Új privát üzeneted érkezett!

Nava,
látod a laptetőt ??????????????????????
rakd már fel a képet, lééééécccci :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Woody,
Örülök hogy jól vagytok.
Nekem is jövő héten lesz a genetikai uhu.

Eszter,
Kitartást a rosszullétekhez.
Micsoda szép méretek, és 3 csajszi 8) ))))))

Vnbeni,
Sajnálom nagyon.
Kutyusod nagyon édes.
Munkahely no comment, ennyi szemét helyet, Mieza rengeteg hasznos tanácsot adott !

Vaya,
Nem raknék utrót (de ez csak én véleményem), majd csak az uh után.
De izgi a mai nap.

Zsuzsi.bmc,
Hajrá hétfői kezdés.

Rodina,
Nagyon sok drukk Neked.

kubuspace

Éééés laptetű is egyben!
Nem tudom most felrakni, mert mindjárt megyünk, de már elég egyértelmű a csík!
Köszi neketek és puszi, jövök majd kora du.!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, Nava, Macs, Lujzici,
Az összes ujjam és Marcié is csuriban, annyira drukkolok csajok Mindenkinek.

kubuspace

Túl nagy a mérete, béna vagyok, majd du., bocsi :oops:
Olyan a színe, mint a vonalzómban a 4-es szám fölötti szivecske! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jaj Nava annyira örülök megint vizes a szemem az örömtől. És még laptetű!!!! :D

Kép
Kép
pancsi76

Kubu örülök hogy itt vagy!!
Bizom a kicsikéimbe hogy eljutunk a punkciójig, és szembe szállnalk a nagy piros endó szörnyel!!
Tegnap kicsit kivoltam, de apa megnyugtatott, és bízok mindenkiben
(orvos magam kicsik ....)
Ti hogy vagytok rosszullét?? Neked már nincs ugye?

Kép
Kép
pancsi76

Beszúrtam ezt a cetró bigyót és egy kissebb fajta paradicsom nőtt a hasamon!! Mi lehet ebben??

Kép
Kép
pancsi76

Nava :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tudtam, hogy be kell néznem. Annyira örülök, úgy szorítottam neked.

Remélem Sajti folytatja a jó hírek sorát.

Én is rohamok biemszibe délután írok.

Kép
vayacon

Hát hasonló jó hiirekkel teli napot mindenkinek, mint amilyeneket Navared hozott!!!

Navared, juhuhuhúúúúúúúúúúúúúúúú, két csiikocska, zebra csiikocska, nincs mese!!!Várlak naon a vv utáni hangulatoddal!:) Gratuka! :D :D :D

Sajt@, szoriitunk ezerrel!!!!

Vörösmacs, Lujzici, mai eksönhöz mennek a pozitiiv energiák!!!

Zsuzsi, remek, hogy már kezdhettek!

Mieza, boi, természetesen hozzád is mennek az idősürgetők áprilisig!!!! Köszi a hasznos infókat!

Kubu, mi internetes felületeken nézegetjük a neveket, bár félek, hogy ezek nem teljesen teljesek.

Pancsi, én az endometriózis ellenére jól stimuzható voltam. 112 Gonalt és 1 merilonal-t kellett szúrnom végig. Aztán bejött az 1 cetrotide és végül 2 Ovitrelle-el repesztettünk. Lett kb 10 tüszim, de csak 3 petesejtecske volt érett. De elég volt ennyi is a sikerhez!:) Navared példája is jó példa, neki lassan indult be, mint neked, mégis jól sült el a dolog!Csak pozitiivan!
A Cetrotide rajtam is hasonló hatást mutatott, csak még a viszketés is társult a piros paracsidomhoz.

Vaya, gyere majd a képpel a petezsákocskádról!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Na, alig vártam, hogy felkelhessek az utró után!

NAVI! Nagyon örülök, hogy két csíkosat pisiltél! Te, figyu, tudod, hogy 9 hónap múlva anyuka leszel????!!!!! Gratulálok!

rodina74

Sajt! Lujzi!Macs!
Értetek is nagyon szurkolok! Mennek a drukkjaim !+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74

Sziasztok!

