Új privát üzeneted érkezett!

És még egy kis újdonság Nektek:
délelőtt kaptam egy hamarabbi időpontot egy másik meddőségi központban!! :D
ápr. 22 helyett márc.31-én mehetünk! :)

remélem azért még marad hely itt Köztetek :oops:

én viszont borzasztóan örülök,hogy már ebben a hónapban mehetünk!
Vendég

Csucsukám Eger gyönyőrű város. De a medence is klasz lesz!!
arwentorna.hu itt táplálkozási tanácsok is vannak. Nézz körül aszem 3000-.4000ft a dvd.

Ditka hát remélem jó lesz a mási hely is . Egyébként hová mész? Én nekem meggyőződésem hogy a BMC igen is nagyon jó hely direkt ide jöttem!! De legyen szerencséd!!

SAJTI!!

Kép
Kép
pancsi76

NAvikám!
Gyönyörű a hcg-d! Nagyon-nagyon gratulálok neked!
Ha ikreket szeretnétek, remélem ikrek lesznek!

Lujzici!
Örülök, hogy túl van az inszemen! Sajnos, sokan vagyunk így, hogy meg kell nyitni a méhszájat. Nálam is mindig ez van! Bár én szinte semmit nem éreztem belőle! Nagyon ügyi vagy! Mennek a drukkok?

Sajti!
Tényleg megőrjíted a társaságot!

MAcs!
Te hol bujkálsz?

rodina74

Kisbeeka!
Örülök hogy már mehettek eben a hónapban!
Nem árulnád el, hogy hova kértél időpontot?

rodina74

Köszi Pancsi,mindjárt meg is nézem.ja és igérem,rajtunk nem fog múlni,mindent megteszünk az ügy érdekében.Isten szólna belőled. :lol: :lol:
Imádom Egert,gyönyörű város.

Max Macstól kérek egy kis varázsolást még. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

[quote="pancsi76"]C írta:pancsi76sucsukám Eger gyönyőrű város. De a medence is klasz lesz!!
arwentorna.hu itt táplálkozási tanácsok is vannak. Nézz körül aszem 3000-.4000ft a dvd.

Ditka hát remélem jó lesz a mási hely is . Egyébként hová mész? Én nekem meggyőződésem hogy a BMC igen is nagyon jó hely direkt ide jöttem!! De legyen szerencséd!!

SAJTI!!

köszi :)
Egy ismerősöm ajánlotta,aki szintén oda járt,hátha hamarabb sorra kerülnénk.
Azt mondta nagyon kedvesek ott,és mindenre nagyon figyelnek.

Forgács Intézet amúgy :D
Vendég

Ditka!!

Legyen szerencsétek:Én megjártam a Forgácsot,onnan jöttem át. :roll: :shock: :shock:
csucsu99
Budapest

Én mikor eljöttem a Kaáliból, bejelentkeztem a forgácsba, a dévaiba és a BMC-be is. A legkésőbb időpontot a BMC-be kaptam. Végül a forgácsba nem is mentem el. A dévainál voltam, vele semmi bajom nem volt, de ki akartam próbálni a BMC-t is. Miután nagy nehezen kivártam a BMC-s időpontot, örültem, hogy így tettem.
De remélem, hogy mindennel meg leszel elégedve! Nekem jár oda más topikból ismerősöm, és ő szereti. Szóval remélem neked is tetszeni fog!

rodina74

Sajti!

Hol a pitliben kóvályogsz már???????????? :oops:

Most értem haza a melóból..első dolgom, hogy lököm a gépet.. de Te még sehol?????? Nem ér ezt csinálni a bandával....... :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Sajti, nem sokára megyek haza a melóból. Gyere már légyszi!!! :lol: Jól megvárakoztatod a bandát :D :wink:

gyoreneildi

Nem haladok a vasalással,mert percenként jövök a géphez. :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

:arrow: Naviiiiiiiiiiiiiiiii gratulálok, szívből örülök, mmmondtam én, hogy Kismami vagy!!!!!! Annyira éreztem! Kép

:arrow: Eszter, ez a vonalzó, nagyon ttutti! Várjuk még mindig türelmesen a pocakfotót, szegény Lac, gondolom nem semmi átalakítás lehet szükséges

:arrow: Vaya gratulálok! Csodás lehetett látni!!

