Új privát üzeneted érkezett!

folytatom a tegnapi olvasást!

freyja: eddig én csak hason tudtam elaludni, sajnos most már nem megy. sztem ezért is forgolódhatok sokat mielőtt elalszom, ill éjszaka is. többször kelek arra, h vmi nem stimmel, ilyenkor veszem észre h hason voltam és nem jóóóó, át kell fordulnom :cry: azóta leginkább oldalt, de nem ceretem! :cry:

meme: sajnálom, h ilyen gondok vannak. hamarosan rendeződik, meglásd :D szombaton gondolunk Rátok!!!!

poci: ha ilyen gondok vannak Nálatok a postával, akkor nem jobb, ha tényleg nem adod fel simán? így most Te fizetsz rá minden egyes csomaggal és még a negatív értékelés is a "fejed felett lebeg"?! de miért nem Neked van igazad, ha ott van, h felelősséget nem tudsz vállalni???????? egyébként nem is lehet magadra vállalni a hülye postát. itt sem rózsás a helyzet, de pont emiatt én sima levélként SEMMIT nem kérek! volt rossz tapasztalat, pl. kinyitották a levelet (ha tetszik nekik, gondolom kiveszik?) még a párom hivatalos papírjait is elolvasta vki!

Niki: tényleg jóóóó kép! :lol: Riki csudahelyes!!!!! a ruci is szupi :wink:

edi: nagyon szép lakhelye van Botikának :lol: :lol: egyáltalán nem csúnya, buta vagy!!!!!!!!!! köszi motomoto, legalább nevettem egyet így kora reggel! akkor én is jóóóóóó vagyok :oops:

manorka: az előzőn 27mm volt, most 29mm. és a táblázatok szerint 39nek kéne lenni :twisted: én bízom benne, h csak elírta az asszisztens. folyamatosan kérdeztem hajdúdrnőt, ő folyamatosan válaszolt és az aszi többször visszakérdezett, így elképzelhető, h ezért van! bízom benne manócskám nem szó szerint lesz az :oops: :cry: még 20perc és hívom a dokit!!!

anya maci: nem volt tünet, az uh-n látni. áll-lag kisfiúknál gyakori, eddig tényleg nem is voltam kétségbe esve miatta. csak most, h nem tűnt el, hanem nőtt :cry:

Kép
zsani78

Pocak
jaj de jó neked :lol: :lol: szuper napod lesz,holnap meg láthatod a manócskát :wink: :wink:

Zsani
irjál ha sikerült hivni!!

Sakura
irtam privit :wink:

Freya
neked is,nem stimmelt a szám amit irtál :oops: :oops: a kép alatti számot irjad :wink: köszi :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt!
Lehet hogy ma nem leszek sokat! Lehet megyünk egyet csavarogni a barátnőmmel. ;)

zsani!
Remélem mihamarabb tudod hívni a dokit!

d.dodó

na, lassan készülnöm is kell, mert busszal megyünk a bevásárló kp-hoz! Majd délután jövök!

d.dodó

Jó reggelt!!!!
Freyja, nagyon édi a cicusod!!! Mekkora műsor lehet ez most neki!!!! :lol: A sok doboz, millió búvóhely. Mikor költöztünk Stella is rettentően élvezte!!!A zűrzavar, a rendetlenség...... Én meg csak kutyukkal foglalkoztam. Hozzám a cicák nem igazán állnak közel. Aranyosak, meg szeretem őket, meg régen voltak is gyerekkoromban, de a kutyákkal milliószor jobban kijövök.:)
Poci, de jó!!!!Hazajön végre Luca!!!!!! És holnap is klassz napod lesz akkor! :D
Zsani, ne ijedj meg a méretétől.Fejlődik ő szépen, de azért vannak egyéni különbségek. Vannak nagy babák és picikék.Majd idekint jól megnő. Meg van olyan baba is,aki az utolsó hetekben hozza be magát. Ha baj lett volna a mérete, akkor a dokinő tutira jelezte volna. Nem véletlenül nézte meg. Szólnak!!!!Hidd el!!!!! Ezen végképp ne idegeskedj!!!!! A veséjéhez meg nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!! El fog múlni születéséig, meglátod!!!Van azért még hátra min 15 heted rá!!!!!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jjj, engem meg ma fekvésre ítélt Dani, mert sokat mászkáltam tegnap. És ki kell pihennek. De ha ugyanilyen szépen fog ragyogni a nap,akkor pedig tutira kimegyünk majd egy picit mert kell a D vitamin is meg a boldogság hormon is. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

lányok köszönöm! sajnos a dokimat egyenlőre nem tudom elérni, kinyomja a telefont :cry: lehet, h vki épp szül :lol:
megnéztem a kiskönyvem, ma fél9-től bent van a védőnő, leszaladok hozzá! utána jövök!

