Új privát üzeneted érkezett!

Csillag, remélem, nemsokára rendelhetek digitális tesztet nálad. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze, akkor ügyes a kislánykád, hogy már nem nagyon cickózik :D
Sajnálom a pirit, de remélem, ez a mostani ciklus kb. 9 hónap múlva ér csak véget :wink:
Digitális tesztet nem fogok többet rendelni szerintem, mert nem nagyon veszik, mindenki inkább az olcsóbb teszteket kéri. :?
Most még van pár darab készleten, és már jóval áron alul adom el, úgyhogy ha szeretnél venni, inkább most vedd meg, októberig szavatos.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

én tiszta diló vagyok.van ég 5 db tesztem valahol,de úgy eltettem h nem találom sehol :? van baj az agyammal...

KépKép
bettike83

Bettike, hát téged is utólért az agyhúgykő? :twisted: :lol: Szerintem máskor írd a homlokodra, mit hova teszel, és ha tükörbe nézel... tadááám, s lőn világosság. :lol: (csak viccelek, nehogy komolyan vedd ám!!!! :wink: )

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

á dehogy csillag :lol:

de tényleg baj van az agyammal,már felforgattam mindent és sehol nincs.pedig jó lett volna ellőni egyet.görcsölök de nem jött meg,pedig már reggel is úgy nézett ki mintha mindjárt megindulna,volt rozsaszines akármi,de megált....

KépKép
bettike83

ja és 32,nap van...

KépKép
bettike83

Csillag, oké, és köszönöm. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Cirka 2 hónapja olvaslak titeket, de nem nagyon van időm írni, főleg az utóbbi hetekben a megszokott fórumomra sem, úgyhogy rövid is leszek. Tetszik ez a topik, nagyon szorítok mindenkinek, hogy legyen kisbabája! Részemről nem tartom unalmasnak, sőt! Mindig van kiért izgulni, mindig van, akinél már lehet reménykedni, hogy MOST Sikerült. Kívánom, hogy úgy legyen!
Tehát volt egy vetélésem év elején, sosem gondoltam volna, hogy 2problémamentes terhesség után ez megtörténhet. Nemrég voltam a Mensmentisben nőgyógyászati vizsgálaton, ahol mindent rendben talált az orvos.
DE, elmondta - és tulajdonképpen ez is a lényeg, amiért írok Nektek -, hogy amint kétcsíkos lesz a tesztem, menjek be hozzájuk vérvételre, hogy megnézzék a sárgatesthormont. Ha nem termel eleget a szervezet, vetélést okoz. Útközben telefonáljak be, hogy megyek laborra. Náluk hétfőn, szerdán és pénteken reggel 7-9 között fogadnak laborra. Néha kedden és csütörtökön is fogadnak, de nem mindig, úgyhogy ekkor mielőtt elindulna az ember, telefonáljon be. A honlapjukon a hormon/db max.2.500,-Ft, úgyhogy ennyit megér a tudat, hogy ezzel is minden rendben, ha meg nincs rendben, akkor adnak rá valamit és tuti lesz. Legkésőbb másnapra megvan az eredmény, amivel fel kell hívnom. Nekem több nem is kell :)
Szóval ezzel be is fejeztem, nem akarom, hogy valaki épp ezen csússzon el, ezért is írtam.

További sikeres próbálkozásokat, Veletek örülök! Pussz, Maccs

maccs01

Szia, Maccs, köszönjük :)
Sajnálom a vetélésedet, sajnos ez a dolog nem függvénye annak, hogy hányszor hordtál ki egészséges gyermeket.
Az az igazság, hogy nekem pl. nem mutatott kevesebb értéket a progeszteronra a vizsgálat, mégis görcsöltem, így feltételezem, mégiscsak kevés lehetett a szervezetemnek, mert amikor elkezdtem szedni az Utrogestant, csodák csodájára múladoztak a görcsök. És mindkét babámnál így volt. Valószínűleg, ha most lennék várandós, már jó korán elkezdeném az Utrozást 8)

Bettike, na, meglettek azok a bújócskatesztek? Hogy vagy ma? Izgulok érted nagyon! :shock:

Ja, egyébként szép jó reggelt kívánok :lol:

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Megint jó nagy az érdeklődés... :?