:arrow: Rodina ne legyél már ennyire hitetlen. Túl korai bármilyen következtetéseket is levonni! Sikerülni fog neked is és kész! Most! Kép

:arrow: Pancsi petesejt varázslat ezerszeres hatásfokon: Kép

:arrow: Lujzi, jól sejtettem, hogy neked is ma lesz a beavatkozás. Én az egyesben voltam, csak lombikos csajokkal. Mennek a varázslatok a sikeres randiért: Kép

:arrow: Mieza drága nagyon boldog születésnapot kívánok!!!! Kép

:arrow: Csucsukám megy a varázslat Kép

Köszönöm a drukkokat! :D :D Szóval minden rendben ment, Z volt az ügynököm, második voltam, 6 petesejtem lett. :lol: Hasam fájdigál, miután hazaértünk Zurammal aludtunk egy nagyot, most keltem, holnap reggel kell telcsizni.

Sajti, gyere kérlek!

Maccs
vörösmacska

mindenki elő a zugból :lol:
Nava, hangos grat!!!!! :lol:
Macs neked is (eddig) 8)

Sajt rémes amit csinálsz velünk :? :lol: :roll: :wink:
kpn

Macsek! :)
De jó! Nemsokára lesznek kismacsekjaitok :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihenj, vigyázz Magadra, meg minden ami ilyenkor szokásos. :wink:
Küldök Nektek sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energyt
Puszillak
andi
andrea-1

Szia Barátosném!!! :)
Lassacskán tényleg előjön az összes sunnyogó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Nem bírtam ki, sms-eztem Sajtinak, hogy a fél fórum itt tobzódik már :)
Azt válaszolta, hogy nem ért még haza, de nemsokára jön.... :)
andrea-1

Sziasztok,

Navared: :D :D :D :D :D Gratulálok :D :D :D :D :D

Mieza: Boldog szülinapot :!: :D :!:

Macsek: szupi jó eredmények :wink: :wink: :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vnbeni: Szabó Szigfridnek hívják...nyugodtan keress rá a neten,mert egy van belőle :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

séta gyorsan letudva, vacsi is, robogok a géphez és semmi még

Saaajti ??????????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszönöm :lol:

nem emlékszem mit mondott Z ügynök, hogy ezt két izé gyógyszert már ma is kell szednem? Metriped és Doxycyclin, hát én vettem már be ma is :oops: Jól csináltam?
Kézfejem anniyra fáj, olyan bénán szúrt a szőrös csákó jobboldalról, hogy alig bírok pötyögni vele a billentyűzeten :(

Reggelig lerágom az összes körmömet :? remélem hamar elmegy az éjszaka, mert most per pillanat éjjel nem aludtam egy szemhunyásnyit sem éjféltől :(

Nahát Navi bearanyoztad a napomat! Annyira vártam már a hírt.. én annyira megéreztem. Megyek utánad! :D :D :D Okéjó????

Sajti siess, mert én már nem bírom!!!

Maccs
vörösmacska

sajtikám

na végre, irj gyorsan mi van???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sajti!

Először a beszámolót kérünk, majd utánna visszaolvasol!!! :D :lol: :oops:

gyoreneildi

Vörösmacska!

Gratulálok a petikéidhez!!! Küldöm Neked és Nekik a randisugarakat!!! :arrow: +++++++++++++++ :arrow:

gyoreneildi

Sajtikám!
Nem bírjuk már!

rodina74

Vörösmacs!
LÁtod, minden rendben volt! ÉS holnap is rendben lesz minden, szépen osztódni fognak!

rodina74

sajti

most ez nem komoly ugye hogy nem írsz???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Drágaságok!!!