Kép
zsani78

Jó reggelt!,
Jó, hogy beszéltünk tegnap az érzékenységről, este minden apróságon kiborultam, meg jól kibőgtem magam, ráadásul még azt sem tudtam megmondani Apának, hogy mi bajom van :shock: :roll: hisztiztem kicsit, de kijött a feszültség, valahogy én is sokkal parásabb vagyok most, mint Benivel, ahogy Niki is írta, én is a hülye hematóma óta, és azóta is valahogy mindig megtalálnak a problémák, én meg jól elefántot csinálok minden bolhából :cry: Bocsánat, hogy lelkizek, de valahogy nem vagyok annyira kiegyensúlyozott most :cry:

Manorka, köszönöm a tanácsaidat, tényleg sokat pihenek, az az igazság, hogy az utóbbi másfél hónapban nagyon pörögtem, egész nap jöttem-mentem, aztán délután játszóház, játszótér, barátnőzés, stb, , estére már baromira kifáradtam és sokat fájt a hasam este. De azért zárt a méhszáj, a külső is, C3000-t írt a kiskönyvbe, de azt is odaírta, hogy felpuhult, ami azt jelenti, hgoy már nem zár annyira szorosan. Szóval most tényleg visszaveszek, és szedem a MgB6-t is, azt már egy ideje nem szedem. Mondjuk gondolom második terhességnél elképzelhető, hogy nem zár annyira szorosan, mint előtte, de Beninél végig zárt volt, így remélem alkatilag nem vagyok hajlamos rá. Te hogy oldod meg a fekvést Niki mellett?? Tegnap megemeltük az ágy lábát, egy szótárral, én nem éreztem kényelmetlennel, de a férjem morgolódott, hogy neki is fejjel lógva kell ezentúl aludnia :D

Anyamaci, engem kézzel vizsgált Eszter, úgy érezte a méhszájat, aztán uh-val is megnézte. Valahogy nekem az az érzésem, hogy nagyon elővigyázatos és óvatos, persze inkább ilyen legyen, de az előző dokim sokkal lazább és nyugtatgatóbb volt. Nálad milyen vizsgálatot szokott csinálni? amit én picit hiányolok, hogy előző dokimnál mindig volt a terhesgondozás alkalmával vizeletvizsgálat, vérnyomásmérés és súlymérés, most ilyen még soha nem volt, bár persze ezek nem létfontosságú dolgok.

Zsani: nagyon sajnálom a vesetágulatot, :cry: nagyon drukkolok, hogy ne nőjön tovább!! Azért nyugtatgatott a HAjdú drnő, minden rendben lesz! Mit mondott a védőnő?
Merre dolgozol a 11. kerben? én mostanában szinte mindig itthon leszek a tanulás miatt, délután ugrok el a bölcsibe, szóval én nagyon örülnék, ha tényleg fel tudnál szaladni vagy talizni tudnánk valahol. Priviben beszéljük meg :wink:

Edi, őrület ez a nő, tényleg ne hagyd magad, bár Te nem is vagy olyan :wink: Szép a poci, és a kutyu nagggyon édes!!

Meme, sajnálom a macerákat, :roll: ne legyen lelkifurid, ezt nagyon megérdemlitek!

Dodó, jó lett a szoba! Jó vásárolgatást mára!

Kép

Kép
bébike4

Már vissz is értem! :) :(
Itt a háztól nem messze mentem át az uton, és a tök tisztának kinéző ut olyan jeges volt, hogy egy iszonyat nagyot estem. Két mázli van: 1. Nek jött autó. 2. a térdem és a tenyerem ért le, igy a pocakot nem ütöttem meg! De a 2 terhesnacimból egy tönkrement, egy 10 cm-c hasadás van rajta, meg a térdemen is!
Ati rendes volt, azt mondta hívja ide a Magdát, és kivisz kocsival minket!!

d.dodó

Jajj Dodó!!Vigyázz azért magadra nagyon!!!Gondolom még jól meg is ijedtél az esés miatt. :(
Zsani, hát sajnos az érzékenység velejár. Főleg, ha még nem is minden ok. De jó, hogy meg tudtátok oldani így az ágyat!!!!! Hülyüljétek el a férjeddel, hogy most ő Batman és fejjel lefelé lógva alszik!!! :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok lányok!

Kéééépzeljétek ma reggel mgé sehol a pénz, írtam egy sms-t a csajnak, hogy péntekig várok. Hirtelen jött a pénz (egy bankban vagyunk) 5770.- amennyit utalta. Ha pofátlan akartam volna lenni, a visszapostát is elutaltatom vele, de úgy vagyok már, hogy nem érdekel, a fontos, hogy a pénzem itt van. :twisted:
Köszi a pártolászt, jól felbuzdúltam rajta... :D

Niki
na igen, MotoMoto nagy kedvenc nálunk is, mindig énekelem Anyunak, ha dundinak hív, jókat nevet rajta.