Hahóóóóóóóóóó van itt valaki?? :shock:

Annyira beteg vagyok, mint egyszer... alig látok ki a lyukon. De azért nyomom... T...-nyálam egybefolyik... Túl sok mindent én se tudok írni. ALig várom, hogy LH-tszteljek...:)

Nomina, itthon vagy már? Jelentkezz majd!

A Chrissy is a "lelépősök" közé tartozik?

Mares, hogy vagy? És te Baba? Csillag, a héten küldöm a lét...ha átjutok a bankba...:) Túl messz van: kb. 300 m :oops:

Na, akkor a szokásos: "SZÉP-NAPOT-MINDENKINEK" üzenetemet küldöm!
Vendég

Üdv.Maccs!

Köszi az infót,bár én a magam részéről már ezt tudtam,ismertem és alkalmaztam...én vért nem szoktam vetetni,hanem a pozi teszt után minden egyes terhességem alatt használtam az UTROT úgy ahogy Csillag is, sárgatesthormon megtámsztásként.

Leti!

Jobbulást!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Leti, szegénykém, kapkodd a C vitamint, hogy hamar meggyógyulj!

Panni, mi már csak tudjuk, mikor hogyan kell az Utroval, mi vén rókák... :wink: :lol: Igaz? Nemsokára ti is szülinapoztok, ha jól látom. 2 nap különbség van Olivéred, és az én nagyobbik prüntyivirágom között, csak évben nem stimmelnek. :) Ciklusodban hol tartasz? Nem szeretnél egy ciklusos vonalzit csinálni a kedvemért?

esthajnalcsillag

Sziasztok
Csak egy percre ugrottam be, megyünk Pestre, szerzek vmi gyógymódot magamnak, mert ez kibírhatatlan....
Maccs üdv nálunk, sztem érdemes vv-re menni, mert a sárgatest hormonnal nem szabad játszani, én a klinikán kezdtem mikor kiderült, h Pocaklakóm van....
Szleti köszönöm, ma még nem hánytam, így a kedvem is jobb, bár az inmurendszerem annyira levan gyengülve... :S
Amúgy aki nincs itt az a "lelépősökhöz" tartozik, de nem is baj... nem kell velük foglalkozni se itt, SE msn-en....
Bettike ott keresd ahol eddig is, mert tuti ott lesz vhol, csak átnéztél rajta velem is mindig ez van, de hidd el, ha nem keresed meglesz egyből :)
Beze Csillag remélem gyerkőcők jól vannak :)
Nah megyek is majd legközelebb többet is írok

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, nagyon helyes, tessék lépni valamit, mert ez a kisebbik manócskádnak sem jó, hogy állandóan rókagyár van, meg persze a nagyobbik manócskádnak sem lehet épületes látvány, hogy anyu mindig a klócsésze fölött görnyed. Juj, még belegondolni is szörnyű! Remélem, hogy találsz megoldást egy dokival, és jóhírrel jössz!

Ölelés

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Baba, gyere majd, mit sikerült intézni, kíváncsi vagyok. Lexi jól van, köszönjük.

Csillag, mehetnek a drukkok a 3. babóhoz?

Leti, jobbulást neked!

Maccs, nekem végig kellett nyomnom az utro-t, de azért köszi az infót. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hello

A lelépősök engem se érdekelnek. Csak szeretem tudni, ki kicsoda...:)

Köszönöm a jobbulást üziket! Ez most annyira elkapott, remélem, holnapra elmúlik (legalább a fele).

Az én új dokim is Utro-t mondott (nem csütörtököt:)), ha 2 csíkos lesz a teszt, azonnal mennem kell és felírja.

