Új privát üzeneted érkezett!

Bri, igazad van én beszélek hülyéket mert már nem tudom néha mi is van :? hát persze neked hogy lenne fagyis mikor most szívták le? :roll: :roll: :roll: :roll: bocsi, én kevertek a kakit :oops: :oops: Totál igazad van amit írtál, fel éppen nem adom, viszont én úgy érzem nem tudom miért, hogy nekünk csak lombikkal lesz. Szinte minden egyes alkalommal mikor megyek a dokihoz a klinikára, (ott van a káli pont az alaksorban jobb kéz felől) elfordulok és az jut eszembe nemsokára ott leszek én is, megmondani nem tudom miért jön ez az érzés, de nem tudatos, csak egyszerűen jön.

Gabi, igen a sikertelenség, de még nem adom fel, bár semmi tünet nincs, sem erre sem arra :?

Lucuzs, bár már én is ott tartanék

Meli, igen az esti mérés mindig jóval több, de nem baj ha úgy kevesebb akkor jobban örülsz majd :lol:

Mindenkinek nagy drukk, egyszer babásak leszünk itt mind, kérdés az, hogy mikor? :lol:

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

bri, és nem válaszoltam.... vv-tel nem lesz, most nem megyek el, doki nem küld külön, vagyis nem mondja mennyek x.napon vv-re. Így ha hétfőig semmi akkor elmegyek, mert van ismerős. Tesztelni még nem tudom mikor fogok, ma már tuti nem mert voltam pisilni 8)

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!!!

Ancsu!
Hess-hess rossz gondolatok!!!! :twisted: Miért mindíg a lombiknál lukadsz ki????Ne erre gondolj állandóan és ne fordulj jobbra az alagsor felé!!!Te még nem tartasz ott. Kép

Ranita!
:?: :?: :?:

Babaragik :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Drukkok Kép Kép Kép Kép

Lélekerősítők++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Bri! 3 baba!!! Dejó! :lol: :lol: :lol:
Tegnap már nem bírtam kivárni, hogy ide is írjál, úgyhogy utánadmentem a Lapaljásba. :oops: :wink:
Annyira aranyosan a voniaid! És hogy ti milyen szép pár vagytok!!! :lol: :lol: :lol: Most már értem miért dícsérte a petiket a dokibá az anyukájukkal összehasonlítva!!! :lol: :lol: :lol:

Ranita? Hiányzol! Remélem jól vagy!

Gabi! Szép az új vonalzód!!! :lol:

Mindenkit puszilok!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs!
Kösziiiii :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm, hogy hiányoltatok.
Ma csináltam egy tesztet, egyértelműen negatív. És ne mondjátok, hogy korai volt, mert nem. Nem tudom hogy lesz ezután, lesz e folytatás, nem bírom tovább :cry: .
Szeretném mindenkinek megköszönni, hogy így mellettem álltatok, de most elbúcsúzok tőletek. Muszály......

Mindenkinek sok puszi és drukkolni fogok nektek!
ranita1979

Gabi
jó az új vonid :wink:

Lucuzs
te kis kukucska :lol:

Bri itt is baromi jók a vonalziid :lol:

Ranita
hiányoztál, de annak nem örülök, hogy rossz hírekkel jöttél :roll:
Sajnálom, hogy ezt látod a legjobb megoldásnak, de persze te döntöd el, mit is csinálsz :roll: azért én nem örülök neki.
Ha egy kicsit megnyugodtál majd biztos másképp látod a dolgokat...de mindenesetre megértjük a döntésed, és visszavárunk bármikor....
Ölellek, fel a fejjel
Kép

Többiek pussz :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok lányok!

Bri :D :D :D . Szupi hírek! Ma vagy holnap vagy holnapután tapadnak is a kicsikéid! Tök jók a tickereid!

Szal igen, elvben nálam is úgy tudtuk hogy rendben van minden odabent (és ugye még mindig nem tudjuk mi van), viszont csak hsg-m volt (gondolom Betty neked is?), ott nem láttak semmi bajt. És akkor mentünk inszemre, ahol apa nagyon rosszat produkált, és le lett fújva... Viszont akkor miért nem sikerült a 3 beültim? (Elvben az első háromból a nők 85 százalékának sikerül...) Úgyhogy ha elmúlik a mensim akkor hívom a dokit és megyek én is hysteroscopiára. Bri akkor csak megnézik vagy ki is veszik ha van ott valami kinövés, polip stb? És vérzel utána? És fáj utána? Neked volt ott valami? Őszintén remélem, hogy találnak valamit amit rendbe lehet hozni és végre sikerül... Nem szeretném addig a fagyikáimat elpazarolni.

