Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Olcsának, Suskának , LEvinek is jobbulást!

Monic nem érzed benne a kelbimbót

a 3 hónapos hozzátáplálást Viki mamihoz hasonlóan én is korainak tartom, 6 hónapos kor előtt nincs még kifejlődve a bélrendszere a babának... én is előbb tápszert adtam.... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Monic: Köszönjük a hiányolást! :) Olvasómódban vagyok, írni esélytelennek látom mostanság, mert mostanság Niki nagyon ritkán játszik el egyedül. Állandóan rángatja a ruhámat, vagy hozza a vállfát, hogy menjünk sétálni. :D

Most még alszik, nekem meg vasalnom kellene. :roll:

Dita: Nagyon aranyosak vagytok így beöltözve Milóval! :) Ügyes a kissrác a hasrafordulással! Egy-két hét vagy nap és meg fogja oldani a beszorult kéz problémát is.
Borostyánlánc: Mi ajándékba kaptuk, én nem vettem volna Nikinek, mert nem hiszek a hatásában. Amúgy nem zavarja, állandóan rajta van, csak a doktornénihez szoktuk levenni, mert ő "ellenzi".

Linácska: Gratula a négykézlábra álláshoz és a forgáshoz!

Vius: Gratula a fogacskához! Ilyen hamar? :shock: Nikinek is egy foga van. :oops:

Felébredt a csajom, úgyhogy most is csak ennyi voltam. Bocsánat.. :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok,

Zsuzska,

hogy vagytok ma? Jobban? Nagyon sokat gondoltam rátok, az első betegsége a babának annyira szörnyű lelkileg, ráadásul te is beteg vagy :cry:

Boni

azt hiszem akkor kipróbálom, ha nem érzik ki a kelbimbó rajta. Ez a mártogatós dolog nagyon megfogott :lol:
Ti hogy vagytok? Javultok már? Reggel babaúszáson Zsiginek hívták az egyik kisfiút, így egész reggel Zsiga csiga járt a fejemben. :wink:

Denika,

biztos változni fog, egy időben Danika sem akart sehogy sem meglenni egyedül,mosmeg már annyira szépen eljátszik.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Halihó!

Denikám!
[quote]N írta:ikinek is egy foga van. Embarassed

Lacusnak mikor annyi idős volt, mint a Csajod még egy foga sem volt Kép

Laló most sem játszik el egyedül sokáig, nagyon igényli, h mellette legyünk.

Boni!
Javultok már?
20150601134430

sziasztok

VIKI
Nekem is korainak tűnik és tegnap amikor nem kaptunk az egész városban üveg almareszelőt jelnek vettem és elhatároztam hogy még várok vele. A dokinkat is megkérdeztem és ő is azt mondta hogy nem muszáj még mást adni a babának a pregomin mellett.
Amúgy ha lett volna tejem akkor tutira azt kapná még akkor is ha csuklik és nem teát. Anno elhatároztam hogy fél éves koráig kizárólag szoptatom, hát ez nem jött össze sajnos önhibámon kívül.
Ember tervez, Isten végez. :(

MONIC
NAgyon jót nevettem a kis huncutkádon!
Még beszélni sem tud de már bemószerol a mamánál! :)
Jó lesz vigyázni nehogy nálatok is megjelenjenek a hatóságok mint Boni tesójáéknál.

SUSKA, LINA
Gyógyuljatok meg hamar, nagyon sajnálom a kálváriátokat.
Puszi a kis betegeknek!

TWIST
Vizelettartási problémám miatt kezdtem a Kriston tornát és már sokat javultam tőle. Az izmok sokkal rugalmasabbak. A kórházban szó szerint bepisiltem, és itthon is előfordult hogy végigcsurgott néhány csepp a lábamon.... de most már szerencsére kibírom még akár fél óráig is ha pisilni kell .... és apa is mondta hogy kezdek a régi lenni :wink:

DENIKA
Örülök hogy jelentkeztél, nagyon aranyos lehet Niki ahogy ő is beszéd nélkül közli hogy mit szeretne. Nagyon okosak ezek a kis lurkók :)

A múltkor megnéztem a videot és nagyon édesen mondja már a baba szót. esetleg mást is tanult azóta?

BONI
Remélem nálatok minden ok.

Betegség huss mindenkitől..... és remélem mi sem leszünk lázasak.