Zsani
Azt gondolom nem lesz baj. Tudom nem sokat segít ez most, de nem lesz baj és kész!!! Jelentkezz, ha tudtál beszélni a dokival kérlek....

Pocak
tyuhuuuu, ma már otthon lesz a család, plussz még jó kis társaságod is lesz :D:D:D irigy irigy, én is mennék hozzd szívesen :lol: :lol:
Vendég

voltam a védőnőnél és a dokit is sikerült elérnem! azt mondta a dokibácsi ne idegeskedjek, mert ilyenkor még a csont nincs annyira kifejlődve és a porcot nehezebb mérni (gondolom még a ficánkolása is nehezítette). nem lesz semmi gond, ilyenkor még előfordul a nem egyforma növekedés, de lehet mérési gond is. szerinte is hajdú drnő már szemmel észre vette volna, ha nem normális a lábikója, nincs semmi gond. nyugodtan várjam meg a következő uh-t, nem kell rohangálni, idegeskedni. most már jobban érzem magam! olyan megnyugtató a doki, még a hangja is :lol:

Kép
zsani78

Edi: hat lehet jonni hozzank ..... :lol: De jo, hogy a penzed visszajott.

Niki: (es persze masoknak is) Tettem fel egy nagyon egyszeru es olcso recit a a masikba, neha ra szoktal kattani a gyors egyszeru es olcso edessegekre. Remelem ha megcsinalod (persze ha nem nem ismered) fog Nekted izelni.

Dodo: szent eg, meg jo, hogy nem lett bajod.

Zsani: na latod mar a kis orom is orom..ne szomorkodj, minden rendben lesz.
Szoljatok Csajok, ha a fugetablesz megerkezik hozzatok. Nem tudom mennyire szenvedtek mostansag, de nalam masnap mar volt hatas, remelem nalatok is bevalik. Ha kell szoljatok azonnal es postazom, mert azert latjatok kell par nap mire oda er.
pocaklako

bébike: Fehérvári úton van az iroda. nem vagyok ott minden nap, de hetente bejárok. kocsival közlekedem, így nekem nem gond, h én menjek utánad, könnyebben mozgok :lol: :lol:

dodó: vigyázz magatokra!!!!! ügyes vagy, h kivédted a pocidat! a nacit sajnálom, de a fő, h pocaklakó rendben!

én most két napja veszem észre, h milyen suta lettem! állandóan leejtek valamit, természetesen a leghülébb helyre, h nehezen tudjam felvenni...
azért van jó hír is: ma megérkezett az építési engedélyünk, így feltehetően (ha marad a napsütés) jövő héten kezdődhet a bővítés. tegnap este megbeszéltük apával, h min. egy hónappal korábban be kell fejeznünk mindent, ha tényleg korábban be kell indítani a szülést, akkor minden készen várja a kis drágánkat! sajnálom apát, mert eddig mindent ketten csináltunk (felújítást, alapozást, betonozást, kerítést, gipszkartonozást.....), de most nem tudok segítségére lenni. muszáj lesz vkit "felbérelni", nem csinálhatja teljesen egyedül!

Kép
zsani78

Zsani, nem emlékszem már, mit bővítetek, hogy?
Poci, köszi, feltétlenül megnézem.Édesség minden mennyiségben jöhet!!!!! :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Zsani
örülööööök :) A méretek miatt szerintem se aggódj, Boti is combcsontban 1héttel kisebb, de azt mondta a hajdú doktornő, hogy ez még változik, no para.
és annak mégjobban örülök, hogy végre nem a pánikot érzem a soraidban, azt gondolom, hogy rendben lesz a kis drágátokkal minden :)

Pocak
Csomagolooooooooooooooooooook :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

edi: köszönöm! bedugsz a csomagtartódba?? :lol: :lol: :lol:

Niki: a házhoz építünk még kb 15nm-t, h legyen plusz szobánk alul-felül. jelenleg csak a nappali-konyha van lent, egy hálószoba fent, de sajnos kiságy, pelenkázó... sehova sem fér. így muszáj hozzátoldanunk, h manónak is legyen birodalma! :lol:

poci: nyitom az ablakot, nagyon guszta :lol: :lol:

Kép
zsani78

Hű Zsani,akkor ez tényleg nem kis munka lesz!!!! De akkor ténylegesen hozzá is kell hamarosan látnotok, mert azért időbe fog telni, mire elkészül. Szép kis házikótok lesz!!! Mi is úgy szeretnénk egy szép kicsi kertesházat, dehát esélytelen.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

jó reggelt!