A másik az inzulin rezisztencia. Annyit írtatok róla lányok, hogy mint Zsu, nekem is megfordult a fejemben, hogy mi van ha az van nekem. Mindenesetre rá fogok kérdezni a dokinál. Mindenesetre pco-m nincs, magas prolactinom sem, pém és mensim minden hónapban szabályosan, van kb 5 kg plusz rajtam, ami azért nem durva... viszont úgy olvastam hogy jelentős a genetikai komponense, és nagymamim cukorbeteg volt. Szóval egy kivizsgálást megér. Merthogy a tünetek is változnak egyik emberről a másikra. Kinek volt ilyen vizsgálata? És az miből áll?

Ranita ++++++++++++++++++++++
Betty++++++++++++++++++++++++
Ancsu+++++++++++++++++++++++
Bri még egyszer ++++++++++++++++

Vissza fogom állítani a nevemet a szomorúról normálra, mert már nem vagyok szomorú :)

Angyal drukkolok nagyon hogy találj egy szupi munkát, ahol jól érzed magad és még félretenni is tudtok a babi projektre! Ha havonta tudnátok mindig megtakarítani egy keveset, újra mehetnétek. Kérlek ne add fel. Pályázz meg minél több állást!

Puszi mindenkinek!
Vanili
Vendég

Ranita :( most olvasom.... sajnálom. Megértem amit most érzel :( . Remélem hamar sikerül talpraállnod. Ölellek
Vanili
Vendég

Ranita!
:cry: :cry: :cry: Megértelek. Sok-sok erőt és mielőbbi talpra állás kívánok!Hiányozni fogsz
:cry:

Kép
cukigabi
Budapest

"Vissza fogom állítani a nevemet a szomorúról normálra, mert már nem vagyok szomorú" :arrow:

Ez tetszett :lol: :wink:

Igen, nekem is volt sima hsg-m, viszont belém is kukkantottak, mert laparom is volt, és az égvilágon sehol semmi bajt nem találtak.
Ciklusom napra pontos, ovum mindig van, pont mint nálad, minden stimmel....
Viszont azt is hallottam, hogy Api probélmánál nem lesznek olyan erősek az embrik....csak ebben meg azt nem értem, hogy akkor hogy mennek el az 5- napig, és még így is az összes felkelt fagyi után is :!: :!: :shock: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ranita,
kimondhatatlanul sajnálom, ami Veled történik!
Sok erőt, és kitartást kívánok Nektek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri,
miattad is zokogok, mármint az örömtől!!!!!!!!!
Te vagy a pozitív példa előttem, hogy egy rossz lombik után igenis jöhet egy szép, és boldog! :D :D

Lucuzs,
a hányi az jó, énis akarok már! :lol: :lol: :lol:

Ancsu,
drukkolok nagyon!

Angyli,
kitartást, és sikeres munkakeresést!

Csoki-vani,
én is IR-es vagyok!Lehetsz IR-es vékonyan, pé-vel, normál prolactin szinttel is!
Egy terheléses cukor, és inzulin-vizsgálat kiderítheti, hogy van-e valami problémád!Mert az IR-t lehet kezelni!És ez a lényeg!
Éhgyomorra vesznek tőled vért, aztán megiszod a cukros löttyöt, utána ismét vérvételek.Attól függ, hogy hány pontos vizsgálatokat kérnek, lehet vérvétel fél óra múlva, 1óra, 1,5óry, 2óra múlva!
Általában éhgyomrit, 1és 2órásit szoktak kérni!
Keress egy jó orvost, aki kéri majd neked a vizsgálatokat! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Jo reggelt Lanyok!!!

Ismet "itthon" :D Probalok visszaolvasni :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi,
de jó, hogy itt vagy!
Hogy érzed magadat?Izgulsz már a teszt miatt?Azért remélem pihengetsz majd sokat! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Na itt vagyok :D a régi nevemmel!

Melinda, köszi! Akkor megbeszélem a dokimmal, ez semmi extra mint vizsgálat, főleg nekünk, akiknek egy kis szurkálás már meg sem kottyan! Úgyhogy megcsináltatom mint Zsu, még a fagyikák előtt.

Betty na akkor nálad tudni tutira hogy nincs semmi, így hogy volt laparod. Viszont nálam nem tudni.
Ez így van sajnos... az ICSI vel nem olyan szupi mint a sima lombik, ahol maga a katona megy oda. Mert hiába nagyítják fel nagyon a katonákat, lehet, hogy mégsem az lenne a legszuperebb amit kiválaszt a biológus. (Kivéve ugye Bri-éknél ahol apa maga a Superman hihi, úgyhogy nála nyilván mindegyik erős - de tényleg Bri, ICSI-tek volt?) Dehát pár éve nekünk egyáltalán nem lett volna esélyünk babára (apa problámával), így meg van! Úgyhogy szupi!!!! És te bele fogsz tartozni a 85 százalékba! Én meg majd a maradék 15-be.

Puszi!
Vanili
Vendég

Vanili!
Ezt jó "hallani",h már nem vagy szomorú!
Biztos az is segített,h jöttél hozzánk :wink: :wink: :wink: :lol:

Gyancsi!
Na mesélj!!!! :lol: :lol:

Bri!
Igen Szrityi is kális,25-én voltak az első konzin.Krizsa a dokija.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
:?: :?: :?:

Kép
cukigabi
Budapest

ranitám, remélem meg tudlak győzni, és túléled erős csaj vagy.