Mindjárt jövök dicsekedni csak bekapok egy falatot éhen halok.

dita75

Voltunk oltáson. Még sosem voltunk ennél a dokinál azon kívül amikor átjelentkeztünk hozzá de akkor csak ránézett nem volt semmi vizsgálat hisz nem volt beteg.
Még jó hogy van GPS-ünk mert oda se találtunk volna anyuval.
De a ketyere elvitt szépen minket. 11-re volt időpontunk és délre jutottunk be annyian voltak. Megkérdeztük hogy aki oltásra jött időpontra annak is ki kell várni a sorát. Mindenki bólogatott. A dögök. Bementünk amikor sorra kerültünk és mondta a doki hogy nem így van és már várt minket azt hitte mi késünk.
Na mindegy végülis szerencsénk volt mert kibírta kaja nélkül a drágám pedig én már lelki szemeim előtt láttam hogy ordítás lesz ha megkapja a szurit, mert egyrészt gondolom nem lehet kellemes másrészt 7.45-kor evett utoljára és dél volt mire bekerültünk. Onnan még mire haza hát kb. 5 órán át nem evett szegényke.
Reggel fél 8-ig aludt, evett majd kis játék után elaludt fél 10-ig utána rögtön indultunk. Az utat végigaludta, majd a vissza utat is. Itthon megint evett és kis játék után megint horkol.
Az oltás alatt épp hogy megnyikkant. Ott áltam a cumival a kezemben ahogy megkapta és görbült a szája már nyomtam be neki, vadul elkezdte szívni azt hitte hogy jön belőle kaja de át lett verve szegényke. Megyek ki a váróba anyám kérdezi hogy nem is kapott oltást? Mondom de. Anyám a szülők is elkerekedett szemmel néztek mint tegnap a védőnő hogy már hasrafordul.
A nővérke is csodálkozott hogy még nem igazán volt rá példa hogy nem sírt gyerek az oltástól, pláne ilyen kicsi baba.
Nagyon büszke vagyok rá.
Olyan kis drága baba, utazni lehet vele, idegenekre vigyorog mint a vadalma, szuritól sem sír és sorolhatnám.... én meg lányt akartam..... :oops: :oops: :oops: most már el nem cserélném még ha fizetnének érte akkor sem. Édes kicsi szerelmem. Most is édesen alszik, meg tudnám zabálni. :)

dita75

Aha Ditus, így már értelek. És örülök, hogy szépen javulsz :wink:
És te már olyan csinos vagy, irigy vagyok!
Én nem tudok csökkenni térfogatbelileg. Itthon olyan uncsi, hogy csak kajálok és kajálok... Jönnek a rokonok, ismerősök, hozzák a finomságokat, még semmire sem mondtam nemet. Főleg a hétvégi süti-husi és húsleves kavalkádot csípem:) Aztán meg jajjogok, ha a mérlegre állok. (Méghogy a szoptatás fogyaszt....nálam ez nem igaz:-))))

Gratula az oltáshoz, nagyon ügyes kisfiad van. Tényleg ritka az ilyen klassz kisgyerek:)
Vendég

Sziasztok

Levinek és Olcsának mielöbbi gyógyulást és persze Zsuzska neked is!!

Dita tiszta ügyi Miló mi is csak a szúrás pillanatában sírtunk utánna aludt.

Denika én is meglepödtem a fogacskán.

Évi Viki nagyon aranyosak a gyerekek.
egyre szebbek.
Én nem tudom hogy hogy csináltuk de mindenki gyermeke babája csodaszép.

Lányok egyszerre jön a két alsó fog?
Én vettem Darinkának Mildipépet banánosat (tápszerünk is az) meg a sárgarépa főzit imádja én is úgy terveztem hogy amig lehet csak szopizunk de ugye a sok antibiotikumok(lórugást kaptam) hatására elment az összes tejem.
Almalét mi kicsit iktattuk a sorból mert nem akart tápit sem enni már csak az almalevel most kapja a teát de azt is nyakalja mondjuk elég szépen eszik tápit is de ebédnél kapja a bébikaját és nincs baja tőle hála istennek.Elég strapabiró leányzóm van .
Dita ha lány lett volna akkor is büszke lennél rá!!!

Lányok nincs valakinek hozzátáplálási táblázata?

