Helló csajok, itt vagyok!
Nagyon köszönöm a drukkokat és az érdeklődést mindenkitől!
Vaya, Pancsi, Navared és Macsi: sajnálom, hogy nem tudtunk ma találkozni. A kórteremben mindenkit végigkérdezgettem, de senki sem volt babanetes.
Én 8-11.30-ig a recepción kuksoltam, mire behívtak inszemre. Nagyon figyelgettem, hátha valakit felfedezni vélek.
Szóval, drága férjemet elvitték hátra valami kórterem-szerűbe katona előállításra 8-kor. Örültem, mert kihaltabb volt a terep mint a hagyományos kabinok körül, ugyanakkor sajnos nem volt bent semmi kézmosási lehetőség. Na mindegy, minta azért készen lett.
Csak 11 után kerültem sorra. Kaptam ágyat a földszinten, ma csak ketten voltunk inszemesek. Átöltöztem és már mehettem is, a doktornő már bent volt.
Képzeljétek, nem sikerült kinyitnia a méhszájamat, ezért meg kellett fogni vmi csipesszel és megszúrni valami tű-szerűvel. Háááát... végül is ki lehetett bírni, nem volt hatalmas fájdalom, de azért éreztem. Főleg a megdöntéses 10 percben, alig bírtam már, mert úgy éreztem, hogy a fájdalom miatt mindig össze akar rántani a görcs ott lent. Aztán azt a műszert kivették és egyből jobb lett. Visszasétáltam az ágyamhoz, kb 40 percet feküdtem, felmentem a záróért és kész.
A doktornő azt mondta, máshogy nem tudta megnyitni, de így legalább tutira jó helyre ment a sperma.
Ja, és képzeljétek, az UH-on még ott volt az egyik tüsző, az még nem repedt meg, a másik már igen. A doktornő szerint majd az is meg fog.
Egyébként kezd megfogalmazódni bennem egy gyanú: azt hiszem, nekem főleg csak a jobb oldalon van peteérésem. Én minden középidőt nagyon megérzek már évek óta, olyan erős néha a fájdalom, hogy be kell vennem Cataflamot. Voltam már miatta többször orvosnál, mert nem hittem el hogy csak az ovulációt érezném, merthogy minden hónapban a jobb oldal fáj csak.
De mostanában feltűnt, hogy mindig csak a jobb oldalon látnak tüszőket az UH-on, és persze lehet, h mindig pont azokban a hónapokban megyek amikor ott érik, de nem tudom... és most stimuval sem történt a bal oldalon semmi.
Mindez talán összefügghet az eddigi sikertelenséggel, hiszen a jobb oldalam volt/van kicsit letapadva. Ott volt régebben petevezető gyulladásom.
Szóval, örülök a két szép tüszőnek, csak ez a jobb oldalas dolog elbizonytalanít. De azért izgatottan várom a 19-ét, akkor kell visszamennem tesztelésre.
Ja, mellesleg találkoztam Sajtival a BMC-ben és majd' kipukkadok, hogy elmondjam nektek, mi újság vele, de nem tehetem. Olyan cuki lány amúgy!