Csoki
Jah de nekem 1% volt az eselyem a magas FSH miatt
Azert is kellett vissza 3babo
de nana,hogy minden rendben lesz
es koszi ari vgy
Ancsi
Ertem en mit mondassz...de erre csak azt tudom mondani nem szabad magunkat hasonlitani senkihez sem
nem tudhatod a masik hatteret gondolkodasat mit tesz es mit nem...milyen gondolatok tartjak hatalmaban...Meg nem is a masik a lenyeg hanem te
te magadra figyelj ne masra bar van olyan en is hallottam megy megy es semmi....vannak nehez esetek es neha nem minden klappol...igen ilyen is van...az en elozo stimum is ilyen volt...hisz nem lett szep peti...pedig nem rajtam mult gondolhatod.De ezek a kivetelek es ok erositik a szabalyt
Az a baj,hogy barmit is mondok mindig jossz valami ellenervel...en pedig nem akarok neked bizonyitani...ezt a harcot neked kell onmagaddal megvivni
Itt vagy inszem utan...en tok happy lennek a helyedben
(na meg sokan masok) En tovabbra is drukkolok neked mert hiszem,hogy barmikor barmi megtortenhet foleg ha nincs is olyan egetvero problema
ha most te annyira lehetetlen eset lennel nem biztatnalak es nem nyomatnam itt neked a sodert...na de mar csak par nap es kiderul minden
Langoooos?
En tegnap ettem a tesconal ettunk de nem volt valami jo
Szrityi
Bizti a csajok is mondtak a masik topikban,hogy a mens mentisbe kell menni a XI.kerben van (fizetos) mi az hogy a nodoki a te esetedben nem ajanlja????Na ezert nem szeretem a nodokikat...annyira sotetek
Ezert mentem en is ebbe a fizetosbe kicsit fentebb epp reszleteztem is azt kersz amit csak akarsz...cukor vizsgalatot es terheleses cukrot kene nezetned(3pontos eleg bar lehet ha a nagyi cukros esetleg tobb pontos is jo lenne csak az dragabb
)szerintem a 3pontos eleg en 2pontosat csinaltattam es azt mondta a dokim a 3pontos jobb lett volna...meg nezettem TSH T4 T3 ilyesmi
Nalatok ott van Puszi o nagy tudoja ennek
Ez neked fontos,hogy meglegyen nem nekik...nem kikotes a lombikhoz de gondolom azt szeretned,hogy sikeruljon ahoz pedig mindent kikell zarni!!Az atjarhatosagi is jo olvastam nem szivesen mesz ra de hidd el ez igy jo
en is a masik dokinal megint elmentem mert o is kert egyet
Gabi
Ennyi
Nem meselsz kicsit