Az előző dokim az előzőesetemnél Duphastont adott - már 4. héttől szedtem 2x1-et. De ez a doki azt mondta, ő azt nem használja...ki érti ezeket a doktor urakat...?

Ez a mostani mensim olyan furcsa. 1., hogy 40 napra jött, 2. meg hogy olyan furcsa, nem olyan, mint szokott. Sokkal durvább. Ma azt hittem vége (5 napos szokott lenni) erre délutánra megint elöntött, mint Moszkvát a hó.

Nem baj, no panasz, gyúrok a következő PÉ-re. Igaz, Panny?????
Hajrá!

Ezt már én is kérdeztem Csillagtól, de olyan kis diplomatikus tud lenni... :wink:
Vendég

Baba, már megérdemelnéd a nyugalmat - a rókáktól. Ez a Vuk család nagyon gáz. Valami természetes módot keresel?
Vendég

csillag

nem találtam meg még mindig a teszteket :? tiszta diló vagyok mondom én :lol: na de majd ha nem keresem akkor tuti meglessz.
van még a 75ft-os tesztjeidből?

lehet kell majd valamennyi.

maccs

üdv itt is :wink: :)

lányok!olyan jó mert ma megjött 33 napra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ami nálam irtó nagy javulás,az előző 47, előtte pedig 46 nap után.szova nagyon nagy javulás..

gyogyteáimat iszom rendületlenül lassan 3 honapja és úgy néz ki lassancskán van hatása :)

KépKép
bettike83

Bettike, hurrá, ez nagyon klassz hír, mármint az, hogy rövidülnek a cikluskáid! Lassan talán egy baba is otthonos kis lakásnak nézi majd 9 hónap erejéig, és beköltözik végre a pocidba! :wink:

Leti, lehet, hogy még nem tisztult meg teljesen a méhed, jobb is, ha kijön, aminek ki kell jönnie. De ha sokáig nem múlik a mensi, akkor hess a dokkerhez!

Beze, nagyon szépséges az új, és egyedi vonalzód, édibédi a kisasszony rajta :)
Drukkokat elraktározom, ha kapok, és köszönöm, de egyenlőre nem projektezünk, ahhoz még nagy csoda kell, hogy történjen, hogy úgy gondoljuk, jöhet nyugodt szívvel egy hármaska. De talán hamarosan... remélem!

Leti, elég diplomatikus voltam? :lol:

esthajnalcsillag

Igen, Csillag, ez így jó... :wink:

VAn itthon is netünk végre...úgyhogy hétvégén is tudok kicsit pötyögni.

Bettike, nagyon örülök! Ez tényleg nagyon jó és jelentős javulás! Csak így tovább!

Megfogadom a tanácsot, ha kell, elmegyek dokkerhez...de most megint eltűntette magát a Piri. itt hezitál, hogy mejne, vagy maradjon -én tudnám a választ: vissza se jöjjön, csak majd, ha szólok!

Furcsa dolog ez a természet, előbb - utóbb kiderül mindin, mi mért van/volt.

Na szép estét és jócccakát Nektek!
Vendég

igen,én is ugy érzem h tényleg jelentős javulás az előzőekhez képest.

csillag

remélem lassan szabad út jön és jöhet a haradik picur :)

KépKép
bettike83

Csillag, köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy. :D Oké, akkor majd később drukkolok! :wink:

Bettike, de jó, örülök nagyon! :D Hajrá babci!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

köszi beze:)

KépKép
bettike83

Most csak olvasni futotta...

Mindjárt kezdődik a Grace Klinika...a kedvencem...és még előtte irány zuhi.

Jó éjt :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jóóóóóóóóóóóóó reggelt mindenkinek! Én vagyok az első:):):)
Remélem, nem az utolsó:)

Grace klinika? Hallottam jókat róla innen-onnan;) Hál'Istennek erre még nem kattantam rá. Mi a Barátok közt-re és a DALLAS-ra esküszünk!!!