üdv ancsi, pihizz ne csinálj most semmit, neten nézelődni TILOS!

vanili, örülök, hogy jól vagy a receptet továbbítsad ranitának is :wink:

Ancsu

ancsuka

Angylikam- Nagy simi a lelkednek, megertem, hogy picit magad alatt vagy, ha barmiben tudok/tudunk segiteni, kerlek szolj :roll: Nagyon szoritok, hogy sikerüljön munkat talalnod, amiböl felre tudtok rakni egy következö lombikra :wink:

Lucuzs- Ez a teszt tenyleg ultra pozi :D :D :D Annyira örülök neked, megerösitetted a hitemet az inszemben :D

Bri- Ez a Krizsa a doki tenyleg egy csodadoki :D Nagyon örülök neked, a ször felallt a kezemen ahogy olvastam a törteneted :wink: Babaragik mennek++++

Ancsu- Ne szomorkodj, semmi sincs veszve, siman lehet, hogy sikerült ez az inszemed......Nem gondolom, hogy önzö lennel, hisz örülsz masok sikerenek, csak faj amikor az ember sajat maga, nem elheti at ugyanazt az örömöt.....Neked ilyenkor mindig Viviböl kell eröt meritened, ha ö sikerült, akkor a masodik baba is fog, hidd el!!! :wink: Tenyleg agyban döl el a legtöbb dolog...Az egyik ismerösöm ( Anyu legjobb baratnöjenek a lanya), hosszu evekig küzdöttek az elsö babaert, 6 sikertelen inszem, 5 lombik( Krizsa dokinal) ebböl az utolso, amikor mar azt mondtak ha ez nem sikerül kesz, feladjuk...Na az utolso, az 5-ik lombik sikerült....Megszületett a kislanyuk....Utana nem vedekeztek, mert hat nekik ugy sem lehet gyerekük....Azota meg 3 babajuk született spontan :D :D :D Mert megnyugodott fejben, hogy most mar neki is van gyereke, nem görcsölt es nezd meg :D En nagyon szoritok erted!!!++++

Suzy, Betty- Olyan jokat irtatok Ancsunak, annyira becsüllek titeket, a hozzaallasotokat :!: :wink:

Gabi- Gratula a 10 mm-es kis petezsakodhoz :D :D :D

Zsu- Nagyon tetszik a hozzaallasod, le a kalappal!!! :wink: Ennek meglesz az eredmenye elöbb- utobb :wink: Es olyan nincs, hogy lehetetlen :D

Vanili- Sajnalom nagyon ami veled törtent, de itt vagyunk neked, probalunk segiteni es lelket önteni beled, amennyire ez neten keresztül lehetseges :wink: Nagyon örülök, hogy mar nem vagy szomoru :D :D

Ranita- :( :( :( Ranita , annyira sajnalom!!! :( Ha most az kell neked, hogy ne gyere, megertem.....DE ide mindig visszavarunk!!!!

Melike- Nagyon szepen haladsz a fogyassal!!! :wink: Nagyon ari vagy, köszönöm kerdesed, nagyon jol vagyok, mar alig varom a jövö het utani hetföt :D :D Addig is szedem a Femibiont, meg a Duphastont es pihengetek :wink: A heten nem kell mennem vezetni, csak csütörtökön meg peneteken repter, ugyhogy pihengetni is tudok.....Most kapora jött, hogy a kolleganöm a potkulcsot is beletörte a kocsinak a zarjaba, igy szabad ez a hetem :D

Bettykem- Akkor meg egy het a tesztig???Mar nagyon izgulok!!Most nagyon szeretnem ha telnenek gyorsan a napok :wink:

KépKép
gyancsi

ancsi, maximálisan igazad van, Viviből merítem mindíg az erőt és most próbálom győzködni ranitát is msn-en, én aki tele optimizmussal, másoknak de könnyű észt osztani :roll: :roll: :roll:

Ancsu

ancsuka

Es akkor az inszem:

Bementünk reggel 8-ra a Kaaliba,Apjuk bejelentkezett sperma leadasra...Vartunk egy keveset, majd ö következett....Vitte a kis dvd lejatszojat magaval :oops: :D .....Utana volt egy-masfel ora szünet, mert az inszemek 10 es 12 között vannak......Visszamentünk olyan 10.15-re az intezetbe, akkor nekem le kellett vetközni, felhuzni valami zacsi felet a labamra, magamra tekerni egy lepedöt es a pihenöben varakozni.....Volt ott rajtam kivül meg 2 lany, ök is inszemesek voltak, egyiküknek a masodik inszemje volt ( az elsö is sikerült neki, de a baba elment a 9-ik heten), a masodik csajszinak a 3-ik inszemje, de ö meg az inszemek között volt spontan terhes :D Jot dumcsiztunk, nagyon aranyosak voltak.....En voltam 3-unk közül az utolso, de meg igy is olyan 11 körül jöttem en.....Doki bacsi fellötte a " raketat" es utana pihenni kellett 20 percet.....Na en önallositottam magamat es vagy 1 orat fekve maradtam :D :D :D A parom az elöterben mar nem tudta mi van, mert a doki az inszem utan kifele menet mondta neki, hogy 20 perc es jövök :D ....Utana meg atmentünk a dokimhoz, mert mondta, hogy meg mielött elmegyünk beszelni szeretne velünk....Elmondta az istrukciokat, gyogyszer szedes, spontankodas meg az nap meg masnap.....Ezutan elmentünk moziba Apjukkal, meg Öcsikemmel....Megneztük az Avatart, nagyon kiraly volt :D :D Nem is annyira a törtenet, de a technika, hat az fantasztikus volt :D .....Csajok akiknek volt inszemje, nekem meg masnap sem folyt ki a "cuccos" :roll: Hova lett??

KépKép
gyancsi

Ancsuka- tudom miröl beszelsz :wink: .....En is baromi okos vagyok, ha mas dolgarol van szo :D Csak a sajatomban nehez mindig ugy csinalni, ahogy kene :wink:

KépKép
gyancsi

Sziasztok :!:

Bri :!:
Megy a sok babaragacs++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Örülök az UH eredményének :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Dettó :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Hogy vagytok :?:

Ranita :!:

Fel a fejjel, azért mig nincs meg a vv ne add fel :!:
++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Ezerrel megy a drukk a beágyazódáshoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszönöm szavaidat :wink: :wink:

Melinda :!:

Szépen mennek lefelé a kilók :wink:
Ügyes vagy :wink:

vanili :!:

De jó, hogy ismét itt vagy köztünk és már jobb a kedved :wink:

Az IR-vizsgálatot minden lombikosnak meg kellenes csináltatni, de a TB erre nem ad támogatást, pedig sokszor, több helyen is olvastam ez lehet a probléma.

Könyörgöm, akkor a kaáli miért nem kéri ezt a vizsgálatot :?:
ez lenne a legelső ami fontos lenne :!:

De nekem sok minden magas ebben az országban :shock:

Zsu :!:

Kutyud, hogy van, remélem jobban :wink:

Egyelőre lombik kilőve, mert három hónapot ki kell várni a lóvéról nem is beszélve :!:

Suzy :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

gyancsikám :!:

Még jó, hogy nem folyt ki, mert anyuci hasában van a helye a cuccosnak :D :D
++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Bocsika, de nincs időm jönni, ezerrel nyomom a melót, talán este otthonról jelentkezem :!: :wink:
Köszi, hogy hiányoltatok, jól esett :!: :wink: nagyon sokat gondolok Rátok és küldöm a sok-sok drukkot és a pozitív energiákat :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Remélem mára már sokkal jobban vagy :!: :wink: ölellek :!:

Ranita
Nagyon sajnálom a nega tesztet, de nem add még fel kérlek, amíg nincs piri :!: megérteolek, tedd azt, amit a szíved diktál, de mi mindig itt leszünk és bármikor segítünk, ha tudunk, de egyet biztosan teszünk és tehetünk, hogy a szívünk mélyéből szurkolunk Neked és biztatunk ameddig csak kell :!:

Mindenkit puszilok és vigyázzatok magatokra :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :!:

Köszi jobban vagyok azzal, hogy szomorkodom nem fog semmi változni, bevettem a lesza.om tablettát aztán majd lesz valahogy :wink:

Jó munkát :!:
spontán babához mennek a drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Suzy- Jo munkat, a drukkokat eltettem :wink:

Angyli- a lesz@rom tabi nagyon jooooo es hatasos :D Remelem a cuccos tenyleg azert nem jött ki :D

KépKép
gyancsi

Angyli
Igazad van :!: :wink: örülök, hogy jobban vagy :wink:

Ancsi
Kösz meg van :!: amúgy még egy nagy drukkban is "benne vagyok", a sógornőm most szült ezekben a percekben "szenved" szegénykém :!: :wink: de hamarosan meg lesz a gyümölcse :!:

Miért kellene kifolynia :?: Én végig azon reménykedtem és drukkoltam magamnak, hogy nehogy tüsszentenem keljem, mert akkor az összes kijön és oda a drága anyag :!: :lol:
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi, nekem az első nap sapit tett fel a doki, hogy ne jöjjön vissza. De azért ez nem semmi, hogy 20 perc és mehetsz utadra :roll: :roll:

Suzy, jó munkát neked. nem lehet egyszerű az élet feléd sem, vagy babára vigyázol vagy baba születik, ez kibírni épp ésszel, minden elismerésem a tied.

mire jó az az IR vizsgálat?

Ancsu

ancsuka

Eddig még mindig bejött :D

Suzy :!:

:D :D
Vendég

milyen jó idő van lányok!!! Vivivel kint vagyunk az udvaron, kicsit fúj a szellő, de nagyon kellemes.

