Sziasztok!
Cirka 2 hónapja olvaslak titeket, de nem nagyon van időm írni, főleg az utóbbi hetekben a megszokott fórumomra sem, úgyhogy rövid is leszek. Tetszik ez a topik, nagyon szorítok mindenkinek, hogy legyen kisbabája! Részemről nem tartom unalmasnak, sőt! Mindig van kiért izgulni, mindig van, akinél már lehet reménykedni, hogy MOST Sikerült. Kívánom, hogy úgy legyen!
Tehát volt egy vetélésem év elején, sosem gondoltam volna, hogy 2problémamentes terhesség után ez megtörténhet. Nemrég voltam a Mensmentisben nőgyógyászati vizsgálaton, ahol mindent rendben talált az orvos.
DE, elmondta - és tulajdonképpen ez is a lényeg, amiért írok Nektek -, hogy amint kétcsíkos lesz a tesztem, menjek be hozzájuk vérvételre, hogy megnézzék a
sárgatesthormont. Ha nem termel eleget a szervezet, vetélést okoz. Útközben telefonáljak be, hogy megyek laborra. Náluk hétfőn, szerdán és pénteken reggel 7-9 között fogadnak laborra. Néha kedden és csütörtökön is fogadnak, de nem mindig, úgyhogy ekkor mielőtt elindulna az ember, telefonáljon be. A honlapjukon a hormon/db max.2.500,-Ft, úgyhogy ennyit megér a tudat, hogy ezzel is minden rendben, ha meg nincs rendben, akkor adnak rá valamit és tuti lesz. Legkésőbb másnapra megvan az eredmény, amivel fel kell hívnom. Nekem több nem is kell
Szóval ezzel be is fejeztem, nem akarom, hogy valaki épp ezen csússzon el, ezért is írtam.
További sikeres próbálkozásokat, Veletek örülök! Pussz, Maccs