A Dallast januárig játszották a Story TV-n, kb. másfél évig és mi minden este ott ültünk és néztük. Valaki nem láta? Nagyon jó és tanulságos volt felnőtt fejjel újranézni:) Ja és hétvégéken ismételték, szombaton a hétfő-kedd-szerdait, vasárnap a csütörtökit-péntekit:)...ha lemaradtunk volna...De sajnos vége lett.

Nekünk a Barátok Közt az esti mese utána alszunk...:)
Vendég

ma megvolt az első vérvételem.bizakodom hogy nem lettek annyira roszak az eredményeim..majd telefonálok a dokinak és megkérdezem mizujs,mert neki küldik.

KépKép
bettike83

Hali!

Bettike, ezen is túlvagy akkor, várjuk az eredményt veled :wink:

Panny, én annyira nem szeretem a Grace-t, csak 1-2 részt láttam belőle. Mondjuk a Vészhelyzetet sem annyira kedveltem. Mit mondjak, az orvosok látványa nem dob fel. :twisted:

Leti, Dallast én is kedveltem, múltkor játszották azt a Dallast, amit a mozikban is adtak, amikor már mindenki finoman szólva is nem fiatal, és a gyerekeik is felnőttek. Nekem tetszett. A jó öreg lókötő semmit sem változott benne. :lol:
Banánok közt, ahogy mi hívjuk egész jó, bár sok részt nem látok, mert akkortájt van nálunk fürdetés, stb.

Na csácsumi csajok

esthajnalcsillag

ari vagy csillag :)

KépKép
bettike83

Leti!

Nekem is kedvencem a Barátok közt(a férjem Anyátok közt-nek hívja és utálja :evil: :lol: )

A Született feleségeket,Dr.House-t is nagyon szeretem.

Dallast anno tini fejjel csíptem.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

született feleségeket én is szeretem(tegnap volt új része),meg a dr csontot.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

CSak beugrottam mert uramnak kell a gép.
Tegnap volt az első nap hogy jól voltam meg ma reggel, csak kicsit ugrál a szivem vagy mi, tiszta zizi vagyoik.....

kedden volt róka koma is de aznap nagyon kész is voltam, majd kaptam Torecan gyógyszert a hányásra.. hányingerre....

Baba: szegényem, remélem használható okos ötletet adnak majd róka űzésre

Maccs: de jó hogy itt vagy

Leti: szegényem, gyógyulj meg!!

Bettike: néha én is szétszórt vagyok!

többieknek pusssz

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

de jó hogy jöttél mares,már hiányoltalak :)

KépKép
bettike83

Betti: én szeretnék jönni többet, de néha annyira ramatyul vagyok, hogy csak feküdni tudok...

de látod, ha jobbanvagyok, és uram éppen nem használja a mobil internetet itt vagyok akkor :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

CSillag elküldtem privibe a görbém. Megnézed?

Előre is köszönöm.
anabana

mares

sajnálom h roszul vagy,de csak hamar túl leszle rajta,pár hét.állitolag a 12.hét után már nincs rosszúllét.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Még mindig sz..l vagyok, egyre rosszabb. Most megyek dokihoz, mert most már fáj a hátam is :(

Bettike, hány nap, amíg lesz eredmény?

Mares, jó, hogy felbukkantál. A barátnőm (aki febr. 1-én szült) ugyanígy volt: se olvasni, se tv-t nézni nem tudott, mert azonnal hányt és szédült. De ezt már lehet, hogy írtam:) Úgyhogy együttérzésemet fejezem ki :wink:

Csillag, ma megyek a bankba végre. Jövő héten kezdem az LH-kat. Jó lenne, ha visszaállna a ciklusom 30 naposra. Ez a 40 1 kicsit túlzás.

A született feleségek szerintem is jó, csak az már későn szokott lenni, mi fél 10-kor alszunk, mert 4-kor kelünk :evil:

Na pussz nektek... megyek a dokinénihez.

A Piri elbúcsúzott...remélem, 1 időre...igaz, PAnny???????????
Vendég

Jóreggelt!!