Tegnap már kicsit kertészkedtem is, szép nagy vízhólyag lett az ujacskámon :lol: :lol:

Ancsu

ancsuka

Suzy- Sogornödnek nagy drukkok :D Kisfiu vagy kislany erkezik??

Angylikam- Csak igy tovabb, ha eddig bevalt, most is befog :D

Ancsu- En is csodalkoztam, hogy csak 20 perc ( a konzin egyebkent csak 15 percet mondott, akkor is leesett az allam) :roll: De megoldottam, mert fetrengtem egy orat, nem volt senki sem, akinek at kellett volna adni a helyet, hala istennek :D Az idö itt is gyönyörüüüüüü, most voltam a boltban, meg gyogyszertartban, mert ma vettem be az uccso Femibiont, ugyhogy vennem kellett :wink:

Ja csajok azt nektek meg nem is ujsagoltam, hogy Apival megleptük magunkat :oops: :oops: :oops: :D :D Vettünk egy TV-t :D A regi mar annyira ocska volt, mindig elment a kep, aztan hatul mozgatni kellett a kabelt es akkor visszajött :D Ugyhogy ugy döntöttünk, hogy mi ezt megerdemeljük, raadasul Api hallott a radioban valami akciot a Media Markt-ban, pont olyan TV volt akcioban amilyet szerettünk volna, ugyhogy usgyi bementünk es megvettük :D Most nagyon boldogok vagyunk, azon sasoljuk a dvd filmeket :D

KépKép
gyancsi

Igy lesz :wink:

Jól tettétek, hogy megvettétek az uj TV-t és milyen jó, hogy akciósan :wink:

Jó dvd filmnézést kivánok :D
Vendég

Gyancsi
akkor jól megleptétek magatokat :lol:
Babatapik mennek+++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
köszi, jól vagyunk, semmi küli nincs :wink:

betty615

Betty :!:
Örülök, hogy jól vagytok :wink:
Vendég

Ranita! itt is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Csajok! Tapolcán inszem után egyáltalán nincs fekvés! Én is furcsáltam. De csak kimentem a kocsiig, aztán másfél óra döntött ülésben kocsikáztunk haza mindhárom alkalommal. És bevállt!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ancsuka!

Az IR-vizsgálattal lehet megtudni nincs-e kezdődő 2.-es cukorbetegsége az embernek. (nagon leegyszerűsítve írtam) A felmérések alapján a népesség 60%-a az, de nem tudunk róla. Inzulin rezisztencia a neve, a lényege pedig, hogy a bevitt tápanyag miatt megnövekszik a vércukorszint, amit az inzulinnak csökkenteni kéne. De a szervezet nem reagál az inzulinra (rezisztens) és magas marad a cukor. Ezt megint érzékeli a szervezet és még több inzulint termel, és ez így megy körbe-körbe, míg aztán iszonyat mennyiségű inzulin kerül a vérbe.
Enyhébb esetben a vércukor szinten nem is látszik, hogy bibi lenne, mert hatalmas adag inzulint termelve a szervezet képes a vércukrot megfékezni. De a háttérben a magas inzulin tönkrevágja a szervezetet. És mivel konkrét panaszokat nem okoz, csak későn derül rá fény, ha egyáltalán kiderül.

A teherbeesést sokminden miatt gátolhatja, mivel ez is hormon, tönkreteszi a hormonháztartást. Illetve a mnyh-ra is negatív hatással van.

Alattomos egy dolog, nekem is van, kezdődő IR-em, de tavaly ilyenkor kiderült, addig jártam dokiról dokira. Életmódot váltottam, gyógyszert kaptam. Szóval elcsíptem az elején! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Tyu csajok 100.oldalt nyitottuk 8)

Apacska most hivott (mar sms-ben kerdezte,hogy erzem magam :D ) aztan irtam neki,hogy agyban vgyok ma erre felhiv,hogy nem erzem jol magam? :shock: :lol: :lol: :lol:
Aztan kerdezte az injekciokat es,hogy mi meg a teendo :lol: mindig megkerdi :lol: aztan meg arrol is erdeklodott,hogy lehet-e repulnom :lol:

Na es van 2sztorim is nektek

Na akartam meg meselni nektek tegnap,hogy punkciert volt ott egy lany tegnap...aztan alitolag kerdezte a poran,hogy mikor lesz a beulti :arrow: mondtak neki 2-3-5.nap erre a csaj aszonta neki az 5.nap jobb lenne mert o nem er ra :shock: :o :roll:

A masik sztorit kitoroltem mert nem akarom hogy valaki is magara vegye :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri Hihi én még pont reagáltam rá, de nem küldte el a rendszer. Na így akarta a sors :lol: .
Akkor a másikra hogy jó fej a csaj, én mondtam volna, hogy akkor majd megy szepen a kukaba az embriója.
Igaza van apácskának a repülés kapcsán, majd ha érdekel megírom a véleményem (vagyis a hosszú táv repüléséről terhesen 8) ).
Vendég