Bocsi, de még átrongyoltam a világ másik végére a körzetimhez és nemrég értem haza. :oops:

Szóval 5-ről 48-ra nőtt a HCG. :shock: Ilyen szemekkel meredtem a drnőre!!! Én tényleg azt hittem, hogy visszaesik 2 alá, de nem... Nagyon furcsán érzem magam, nem merek örülni, de amúgy meg nagyon boldog vagyok!
S ügynök nagyon rendes volt velem, megkérdezte, hogy érzem magam. Mondtam neki, hogy émelygek és fáradt is vagyok néha, meg ismét vérerzgetek. Meg azt is mondtam, hogy én nagyon csodálkozom.
Kép

Azt mondta, hogy ők is és majd meglátjuk... Továbbra sem kell p.nagolyózni, de Femibion szedését egyébként rám bízta, de szerinte nyugodtan nyomathatom. Hétfőn ismét vv-re kell mennem, petezsák majd a jövő hét vége felé látható talán , ha minden okés lesz. Addig nem merem elhinni, mert remélem, hogy jó helyen van a gyerkőc. Szóval még mindíg a 3-as verzióra gyúrok, mostmár picit nagyobb hittel, de rettentő halkan... :lol:

Nagyon köszönöm a drukkokat, szerintem Kubu Marcija volt a legnagyobb segítség :lol: :lol: :lol: - persze mindegyikőtöktől rettentő nagy energiákat kaptam, ez annyira jó érzés, köszönöm. :D

Bi-bíí!!! Én találkoztam a legtöbb lyánnyal! Navival, Vaya ZT-vel, Ancsykával, Vnbeni-vel, Lujzicival. Nagyon tüneményesek voltatok, úgy örülök nektek!

Ancsykát megcsörgettem és már előre nevettem, mert láttam, hogy a párja kotor egy rityikülben... Mondtam is, hogy tuti ő lesz az! Ancsyka meg benn a drnőnél, volt meglepi! :)

Mostmár kipurcantam, de holnap tényleg reagálok névreszólóan!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.03.03 18:55-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Navi!

Gratulálok :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Annyira tudtam, hogy most babásodsz be :D

Saaaaaaaajtiiiiiiiiiiiiiiii ????????????????

Macs

Szuper a 6 petesejt :D :D :D :D :D :D (6 mosoly jár hozzá)
Drukk, hogy holnapra mind megtermékenyüljön!

Többiekre is gondolok, de most mennem kell.
Később mg benézek Sajt miatt :D
angi81

sajtikám

halkan gratulálok jó??? kell utróznod???
ha igen még áll az alkum hogy megtámogatlak egy dobozzal a szomszédban.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sajti

Megelőztél :D
Halkan gratulálok!! Örülök, remélem, hogy minden ok lesz :D :D
angi81

Sajti!!
Halk gratula! A 3-as verzióhoz még mindig drukkolok!!!! Annyira érzem, hogy bebabásodsz!!!!

gyoreneildi

Sajti!
Nagyon halk gratula!
Kitartás!
Remélem a jövő héten már látod a petezsákot!

rodina74

Sajti,
úristen, potyognak a könnyeim :lol:
megyek és megsúgom Marcinak hogy mostmár picit lazíthat az ujjacskáin :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sajtika végre! Mennek ezerrel a 3-as verzióhoz szükséges extra varázslatok! Kép Jó helyen lesz az a gyerkőc, nyugi!
:lol: :lol:
Ha valamilyen csoda folytán hétfőn lenne a beültim, akkor talizzunk, jóóóó? :D :D

Maccs
vörösmacska

:arrow: :arrow: Maccs 6 petesejtből 6 megtermékenyül KépKépKépKépKépKép
Kép

bocsi :oops: ezt nem hagyhatom ki :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Köszi mindenkinek! Olyan nemis tudok már mi szépet írni, hogy milyenek vagytok, nem találok rá szavakat... És én is elpityeredtem, nagyon megható, h. ennyire velem vagytok.

Szegény Marci ujjai!!! :lol: :lol: :lol:

Macs:
Gyere hétfőn és akkor összefuthatunk mi is. :) Nagy gratula a petikékhez, ugye mondtam, h. rendben megy minden.
Minden varázslásod révbe ér lassacskán, most én küldök neked termékenyítő hullámokat:
(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

Lukácsné:
Nem kell utróznom. Nemtom ez így is marad-e? :roll: Gondolom úgy másfél hét múlva kiderül...

