkit puszilok!
:lol: :lol:
és nagyon örülök a ti sikereteknek :lol: :lol:

Kép
sting1982

Navi,
nagyon GRATULÁLOK! :lol: :lol:
Azt azért megjegyzem, hogy Nekem is a 206-os HCG-nél felvetette Szűcs Doki az ikerket, de mégis Egyedül van a Drágaságom. Úgyhogy ne nagyon éld bele Magad. Bár szerintem Te is úgy vagy Vele, hogy örülnél Te az 1-nek, 2-nek, 3-nak vagy akárhánynak, csak egészséges legyen, ugye? És ez nem is kérdés.

Sajti,
hajrá HCG-emelkedés. Nagyon szorítok Neked. A lényeg (Szerintem), hogy nagyon sokat pihenj, nehogy megerőltesd Magad, és Aput mellőzni egy kicsit.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Na itt vagyok.
Holnap háromgyerekes anyuka leszek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rajtuk kívül még ma egyszemke megérett, azt még ma megszúrják :lol:

Most mennem kell, mert főzök ezerrel, hogy egy-két napig biztosan legyen mit enni :D

Maccs
vörösmacska

Vörösmacs!
Annyira, de annyira örülök ennek a jó híreknek!
Nagyon ügyi vagy! És a babáid is azok!
Holnap már kismami leszel!

rodina74

macsek:ez szuper hír!!!!!!!!!!!!

Babe:puszka nektek is!remélem jól vagytok!!!!!!!!!!!

Kép
sting1982

Macsek, ez mennyire jó hír!!! Azt már beszéltétek, hogy mennyi lesz visszaültetve? Mind a 3? :)
Jaj, minden munkanélküli energiámmal neked fogok szorítani a következő két hétben!
(meg kicsit Navinak, meg Sajtinak, meg mindenkinek :)
mieza

Lányok, lenne egy technikai kérdésem. Ha most nem sikerült nekem ez az inszem, akkor a következő hónapban indíthatjuk a lombikot, vagy itt is ki kell várni az egy hónapot?

rodina74

rodina74:nálad mizus?látom megvolt az inszemed!!!!!!!!drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sting1982

Macsek! :) :) :)

Tökjó... 3 ici-pici Kismacsek és még egy... :) Juhhhhéjjjjjjjjjjjj :)
andrea-1

Drága Rodina:ne gondolj még ilyenre....
nem tudom ez hogy mükszik ......ez volt az 5.ik?volt terminálotok??????
sting1982

Drága Vörösmacska! Nagyon örülök a híreidnek! Olyan jó, hogy már itt tartatok!
Úgy tűnik akkor, hogy kb egyszerre fogunk eredményt kapni, ugye?

Kubuspace: persze hogy ki lehetett bírni, a szülés sokkal intenzívebb lesz. Ma meg holnap még itthon leszek, de kicsit főzögetek (lengyel Zurek levest) , rendet rakok, csak könnyedén.

Vayacon: köszi a bátorítást, ma már nem fáj annyira a hasam, úgyhogy gondolom, végre megrepedt ez a másik tüszőcske is.
Fogsz orvost fogadni a terhességedhez és a szüléshez?

Navared: hogy aludtál? Gondolom még szinte fel sem fogtad, hogy akkor mostantól anyuci vagy! :-)

Kép
lujzici

Jó reggelt Lánykák!
Akkor próbálom szép sorjában :lol:

Rodina, igazából örülnék az ikreknek, de úgy lesz jó, ahogy lesz!!!
Nyilván ezerszer nehezebb eleinte 2 picúrral, de készen állok, bárhogy is alakul :D
Remélem, már kicsit jobban vagy lelkileg és elhiszed, h. sikerülhet!!! Hidd el ennél fontosabb nincs is... most már tudom, miről beszélek :wink:
Köszönöm kérdésed, de őszintén szólva elég rázós éjszakám volt: alig bírtam elaludni, aztán nagy nehezen sikerült 11 körül és fél 1-kor felkeltem, na onnantól kb. 4-ig semmi... forgolódtam és iszonyat éhes voltam! Még soha nem mentem ki éjszaka zugenni, de most muszáj volt, pedig vacsiztam... na jó nem vittem túlzásba, de úgy látszik muszáj lesz mától, mert éhesek zsebibabák :lol:
Most meg olyan álmos vagyok, h. szemeim ragadnak le!