1oran keresztul olvastam vissza :shock: :oops: Nem porogtok annyira latom most sokan meg a varakozo allasponton vannak... :lol:

IR-ja lehet barkinek kilogtol fuggetlenul is sot neha semmi jele nincs!En a 3pontosat ajanlom 0-60-120perces!A doki lehet azt mondja nem kell vele foglalkozni...az en dokim se mondta csinaltassam meg...de en elmentem a mens mentisbe vgy hova es mint a boltban ott azt ker az ember amit csak akar vv gyanant!!!(fizetos) de nem kell gyozkodnom senkit rola,hogy csinalja meg meg honapok sem telnek el a semmittevesben.En ott nezettem TSH-t is es latjatok milyen magas volt 6.76 aztan gyogyi szedes es egy honap utan mar csak 1.7 es most meg ra egy honapra mar 0.7 szuper!!!de ha en nem csinaltattam volna meg meg most is gaz lenne mert ok nem kuldtek vv-re :roll:

Fekves inszem vgy beulti utan
Ami bent van ott annak mar nincs gravitacio :lol: :lol: hisz a cucc nem a ninuba megy hanem konkretan szetnyitjak a mehszajat es be a mehbe vgy a petevezetokbe inszemnel nem tudom...de azert sem foly ki talan...fekudni azert kell,hogy ne a mutoasztalrol rohanj oltozni hanem kicsit megnyugodj beulti utan is 30perc van bettyeknel 2ora es mint irtam...fekudni is tok felesleges mert nem attol agyaz a baba :wink: de mindenki maskepp csinalja...sot japanban mikor volt a beultim kerdeztem dokitol mennyit kell fekudni azt mondta mar mehetek is ha akarok semmit nem fekudtem :roll: Vegulis ha belegondolunk a gyerekek meg mi is csak ugy siman jottunk ossze nem fekudtek velunk akcio utan napokig :oops: :lol: :lol: :lol: viszont kimelt eletmod!!!szal nem edzeni,nem uszoda,nem emelgetni setak es minden ami jolesik :)

Jo lett az uj avatarod :lol: Ez a szuperman dolog dejooooo :lol: :lol: :lol: :lol: Latom jobban vagy :wink: igen volt icsi...en szinte ragaszkodtam hozza mert ha varunk varunk...es nem termekenyulnek meg usznap a jo petik...nem mind lett ha jol tudom 3 a masik 2 nem 8)

Melinda
Orulok,hogy erot meritessz belolem :wink: Nalad volt az a kavarodas? :roll: Amugy tenyleg erdekes...emlexel mi volt tavaly...most meg jobb eredmenyem lett mint pl a masik lanynak mellettem neki 5petije lett(nekem 7) nem is mondtam neki csak orultem magamban :D Vannak csodak.Dokim teljesen kesz van,hogy mit alkottunk :wink: :lol: Te mikor is kezdessz?mar marcius van 8)

Gyancsi kismami
Jaj csak nem 16-an tesztelsz :shock: en is 8) Igen csodadokikent emlegetik :wink: Nem hiaba jottem hozza 8) na jo egy kis szerencsem is volt de az a lanyeg,hogy ott vgyok nala :) Ezt a sztorit nem is meselted nekem :shock: Orulok az uj teveteknek :lol: Kép

Angyal
Koszonom es kuldom a pozi eroket neked Kép

Suzy
Kép

Ancsuka
Nem gond...en is bekevernem a dolgokat amennyien vgyunk 8) Semmi problema :!: :P Sajnos ez a hited,hogy neked csak lombikkal lesz baba nem is fogja engedni,hogy sikeruljon...az agy egy olyan fura szerkezet....ugy muxik mint egy magno es amit te tobbszor elmondogatsz es gondolsz azt felveszi es azt jatsza vissza :arrow: mar ha erted mire gondolok :roll: Tudod valahol en is ereztem nekem csak lombikkal lesz babam...de en 16eves korom ota nem esek teherbe(jo egyszer 18evesen de elveteltem.Azota meg semmi!!!!)Es mar az exemnel ereztem,hogy baj van :roll: Ezert is akartam dokihoz menni de o nem ment bele :? En akkor ereztem ezt...mondjuk barcsak nelett volna ekkora baj es most en is "csak" inszemeznek :roll: Mert a lombik mar csak egy utolso esely... :?