Mieza:
Kép
Boldog Szülinapot!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Milyen jó hirek!!

Sajti ici pici halk gratula. De annál hangosabb drukk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Macs hát nagyon szép kis petikék! Izgulok reggel telefon rögtön gyere.
Randisugarak :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Megvártam Sajtit de sajna mennem kell. Pá drágáim

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi:
Kösszike! :)

Csak ez a vérzésesdi is aggaszt kicsit, de látom, h. ettől még meglesz az a gyerek...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, Navared, Macsek: ez egy klassz nap volt, nem? :-)

Rodina: de jó neked, hogy te nem érezted ezt a méhszáj-nyitást! De hogy lehet nem-érezni azt a szúrást???
Te mikor is fogsz tesztelni? Megkérdeztem a doktornőt, hogy tesztelhetek-e 19-e előtt, akkorát nevetett és mondta, hogy NEM!

Pancsi: nem, ma nem dolgozom! Sőt, a héten már egyáltalán nem. Ma a kórházból hazafelé jövet beugrottunk az irodába, találkoztunk a főnökünkkel, kérdezte milyen volt a beavatkozás, erre a férjem: "hát, lehetséges hogy nekünk meg hamarosan lesz egy kisbabánk!" :-)
Olyan édes volt! :-)

Vörösmacska: de kár, hogy nem egy szobában voltunk! Szóval akkor lehet, hogy még pénteken ET?

Lányok: az első Utrót már ma este felküldhetem? És aztán reggel-délben-este, egészen a tesztig?
Képzeljétek, kiszámoltam és mi még csak 19ezer FT-nál tartunk, mindenestül. Merionalom meg még maradt is, 3db.

Kép
lujzici

Mááá bőgők is a meghatottságtól! Ti vagytok a világ legdrágább fórumozói!!! :D
Kisbeeka, mikor megláttam ezt a negyed oldalnyi smileyt, hát elérzékenyültem :oops: :D

Sajti, szuper, akkor jövö hét pénteken együtt megyünk megint, de már petezsákkukucsra! :lol: :wink: :D Húúú de izgi!

Ez életem egyik legboldogabb napja!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu! Vayának és nekem is megvan az Arwen-torna! Nehogy megvedd drága pénzen!!! Megogyuk okosban :wink:

Gy.Ildi, öööö... a'sszem inkább nem kérek többletet :D Lesz szerintem így is, de persze nem bánom!!! :wink:

Ha nem is írtam mindenkinek név szerint... attól még nagyon nagyon nagyon.... köszönöm Mindegyikőtöknek... érzem a szereteteteket (ez milyen idétlen szó így :lol: )

Ma elmentem könyvesboltba, mert a Zuram megrendelt nekem egy könyvet még névnapomra, de csak mostanra érkezett meg... hát tudtuk, h. drága lesz, de hát ajándék... nem fogjátok elhinni, de 5500 Ft helyett odaadták 1000-ért és közölték, h. ez a nap ajándéka :shock: :shock: :shock: Mire mondtam, h. ez már a második :lol: Utána a bolt előtt csipkedtem magam, mint Alice csodaországban, h. ettől fel szoktam ébredni... na nem mintha fel szeretnék :D (végül is nem magyarázták meg, miért olcsóbb és meg nem ellenkeztem :wink: )

Macsek! Nagyon tutti frutti jó a 6 petike!!! Holnap reggel azonnal jönni teló után, ám! Őrülten szorítok az éjszakai randihoz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macs, kezdd el még ma a gyógyikat (Doxy, Metipred), h. minél előbb abba tudd hagyni, főleg, ha pénteken már beülti! :D :D :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lujzici:
Ma este tedd fel az Utrót, aztán tessék rádolgozni Apukával legkésőbb holnap! Minden behatoló fickó számít! :wink:
Nagyon szurkolok nektek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Navi:
Az a szám jutott eszembe: It's a perfect day...
:lol:
És még könyvet is kaptál óccóér!!! Oltári! Milyen könyv? Terheskönyv? :wink: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vaya ZT:
Jó volt ez a mai nap! :)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Úgy érzem a fórumot megszállta valami elementális-ementáli kegyelmi állapot, asszem begolyóztam! :lol: Boldogok a lelki szegények! Na inkább vízszinte megyek, mert csak baromságokat írok.
Pusszantás!