Kisbeeka, tényleg tisztázz mindent a Forgáchban és az alapján dönts! Ha mégis átmégy, attól én még nagyon szívesen látlak itt, idegenlégiósként majd hozod a híreket a másik ügynökségről :D

Vnbeni! Te ki voltál???? Hol ültél? Csak nem mellettem???

Angi, drága, honnan tudtad, h. sikerül? Most komolyan, nem cikizés! Csak mert nekem ilyenkor mikor megérzem, mi a tézis, akkor beugrik egy gondolat, érzés, olyan bizonyosság féle és most már tudom, h. az első gondolat az igaz, mert a többi már csak agyszülemény! Csak kíváncsi vagyok, ez másnál is így működik-e?!

Sajti, igen, imádom is azt a számot... talán Lou Reed?
Amúgy nem babás könyv, hanem az a címe, h. "Egészséges élet, egészséges táplálkozás" és az összes jótékony zöldség, gyümölcs, gabonaféle, magvak... stb. részletezi, úgy mint, h. mire jó, mik vannak benne, stb. Én imádom az ilyet! :D Kölcsönbe kaptam 1-2 hete, aztán elkezdtem kijegyzetelni, de a párom megszánt, mert látta, h. lassan haladok és megrendelte!
Amúgy nincs is babás könyvem :oops: majd szerzek azt is!

Macsek, köszönöm a varázslást! Te "látványosan", Vaya párja pedig a háttérből! Ketten együtt szuper erősek vagytok :wink:
Ügyes vagy, h. elkezdted, csak mert jobb, ha mielőtt abbahagyod, ha már benned lesznek a manócskák!

Mieza, ez a kismami csomag tényleg megérkezett, annyira édes vagy!!! Meggondolom a táblis dolgot :lol: :wink:
Örülök, h. ilyen szuperül alakulnak a dolgok nálatok és még egy kis kényeztetés is... ez a három db 3-as nagyon bejött mindenkinek!
Teljesüljön MINDEN kívánságod te szuper csajszi!

Vicky, köszike, kakika jókor jött!!!

Zsu, köszi neked is, remélem már a 2. lombikon töröd a fejecskéd?!
Fogadok, azt kérted, h. egyészséges kisbabád szülessen... és természetesen fog is! Csak nagyon konkrétan kell fogalmazni :wink: (remélem, nem baj, h. belepofázok...? :oops: )

Vaya, Jézusom, nehogy má' kifelejtselek.... azon gondolkodtam, h. h egypetéjüek, akkor csak egy petezsák van, nem??? Csak nagyobb, pl. az 5. héten 1 cm :lol:
Hogy tetszik a teóriám?

Zsuzsó, hétfőn kezdés? Vagy mi van? :? Szeretném a tábliba beírni!

Andi, hát ja szegény Sajtit már most kiidegeli ez a kölyök... bakker micsoda kis komisz manócska :lol:
Örülök, jó napot szereztünk neked!

Kubu, miért a 162-es hcg annyira kimagasló??? Én nem érteni hozzá... :roll:
Marci remélem bírja még az ekvivitit...?! :D

Sting, Babe éjszaka volt időm agyalni és annyit gondoltam rátok is... h. mi van már, merre vagytok?!
Köszönöm nektek is a gratut!!!

Babe, de neked ez a magas hcg nem a 14. napon volt, hanem később, nem? Még nekem is emelkedhet :lol: Persze úgy is tökéletes, ha egyedül van a kis huncut :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sting?
Ha az a terminál, hogy a stimuláció ugyanúgy meg van, csak nincs inszem, akkor nem.
Úgy érzem, hogy ez nálunk teljesen fölösleges is lenne!

rodina74

Sziasztok Csajszik!
Drága Böbém Te hogy vagyol?