Akkor lehet holnap mar pipilsz nekunk egyet 8) izgiiiii 8)

Gabi
Ez a lelekerositok ez ari volt es meg nem is dicsertem a vonalzid 8) szeeeep :D Akkor jol emlekeztem szrityire 8)

Lucuzs
Az a baj hazajovunk es egybol leulok szinte gep ele...meg anyuval duma meg tv....es mindig fent kezdtem a topikokat mire a lapaljaba jutottam mar behalltak a csajok :oops: ugyhogy most ott kezdem mert kozben eves meg minden mas van mikozben ide oda irogatok....ugyhogy mire vegzek az irasokkal neha este lesz mert alapos vgyok :oops: :lol: De jottem ide is...foleg tegnap voltam faradt kicsit...alig aludtam :roll: Na meg a napom se volt semmi 8) De orulok,hogy erdeklodsz irantam :) Vonalzi dicsit koszi :lol: :lol: :lol: Jol all nekem a tavolsag tudod :lol: :lol: :lol: meg masfel hete kertem ezt a vonalzit tegnap lett kesz :D szerintem is tok csecse koszonom a bokot :oops: Te vonalzid megallt?Most mi a teendo mik a kovetkezo lepesek? 8)

Ranita
Most azt sem tudom hirtelen hanyadik napon vgy de ha neked most igy jobb akkor legyen :roll: az a bizonyos barinom a masik topikbol akinek majdnem 3babaja lett az elso inszemjebol....o is negat tesztelt...tok kivolt elkoszont o is...erre ra 3napra kb jon vissza,hogy ma meg pozi :!: Es ez igy igaz vissza lehet olvasni nem kamuzok pedig 3man is ott voltak :shock: Szal kivanom veled is ez tortenjen :!:

Betty
Vonalziid? :lol: Most olvastam az sms-ed amit meg punkcio elott irtal :wink: Te megmondtad :lol:

Csoki
Megint eltuntel :shock: Koszonom igen mondtak is a noverkek,hogy most ott 2napig bolyonganak keresik a helyuket :D istenem milyen csodalatos dolgok ezek amugy a mnyh 11mm volt 8) Neked csak egy HSG-d volt es igy vagtal neki a lombiknak :shock: se lapar se histero?Hat igy eleg meresz ez...igen egy egeszseges nonel amugy is pikk pakk sikerul...de ha valami bibi van...akkor hiaba van lombikja valakinek...dekem is ment az elso lombik lehet sikerulhetett is volna ha megvan elotte a histero :roll: de csak utana volt kinoveseket szedett le es egy kissebb miomat :roll: ezert most marhara bizom :!: Histero altatasban megy ugyhogy persze akkor mar kiis veszik es 6hetig kell varakozni :wink: De en akkor a helyedben laparra mennek ahol a histerot is egyben megcsinaljak :roll: en azert nem arra mentem mert mar kint voltunk amcsiban ott meg igyis a histero akciosan kerult 200ezer ft-ba :shock: Meg ahoz jo doki is kell(laparhoz)nem fekudtem volna ott senki keze ala ugy :? Itthon vannak jo dokik!Nem verzel es nem is ngyon faj utana....Okosan teszed,hogy addig nem akarsz a fagyikert menni!!Jo dontes nem is tudom a dokid miert nem ajanlotta eddig :roll: hanyadik stimud volt?

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="csokoládé-vanília"]B írta:csokoládé-vaníliari Hihi én még pont reagáltam rá, de nem küldte el a rendszer. Na így akarta a sors :lol: .
Akkor a másikra hogy jó fej a csaj, én mondtam volna, hogy akkor majd megy szepen a kukaba az embriója.
Igaza van apácskának a repülés kapcsán, majd ha érdekel megírom a véleményem (vagyis a hosszú táv repüléséről terhesen 8) ).

Nem kitoroltem mert bar csak erdekesseg kepp ragtam be nem akartam megbantani senkit...mielott magara vette volna valaki :lol:

Utazassal kapcsolatban nem akarok hallani es olvasni sem semmit sem...van egy angol oldal ami errol szol!Tok normalisan leirjak hogy lehet ha egy no egeszseges akkor semmi akadalya...legnyomasrol is beszelnek,pedig a mehben nincs is legnyomas....szal ezen az oldalon ott van minden a repulesrol terhesen es csomo kerdesre valaszolnak...dokim meg mar azt mondta multkor is beulti utan repulhetek ugyhogy nem parazok..ha meg esetleg nem tesz jot es ez ki is jon hat istenem akkor majd nem repulgetek...de most megyek majd japoba es onnan meg nyujorkba is kikell ernem ithhon nem maradhatok :lol: :lol: aztan ha nem viselnem jol nem eroltetem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty- Az jo, ha jol vagy!! :wink: Pihensz vagy mozogsz egyebkent??Nekem a doki azt mondta mindent csinalhatok ugy mint rendesen....Na persze 20 kg-os krumlis zsakokat azert nem fogok emelgetni :D De meg fürcsizni is lehet :D Direkt rakerdeztem, azt mondta, hogy siman, ha nem 60 fokos vizben orakra gondolok :D :D :D

Bri- Apacskad de kis cuki :D Babatapaszokat küldöm am+++++ :wink: Ez a csaj nem semmi :shock: :shock: Mennyi hülye van :shock: Kivancsi lettem volna a masik sztorira :roll: :D Igen, ezt a Krizsas sztorit meg nem meseltem neked, ugyanis en sem tudtam, hogy ez ö nala törtent....Csak a multkor kerdezte, hogy kihez jarok a Kaaliba, mondtam, hogy Krizsa dokihoz, ekkor derült ki :D En 15-en szeretnek tesztelni, de akkor mi szinte egyszerre hozzuk a pozi teszteket es leszünk kismamik :D :D Ez tök jo :D :D