ill.már délelőttöt :D most jövök a lakásból... :shock: káosz
köszönöm a vigaszokat tegnapra... asszem átvészelem ezt is.
Bár most is olyan morc apa, hiába bújok hozzá... gondok vannak benn, és igy morc :cry:

Bibar irtam privit... :roll:

jajj Dodó: :shock: VIGYÁZZ MAGATOKRA!!! :wink:

van egy új képem ezen látszik is a macsek. ritka alkalmak egyike...
csöves dobozlakó előbújt :lol: :lol: :lol: csak piciben mutiba
:oops:

Kép

sütöttem sütiiiiiiiit :D TÚRÓS MEGGYES BARACKOS nyammi :P :D

Kép
freyja

Sziasztok Csajok :) !

Még visszaolvasok, csak gondoltam, gyorsan jelentkezem…

Bibar, bocs, hogy este már nem dobtam gombit :wink: , de nagyon kidőltem, így már nem is jöttem. Pedig nagyon fincsi lett, nyugodtan jöhettek gombócozni legközelebb :D , autóval kb.25-30 percre vagyunk csak tőletek!
Este 18.30-ig talpon voltam, főztem, aztán a konyhát tettem rendbe, utána vasaltam, de azt sajna már be sem fejeztem :( . Szóval szó szerint kidőltem.
Örülök, hogy citrommal tűrhető volt az a lötty! Hát, majd kíváncsi leszek, hogy fogom én is bírni, mert, ha felkelés után nem eszem fél órán belül, akkor már kezdek erősen émelyegni :oops:

Pocak, sajnos én is savasodok úgy délutántól kezdve, mintha csak az én szavaimat írtad volna :( . Lefekvés előtt 1,5-2 órával eszem utoljára, inni meg max.félórával, különben nekem is jön vissza minden. A grissini jó ötlet, csak szerintem ha lehet, akkor ne sósat, hanem natúrt, vagy szezámosat egyél este, mert asszem a só is savasít!
Talán Dodó írta még, hogy sokszor keveset! Én is ezt próbálom tartani, mert tényleg az sem jó, ha egyszerre nagy adagot eszem, mert akkor meg azért jön vissza…

Mia, örülök, hogy jó lett a terheléses cukrod!

Manorka, köszi neked is Hajdú K-nás UH infót!

Edi, Bibar, Emi, Dodó, Freyja (és a többiek)
Aranyosak vagytok, köszi a pocakdicsit! Igyekszünk mi is növekedni :wink: !

Edi, húúú, szép hatalmas pocid van :D !!!
Örülök, hogy túl vagy ezen a kendő mizérián...

Heni, örülök, hogy már jól vagytok! Nagyon szép lett a vonalzód, szuper ez a képed is :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Zsani
persze, naná.... :D

Freya
hűűű, micsoda boszimacskád van :D:D:D:D:D:D:D:D Nagyon szép cica :wink:

Süt a nap tralalalala :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én sem estem még át toxon, pedig gyerekkorom óta volt több kutyám, macskám...
:)
Nem ettől függ.

Poci: De jó! Holnap már láthatod Manóházi Manócskád! :) Nekem még több mint 1 hét! :(

Dodó: Sajnálom a hatalmas esést! Szerencsére nem lett komolyabb baj...inkább a terhesnaci menjen tönkre, mint megütődjön a pocak!

Zsani: Örülök, hogy megnyugodtál picit. :wink:

Freya: De aranyos cicus! :) Tényleg kicsit boszis, de ettől cuki!

Emi

Emi

email4
Budapest

Hű,bizony süt!Úgyhogy asszem a mai non stop pihiből sem sok minden lesz, mert megyünk sétálni meg játszóra, h így marad kora délutánig. :lol:
Hmm fincsit csinálok ma ebédre. Fasírt tejes törtkrumplival.Hmmm, nyami, napok óta kívánom, de eddig volt kaja.De most elkészítem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Pocak
tééényleg... holnap lesz a nagy nap :) Végre találkozol a kis szerelmeddel megint :D dejóóóóóó :lol: :lol: :lol:
ha tudsz, hozz kéééépet :P
Vendég