Kép

Kép
vius
Baja

Dita,

nagyon ügyes Miló baba :lol:
(még Danika sem sírt oltáskor soha, nagyon szuper fyerekeink vannakÍ)
Oké, hogy bemószerol engem Danika, de nem mindegy, hogy kinek :oops:
A hüvelytornát nekünk a terhestornán a légzőgyakorlatokkal együtt tanították, nekem nem is volt vizelettartási problémám, most sincs, és apa is mondta, hogy minden oké odalent. Amúgy a tanfolyamon mondták, hogy egyedül csak a párunk fogja tudni megmondani, hogy helyreállt-e a rend odalent.
Kedden kezdem újra a terhestornát és a szülésfelkészítőt, mivel Dancival nagyon jót tett nekünk, Dávidot sem akarom kihagyni a jóból.
Anyud ott van nálatok?

Vius,

Darinka oltási könyvében is van hozzátáplálási táblázat úgy emlékszem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Danikának egyszerre jött ki a két alsó foga.
Jelenleg pedig 11 foga van, de mindjárt kint a 12. is.

Kép}
monic80

Csajok arik vagytok, tényleg,

Hát én olyan beteg vagyok, annyira köhögök hogy néha be is pisilek, és ne soroljam. Folyik a könnyem mert marja a betegség, Ma férjem nagyon helytállt mert látta hogy kész vagyok. És basszuskulcs milyen sors amikor életében először beteg a kisfiam nemkicsit akkor én is olyan beteg leszek mint szerintem 10 éve. Olcsi délutánra nagyon rosszzul lett, kocsiba ültem és szóltam a doktornéninnek hogy annyira köhög megfog fulladni, kaptunk kalciumot, aztán elaludt és lásd csodát a homeos bogyók megtették hatásukat, este nyolcra az én kisfiam a régi volt. Alig köhög már doktornéni amire ideért a rendelés után már egy nagyon mosolygós boldog kisbeteget talált. Már én is jobban vagyok, főleg a tudat, hogy látom mennyivel jobban van az Olcsi és túléljük. Köszönöm hogy gondoltatok ránk, jó éjt most alusz mert hulla vagyok igazad volt Moncsi tényleg megviseli az embert lelkileg az első betegség, meg sztem majd a sokadik is.....

Kép
pgsuska

tegnap visszamentem kisgyerekbe, mert voltam egy bábkészítőnél, aki a Hakapecit, MAzsolát MirrMurrt és a Tv macit is készíttette.. láttam őket élőben! teljesen készen voltam!! így a

eredetileg Húsvétra szerettük volna adni Zsigának a nagy macirajongónak, de kiszúrta a táskában kikapta kezemből elkezdte ölelni, puszilgatni közben csak azt hajtogatta hogy brummabrumma és azóta is vele van!

Kép Kép Kép

és ma reggel kivel is jött ki a szobából?
Kép
Vendég

később reagálok
Vendég

Boniko, gyönyörű a tv maci:)) Az eredeti bábkészítőnél vetted? De jó ennek a Zsigucinak, olyan rendi mamája van!

Zsuzska, örömmel olvasom, hogy a homeós bogyók segítettek Olcsának is. Nálunk is várható valami betegség, mert a párom tiszta beteg, nekem is fáj már a torkom. Maszkban szoptatom Dorkát. De persze így sem kerülhető el a fertőzés családon belül. Tegnap ki lettem okítva az orrszívó porszívó használatára, felkészültem rá. És most izgulok, vajon Dorkát ki tudjuk-e hagyni a náthás betegségből.

Vius, akartam írni, hogy Darinka nagyon cukker a vigyori fotóján:)))
Vendég

harmadszorra zárom be az ablakot mielőtt elküldöm üzit :twisted: :evil: :shock: :? :evil: 8) :lol:

Twist szopi alatt kevés az esély.. ne aggódj! maszk jó ötlet! orrszivó meg csak a zaj miatt car .. fiam már a harmadikat töri el, pedig rá van írva hogy nem törékeny!

igen tőle vettem, mert boltiak gagyik

VIus korábban még az elején tettem fel egy táblát, de azt előkeresni

itt van egy http://otlettar.try.hu/articles/0/26/sz ... lek-1.html

Suska jobbulást nektek!!!!

én tegnap ittam házipáleszt, ma már nem fáj torkom.. Zsiga hangulata jó de még szörcsög...

olyan sokat irtam elsőre.. olan béna vagyok...
Vendég

Boniko köszi!!!

Tök jó a tv macc mennyibe kerülnek ?

