1oran keresztul olvastam vissza
Nem porogtok annyira latom most sokan meg a varakozo allasponton vannak...
IR-ja lehet barkinek kilogtol fuggetlenul is sot neha semmi jele nincs!En a 3pontosat ajanlom 0-60-120perces!A doki lehet azt mondja nem kell vele foglalkozni...az en dokim se mondta csinaltassam meg...de en elmentem a mens mentisbe vgy hova es mint a boltban ott azt ker az ember amit csak akar vv gyanant!!!(fizetos) de nem kell gyozkodnom senkit rola,hogy csinalja meg meg honapok sem telnek el a semmittevesben.En ott nezettem TSH-t is es latjatok milyen magas volt 6.76 aztan gyogyi szedes es egy honap utan mar csak 1.7 es most meg ra egy honapra mar 0.7 szuper!!!de ha en nem csinaltattam volna meg meg most is gaz lenne mert ok nem kuldtek vv-re
Fekves inszem vgy beulti utan
Ami bent van ott annak mar nincs gravitacio
hisz a cucc nem a ninuba megy hanem konkretan szetnyitjak a mehszajat es be a mehbe vgy a petevezetokbe inszemnel nem tudom...de azert sem foly ki talan...fekudni azert kell,hogy ne a mutoasztalrol rohanj oltozni hanem kicsit megnyugodj beulti utan is 30perc van bettyeknel 2ora es mint irtam...fekudni is tok felesleges mert nem attol agyaz a baba
de mindenki maskepp csinalja...sot japanban mikor volt a beultim kerdeztem dokitol mennyit kell fekudni azt mondta mar mehetek is ha akarok semmit nem fekudtem
Vegulis ha belegondolunk a gyerekek meg mi is csak ugy siman jottunk ossze nem fekudtek velunk akcio utan napokig
viszont kimelt eletmod!!!szal nem edzeni,nem uszoda,nem emelgetni setak es minden ami jolesik
Jo lett az uj avatarod
Ez a szuperman dolog dejooooo
Latom jobban vagy
igen volt icsi...en szinte ragaszkodtam hozza mert ha varunk varunk...es nem termekenyulnek meg usznap a jo petik...nem mind lett ha jol tudom 3 a masik 2 nem
Melinda
Orulok,hogy erot meritessz belolem
Nalad volt az a kavarodas?
Amugy tenyleg erdekes...emlexel mi volt tavaly...most meg jobb eredmenyem lett mint pl a masik lanynak mellettem neki 5petije lett(nekem 7) nem is mondtam neki csak orultem magamban
Vannak csodak.Dokim teljesen kesz van,hogy mit alkottunk
Te mikor is kezdessz?mar marcius van
Gyancsi kismami
Jaj csak nem 16-an tesztelsz
en is
Igen csodadokikent emlegetik
Nem hiaba jottem hozza
na jo egy kis szerencsem is volt de az a lanyeg,hogy ott vgyok nala
Ezt a sztorit nem is meselted nekem
Orulok az uj teveteknek
Angyal
Koszonom es kuldom a pozi eroket neked
Suzy
Ancsuka
Nem gond...en is bekevernem a dolgokat amennyien vgyunk
Semmi problema
Sajnos ez a hited,hogy neked csak lombikkal lesz baba nem is fogja engedni,hogy sikeruljon...az agy egy olyan fura szerkezet....ugy muxik mint egy magno es amit te tobbszor elmondogatsz es gondolsz azt felveszi es azt jatsza vissza
mar ha erted mire gondolok
Tudod valahol en is ereztem nekem csak lombikkal lesz babam...de en 16eves korom ota nem esek teherbe(jo egyszer 18evesen de elveteltem.Azota meg semmi!!!!)Es mar az exemnel ereztem,hogy baj van
Ezert is akartam dokihoz menni de o nem ment bele
En akkor ereztem ezt...mondjuk barcsak nelett volna ekkora baj es most en is "csak" inszemeznek
Mert a lombik mar csak egy utolso esely...
Akkor lehet holnap mar pipilsz nekunk egyet
izgiiiii
Gabi
Ez a lelekerositok ez ari volt es meg nem is dicsertem a vonalzid
szeeeep
Akkor jol emlekeztem szrityire
Lucuzs
Az a baj hazajovunk es egybol leulok szinte gep ele...meg anyuval duma meg tv....es mindig fent kezdtem a topikokat mire a lapaljaba jutottam mar behalltak a csajok
ugyhogy most ott kezdem mert kozben eves meg minden mas van mikozben ide oda irogatok....ugyhogy mire vegzek az irasokkal neha este lesz mert alapos vgyok
De jottem ide is...foleg tegnap voltam faradt kicsit...alig aludtam
Na meg a napom se volt semmi
De orulok,hogy erdeklodsz irantam
Vonalzi dicsit koszi
Jol all nekem a tavolsag tudod
meg masfel hete kertem ezt a vonalzit tegnap lett kesz
szerintem is tok csecse koszonom a bokot
Te vonalzid megallt?Most mi a teendo mik a kovetkezo lepesek?
Ranita
Most azt sem tudom hirtelen hanyadik napon vgy de ha neked most igy jobb akkor legyen
az a bizonyos barinom a masik topikbol akinek majdnem 3babaja lett az elso inszemjebol....o is negat tesztelt...tok kivolt elkoszont o is...erre ra 3napra kb jon vissza,hogy ma meg pozi
Es ez igy igaz vissza lehet olvasni nem kamuzok pedig 3man is ott voltak
Szal kivanom veled is ez tortenjen
Betty
Vonalziid?
Most olvastam az sms-ed amit meg punkcio elott irtal
Te megmondtad
Csoki
Megint eltuntel
Koszonom igen mondtak is a noverkek,hogy most ott 2napig bolyonganak keresik a helyuket
istenem milyen csodalatos dolgok ezek amugy a mnyh 11mm volt
Neked csak egy HSG-d volt es igy vagtal neki a lombiknak
se lapar se histero?Hat igy eleg meresz ez...igen egy egeszseges nonel amugy is pikk pakk sikerul...de ha valami bibi van...akkor hiaba van lombikja valakinek...dekem is ment az elso lombik lehet sikerulhetett is volna ha megvan elotte a histero
de csak utana volt kinoveseket szedett le es egy kissebb miomat
ezert most marhara bizom
Histero altatasban megy ugyhogy persze akkor mar kiis veszik es 6hetig kell varakozni
De en akkor a helyedben laparra mennek ahol a histerot is egyben megcsinaljak
en azert nem arra mentem mert mar kint voltunk amcsiban ott meg igyis a histero akciosan kerult 200ezer ft-ba
Meg ahoz jo doki is kell(laparhoz)nem fekudtem volna ott senki keze ala ugy
Itthon vannak jo dokik!Nem verzel es nem is ngyon faj utana....Okosan teszed,hogy addig nem akarsz a fagyikert menni!!Jo dontes nem is tudom a dokid miert nem ajanlotta eddig
hanyadik stimud volt?