Ha már ennyire érdekel titeket, akkor itt van az eredeti teljes verzió:
Mivel Lacival (férjemmel) mentem késtem 10 percet, de ez tök mindegy volt. Timi és férje már ott voltak 09.45-kor, mert 10-re volt időpontja. "Mázlijára" beadhatta már a kiskönyvét. Viszont akiket behívtak előtte mindenki később ment. Valószínű ő volt ott legkorábban, ezért az ő kiskönyve került legalulra.....
Jó mi? Szinte 11-ig nem történt semmi, talán már minden dolgozó megkávézott. Lacikám már mondta, hogy be kéne kopogni és kávét kérni 2 cukorral. Ha a válaszuk ez lett volna: ez nem kávézó. Akkor pedig rákérdezni és melózni ki fog? Tiszta idegesítő, amit csinálnak. Kijött egy nőci és persze mindenki körülvette, hogy a kiskönyvet átadjuk, de majd az 1-esből jönnek ki, nekik adjuk le! X idő után ismét kijött, és végül a 30. hetesekét bevette, de a miénket még mindig nem.... Na és ekkor megkértem Timit adja be az enyémet, mert őt szólították.
Minden rendben van nála, de mondták neki, hogy máskor ne vállaljon ilyen "plussz munkát".... Pár percre rá be is hívtak. (Az én kis könyvemen kívül senkié nem volt bent.) A nő jól kiosztott, hogy máskor ne csináljak ilyet, majd kijönnek érte.... Már kezdtem örülni, hogy végre én/mi következünk. De 11-re jött két bent fekvő csaj, és őket elém vették, én csak ott gubbasztottam bent. Behívják az első (Angi volt a neve) csajt (amikor bent vagyok), a következő párbeszéd zajlott le:
Orvos: miért fekszik bent?
Angi: mert a gyerek a korához képest kicsi.
O: De maga nem! Mennyit szedett fel?
A: Nem sokat.
O: Mégis?
A: az első gyereknél több volt, most csak 9 kg.
O: és az elsővel mennyit?
A: Sokat.
O: Az pontosan mennyi?
A: Sok.
O: 30 kiló?
A: annyit nem.
O: akkor 29?
A: nem 25 kilót
O: és mennyi maradt magán a szülés után?
A: 10 kg
O: akkor adja össze 10+9 az nem is kevés!!!!
Fuú szóval már ezt nem semmi volt hallgani.... :-(
Behívták a másik csajt is, azt nem alázta.
Doki folyamatosan mondta, hogy ő most már menne, mert várnak rá a műtőben. A nőci mondja, hogy akkor csak engem csináljon meg. Na jó.... Kezd vizsgálni, mondom a férjem behívják már? Igen..
Az orvostól kérdezem, hogy én nem vagyok egy nádszál alkat mennyit ideális hizni?
Orvos: Ki a kezelőorvosa?
Én: Murshed
O: akkor kérdezze tőle! (Nem semmi!)
Én: látszik, hogy fiú vagy lány?
O: néztem már! Nagy csönd.......................
Én: és?
O: nincs pöcse!
Volt még némi kérdésem (kb. hány centi, azt most nem méri, mert csak részeket néz), de hasonló válaszokat kaptam.
Végén megkapom a leletem. Kérdezem fotót nem kapok?
Nőci: nem szóltam. De az amúgy sem azért van....
Orvos: mi a gond?
Nőci: nem kapott fotót..
O: nincs fotó, nincs film
Nőci: ezért máskor szólni kell......
Szóval ez volt! Ja 10.30-ra volt időpontom és 12 után pár percel jöttem ki... (A doki csak nyávogott, hogy megy műtétre, utánam még két embert is behívott. A végén kezd pörögni, így kellett volna korábban is. Azt beszélték ott bent, hogy ha elmegy, akkor kint nagy szívás lesz!)