Pá Drágáim!
sajt@

:lol: :lol: Navi csak csipkedd magad :lol: :lol: annyira örülök!!!!

Navi, Sajti már most küldöm a jövő pénteki kukucsokhoz szükséges mágiát: Kép

Maccs
vörösmacska

Köszi Navi, bevettem. 8)
8) Ügynököm 8) egész héten nem lesz, úgyhogy ha péntek a beülti, akkor még Z lesz az emberem.

Puszka lányok, megyek elteszem magam én is, fájdogál a hasam, egy kicsit fel is van fújódva. Remélem hamar reggel lesz :? :lol:

Maccs
vörösmacska

Csajok, alig vártam, hogy hazaérjek és olvassam a sok hírt. Egész délután azt motyogtam, hogy remélem Navi már tudja a jó hírt, mert a kismami csomag már nála kell,k hogy legyen :) Remélem Macseknak sok szép petécskéje lett, Sajti kap egy jó nagy adag reménycsomagot, Lujzicinek és mindenkinek a lehető legjobban sikerül minden!!!

És sorra bőgöm el magam, ahogy haladok.

Van ilyen tényleg, hogy mindenki a számára legjobb hírekkel jött?

És mindezt a sok szuper hírt a szülinapomon!!!

Én köszönöm nektek!!!
mieza

Macs, holnap reggelre mennek a nagy drukkok!!!
Reggel 6-tól terheléses cukron leszek, szóval lesz időm szorítani a kis rosszaságoknak :)
mieza

Gratulálok minden új kismaminak itt a fórumon. Úgy irigyellek most titeket, nosztalgiázom. Olyan rég volt már. Még a miénk is most fogant most meg már végig fossa a kezemet. 2 napi kaki megvonás után tette mindezt én meg ott álltam és röhögtem. Szóval a gyerek is küldött nektek egy nagy rakással hogy szerencsét hozzon.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, annyira jó most nézni a táblázatot!
Nekem is második lombikom lesz és olyan jó Navi mellett a sikerültet látni! És a szülinapi dátumomat.

Navi, jövő hónapban szívesen átvenném a táblázatot :))))

Épp az előbb fújtam el a gyertyát. Szerintem elég könnyen ki lehet találni, hogy mit kívántam :)
mieza

Kép Mieza kívánságod nagyon hamar beteljesüljön: Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Nagyon jó hireket olvasok rólatok, nagyon örülök, szép estét kaptam tőletek!

Sajt: nagyon szurkolok, remélem minden ok-s lesz!

Navi: neked hasonló jókat kívánok.

Rodina: blogodat olvastam először, annyira megható - mint mindig - simogasd és beszélj hozzá(juk) meglesz az eredmény!!!

Macsek: olyan aranyos az uj vonalzó, ettől már csak te és az irásaid kedvesebbek, neked is megadrukk. Reméljük, minden ok-s lesz. Kerted is szép, és még egyre szebb lesz, krókuszok isteni szépek és az orch-k is. Már én is alig várom a nárciszaimat és a tulipánágyást ill. majdan a kék rózsát.

Mieza: nem utolsósorban, de ismételten nagyon sok boldogságot! Remélem jól érzed magad, szabad kérdezni merre mentél?

Én jövő héten Siófokon kényeztetem majd magam nagyon rám fér. Előtte még 3 kezelés a csodadokinál, már 4 volt és köszönöm most már érzem, hogy használni fog, eddig csak reméltem. Ma egyébként egy kis rákszüréssel "kényeztettem" magam, na mindegy kibirtam, nektek sokkal több mindent ki kell birni.

Zsu: merre vagy?

Sok ilyen szép napot kivánok nektek minél több eredményes kezeléssel

üdv kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?