Sziasztok!
Gyors bekukk, visszaolvasnom esélytelen :oops: Niki, nagyon köszi a hiányolást meg a privit, nagyon jólesett :P Kicsit padlón voltam, de már kezdem összeszedni magam - ez a jó kis napsütés sokat számít :D
Emma lebetegedett pénteken, szombaton még 39 fokos láza volt, de szerencsére már jól van, alig köhög, viszont itthon marad a héten velem, mert még mindig nem szobatiszta és tegnap gondoltam egyet és levettem róla a pelust :? Tudom, türelem, nem kell erőltetni, de könyörgöm hó végén 3 éves lesz :shock: Zalán születésére nem akarom időzíteni, nem is szabad, utána meg nem lesz idő ha felveszik az oviba :oops: Tegnap még komoly harcokat vívtunk: mindig pelust akart venni :oops: Én meg végtelen türelemmel 100 000 érvet felhozva győztem meg mindig a bugyiról :D Apró balesetek voltak csak: kiszaladt az ekélyre és a hidegtől, meg du megijedt vmitől és akkor, de egyébként jól haladunk! Ma már a kakiért is magától szól, meg a pisiért is, egyetlen baleset se volt, nagyon büszke vagyok rá :D Ezt a hetet mindenképpen rászánom erre gőzerővel, még persze non-stop figyelmet igényel, de most nagyon elszántam magam :oops: :D
Ja és elkezdtem a fogorvoshoz járást is :? Túl vagyok a fogkő eltávolításon meg 3 egymás melletti tömésen 8) Úgyhogy sűrűek a napjaink, de majd igyekszem jönni!

Csak 1-2 dolgot tudtam visszanézni :oops:
Zsani! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!! Örülök, hogy ma már nyugodtabbak a soraid :wink:
Edi! Felháborító ez a kendős sztori :shock: :evil: És az ilyenek még tudnak eladni??? A helyedben részletesen leírnám az értékelésében hogy miket szemétkedett :evil: (legalábbis vaterán lehet ilyet, a teszt nem ismerem...)
Poci, de jó hogy ma már megy apa!! :P Nem lehetett könnyű egyedül, de most kárpótolva leszel :wink:
Freyja, szerintem ezek teljesen normális érzések :wink: Nincs az a kismama, akinek ne fordulna meg a fejében, hogy vajon ugyanolyan vonzónak találja-e a párja pocakkal is :wink:
Fóka! Remélem jobban vagytok! Mielőbbi gyógyulást nektek!!
Maki! Hú szépen kikerekedett a pocid neked is :P Kiderült a múltkor, hogy ki lakik a pociban? Bocs, de lemaradtam jó pár napot :oops:

Megyek, lefekszem, néha azt is kéne :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Zsani,
én is nagyon drukkolok, hogy ne növekedjen a tágulat :oops: !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ja, és neked is köszi a Hajdú dokinős véleményt!
Tényleg úgy érzem, jó kezekben leszünk mi is pénteken :wink: !

Freyja,
nagyon édes a kis bújkáló feketeséged :D !

Edi,
olyan jót vigyorogtam a Motomoto dalán :D :D :D !
Cuki a kutyikád :D ! (És ha jól látom, ugyanolyan IKEÁ-s ágyneműnk van :wink: )

Pocak,
szuper napod lesz ma és holnap is, de jóóóó!

Itt is süt a nap, de néha baromira feltámad a szél is.
Azt mondom, mindenki használja még ma ki a napsütést, mert aztán megint jön az esős, néha havas szeles idő :evil: !
Úgyhogy Niki jól teszitek, hogy kimentek a levegőre!
Cuki Rikid, és a ruci, amit vettél :) ! Hányas méretűt vettél? 56-os vagy 62-es?
Én még mindig gondban vagyok, hogy merjek-e 56-osakat venni többet, mert félek, ha nyári cuccot veszek 62-eset, azt már nem biztos, hogy rá tudom majd adni picurkámra, mert ősz lesz mire belenő :oops: .

Bibar,
nagyon ééédesek a rucik! A pénteki UH után már lehet, hogy én is vásárló leszek, ha még tényleg lesz "készlet" egyáltalán addigra :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Barbuss
szerintem szuperjól haladsz Emmával, és bíz osztom a véleményed, egy 3éves nagylánynak nem kell már pelenka :)
Ügyi vagy :D :D

Maki
Én nyáriból csak 56-os méretet vettem, mivel júliusiak a babók, 3hetet meg minimum hordják az 56-os méretet. Persze kivétel, ha 60centisek lesznek :D , de csak neeeem :)
Különösen, ha H&M-et veszel vagy Next-et, az mindig nagyobb is picit. 62-esben már inkább vékonyabb őszi cuccokat vegyél, mert míg pindurik kellenek rájuk a melegebb holmik :)

Olyan jó, hogy süt a nap, teljesen feldob... :D persze Boti lustizik mint mindig, már meglepődnék, ha bugizna :lol: :lol: :lol:
Vendég

Barbus,
örülök, hogy jöttél újra, és hogy már Emma is jobban van :) !
A fogdokit sajnos én még mindig halogatom, de már szerintem nem sokáig :oops: ...
Ügyi vagy, na és Emma is, hogy ilyen jól haladtok a szobatisztasággal :wink: !
Igen, a múltkor 90%-ban kislánynak mondták a pocaklakómat :D !
De pénteken próbálunk, még egy másik szemmel is ránézetni :wink: .