Kép
rózsa11

Navi!
El is hiszem, hogy alig bírtál aludni az izgatottságtól! Ezért is kérdeztem! Jaj, nagyon kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy a legszebb álmaidban kívánod!

rodina74

Lujzici, téged véletlenül, Macsekot pedig dirket hagytam ki :D

Lujzici, javítottam a táblit! Nagyon nagyon szorítok, minden szuper lesz!

Macsek, ezek aztán a jó hírek! Meg akartam várni, h. mit intéztél, mert kb. 1 óra volt, míg visszaolvastam mindent!
3 pici vacak, ez csodálatos!!!! :lol: :lol: :lol: És már holnap kismami is leszel... tutti frutti jó :D
Én mikor megtudtam, h. 2 nap múlva vissza is kapom őket, betojtam, h. dehát sokkal jobb, ha el tudják vinni őket az 5. napig, aztán párom azt mondta, h. ez így sokkal jobb, mert a legjobb helyen fejlődhetnek... és igaza lett! Ráadásul Muzsinak, Zsunak is így volt!

Rodina, szerintem várni kell egy hónapot, de ez csak sejtés....
Még nem tessék ezen agyalni, irgum-burgum! :D

Mindjárt csinálok új vonalzót.... :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám:köszi hogy eszedbe jutottam.
tudod nálunk a helyzet a következő:megint összejöttek a felhők a fejünk felett de konkrétan most az üzleti dolgok.Drága kis párom olyan szinte idegroncs hogy már simán sexelni sem lehet vele mert vagy elalszik vagy a gondolatai annyira nem ott járnak hogy az valami hihetetlen.és persze valamikor ,pont tegnap is olyan ökörségen veszekedett velem.... :shock: :shock:
úgy hogy a sperma vizsg sem kértem még időpontot mert nem akarom nyaggatni és tudom ő ezt most annak venné ebben a nehéz időszakban...igy azt sem tudom mikor kezdünk.
A TITKOT folyamatosan olvasom :? :?
sting1982

rózsa11:Szia!köszi elvagyok és te hogy vagy lelkileg?melód van bőven ?

rodina74:én sem tartom túl értelmes dolognak de ezt ki lehet kerülni???????
sting1982

Ja és akkor talán csatolnom is kellene :lol:
BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rodina, jól gondoltad akkor, mert teljesen fel voltam ajzva... remélem ma már azért menni fog az alvás :lol:

Macsek, nem csipkedem tovább magam, nem akarok én felébredni ebből a csodából! :lol:

Sting, sajnálom, h. nem jól alakulnak a dolgok :( Ti a vendéglátás-bizniszben nyomultok, ugye? Most minden nehezen megy, látszik is azon, h. milyen szemét módon szórják ki az embereket a munkahelyükről... főként a nőket :roll: De nagyon szorítok, h. rendeződjenek a dolgok! Lehet, h. jobb is ha kis időre nyugton hagyod a párod és te meg lelkileg töltődsz! Én még mindig azt javasolnám, ha van rá lehetőséged és kedved, keress meg vkit aki még jobban helyre rak téged...agyilag... nem mintha bármi baj lenne veled, de szerintem tudod miről zagyválok?!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:igen vendéglátásban és van egy másik kis picike üzletünk párom boltocskája(az ilyen főként horgász dolgokkal van tele) de egyik sem megy még csak megélhetési szintem sem.
lehet tényleg igazad van és picikét kellene magammal foglalkozni!
sting1982

Sting jó, hogy írtál. Remélem, minél hamarabb kezdhettek ti is.

Vörösmacs gratula a három kiscicushoz, és drukk a +1-hez! Róla mikor derül ki, mi a helyzet?

Rodina én gyanítom, hogy inszem után lombiknál is ki kell hagyni egy hónapot.

Lujzi, örülök, hogy jobban vagy. Hidd el, minden a legnagyobb rendben zajlik ott belül. Igen lesz fogadott dokim és valószínű szülésznőm is. Valószínűleg a Jánosban fogok szülni, doki még kérdéses, bár már vannak jelöltjeim. Nálunk a családban nehéz szülések vannak, emiatt mindenképp szeretnék, mert biztonságot adna.

