Jó reggelt Lánykák!
Akkor próbálom szép sorjában
Rodina, igazából örülnék az ikreknek, de úgy lesz jó, ahogy lesz!!!
Nyilván ezerszer nehezebb eleinte 2 picúrral, de készen állok, bárhogy is alakul
Remélem, már kicsit jobban vagy lelkileg és elhiszed, h. sikerülhet!!! Hidd el ennél fontosabb nincs is... most már tudom, miről beszélek
Köszönöm kérdésed, de őszintén szólva elég rázós éjszakám volt: alig bírtam elaludni, aztán nagy nehezen sikerült 11 körül és fél 1-kor felkeltem, na onnantól kb. 4-ig semmi... forgolódtam és iszonyat éhes voltam! Még soha nem mentem ki éjszaka zugenni, de most muszáj volt, pedig vacsiztam... na jó nem vittem túlzásba, de úgy látszik muszáj lesz mától, mert éhesek zsebibabák
Most meg olyan álmos vagyok, h. szemeim ragadnak le!
Kisbeeka, tényleg tisztázz mindent a Forgáchban és az alapján dönts! Ha mégis átmégy, attól én még nagyon szívesen látlak itt, idegenlégiósként majd hozod a híreket a másik ügynökségről
Vnbeni! Te ki voltál???? Hol ültél? Csak nem mellettem???
Angi, drága, honnan tudtad, h. sikerül? Most komolyan, nem cikizés! Csak mert nekem ilyenkor mikor megérzem, mi a tézis, akkor beugrik egy gondolat, érzés, olyan bizonyosság féle és most már tudom, h. az első gondolat az igaz, mert a többi már csak agyszülemény! Csak kíváncsi vagyok, ez másnál is így működik-e?!
Sajti, igen, imádom is azt a számot... talán Lou Reed?
Amúgy nem babás könyv, hanem az a címe, h. "Egészséges élet, egészséges táplálkozás" és az összes jótékony zöldség, gyümölcs, gabonaféle, magvak... stb. részletezi, úgy mint, h. mire jó, mik vannak benne, stb. Én imádom az ilyet!
Kölcsönbe kaptam 1-2 hete, aztán elkezdtem kijegyzetelni, de a párom megszánt, mert látta, h. lassan haladok és megrendelte!
Amúgy nincs is babás könyvem
majd szerzek azt is!
Macsek, köszönöm a varázslást! Te "látványosan", Vaya párja pedig a háttérből! Ketten együtt szuper erősek vagytok
Ügyes vagy, h. elkezdted, csak mert jobb, ha mielőtt abbahagyod, ha már benned lesznek a manócskák!
Mieza, ez a kismami csomag tényleg megérkezett, annyira édes vagy!!! Meggondolom a táblis dolgot
Örülök, h. ilyen szuperül alakulnak a dolgok nálatok és még egy kis kényeztetés is... ez a három db 3-as nagyon bejött mindenkinek!
Teljesüljön MINDEN kívánságod te szuper csajszi!
Vicky, köszike, kakika jókor jött!!!
Zsu, köszi neked is, remélem már a 2. lombikon töröd a fejecskéd?!
Fogadok, azt kérted, h. egyészséges kisbabád szülessen... és természetesen fog is! Csak nagyon konkrétan kell fogalmazni
(remélem, nem baj, h. belepofázok...?
)
Vaya, Jézusom, nehogy má' kifelejtselek.... azon gondolkodtam, h. h egypetéjüek, akkor csak egy petezsák van, nem??? Csak nagyobb, pl. az 5. héten 1 cm
Hogy tetszik a teóriám?
Zsuzsó, hétfőn kezdés? Vagy mi van?
Szeretném a tábliba beírni!
Andi, hát ja szegény Sajtit már most kiidegeli ez a kölyök... bakker micsoda kis komisz manócska
Örülök, jó napot szereztünk neked!
Kubu, miért a 162-es hcg annyira kimagasló??? Én nem érteni hozzá...
Marci remélem bírja még az ekvivitit...?!
Sting, Babe éjszaka volt időm agyalni és annyit gondoltam rátok is... h. mi van már, merre vagytok?!
Köszönöm nektek is a gratut!!!
Babe, de neked ez a magas hcg nem a 14. napon volt, hanem később, nem? Még nekem is emelkedhet
Persze úgy is tökéletes, ha egyedül van a kis huncut