Anikó

Kép
mamaki73

Edi,
akkor jól éreztem ezt a méretes dolgot...
Nagyon köszi az infót! Remélem nem óriás bébim lesz :wink: !
Bár én 58 centivel születtem :roll: !

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Én 62 centivell születtem :D :roll: :oops: Bálint 54cm volt :D Nem hiszem, hogy órisábabák lesznek.... :P
Vendég

Jaj Csajok, igen holnap tali lesz a kis szerelmemmel..mar alig varom. Hihatetlen mar most mennyire odaig vagyunk ertuk. Csak remelem minden rendben lesz holnap es nem mondanak semmi rosszat. Igazabol ez a legfontosabb uh.
Barbuss: tegnap kukkantottam be epp hozzad..vagy az ma reggel volt, mert mar hianyoltalak. Lattam tettel fel kepet a blogba a kenyermasinarol..hat csucsszuper az biztos. Orulok, hogy Emma jobban van...

Kuldene nekem valaki egy egy napsutest a az elvileg napfenyes Italiaba??? Olyan szurke es kodos minden.

Freyja: nagyon helyes a cicud..na es azzal az Ankh-kal a nyakaban...de jol lattam a polcodon van mas egyiptomi szerzemeny is?

Emi: gyorsan el fog menni az az egy het. Emlekeztek 2 hete hogy durrogtam a beigert genetikai miatt..na hat azota mar elrepult megint 2 het, fel sem tunt.

Csajok en annyira de annyira el vagyok faradva, aprankent takaritom a lakast, mire jonnek, szaz ezerszer megallok, leulok, mert nagyon faradok.

Zsani: Te irtad az ugyetlenseget? A dokinom azt mondta, hogy a sutasagi hormonok is termelodnek..normalis...az elobb borult ki egy kilos (kisvodor) barackos joghurt a vadiuj elefanis szobapapucsomra es a foldre grrrrr.... :evil: :evil: :evil: ..ahh...de ez csak egy a napi sok kozul..mar nem is tartom szamon, csak ez epp most tortent...a multkor a majonezzel jartam igy az xxl-es uveg landolt a foldon a huto elott. Ripityara tort es a majonezt mindenhonnan vakartam...aaaaa.....
pocaklako

Huuu Edi, 62 cm, nem semmi..meg meselted, hogy sulyra is nagy baba voltal.
pocaklako

Pocak
hűűű én is iszonyat suta lettem :D:D:D:D:D dehááát ez vaaaan, ez egy állapot, remélem elmúlik wuhahahaha :D:D:D:D

Minden rendben lesz a kishaverunk Riccardoval... :D ez tuti!!!

Bezonyám, óriás dagadék voltam :lol: :lol: :lol: a magam 6kg-val :D:D:D:D:D:D
Vendég

Inkabb csak fejlett es nagyra nott kisbaba :D :D :D :D
Csajok, azt vettem eszre hogy magamban beszelek is neha, hangosan megjegyzek dolgokat...hat fura ez a terhesseg..nalatok valami ilyesmi..vagy nem a terhessegben keressem az okat???? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
pocaklako

Pocak
jaja, már akkor is tudtam, hogy az jó ha naaaagy, az jó, ha dundiiii , az jó ha kerek, mert az nem semmiiii :D:D:D:D:D

hihi én nem terhesen is beszélek magamban, sőt sajnos hangosan szoktam... néha a biztonsági őr kolléga kérdezi, hogy mit mondtál?? erre én: ááá csak magamban beszélek, erre ő: te mindenkivel szóba állsz???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dodó,
vigyázz magadra!
Engem valamelyik ismerősöm az elején figyelmeztetett, hogy a terhes kismamik tök sokat esnek - OKA: ahogy írtátok, a sutasági hormon, nem a fizikai síkon mozgunk, az eszük egész máshol jár, plusz a test egyensúlya felborul ...

Combcsont dolog ...
Minket 3 hete mértek - combcsont -1 hét lemaradás, kobak +1 héttel nagyobb ... édes kislányom felborulna, ha most kellene megszületnie :) De utánaolvastam és megkérdeztem én is mindenkit - a gyerekek össze-vissza nőnek, még kamasz korban is, van akinek földig ér a karja, hatalmas a füle ... aztán arányosan hozzánő a többi testrésze :)! Ugyanígy van a magzatoknál is! Nem egyenletes a növekedésük!