Hát a mai (eddig) sz@rnak mondott napomat Navikám sikerült felvidítanod!!!!! Persze még csak nagyon halkan, de gratulálnék!!! :)

Úgylátszik a Törpicúr vándordíj beváltotta a hozzáfűzött reményeket!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kérdeztétek, hogy mi az ábra velem... hát nagyon semmit nem tudok mondani, várjuk, hogy majd áprilisban kezdhessünk megint.. csak kurrrrrrrrrrrrva lassan tellik az idő... amitől persze vannak völgyek. Én túl pörgős típus vagyok az ilyen mulatságokhoz asszem... bár sokat csillapodtam már eddig is :)
Valamikor mostanság kéne megjönnie... az egész hasam alja napok óta majdleszakad, folyamatosan égő-fájó érzés van, mindkét petefészeknél meg középen is..... Nem tudom mi a pöcs lehet ez.. de jólenne ha már megjönne azt elmúlna végre.

Lányok a többiekért is csuriban a kezem... ma ugyan egy elég gáz helyen helyettesítek (ráadásul úgy, hogy a delikvens b..szott szólni pont nekem, akinek mindig helyettesítenie kell, hogy ma csá.. ma nem jövök, te hülye, tudjál róla... úgyhogy reggel szembesültem a csodás hírrel....). Na szóval ez a hely full gáz.. de azért lopva majd figyelem a fejleményeket és mindenkiért nagy szeretettel szorítok!!! :)

Puszi Csajócák,
andi
andrea-1

sziasztok

nava gratula
látjátok csajok aki átveszi a táblát az következő hónapban babás lesz....
ki szeretné átvenni nava-tól???? na jó csak poén volt és nem akarom én elvenni tőle :)

sajtikám nagy drukk neked és csak halkan mondom neked hogy múlt szerdán született meg az az ismerős kisbaba akinek anyukája 12 hetes koráig vérzett hetente többször és egészséges kisfiú :)
remélem te is babás vagy és ne add fel.

nagyon várlak benneteket csajok a hírekkel mindenkinek csuriba a kezem lábam.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Először a hírek, aztán visszaolvasok. Most értem haza béemcéből, és van egy szépséges 10 mm-es petezsákocskánk. :lol: Nagyon jó volt látni, valamelyest megnyugodtam. Hát az ember tényleg csak akkor hiszi el úgy igazán, ha látja.

Bocsi Navi de muszáj elmondanom: láttam Navi tesztjét és nagyon is jól látható a második csík :lol: Szóval egyértelmű a dolog..

Sajtival is taliztam jót trécseltünk várakozás közben hármasban, és Ancsykával is sikerült összefutni. Nagyon örültem csajok :lol:

Sajti azért tudd hogy amíg nem jössz kezem lábam csuriba érted. Délután megyek keresztfiamékhoz de ott fogom lesni a fórumot, hogy lássam mit írsz.

Kép
vayacon

Macs gondoltunk rád délelőtt remélem minden rendben volt puncijókor. Majd mesélj, ha tudsz. Látod, hogy sikeresek a varázslásaid? (Navi pozi teszt)

Pancsi sajnálom ezt a rohadék endót. Próbálj megnyugodni és azt szuggerálni, hogy nőni fognak azok a petécskék. Figyi Arwen tornát csinálod? Én hiszek benne, hogy az valamelyest vissza tudja szorítani ezt a sz.r betegséget. Én stimulálás alatt végig csináltam.

Eszter sajnálom a rosszulléteket de három kis puncissal nem csoda :) nem baj nemsoká meglesz az eredménye, én is alig várom hogy lássam róluk a képeket. Ez az ikerség egy csoda, Tigriske képeit is végig bőgtem.

Navi akkor a mi babáink között egy hét lesz, igaz? ;)

Ancsika sikerült megszerezni kedvenc dokinődtől az igazolást?

Ja még a sztorinkhoz annyi hozzátartozik, hogy sajna nem hívta be dokinő a páromat, hogy lássa a picit, én meg nem mertem mondani, mert Ancsykától megtudtuk, hogy harapós kedvében van. Képet sem kaptam majd jövő héten. Na de sebaj.. Jövő héten kedden v szerdán kell visszamenni. Hát én már lehet, hogy kedden megyek, hogy minél előbb hallhassam a kis szívdobogását.

Vnbeni, hírek?

Kisbeeka végül is ez a 2 hónap nem is olyan sok (bocs én hülye voltam, valamiért 3 hónapot gondoltam) szerintem ez még belefér. Addig esetleg próbálkozz a diétával, arwen tornával, ezek sok mindenkinek segítenek.

Rodina mért lennél fölöslegesen otthon? Remélem, nem gondolsz hülyeségekre. Mért írtad ezt? Ne felejtsd, én a 11. napig nem éreztem semmit.. Egyelőre te sem keresd a jeleket.

Zsuzsi szuper a kezdés. Itt a tavasz, úgy látom beindulnak a dolgok.

Mieza köszi a drukkot és boldogságos szülcsinapot neked!

Lujzici szuper eredmények. Tyűha akkor te is ma voltál. Majd írj ha tudsz, mi volt.

Ma egyébként rengetegen voltak, nem volt Szűcs meg Konc doki sem, úgyhogy jól felgyűltűnk.

Kubu Marcinak külön köszi a drukkokat :D Elképzeltem ahogy csuriban vannak a kis ujjai :) :)

Lányok akinek nem írtam volna nagyon köszönjük a drukkokat a kis pötyi nevében is. Aztán hamarosan úgy is megtudjátok ti is, milyen érzés is ez.. :D

Kép
vayacon

Sziasztok!!

Navikám!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Így vigyorgok a gép előtt!!!Nagyon-nagyon örülök.Halkan gratulálok,és gyere amint tudsz. :lol: :lol:

Vaya!!
Neked is szívből örülök.Igyekszem utánad.. :) Hajrá kedd. :lol: Mi az az Arwen torna???

Többieknek is mennek a drukkok.

Rodina!
Ne de miért is lennél feleslegesen otthon??Irgum-burgum. :D Pihengessél,és ne keress jeleket. :lol:

Pancsi!
Köszi a receptete.És remélem jobban vagy már.

Mieza!!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok,és mára jó szórakozást.

Mi pénteken elutazunk wellnesselni 3 napra,nem tudom holnap betudok-e kukkantani,igyekszem. :)
csucsu99
Budapest

Na van egy pici szünet 8)

Nava jöhetnél már :lol: :lol:

Pancsi,
Drukkolok Nektek nagyon, csúnya endo szörny tűnjön el.

Rosszullétek vannak még mindig, sajnos, de most leginkább a vérnyomásom az ami ingadozik, gondolom az időjárásnak „köszönhető”.
Úgy tűnik a hányingerekkel leszámolhatok végre.

Pocakom aránylag nagy, Marcit egy nap kb. 50x emelem fel, ami 11,5 kg-nál szép kis edzés. Most van abban a korban hogy állandóan bújni akar és azt csak anya vagy apa karján, vállába lehet.

Vaya,
Éljen a 10 mm-es. De jó, annyira örülök Nektek. Képet sajnálom hogy nem kaptál, de majd jövő héten pótoljátok.

Csucsu,
Nagyon jó pihit Nektek.

NAVA GYERE MÁR !!!

kubuspace

Vaya!

Gratulálok a 10 mm-es petezsákhoz! Valami gyönyörű lehetett! Kár, hogy nem kaptál róla képet, úgy elnézegettem volna!

Már kérdezni akartam a 11. naptól mit éreztél?
Tudod én nekem már voltak pozi tesztjeim, és azokat a jeleket keresem magamon. Pedig nem keresek jeleket! :wink:
Tudom, hogy minden terhesség más és más, de akkor is, esendő emberek vagyunk, vagyok! :oops:

Nava! Sajt!
Nagyon várunk a friss hírekkel! Szurkolok nagyon!

Lujzici! Macs!
Megy a drukk!

rodina74

Rodina igen megértelek, én is folyton lestem a jeleket. De bármit is érzel, az jelentheti ezt is, azt is. És tényleg lehetnek más jelek, mint az előző terhességednél.

Nekem ami nagyon meghatározó volt, az a hasfájogatás, inkább nyilalás. Én ilyet soha nem éreztem mensi előtt. De hát azon agyaltam persze, hogy ez lehet a gyógyszertől. Meg nekem a derekam is fájt valamelyeset. De tudod, hogy mindenki mást érez.

Kubu köszi megkaptam a privit.

Navi szerintem csak később jön, nekik többet kellett várni, biztos eltart egy darabig.

Csucsi köszi! Arwen torna endósoknak jó (meg pcos-eknek, mindenféle női bajjal küszködöknek). De szerintem amúgy is jót tesz a női szerveknek..

Kép
vayacon

Szép Jó napot Mindenkinek!

Amilyen jól indult ez a napom, olyan sz...r lett mostanra :( Be kellett jönnöm dolgozni, IDE :twisted: Most elvileg ma fognak velem beszélgetni, hogy túl sokat keresek és vagy csökkentik a fizetésem, vagy elküldenek.... Na, majd kiderül. Igazából nem tudom melyik a jobb?! így is alig élünk meg, főleg mióta lombik van...max. száraz kenyér, de gyerekem lesz!!!! Viszont, azt már most eldöntöttem, hogy nem valószínű, hogy ide egy napot is bejövök terhesen...nekem nem ér ez a munka annyit.
Tényleg jó volt találkozni csajok, és hát Sajti felhívós története sem volt egyszerű...ti kis röttyögös csajok :lol: Ti vigyorogtok kint én meg a kedvenc dokimra várok épp az öltözőben :lol:
Olyan nagyon örültem Nava pozíjának is, hogy hirtelen a nyakába borultam :P
Vaya
Neked is örültem és bevallom , hogy egy kicsit irigyelek, hogy te már láthattad a kicsikédet
:) De nem baj, majd pár hét múlva én is látni fogom az én kicsimet :wink: vagy kicsikéimet
Ja, a papírt egyébként megkaptam utána, na de hogy?!
A dokinő a műtőben volt és oda vitték utána aláírásra.....kicsit még vártunk lent is
:P

Navi, Sajti tényleg gyertek már!!!!!!
ancsyka

Ancsy,
akkor add oda most a papírt, meg utána emailban is írj a főnöködnek, hgoy amit ma személyesen átadtál azt scannelve is küldöd ! figyelj oda !!!

kubuspace

Vaya, nagy nagy gratu a 10 mm-es petezsákocskához!! :D Nálunk is volt sziivhang egy héttel azután, hogy 6 milis volt a petezsákocska, szal nektek is lesz tuti a jövő héten, és akkor el is fognak valszeg bocsátani a BMCből! :) Én egyébként szóltam direkt, hogy nagyon-nagyon örülnék a képnek, szal szerintem jöv héten te is szólj!
Még egyszer gratuuuuuuuu!!!! :)

Andrea, én is hányszor kiivántam, hogy vágjanak fejbe erősen, hogy bizonyos időintervallumokat ne kelljen megélnem... De talán az sem lenne jó megoldás.
A helyettesiités remélem mégsem lesz annyira gáz!!

Rodina, szoriitunk nagyon!Látom, még van 9 nap a tesztig, próbálj meg pozitiivkodni addig is!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Navi!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D GRATULÁLOK!!!!! Tudtam, hogy az én "jósnőm" (azaz Te) is bebabásodik hamar :D
gyere a részletekkel, mert nagyon kíváncsi vagyok :)

Vaya!

Neked is gratu az uh-hoz! :D
valóban akkor hiszi el az ember, hogy tényleg, amikor a saját szemével látja :D :D :D
Mikor mentek legközelebb?

Többiek!
Ti is gyertek, ha tudtok kicsit beszámolni!
Sajt?
Macs?

Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratukat :)
nevek: Zoé, Noa, Kim :D
A vezeték nevünk nem egyszerű darab, így a rövid nevek közt kellett választani... de még van minimális esélye a változásnak. Bár ezeknek a neveknek a jelentése tök jó...mármint amilyen személyiséget hordoznak. És anyakönyvezhető is mind :) Mert volt néhány ami azért esett ki, mert nekünk "Y"-nal tetszett volna, de csak "J"-vel lehet bejegyeztetni :? ...így kiestek :D
Bár mikor ezeket a neveket kitaláltuk, akkor elég hamar be is jelentkeztek rá a kis drágák :D
Beszélgettünk sorban a nevekről, és mindenki rúgdalózásba kezdett valamelyiknél... :D
elvileg "A" baba: Kim
"B" baba: Noa
"C" baba: Zoé
De majd ha nagyobbakat tudnak rúgni, akkor még biztos ami biztos végig kérdezem őket ismét, hogy tutira egyet értsenek :D

Ígérem, "rúgdalom" az Uramat, hogy kicsizze le a pocakos képemet...csak szegény annyira a lakás átalakításon pörög, hogy nem akarom még fél éjszaka ezzel nyúzni! De előbb vagy utóbb felteszek egy képet! :D
Mert látom, nem nagyon tudjátok elképzelni, hogy hova fér bennem ennyi csajszi :D

Kukkolok még később is, és igyekszem sorban reagálni mindenkinek, de most megetetem a csipet csapatot, mert reklamálás van :)

puszi: Eszter

eszter82
Budapest

sajtikám

gyere már mert nagyon izgulok érted :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vaya!
Tudod ez azért is nehéz nekem, mert nekem is ez a nyilallgatás van, de inkább a petefészkeim környékén, és nem a méhemnél. A derekam is nagyon fáj. De pont ilyen tüneteim voltak akkor is mikor nem lettem terhes. Az nagyon nagy pofára esés volt nekem akkor, mivel a jelek alapján azt hittem, hogy terhes vagyok, még teszt előtt nem is izgultam. Aztán paff!
De mikor terhes voltam, éreztem görcsölgetést is, és olyan volt az alhasamban, mintha egy kis zacskóban lenne valami folyadék! Tudom ez most hülyén hangzik, de így éreztem mind a két alkalommal mikor + teszteltem!
Na, mindegy! KÖszi

Sajnálom, hogy a párod nem láthatta a pöttyöt! Pedig ezek a pöttyök gyönyörűek!

rodina74

Sajti, Vörösmacs! Lujzici! NAvi!
Gyertek a hírekkel!

rodina74

hahó nem bírom ezeket az izgalmakat.

Sajti, Macs, Lujzici, Navi HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

kubuspace

Vaya gratula az 1cmes petezsákhoz. Nem tudom ilyenkor van már szívhang? Vagy az csak a 8. héttől látható?

Nava nagyon várunk már!!!

Macs bizti túl vagy már a leszíváson.Drukk

Sajti hát mi lesz már? Már nincs több körmöm!!

Rodina nagyon szép az idő, most kell sétálni eggyet!! :D

Kubu remélem eltakarodik az endó szörny!!
Lehet a fejed is a vérnyomás miatt fájt! Azért szólj az orvosodnak hogy mi a helyzet!!

Csucsu az arwen torna speciálisan nőgyógyászati betegségekre van. Lazitja az alhasi izmokat és jobb vérkeringést tesz lehetővé. Ezáltal csökken az endo kialakulása. De a fájdalmakat is megszüntetheti.
De irigyellek a wellnes miatt. Hova mentek? Érezzétek jól magatokat.
És ha lehet babásan gyere vissza!! :D

Andika hát ez a kolegina nem semmi: Szegény remélem hamar eltellik a napod!! Holnap már nem kell oda menned?
Küldök egy kis idő sürgetőt és mensimeghozó sugarakat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Muzsi hát még szerencse hogy neked igy volt! Nembaj nekem is be fog indulni. Ma megbeszéltem velük. Neked mennyi telt el a műtét és a lombik között? És volt valamilyen gnrh kezelésed?
Amúgy hogy vagy? Rokakoma nincs még nálad?

Kép
Kép
pancsi76

Helló csajok, itt vagyok!

Nagyon köszönöm a drukkokat és az érdeklődést mindenkitől!

Vaya, Pancsi, Navared és Macsi: sajnálom, hogy nem tudtunk ma találkozni. A kórteremben mindenkit végigkérdezgettem, de senki sem volt babanetes.
Én 8-11.30-ig a recepción kuksoltam, mire behívtak inszemre. Nagyon figyelgettem, hátha valakit felfedezni vélek.

Szóval, drága férjemet elvitték hátra valami kórterem-szerűbe katona előállításra 8-kor. Örültem, mert kihaltabb volt a terep mint a hagyományos kabinok körül, ugyanakkor sajnos nem volt bent semmi kézmosási lehetőség. Na mindegy, minta azért készen lett.
Csak 11 után kerültem sorra. Kaptam ágyat a földszinten, ma csak ketten voltunk inszemesek. Átöltöztem és már mehettem is, a doktornő már bent volt.
Képzeljétek, nem sikerült kinyitnia a méhszájamat, ezért meg kellett fogni vmi csipesszel és megszúrni valami tű-szerűvel. Háááát... végül is ki lehetett bírni, nem volt hatalmas fájdalom, de azért éreztem. Főleg a megdöntéses 10 percben, alig bírtam már, mert úgy éreztem, hogy a fájdalom miatt mindig össze akar rántani a görcs ott lent. Aztán azt a műszert kivették és egyből jobb lett. Visszasétáltam az ágyamhoz, kb 40 percet feküdtem, felmentem a záróért és kész.
A doktornő azt mondta, máshogy nem tudta megnyitni, de így legalább tutira jó helyre ment a sperma.
Ja, és képzeljétek, az UH-on még ott volt az egyik tüsző, az még nem repedt meg, a másik már igen. A doktornő szerint majd az is meg fog.
Egyébként kezd megfogalmazódni bennem egy gyanú: azt hiszem, nekem főleg csak a jobb oldalon van peteérésem. Én minden középidőt nagyon megérzek már évek óta, olyan erős néha a fájdalom, hogy be kell vennem Cataflamot. Voltam már miatta többször orvosnál, mert nem hittem el hogy csak az ovulációt érezném, merthogy minden hónapban a jobb oldal fáj csak.
De mostanában feltűnt, hogy mindig csak a jobb oldalon látnak tüszőket az UH-on, és persze lehet, h mindig pont azokban a hónapokban megyek amikor ott érik, de nem tudom... és most stimuval sem történt a bal oldalon semmi.
Mindez talán összefügghet az eddigi sikertelenséggel, hiszen a jobb oldalam volt/van kicsit letapadva. Ott volt régebben petevezető gyulladásom.
Szóval, örülök a két szép tüszőnek, csak ez a jobb oldalas dolog elbizonytalanít. De azért izgatottan várom a 19-ét, akkor kell visszamennem tesztelésre. :-)

Ja, mellesleg találkoztam Sajtival a BMC-ben és majd' kipukkadok, hogy elmondjam nektek, mi újság vele, de nem tehetem. Olyan cuki lány amúgy!

Kép
lujzici

Ancsy hát nem elég az a stress amit a lombikozás okoz, még itt van ez a munkahelyi cucc is. Szegénykém nembaj gyorsan bebabásodsz és faképnél hagyod őket!!

Rodi én mondtam hogy ne gondolkodj annyit!! Persze most nagyon lassan megy az idő. Fölleg hogy otthon vagy. Minden lehet. Nekem az első jelem az volt Lauránál hogy kívánós voltam. Még magam is meglepödtem, hiszen nem vagyok egy nagy evős. De még akkor a terhes teszt sem mutatott semmit.Úgyhogy próbáld nem figyelni a jeleket. És kitartás!!
BBr. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
pancsi76

Lujzici,
ez nem ér,
csak az uccsó mondatot olvastam el, mert éppen tombolunk :lol:
persze azt nem akarom hogy kipukkadj :lol: :lol:

Sajti,
mikor jössz már ?

kubuspace

Hali Lányok!
Köszönöm az aggódást, igazán édesek vagytok!!! :D
Hcg-m 162 ? (százhatvanvalamennyi), szóval dokinő szerint akár ketten is lehetnek :lol:
Annyira boldog vagyok! :D :lol: :D
Eléggé sokat kellett várni, mert ahogy Vaya is írta csak két ügynök volt talpon e vidéken és hát kissé le voltak terhelve, szal 12-kor jött Rita biológuscsajszi és akkor tudtam, h. engem fognak behívni!
De rögtön levágták, h. teszteltem otthon, mert annyira vigyorogtam :wink: Majd jövő pénteken kell mennem petezsákocskát nézni!
Sajtinak emelkedett a hcg-je, de nem akarok helyette semmit elmesélni, mert igazából nem tudtuk megvárni, csak sms-t küldött! Remélem hamar jön és Macsek is!!!

Rodina, sosem tudhatod!!! Én is mindig az előző tapasztalataim alapján akarok mindent megoldani, elhinni, stb., de a dolgok nem így működnek! Nem feladni!!!

Eszter, köszike neked is!
Ne hari, de a Noa nem fiú név, csak mert mi második névként ha kisfiúnk lesz ezt akarjuk adni :wink: :? :D

Kubu, töltöm a fényképező apparátot, aztán megpróbálok vmit összehozni, de nem ígérek semmit :oops:

Lukácsné, Miezának igaza lett! Átvettem a táblit és tessék, majd ha már biztos lesz minden, átadom vkinek :lol:

Vaya, igen, akkor pont 1 hét van közöttük, Muzsi babájával meg 3! :D

Ancsyka, na mit sikerült intézni a ff (f@szfej) főnökkel???
Örülök, h. téged is megismerhettelek!

Andi, igen, ő a kis kabalám!!! Köszike!
Szóval ólomlábakon megy az idő :( De begyorsul majd minden, meglásd!

Bocs, ha vkit galád módon kihagytam!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lujzi nagyon ügyes kislány vagy! Ez azt jelenti hogy nagyon erős a méhszájad és ezzel bizti nem lesz gondod terhesség alatt. Valószínüleg valami izom lazitót nyomott a méhszájadhoz amivel kicsit jobban ki tudta nyitni. Akkor ma még fekszel igaz? És nem mész dolgozni??
Mennek a babaragacsok és vigyázz magadra!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Mi van Sajtival? Ugye babás!!!

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Nagyon drukkolok a maiaknak, és nem győzöm frissíteni az oldalt! :D

Sajti hol vagy már????

Navared!
Gratulálok Neked, beszámolót kérünk!!!

Lujzi!
Dolgozzatok még rá apával és hajrá!!!!

Vaya!
Gratulálok a petezsákodhoz!!!

Vörösmacska!
Beszámolót kérünk Tőled is!!! Remélem sok petikéd lett!!!

Eszter!
Gratulálok Neked is a 3 csajszihoz!

Bocsi, akit kihagytam!

Pusza

gyoreneildi

Nava hangos gratuláció!!!!!!!

Igen remélem ikrek!! Már nagyon megérdemlitek!! Még egy példa ami elöttem van. Köszönöm! Vigyázz magadra és most már a babákra is Navi mamai!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hát csajok... megkönnyeztettetek ... :)))... Persze örömkönnyekkel!!! :)

Navi: akkor hangosan is. GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :)

Sajti pedig.. gyere máááááááááááár..... kilyukad az oldalunk.... !!! :))))

Lujzi: most majd érted szorít a team !!! :) +++++++++++ babaragacsszállítmány indult :arrow: :lol: :lol: :lol:

Pancsikám: köszönöm szépen! :)
andrea-1

Navared!

Hajrá ikrek!!!! Örülök, hogy jó magas lett a Hcg szinted!!
Ja és várjuk a tesztet!!! :lol:

gyoreneildi

Navared tegyél nekünk egy új vonalzót!! :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Sajti!!

Gyere mááán!!!!! Komolyan mondom már a körmeimet is lerágtam, sőt már az oldalam is olyan lyukas, hogy átlehet rajta látni, pedig nem vagyok kis darab :lol: :lol:

gyoreneildi

Jaj tényleg, új vonalzó! Jó, h. szólsz! Most el kell tepernek itthonról, de ez lesz az első dolgom, ha hazaérek! És addigra feltölt az akku is, de az nehezeb ügy lesz :D

Andi, édes vagy!!! Meg Mindegyikőtök!!! :D Fantasztikus, ahogy tudjátok lelkesíteni az embert!

Gy.Ildi, Pancsi, ikrek mi? :wink: 160 cm vagyok és 48 kg (ha már ettem és ittam :lol: )

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared!!
Irigy mirigy vagyok a testsúlyod miatt, de ha gondolod adok át Neked egy pár kilót és máris kitudod hordani a babákat!!!! De ha gondolod egyet szívesen átveszek :lol: :lol: :lol:

gyoreneildi

Navared, SZUPER GRATULÁLOK!
nagyon szép magas a HCG :D

Vayacon, neked is GRATULÁLOK a 10mm-es petezsákhoz!

lujzici, Hajrá 19-i 2 csíkos teszt!!!

Sajt, gyere kíváncsi vagyok a HCG-re....

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sajti??????
Merre vagy???? Egy zúgolvasóval lesz tele az oldal!!! :lol: :lol:

gyoreneildi

Navi!!
Éljen-Éljen-Éljen!!!!!!!!Remélem követed Eszterünket. :lol: :lol:

Sajti gyereeeeeeeeeeeeeeeee máááááááááárrrrrrrrr!!!! :lol: :lol:

Lujzici!!
Drukkjaimat elindítottam felétek.

Pancsikám!!
Egerbe megyünk.Nem mondanak valmai szép időt,de sebaj,ki sem mászok a medencéből. :lol: Tudzs Nekem valami leírást adni erről atornáról??hogyan kell csinálni stb..???Érdekelne,hátha...mindent megpróbálok az endók ellen.És Én/Mi fogunk győzni.

Na ez egy nagyon szép nap a mai.Nyugodt szívvel hagylak itt benneteket hétvégére. :) :)
csucsu99
Budapest

[quote="navared"]
írta:
navared
Kisbeeka, jól megkaptam kétszer is a privit, de nem baj! :wink:
Te gyakorlod már ezt a technikát? Csak mert eléggé hitetlen vagy azzal kapcs-ban, h. az endo visszajön-e vagy sem... Nem kellene elhinni, h. meggyógyultál???
Tudom, nagyon nehéz ez és papolni sokkal egyszerűbb, de csak akkor válnak valóra a dolgok, ha elhisszük, h. megtörténhetnek és hiszünk a csodákban!
Sajna, sokszor én is elveszítem a fonalat, de egyre kevesebbszer :wink:

Szia!
Örülök,hogy megérkezett a privi,inkább 2X,mint egyszer se :D
Nem vagyok hitetlen,de még nem próbáltam,viszont hozzájutottam végre a hanganyaghoz,aminek segítségével egyedül is végezhetem... :)
Bízom a dologban,de most csak 97%-ban vagyok biztos.
Amint kimondhatom,hogy végleg kigyógyultam,akkor mindenkinek azt fogom mondani,hogy nem csak jobb lehet,hanem 100%-ban megold minden problémát.
A könyvet olvasva ezt éreztem,hihetetlen méretű energiát,alig vártam,hogy belekezdjek.
Azóta viszont csak várakoztam erre a lehetőségre.
DE ma belevágok,amint egyedül leszek itthon :)
Vendég

sajtikám
NE olvass vissza csak írj, rohanok haza a melóból és olvasok de még mindig nem látlak nem ér így megvárakoztatni ennyi kismamit és kismami jelöltet.....

írj ........................

navi
gratula nektek is a fiú a Noah--- így én is ezt akartam de az Uramnak nem teccik sajna :(

mindenkinek szoritok a második csíkért hogy minél előbb meglegyen.

sajti.......

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Navi!!!!
Hatalmas gratula,nagyon-nagyon örülök a sikerednek!:D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sajti na most már komolyan jöhetnél beszámolni. Nem győzök frissíteni!!!!!! Légyszi-légyszi :lol:

gyoreneildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?