Új privát üzeneted érkezett!

Gyancsi!
Ismerősödéknek akkor 4 gyerkőcük van???? :lol: :lol: :lol:
"Cuccos"maradjon csak bent!!!
Mekkora a tv?Mi tavaly karira leptük meg magunkat,nagyon szeretem.

Ancsu!
Nem sikerült Ranitát kicsit megvígasztalni?Remélem azért jön majd.
Milyen sapit tett fel a doki?Az valami pesszárium féle?
Szerintem máskor kérdezd téma szerint a látót,mert nekem így mondja a dolgokat.Bár még így is van,h később jövök rá,h ezt is megmondta.

Suzy!
Sógornőddel mi újság?

Bri!
Apácska nagyon kis édi,kis aggodó :lol:
Punkciós csaj vajon a szülésnél se fog ráérni? :twisted:
Jaj úgy szeretlek olvasni,mert tényleg nagyon alapos vagy. :lol:

Betty!
Köszi a vonidicsit :lol: Te kis mártogatós :wink:

Ancsy!
:?: :?: :?:

Mindenkit
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Ajaj!

Lányok,mindenkinek adok a tetőből akinek kell!!!
Osztozunk :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Szrityi
üdv a klubbban 8)
Én sajna nem tudok neked válaszolni, mert nem kaális vagyok, de majd jönnek Ők, és segítenek :wink:

Bri
a 2 törit olvastam a másikban is...én nem is értem az ilyen embereket, hogy minek lombikoznak...mert ahoz ugye időőőő kell, sok-sok időőő :!:
Jó sokat írtál :shock: honnan jön ez belőled :?: :lol: Bár jó a beszélőkéd is :lol: Legalább tudtam mit olvasni :lol:

Gyancsi
nálunk lombik után 3 óra fekvés a kórházban, doki megmondja, milyen pozitúrában, aztán 3 nap javasolt fekvőnap otthon, utána séta, semmi megerőltető munka...stb...Fürdés nuku, csak zuhany, és a kemény kaka (bocsi) ellen is tenni kell, hogy ne legyen szorulás, ne erőlködj...talán ennyi.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csoki
Jah de nekem 1% volt az eselyem a magas FSH miatt :wink: Azert is kellett vissza 3babo 8) de nana,hogy minden rendben lesz :wink: es koszi ari vgy :)

Ancsi
Ertem en mit mondassz...de erre csak azt tudom mondani nem szabad magunkat hasonlitani senkihez sem :roll: nem tudhatod a masik hatteret gondolkodasat mit tesz es mit nem...milyen gondolatok tartjak hatalmaban...Meg nem is a masik a lenyeg hanem te :wink: te magadra figyelj ne masra bar van olyan en is hallottam megy megy es semmi....vannak nehez esetek es neha nem minden klappol...igen ilyen is van...az en elozo stimum is ilyen volt...hisz nem lett szep peti...pedig nem rajtam mult gondolhatod.De ezek a kivetelek es ok erositik a szabalyt :!:

Az a baj,hogy barmit is mondok mindig jossz valami ellenervel...en pedig nem akarok neked bizonyitani...ezt a harcot neked kell onmagaddal megvivni :roll: Itt vagy inszem utan...en tok happy lennek a helyedben :) (na meg sokan masok) En tovabbra is drukkolok neked mert hiszem,hogy barmikor barmi megtortenhet foleg ha nincs is olyan egetvero problema :wink: ha most te annyira lehetetlen eset lennel nem biztatnalak es nem nyomatnam itt neked a sodert...na de mar csak par nap es kiderul minden 8)

Langoooos? :shock: En tegnap ettem a tesconal ettunk de nem volt valami jo :?

Szrityi
Bizti a csajok is mondtak a masik topikban,hogy a mens mentisbe kell menni a XI.kerben van (fizetos) mi az hogy a nodoki a te esetedben nem ajanlja????Na ezert nem szeretem a nodokikat...annyira sotetek :twisted: Ezert mentem en is ebbe a fizetosbe kicsit fentebb epp reszleteztem is azt kersz amit csak akarsz...cukor vizsgalatot es terheleses cukrot kene nezetned(3pontos eleg bar lehet ha a nagyi cukros esetleg tobb pontos is jo lenne csak az dragabb :? )szerintem a 3pontos eleg en 2pontosat csinaltattam es azt mondta a dokim a 3pontos jobb lett volna...meg nezettem TSH T4 T3 ilyesmi :roll: Nalatok ott van Puszi o nagy tudoja ennek 8) :lol: Ez neked fontos,hogy meglegyen nem nekik...nem kikotes a lombikhoz de gondolom azt szeretned,hogy sikeruljon ahoz pedig mindent kikell zarni!!Az atjarhatosagi is jo olvastam nem szivesen mesz ra de hidd el ez igy jo :wink: en is a masik dokinal megint elmentem mert o is kert egyet :wink:

Gabi
Ennyi :roll: Nem meselsz kicsit :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Megjöttem a baba látogatóból, megszületett a kis drága :wink: nagyon boldog vagyok velük együtt Én is, nekem ez még több energiát ad :!: :wink:
Megpróbálok visszaolvasni...

Betty, Bri nagyon jó az új vonalzitok :wink: fő a pozitivitás :lol:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri!
Nem nagyon merek mesélni,mert nem tudom kire milyen hatással van!!!! :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Na most mire elkuldtem magam mar irtatok megint :oops: :lol:

Gabi
Igen szeretek alapos lenni ezert nem jottem sokaig nekem ezek a par szavas irasok nem mennek :oops: :lol: :oops: Api edi ngyon imadom :lol: Csajjal kapcsiban nekem is ez jutott eszembe....nem erek ra doktor ur nem lehetne inkabb holnap szulnom :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betty
Te meg hun voltal egesz nap :shock: Aze irtam sokat mert szretek lelket osztani az ember janyaba :oops: meg segiteni is...tudod irtam egy probat mindig meger...valaki elfogadja a segito kezet :wink: Beszelokem is jo :lol: :lol: :lol: :lol: koszi :lol: :lol: :lol: pedig amugy nem vgyok nagy dumas de neked regelni tudok mindig :lol: :lol: :lol: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
Gyere mesélj :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Kinek szuletett baba? :shock: Lemaradtam valamirol :oops:

Gabi
Hat szerintem kicsit meselhetsz azzal nem bantassz meg senkit hisz nem toled zend a topik :lol: sot szerintem tok kis visszafogott vgy miota babas vgy :wink: De ha ugy gondolod johet priviben is megertem nem biztos,hogy mindenki szeretne hallani :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Drukk mindenkinek es buksisimi akiknek most nem sikerult :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
A sógornőm szült ma délelőtt, oda siettem délután :!:
Apácska nagyon édi és gondoskodó, de legyen is az most már ez a dolga egyenlőre :?:
mikor utazol :?:
babatapaszok mennek drága+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A story nem semmi :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
Nagyon állat a kép :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
miket beszélsz :?: Kell dádá :?: :lol:
Mesélj, én is kivi vagyok mindenre, sztem mindenki.
Mi térzel mostanság, hogy vagy, ...meg mindent, ami eszedbe jut :wink:

Még olvasok vissza, mert 10 perc alatt egy ódalt termeltek :lol: :lol:

Szuzy
téged már láttalal közben, hogy megérkeztél, szia :lol: 8)
Köszi a vonalzidicsit :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

OK!!!

Szóval már a váróba sokan voltunk,mert 4 doki helyett most csak 2 volt,az egyik az enyém.
Sokan érkeztek előttünk,de engem mégis előbb hívott be (gondolom azért,mert én az ő páciense vagyok).

Hát ahogy beléptem füligérő szájjal mosolygott a dokinéni és gratulált,amig bent voltam legalább 5×.Biztos neki is jó érzés,h elsőre sikerült.

Aztán megnéztük a babát(petezsákot),kérdezte,h láttuk e?Mondtem,h nem.Na akkor azt mondta hívjuk be apát is és lemerevítette a monitort.Felöltöztem és behívtam páromat aki tátott szájjal állt a monitor előtt és bámulta,még azt se hallotta,h gratulált neki a doki.

Aztán oda ment hozzá és elmagyarázta,h mit lát.És mondta,ha ennyire érdekli akkor kap egy képet is.
Kép

Egyébként sokan mondják,h itt a BMC-be nem nagyon hívják be apákat és képet se nagyon kapnak,így mi nagyon örültünk :lol:

Szerdán megyünk,akkor már lehet látni a szívverést is,már nagyon várom/várjuk. :lol:

Megmondom őszintén kicsit nyugodtabb vagyok,de azért vannak félelmeim.
De ez természetes,nem? :oops:

Hát ennyi röviden.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2011.03.02 12:22-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Ja azt kihagytam,h kérdeztem mennyien vannak és ugye mondta,h 1 van.
Remélem látjátok a képen.