Baba: kaptál valami gyogyit hogy jobban legyél?

BEtti: hát drága Baba-ra nem igaz ez a 12. hét... szegényem....de nagyon szorítok neki hogy jobban legyen!

Leti: nehogy tüdőgyulladásod legyen!!!! igen, imént mosogattam, és úgy felkeveredett a gyomrom, bár mindentől... .ha eszek az a baj ha nem az a baj.....de párom szerint ez édes szenvedés :D tehát kibirom :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Remélem ma eljutok odáig hogy egy levest készítek uramnak... franc..... de így keveregve hogyan??? ....apinak tiszta fogyókúra lesz! :D bár ő mindig megkíván valamit, tegnap kóbit :D a kis nassolóska :D

kicsit lefekszek, mert most ..............

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok kicsit vissza kell olvasnom....mert egy csomó mindenről lemaradtam...sajnos 2 ketten mentünk és ketten is jöttünk Tunéziából...most jön a folytatás gyógyikákba.....holnap kell szednem az első tabit...

Tunézia szuper volt...a szállodának abszolút megfelelt az elvárásainknak nem bánom hogy 4 csillagos és all inclusivest választottunk mert sokan panaszkodtak útban hazafele a 3 csillagos szállodákra. A kaja bőséges volt nagyon sokféle és a 3 fókaja között ami svédasztalos volt végig korlátlan ital, üdítő, kávé, süti és helyben friss vékony palacsinta volt....

csoki barna lettem de a tenger hideg volt...sokat kirándultunk is... jó pihi volt....

megyek kipakolni még jelentkezem..

valaki babás lett közbe??? Baba meg Mares még rókavadászaton vagytok....

Csillag a lázmérőt nem feljtettem....a héten megkapom és jövő héten küldöm ok???

hu muszáj végig olvasnom mert nem vagyok képbe....
pussz mindenkinek
Vendég

mares

a kolbászt én is szeretem nassiként,mondjuk elég kaloriadús,de erről nem tudok lemondani :lol:

hát szegény babát sajnálom h ennyit szenved,de 9 honapnál tovább nem tarthat :lol:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert mindjárt kész a pizza, nyami :lol:

A rosszul lévőknek gyors jobbulást kívánok, és ölelést!

Nomina, klassz lehetett nektek, irigy-irigy :mrgreen:
Lázmérőket köcce előre is :wink:

Puszka mindenkinek!

esthajnalcsillag

Nomina: hmmmmm, klasz lehetett!!! képek csokiságodrdól??, :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mi lett itt???? mindenki hétvégézik???

mares ha előbányászom a képeket akkor majd küldök ok???

sehol senki.................... :cry:
Vendég

Szasztok!

Én itt vagyok, de holnap reggel apuci elutazik pár napra :cry: , és ma még valahogyan be kell szereznem neki ajándékot is, mert holnap névnapoznánk, de emiatt ma tartanám meg neki. De hogy mi a túrót vegyek neki? :roll: :)

Valahogyan oly ügyi voltam, hogy meghülyítettem a ferty-t, most nem műkszik rendesen. :twisted: Vagy nektek sem, aki hőmérőzik?

esthajnalcsillag

Sziasztok Lányok!
Csak egy gyors bekukkra jöttem, ma van a házassági évfordulónk :)
Köszönöm, h így aggódtatok értem :) Már sokkal sokkal jobban vagyok, vagy 3 napja nem voltak Rókáék, csak az inger, az még mindig jobb :P:) Sok cocacolát iszok, meg gyömbérrel csinálunk mindent, b6 vitamin, reméljük most már végleg elmúlik...
Nomina örülök, h ennyire tetszett nektek.... képet rakjf fel mindenképp :) Mares jobban vagy?
Panny Leti Piri remélem nem látogat most titeket vagy 9 hónapig :)
Betty hogy állnak a kivizsgálások?
Ehcs gyerkőcők?
Ha vkit kihagytam sorry :)
Mindenkinek ölelést

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Halihó!