Navi hát lehet hogy a nagy hírtől sem tudtál aludni, próbálj napközben pihenni. Ez az ikerteória jól hangzik, de azért valljuk be, kicsi az esélye. Párom is azt mondogatta, hogy biztos elbújt a másik, pedig ő eleinte nagy szemeket meresztett, mikor mondtam h még az ikrek is elképzelhető. De nekünk tényleg az 1 is tökéletes, tesóért meg majd később visszamegyünk. :roll: :lol:

Lujzi, Rodina mai drukkok és ragacsok ++++++++++++++++++++

Kép
vayacon

Vaya, persze, nyilván igazad van a tökéletes egyke esetében :lol: csak úgy agyalgattam :lol:
Nálunk is teljesen mindegy, csak a jó apám azzal "vígasztal", h. ő azt álmodja mostanában, h. ikereket szülök... és hát valljuk be a lombikot is megjósolta, amikor én még hallani sem akartam még csak az inszemről sem... :shock: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sting, hú az tényleg durva, h. egyik üzelt sem működik... nem csoda, ha a párod teljesen kivan :roll:
És hidd el, ha igazam van, ha nem, hogy magaddal foglalkozol az csak jó lehet!!! Nekem is volt mit "kitakarítani" a fejemből...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csajok,
Ezt az előbb kaptam ilyen körbeküldős mélben.. gondoltam felteszem ide...

http://www.camilleallen.com/
andrea-1

Főzés nagyjából megvan :lol: Köszönöm, hogy velünk együtt örültök!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
A párom retteg, hogy ikreink születnek, de simán belement, hogy hármat ültessenek be most, mert még decemberben nem akarta, csak kettőt. De azóta már annyi nehézségen túlmentünk, hogy már ő is úgy van, hogy majd lesz valami ha többen lesznek, csak legyenek! :wink:
Kép
Szóval a 6 petesejtből ők hárman voltak egyből készen a megtermékenyítésre, és még egy van aki megérett, őt most növetszgetik, a kettő pedig nem volt érett, vagy nem indult be, nem tudom. Gondolom egyszemkénkről holnap ha megyünk, akkor tudjuk meg, hogy mi újság. Úgyhogy holnap lesz a pocakban 3 kiscicám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Eredményhirdetés értelemszerüen tegnapoz két hétre, vagyis 17-én, Navi már jól be is írta :wink: :wink: köszike
Ki jön holnap? Pancsi? Talizunk? Mi 10-1/2 11-re megyünk.

Van egy rossz hírem :cry: nagyon fogtok hiányozni, de nem tudok jönni 3-4 napig, mert nincs laptopom, a számítógép meg az emeleten és nagyon meredek brutális a lépcső, párom nem fog engedni, meg én sem merném megkockáztatni :( úgyhogy addig is akinek van kedve varázsoljon majd lécci http://www.yelims.com/English/
Zuram analfabéta a géphez, úgyhogy ez ügyben tőle nem tudok segítséget kérni :( :(

Maccs
vörösmacska

Macsek, hát pedig hiányozni fogsz!!! De a legfontosabb, h. pihenjél és ne lépcsőzzél még abszolút.... majd 3-4-5 nap múlva esetleg :D
3 kiscica, de jó, nagyon szorítok négyeskének is! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Azért csak megszültem a vonalzót :lol:
Csak nem akarja engedni, h. átírjam Manócska/ák-ra... még próbálkozom :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ez most nem direkt volt... esküszöm :oops:
Megosztozom rajta a holnapiakkal: Macsek, Pancsi :D

Muzsi, te még mindig olyan sok folyadékot szlopálsz? Vagy azért visszavettél? Gyere majd, ha tudsz!!!

Sajti, te is jer, ha mondom... rontom-bontom :lol:

Andi, édes a kisbabuci, akit csatoltál... nem is reagáltam, de teljesen lefoglalt ez a vonalzósdi :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?