Bébike,
amiket írtál, nekem mindig a védőnőm nézi - testsúly, vérnyomás ...
Eszter engem most manuálisan vizsgált (citológiám egy éve volt, most újra levette, közben bekukkantott, minden rendben - mondta. Azért kérdeztem, hogy a felpuhulás szabad szemmel is látszik-e, mert nekem csak rápillantott :)
Nálam a paráztatása a kilók miatt volt - egy hónap alatt 3 kg híztam (bevallottam neki). Azt mondta, ilyenkor szokott meglódulni, így drasztikus diétát javasolt. Utána olvastam, ez a terhességi cukor és magas vérnyomás, meg minden, tényleg nem semmi kockázat ...
Jól megrémültem!
Beszéltem a háziorvosommal, 150 g szénhidrát a napi adagom, mostantól számolgatok, méregetek ...
Plusz Eszter szerint kell "csak gyümölcsnap", és sok vízhajtó (pl. petrezselyem).
Hát ez van ...

Jók legyetek csajok!
Nekem kicsit felment az agyvizem pár lényegtelen apróságon, így elmegyek csavizni, mielőtt itthon valaki megneszelné sárkány létemet ...

Pussssssszantás!
Vendég

Edi, már én is emlékszem, hogy írtad a méreteidet! Hát nem semmi adottságokkal láttad meg a napvilágot :shock: :wink: !
Szegény anyukád...már bocs, biztos érted...
Ja, Igen, már akkor is tudtad: az jóóó ha naaagy... :lol: !

Ne aggódjatok, sutaság az nálam is van, és a gravitációt nekem sem sikerül legyőznöm :wink: !

Megyek, folytatom a tegnapi vasalást ebben a gyönyörű napsütésben!
Pocak, egy kamionnal elég lesz a napsütés :D ? Küldööööööm!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Csak ide jutottam én is:

manorka: ápr. 17-én lesz az esküvő

edi: én sajna nem bírok egyetlen parfümöt sem, allergiás vagyok, egyből bedagad az orrnyálkahártyám. volt egy ügyfelünk, akin nagyon sok parfüm volt és miután elment, mindig baromi migrénem lett. olyan ciki volt, de kitaláltam, hogy küldje el a megrendelését faxon és csak fizetni jöjjön be, ő meg örült hogy milyen kedves vagyok :) nagyon szép a pocid!! hasonló bálnácska mint az enyém :) a kutyusod egy tünemény, már a múltkor is akartam írni a ruhás fotójára

poci: nekem amilyen lusti volt Dani-baba, a 20. héttől folyamatosan érzem, most már nagyon sokat, van hogy arra kelek éjszaka hogy mocorog.

Freya: hason aludni már az elejétől nem tudok, viszont háton sem! nagyon rossz, mert oldalt fekve meg néha fáj a nyakam. brrrrr Barnussal nem volt semmi gondom terhesség alatt, most meg sajnos nyüglődök.

zsani: nagyon drukkolok nektek, hogy ne legyen semmi baj!

niki: nagyon édes Riki a játszós fotón, de azért egy fürtöcskét kint hagyhathal a sapiból abból a gyönyörű hajacskájából :)

Mi most itton, Barnusom beteg lett, nagyon csúnya a torka. Úgyhogy most osztozunk a számítón, egyszer ő, egyszer én :)
Bibartól egy csomó gyönyörű ruhát választottam, olyan boldog vagyok!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

sutaság: óóóóóóh én a minap a maradék rózsaszin festéket ( ami kb 5liter) sikeresen boritottam el a lakásban pórszivózás közben. Majd tetőzve a örömöt, h a parketta a szőnyeg a ruhám és a porszivó is PINK még a tv állvány és a számitógépem is beleborult :shock: :D :D :D na akkor nem nevettem ennyire :roll:

Poci: igen jól láttad. enyhe egyiptom mániában szenvedek :oops: szóval tele a fal papiruszokkal, az ajtókra, üvegekre festettem mindenfélét és mindig mindenkitől egyiptomi mütyürt kapok :D

Kép
freyja

és küldöm a napsütést az elvileg napfenyes Italiaba :D
Kép

Kép
freyja

sós chispset eszem ecetes salátával és gumicukorral :shock: felváltva :D

Kép
freyja

...hááát látszik, hogy megint nyugis nap van, böngésztem a neten és találtam egy helyet, ahol névre szóló takarókat lehet rendelni.
Nagyon tetszenek, és rendeltem is Botinak 4 félét, 2 féle méretben. :lol: Olyan klasszak :D:D:D:D
http://www.takoo.hu/babatakaro.html
http://www.takoo.hu/gyerek-takaro.html
Vendég

Megjöttem!
A reggeli esést leszámítva szuper napunk volt barátnőmmel. Mondtuk is, hogy havonta be kéne ilyen napot iktatnunk. Huh, de jól elfáradtunk mindketten.
Nagyon finomat ebédeltünk (most ő fizetett). Pirított krumpli volt valami grillezett hussal, és valami tejszínes, hagymás, paszternákos szósz, és a teteje megszórva petrezselyemmel. És sok saláta.