Hát hová tűntetek gyerekek? :shock: :shock:

Tessék jönni, és írni, ne egyedül szonyorkodjak itt. :(

Baba, örülök, hogy jobb a közérzeted, és hogy Vuk család kezdi elhúzni a bélését tőled! :) Ezek szerint nem kaptál rá gyógyszert, vagy ilyesmi. Homeos gyógyszert néztél már? A www.natursziget.hu oldalon lehet keresgélni, ha jól emlékszem.

Gyerkőcök jól vannak, köszönöm kérdésedet, tegnap "birkanyírás" volt nálunk este, jóóól megkopaszította férjem a kicsikéimet. :twisted: Pedig olyan gyönyörű kis kunkori hajacskája volt a kisebbnek, erre lenyírta. :roll: Remélem, ha újra megnő, ugyanúgy kacska lesz, mert cukker úgy. :)

esthajnalcsillag

Teszek fel a tesztekről is infót:

Kedves Megrendelőim!

Mától visszavonásig, és a készlet erejéig nagyon kedvezményes áron vásárolhattok nálam tesztcsíkokat, íme:

LH (20 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1600 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 8900 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 7500 Ft.

A kényelmes és egyszerű dolgok kedvelőinek:
Vizeletsugaras LH teszt 5 db+ 1 db HCG = 1750 Ft!!!

KEDVEZMÉNYEK:

Babateszt és bármely más teszt együttes vásárlása esetén, illetve 7500 Ft feletti összeg vásárlásakor a postaköltség engem terhel!

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban, csakis ajánlottan! Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. Kérheted, hogy ne bélelt borítékban küldjem a teszteket, ebben az esetben 350-500 Ft között változik a postaköltség annak függvényében, mennyi és milyen fajta teszteket vásárolsz. Babatesztet csak csomagként tudok küldeni, ennek ára 1100 Ft!

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban! Ez alól kivétel, ha a banki utalás sikeres tranzakciót bizonyító nyomtatott verziójának szkennelt változatát (tehát amit nem te gépelsz be!) átküldöd nekem!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag

esthajnalcsillag

Sziasztok Lányok!

Lehet, hogy már örökre fájni fog a légcsövem...A hétvége se segített...igaz, nem feküdtem, csak takarítottam, meg a párocskámat kísértem 1 futóversenyen (Pécs-Harkány között). Mármint én autóval kísértem.

Nomina, nagyon irigyellek, rossz volt így hazajöönni a télbe, ugye?

Baba, talán végre benned marad a kaja??? Jó lenne már. Igen Pirinek én is mondtam, hogy húzzon jó messzire!

Mares, hogy vagy? Jó lett a leves? :wink:

Bettike, a héten lesz eredmény?

Csaillag, MA TÉNYLEG megyek a bankba :oops: . HA a fene fenét eszik is...elvánszorgok. Ugyanis ha visszatérne a régi ciklus hosszúságom, az azt jelentené, hogy a hétvégén PÉ!!!!!!
remélem, ez a 40 napos ciklushossz csak egy rossz vicc volt. Aztán most talán helyreáll... És akkor teszt, szex, és újra teszt+++++
Ez a terv :D Remélem, a szervezetem is így gondolja.

Akkor: szép napot és szép hetet mindenkienk.
Aki dolgozik: KÖZELEDIK A HOSSZÚ HÉTVÉGE!!!!!!!! Juhéééééééééééééééj
Vendég

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, tudnátok segíteni?
Ha LH tesztelni szeretnék, be kell tartani, hogy 20 percig hagyom állni a vizeletet tesztelés előtt, hogy szobahőmérsékletű legyen? Ha ezt nem tenném meg, fals eredmént adna?

köszi mindenkinek

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Üdv.Ági!

Én erről nem is hallottam h hagyni kell állni a vizeletet a tesztelés előtt(én mindig azonnal teszteltem)...talán EHCS többet tud erről,ő ebben profi :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?