Kép
cukigabi
Budapest

Köszi Bri,

A másikban topikban még nem próbáltam, ott más kérdést tettem fel, hogy ne unatkozzanak :wink:
De majd írok neki ha ő tud ilyeneket.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Húúú vazze pörögtök, mint a búgócsiga :lol: :lol:

Gabi
de szépike képike :!: :o :wink:
És még csak nem is mutiztad nekünk eddig :?: :!:
Nagyon cuki :lol:
Api ari lehetett :lol:

Bri
ma döglöttem :lol: Megcsináltam a kaját, aztán bevágtam a döglődés pozíciót :lol: :lol: tv bekapcs, aztán annyi :)

betty615

Gabi
Szep a babad :D jo hirek a felelem pedig normalis :wink: ez mar megmarad meg a baba szuletese utan is :lol: Szokj hozza :wink:
Szerdara meg majd drukkolunk de majd szolj elotte mert nem tudok mindig mindent fejben tartani...elfelejteni meg nem szeretnem :oops: :roll:

Kép

Suzy
Sogornonek gratulaaaa :lol: Es en is koszi a vonalzi dicsit :wink: Ah meg nem utazom majd csak ho vegen de mar nem izgulok ezen en utana neztem elolvastam a dokik mit mondanak rola mas meg nem erdekel mert mindenki mast mond errol is nem fogok rajta agyalmi...amugy is muszaj valahogy hazajutnom :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
Látom hát, ott van a kis bogyóka :wink:
miért nem akartad ezt nekünk leírni :?: örülök nagyon :wink:
további drukkom megy és bármi van, gyere mesélj, hozz képet :!: :wink:
Én tuti várni fogom és örülök veletek együtt :!: :wink:

Betty
Itt vagyok igen, közben próbálok bekapcsolódni, de nem nagyon megy, mert a baba elviszi a gondolataimat...teljesen fel vagyok dobódva :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szrityi
AHhh ott ugyik a csajok bar hallom sok uj van de a regiek segitenek foleg Puszi ebben a meno :wink:

Gabi
Jaah az meg lemaradt,hogy ngyon szep a kep es kiveheto hol is van :wink:

Betty az melyik pozicio :?: :shock: Kép vgy Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszi csajok :D .

Gabi szerintem mindenkire jó hatással van a pozitív példád! Cuki a vonalzód. Tudod hogy 6+2-n kezd el dobogni a baba szíve? Legalábbis én úgy tudom. Úgyhogy asszem a jövő héten még csak kukkolni fogsz, majd aztán hallgatózni :wink: .
Vendég

Szrityi
Üdv. nálunk, bocsi, hogy nem köszöntem neked :!: :oops:

Bri
Köszi :!: :wink: nagyon elfáradt a kis drágám...most aztán nagy pihenésre van szüksége, de az orvosa előtt le a kalappal :!: aki egyben az Én orvosom is :!: :wink:
Igen, ez így van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi Közben kint voltam a konyhában és most küldtem el az üzit úgyhogy most látom csak a képet!
Nagyon szép!!! De jó!!!
Vendég

Csoki-vani
Nagyon örülök, hogy újra itt vagy és szorítok, hogy a jövőben minden a legnagyobb rendben legyen nálatok is :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vanili!
Ha az utcsó menszi első napjától számoljuk akkor most vagyok 5+5-n.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Csak én nem látom vagy nem írtad h fiú lett v csajszi?
És a neve? :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szuzy
én is itt is gratulálok a bébihez 8) :wink:

Bri
nem úgy, hanem valahogy így Kép :lol: :lol: :lol:

betty615

Képzeljétek, hogy após ma mondta, hogy Ő szeretne adni nekünk 150 ezer ft-ot, hogy jelentkezzünk lombikra, mert Ő úgy hallotta, hogy ennyibe kerül kb. :shock: Ők még nem tudták a mi spontánunkat és ma elmondtuk nekik, hogy mi is volt és teljesen ledöbbentek és mi mondtuk, hogy nagyon köszönjük, de továbbra is megpróbálnánk magunktól és bízunk a legjobbakban :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
húúú, ez nem semmi :shock: de arik :!:

betty615

Suzy!
Após jó fej! :lol:

Betty!
Neked aztán megy a henyéles!!!Én is így ,csak chips nélkül :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Ja azt már el is felejtettem :?: de azt hiszem írtam :!: :roll: Maja :!: olyan békésen aludt a kis drága :!: :lol: annyi egy picit rossz az egészben, hogy mi is Maját szerettünk volna :cry: és Ők ezt tudták :!:

Betty
köszike :wink: majd most már mi is hamarosan átéljük az anyaság csodálatos érzéseit :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Lehet,hogy en sokat beszelek de te lokott egy csaj vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Suzy
Meg a dokitok is ugyanaz 8)

Gabo
Lehetseges,hogy mar lesz ott szivhang :wink:

Csoki
6.hettol lehet kinek mikor nem pont napra pontosan :wink:

Na en elhuztam kicsit egesz nap itt rontottam a levegot de holnaptol nem leszek megint mert nem ulok itthon meg megyek szurira is.Ugyhogy szep almokat mindenkinek!!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Suzy!
Ex sógorémék is ezt csinálták,nagyon kiakadtam ,de hát ez van. :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Bri igen, emlékszem hogy annyi VOLT az esély. Nade már nem annyi :wink: . (Meg aztán annak aki meg akar és fog kapaszkodni, annak 100 :lol:).

Betty nem írsz magadról. Jól vagy? Pihizel még? Vagy már normálisan mászkálsz? Azt látom hogy pozitívan gondolkodsz, szupi!
Vendég

Bri!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Igen nagyon aranyosak és segítenének, anyukámék is azon vannak, hogy hogy tudnának még segíteni, de már ez is sok nagyon és nem is tudjuk, hogy tudnánk mindezt meghálálni :!: erre Ők azt mondják, hogy majd az unoka lesz a hála :!: :wink: na ez is nagyon sok erőt ad és nagyon nagy kincs, hogy ilyen szülők vannak a háttérben :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy hajrá spontán!!!++++++++++++++++++

Bri sleep well!
Vendég

Bri
Igen, mert Én ajánlottam neki :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
Jó éjt, álmodj szépeket és mindazok váljanak valóra :!: :wink:
jó szurizást holnapra és drukk-drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Akkor tudod a szitut :!: de ezen is túl kell lépni, csak szar :!:

Csoki-vani
Köszi :!: :wink: kedves vagy :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csoki-vani
hát még azért nem ugrálok, de már nem kekszem úgy egész nap, meg minden :wink: Jól vagyok egyébként :)
Nem szoktam, nem is nagyon szeretek csak magamról írni, nemtom miért :roll: :lol:
Majd ha lesznek történések, úgyis írok :lol: :lol: Le se tudtok lőni :lol: :lol:

Szuzy
nekünk is rengeteget segítenek a szüleim férjecskémnek sajna már mindkettő meghalt, nem is ismerhettem meg őket :roll: )
És anyuék is mindig azt mondják, hogy majd az unokákkal megháláljuk, meg majd elvisszük nekik őt/ket dajkálásra, én erre mindig azt mondom, hogy nem adom ki a kezemből úgysem :!: :lol: :lol:

betty615

Betty
Vagy még :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

[quote="betty615"][ írta:betty615color=darkblue]kekszem[/color]
=fekszem :lol:
sok volt a fél deci bor :?: :!: :lol: Hukk :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2010.03.03 21:35-kor.

betty615

Szuzy
vagyok 8)

betty615

Már látom, hogy igen... :oops:
Sajnálom, akkor nincs após és anyós :?: de rossz lehet neked is és a férjednek is :!: :?
Micsoda :?: dehogy is nem :!: majd akkor emlékezz erre vissza, eljön az a pillanat :!: :wink: akkor hogy fogsz velem beszélni telón :?: akkor sose fogsz ráérni :?: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szúúú
majd kihangosítalak :lol: :lol: :lol:

betty615

Látom, a szép színnel írtad nekem, csak, hogy lássam :lol:

Én is innék egy kis bort most, hogy mondod :!: :lol: de majd pénteken a tejfakasztó bulin :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jaj, ez nem is jutott eszembe :!: :oops: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tejet fakasztotok :?: Te meg bort iszóó egy tejfakasztó bulin :?: :?: :!: :lol: :lol:

betty615

Betty
Nálatok is szokás ez :?: egyébként utálom a tejet :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányok!
Kép
Jó éjt! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest