Jó reggelt!,
Jó, hogy beszéltünk tegnap az érzékenységről, este minden apróságon kiborultam, meg jól kibőgtem magam, ráadásul még azt sem tudtam megmondani Apának, hogy mi bajom van
hisztiztem kicsit, de kijött a feszültség, valahogy én is sokkal parásabb vagyok most, mint Benivel, ahogy Niki is írta, én is a hülye hematóma óta, és azóta is valahogy mindig megtalálnak a problémák, én meg jól elefántot csinálok minden bolhából
Bocsánat, hogy lelkizek, de valahogy nem vagyok annyira kiegyensúlyozott most
Manorka, köszönöm a tanácsaidat, tényleg sokat pihenek, az az igazság, hogy az utóbbi másfél hónapban nagyon pörögtem, egész nap jöttem-mentem, aztán délután játszóház, játszótér, barátnőzés, stb, , estére már baromira kifáradtam és sokat fájt a hasam este. De azért zárt a méhszáj, a külső is, C3000-t írt a kiskönyvbe, de azt is odaírta, hogy felpuhult, ami azt jelenti, hgoy már nem zár annyira szorosan. Szóval most tényleg visszaveszek, és szedem a MgB6-t is, azt már egy ideje nem szedem. Mondjuk gondolom második terhességnél elképzelhető, hogy nem zár annyira szorosan, mint előtte, de Beninél végig zárt volt, így remélem alkatilag nem vagyok hajlamos rá. Te hogy oldod meg a fekvést Niki mellett?? Tegnap megemeltük az ágy lábát, egy szótárral, én nem éreztem kényelmetlennel, de a férjem morgolódott, hogy neki is fejjel lógva kell ezentúl aludnia
Anyamaci, engem kézzel vizsgált Eszter, úgy érezte a méhszájat, aztán uh-val is megnézte. Valahogy nekem az az érzésem, hogy nagyon elővigyázatos és óvatos, persze inkább ilyen legyen, de az előző dokim sokkal lazább és nyugtatgatóbb volt. Nálad milyen vizsgálatot szokott csinálni? amit én picit hiányolok, hogy előző dokimnál mindig volt a terhesgondozás alkalmával vizeletvizsgálat, vérnyomásmérés és súlymérés, most ilyen még soha nem volt, bár persze ezek nem létfontosságú dolgok.
Zsani: nagyon sajnálom a vesetágulatot,
nagyon drukkolok, hogy ne nőjön tovább!! Azért nyugtatgatott a HAjdú drnő, minden rendben lesz! Mit mondott a védőnő?
Merre dolgozol a 11. kerben? én mostanában szinte mindig itthon leszek a tanulás miatt, délután ugrok el a bölcsibe, szóval én nagyon örülnék, ha tényleg fel tudnál szaladni vagy talizni tudnánk valahol. Priviben beszéljük meg
Edi, őrület ez a nő, tényleg ne hagyd magad, bár Te nem is vagy olyan
Szép a poci, és a kutyu nagggyon édes!!
Meme, sajnálom a macerákat,
ne legyen lelkifurid, ezt nagyon megérdemlitek!
Dodó, jó lett a szoba! Jó vásárolgatást mára!