Vettem magamnak egy kismama felsőt a H and M-ben leárazva. Vettem Lizynek 2 hosszuujju felsőt leárazva, és vettem apácskának egy pulcsit negyedáron :shock: :lol: .
Szóval szupi nap volt.

És a babakocsi ügy is ugy néz ki halad....küldtek egy formanyomtatványt amit ki kell tölteni, és a számlaszámot is rá kell írni, szóval csak jön valami lóvé 8) .

edi!
Mázlija van a csajnak, hogy utalt!

barbuss!
Sajnálom hogy rossz hangulatod volt....drukk a szobatisztasághoz (mármint a lányodnak :lol: )!

freyja!
Nagyon cuki macsek!

anya maci!
Ez az esés most egyértelműen nem "sutaság" volt, hanem jeges út! :oops: :(

sakura!
Jobbulást a fiadnak!

d.dodó

be kellett mennem pestre dolgozóba, de már itt is vagyok. férjecském aranyos volt, mert kicsit szédelgek és inkább eljött velem, ő vezetett. most ebédeltünk, lehet kicsit ledőlök.

niki: nekem is úgy jött életembe ez a házikó, h nem is számítottam rá! mindíg nagy vágyam volt (születésem óta panellakók voltunk), de elérhetetlennek tűnt! bárkivel, bármikor történnek jó dolgok!!!!

freyja: sajna sokszor nem lehet hozzájuk szólni, ha mhelyi gondok vannak, de majd lenyugszik! légy Te is türelmes-bármilyen nehéz is néha!

barbuss: jó, h jöttél és örülök, h jobban vagytok!!!!

poci: csak óvatosan, tessék pihenni! én is kezdek sokszor elfáradni, néha meg levegőért kapkodok. nincs is olyan rend a lakásban, mint lenni szokott... :shock: én írtam a sutaságot, azért remélem ez csak rövid ideig tart! szegénykém, akkor téged is rendesen ki tud borítani! a napsütést küldtem, itt be is borult :( :) én eddig is beszéltem magamhoz, sosem zavart :)

edi: 62cm és 6kg???????????? szegény anyud :oops: én a fényképen alacsonynak gondoltalak...

Kép
zsani78

Zsani
Nem is vagyok túúúúl magas, sőőőt :lol: :lol: :lol: 167cm vagyok egészen pontosan, és 35,5-ös lábon élek :D:D:D:D aprónép volnék, valami hobid féle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Mára sikerül egy klassz kis torokgyuszit is beújítani....alig bírok nyelni...:(

Zsni: sajnáom, hogy a fránya vesetágulat nem múlt el! De ne aggódj! Még semmi biztosat nem mondtak! Ugyhogy próbálj megnyugodni! Biztos nem lesz semmi baj!! Mennek a hess-hess vesetágulat-drukkok!!! Fel a fejjel!

Edi: ekkora hülye pi..át....én is teszezek, de ennyire bunkóval még nem akadtam össze.szerencsére!:) De tetszett, ahogy lehurrogtad! :)

Poci: de jóóó! Apa hazaér!!!:) Akkor azt hiszem tudom mit eszel ma nasinak....Pöttyös Rudit!:)
Holnap UH! Drukkolok hogy minden okés legyen, bár tudom, hogy ugyis az lesz! :wink:

Andris (férjem) tegnap mondott fel! Nem akarták elengedni...de végül csak megegyeztek. A héten még a régi helyen dolgozik, hétfőn kezd az újon! Ma volt aláírni a szerződést!:) Olyan jó látni hogy boldog! :)

Ma már én is jobban vagyok! Nme látom olyan szürkén a világot! Osztottam szoroztam, hogy hogy jöhetnénk ki jobban! :) Aztán ha valahogy kihúzzuk jövő hétig..akkor elvileg kint lehetünk a gödörből:) Aztán ma voltam a munkanélküli KP-ban.
Csajok!! Tudja valaki hogy hogy van ez a gyed dolog? Ma azt mondta a nőci, hogy amég kaptam az álláskeresési járadékot (febr 28-ig) az beleszámít a munkaviszonyba. A kérdés: hogy ha a szülést megelőző 2 évben megvan bőven a 365 biztosított napom, viszont nem munkáltatótól megyek szülni, hanem munkanélküliként (semmilyen járadékot nem kapok), akkor is igényelhetem a gyed-et?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dobok nektek egy táblicskut!
Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme!
Gtaula a 22. héthez!

d.dodó

Dodó!!
Köszönöm szépen!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme: én is munkanélküliről megyek el... és nem kapok csak TGYÁST ill. GYESt. :(

Kép
freyja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?