Sziasztok Drágaságok!!!
Bocsi, de még átrongyoltam a világ másik végére a körzetimhez és nemrég értem haza.
Szóval 5-ről 48-ra nőtt a HCG.
Ilyen szemekkel meredtem a drnőre!!! Én tényleg azt hittem, hogy visszaesik 2 alá, de nem... Nagyon furcsán érzem magam, nem merek örülni, de amúgy meg nagyon boldog vagyok!
S ügynök nagyon rendes volt velem, megkérdezte, hogy érzem magam. Mondtam neki, hogy émelygek és fáradt is vagyok néha, meg ismét vérerzgetek. Meg azt is mondtam, hogy én nagyon csodálkozom.
Azt mondta, hogy ők is és majd meglátjuk... Továbbra sem kell p.nagolyózni, de Femibion szedését egyébként rám bízta, de szerinte nyugodtan nyomathatom. Hétfőn ismét vv-re kell mennem, petezsák majd a jövő hét vége felé látható talán , ha minden okés lesz. Addig nem merem elhinni, mert remélem, hogy jó helyen van a gyerkőc. Szóval még mindíg a 3-as verzióra gyúrok, mostmár picit nagyobb hittel, de rettentő halkan...
Nagyon köszönöm a drukkokat, szerintem Kubu Marcija volt a legnagyobb segítség
- persze mindegyikőtöktől rettentő nagy energiákat kaptam, ez annyira jó érzés, köszönöm.
Bi-bíí!!! Én találkoztam a legtöbb lyánnyal! Navival, Vaya ZT-vel, Ancsykával, Vnbeni-vel, Lujzicival. Nagyon tüneményesek voltatok, úgy örülök nektek!
Ancsykát megcsörgettem és már előre nevettem, mert láttam, hogy a párja kotor egy rityikülben... Mondtam is, hogy tuti ő lesz az! Ancsyka meg benn a drnőnél, volt meglepi!
Mostmár kipurcantam, de holnap tényleg reagálok névreszólóan!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.03.03 18:55-kor.