Vanili- Jo, hogy ujra itt vagy es hogy ilyen kis vidam vagy :D :D :D

Kepzeljetek holnaptol hozaporokat mond :shock: :shock: Neeeeeeem akaroooommm :shock: :(

KépKép
gyancsi

GYancsi
Masik sztori annyi volt korvonalakban,hogy a csaj aki mellettem volt beultin neki a 6.lombikja az elso gyereke is lombikos...es most tesoert kuzdenek...ez egy fizetett lombik volt mar mert a 2.nem akar osszejonni....csak tudod en felneztem a csajra,hogy belementek a fizetett lombikba ugy hogy nem elso babaert kuzdenek...ari volt a lany...es meglepodtem mert nem sok ilyet hallani...vegulis ennyi volt :wink:

Hat vannak latod ilyenek is...nemhogy orulne lesz baba meg o megmondja jobb lenne ekkor meg akkor mert o nem er ra :roll: ahhh es az ilyennek altalaban sikerul is :?

Neked meg mennek Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri hát jó neked hogy az első után volt már megvolt a hysterod. Nekem ez volt a második stimum. (Közben pedig egy fagyis beültim volt.) Úgyhogy összesen 3 beülti. Persze jobb később mint soha, mostmár nem bánkódom azon hogy ha esetleg találnak valamit mi lett volna ha már az első előtt megcsinálják... aztán ha nem találnak semmit, akkor meg megyünk így tovább. Ja egészséges 35 alatti nőnél is "csak" kb 30 százalék az esély... persze a 3-ból már mennie kellett volna... Bri joggal bizakodsz, szép embrikék, jó kis helyen, úgyhogy minden szupi!
Ja azért tűntem el megint mert szomorú cs-v néven regiztem újra, és vissza akartam cserélni.

Csajok a kinder surprise csoki avatarom senkinek nem tetszett :D ?
Vendég

bri,
már nem tudom mi és hogyan van, nézd meg szinte én vagyok itt az utolsó mármint mi tavaly augban kezdtük, már van olyan aki évek óta küzd, lombik vagy inszem stb. akkor azoknak mi van a fejével? ne értsél félre, nem rosszból írtam, de én már nem tudom mit is gondoljak, nem tudom ha mondogatom és biztatom magam, hiszen eddig azt tettem mégsem lett semmi.
Nekem szilveszterkor egy látó aki megkérdezte, na ne kérdezd kitől, mert ilyeneket nem tudok, ő azt mondta 2010-ben baba lesz, itt van körülöttem csak várja hogy felkészüljünk rá mert vannak gondjaink és amíg biztos pontot nem lát addig nem jön, de már itt van körülöttünk. Full elmondott mindent mi volt köztünk amin változtatunk is, vagyis valamit tudhat, sőt nekem már nyár elején áprilisban megmondta, hogy lesz tesó, akkor még nem volt tervben hogy mikor így rá sem kérdeztem annyit mondott, hogy lesz, de nem lesz egyszerű teherbe esni, viszont ha terhes leszek akkor nem lesz már semmi gond csak vigyázni kell magamra. Több mindent elomondott akkor és úgy, hogy nem tudott igazából rólunk semmit főleg nem azokat amikről beszélt, sőt pl. még azt is elmondta hogy kirugnak a munkahelyről csak nem tudtam hogy az lesz a vége mert ugye nem ilyen szavakkal mondta csak azt hogy hamarosan gyökeresen megváltozik az életem, valami más lesz én akkor egyből babaára gondoltam de azt mondta nem ilyen jellegű, rá viszont nem kérdeztem hogy a munka? Szóval én bízok és hiszek benne, hogy lesz babánk, mert nagyon sok mindent elmondott ez a nagyon jó mondhatni ismerősünk.

Most hazajött apa csinálom neki a lángos majd jövök

Ancsu

ancsuka

Vagyis Brit kivéve 8) mármint az avatarom...
Vendég

sziasztok,

Bri: bár most olvastam vissza és látom Gabi már válaszolt, de igen Kaális vagyok. Még nem tudni lombikos vagy inszemes? A második átjárhatósági fog dönteni.

De ha már itt vagyok sokan írjátok az IR vizsgálatot. A Krizsa doki nekem is ajánlotta, hogy csináltassam meg mert a nagymami cukros volt. Hol induljak neki? Rákérdeztem az én nőgyogyimnál de Ő nem tartotta annyira jó ötletnek az én esetemben így nem akartam erőltetni. Mondjuk a Kaáliban sem mondták kötelezőre!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Vanili!

Kép
cukigabi
Budapest

Vanili
Én már mikor lecserélted, akkor akartam írni az avi dicsit, de úgy látszik, átsiklottam felette :oops: :lol: szal Vani, qrva jó az új kinder tojglis avatarod :lol: 8)

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?