Kép

Kép
vius
Baja

Hú, én minden oldalt lementettem, nagyon hasznosak! Van, amelyik már nem él, de a többi frankó!:)

Képzeljétek, Dorka arcán nem tejkiütés volt, ... nem tom mi a neve, de antibiotikumos krémet kapott rá és azt mondta a doki, hogy 2-3 nap alatt el is tűnnek a kiütések. Valami hámsérülés, ami elfertőződött.
Vendég

Sziasztok,

Twist,

akkor még szerencse, hogy elvitted dokihoz. :roll: Én azt vallom, hogy inkább 10-szer megyek feleslegesen dokihoz, minthogy egyszer ne menjünk amikor tényleg kellene.

Kép}
monic80

sziasztok lányok,

sajnálom, h már rég nem voltam, de napközben Nándus mellett még házimunkázni sincs időm, este meg már hulla vagyok és a párommal igyekszünk kettesben lenni.

remélem mindenki jól van, akik benyeltek vmi bacit v virust, annak jobbulást.

mi jól vagyunk, bár sajna mi is betegek voltunk , 3 éjszakát szt lászlóban voltunk a múlt héten. vmi virus volt, nem rota, csak magas láza volt Nándinak és nem evett ivott, igy a kiszáradás miatt kellett infúzió szegénykémnek. nagyon rossz volt látni szegénykémet ilyen betegen, de nagyon büszke vagyok Nándusra, mert nagyon jól viselte a kórházat, bár a vizsgálatoknál mindig üvöltés volt. sajnos előtte is elég anyás volt Nándus, de azóta nem tud meglenni nélkülem.

amúgy jól vagyunk , várom a tavaszt és a jó időt, h végra többet lehessünk a levegőn és a szabadban. sokszor már nem tudom lekötni Nándust bent a lakásban. Nándus nagyon ügyes és nagyon okos, már tud egy csomó szót és csomó állat hangját, h ki mit mond, nagyon nagy dumás, jön megy mint a forgószél és pakol. nagyon édes, nagyon büszkék vagyunk rá!!! sajna az étvágya a régi, vagyis elég szarul eszik. igyekszem nem izgatni magam rajta, de nem mindig sikerül. sajna a vitamint sem tudom beadni neki, mert csak vizet iszik és ezeket az izesitett szirupokat nem veszi be és nem létezik iz nélküli vitamin, amit vizbe v tápba is lehetne rakni.
szerintem azért olyan kis beteges Nándus, mert nem kap vitamint és nem eszik vmi jól. remélem ez a tavassza változni fog, nagyon bizakodó vagyok!!!

Ditus : olyan jó volt olvasni, h milyen szerelmes vagy a fiadba és h még te akartál lányt!! olyan jót nevettem!!!

Monic: gratulálok Dávidhoz!!! szóval fiú megint! remélem jól vagytok és szép a kismamaságotok!! Danci vajon érez vmit?

Boni: Zsigi nagyon édes!!

lányok , van még egy hirem. nem akartuk mondani , amig nincs meg a vizsgálat. Nándusnak kistesója úton van. tegnap voltunk 14 hetesek, megvolt a kombinált teszt, minden ok . remélem folytatódik a csodasorozat a topikon és mindenkinek beköltözik a kistesó. kistesó 2 menszi után költözött be. Nándus 10 hós volt, amikor először megjött, utána 43 napra jött meg újra, majd a következő 43. nap halvány kétcsikost teszteltünk. 28. nap volt pém. szóval újabb csoda! voltak kisebb rosszulléteim, kicsit fáradt vagyok , de minden ok.
kivánok mindenkinek egy ilyen szép csodát!!

vigyázzatok magatokra, puszilok mindenkit!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Kép

Kép

Kép

Kép

ezek ma készültek, Nándus a mi nagy szerelmünk!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinke!
Hát ezt jó volt olvasni. Újabb csoda. Küldenétek át ebből mihozzánk is? Gratulálok. :wink:

KépKépKép
bikfy

Reggelt!

czinke nocsak nocsak egy újabb titkolózó? :wink: grtaulálok a csodához és Nándi nagyfiúhoz is! sajnálom,hogy kórházban volt....
Vendég

Jó reggelt!

Czinkikém!
Kép KépKépKépKép

Gratula Ketteskéhez!
A kórházat nagyon sajnálom!

Nándi nagyon szépséges kislegény! A béres cseppet próbáljátok ki, hátha az meghozná az étvágyát.
20150601134430

Hú, micsoda hírek! Gratula a kistesóhoz! Megvan Monic zebratársa ezek szerint:)
Rossz lehetett a kórház, de fontos volt a kiszáradás miatt. Sajnálom, hogy nem eszik jól Nándi, de a képeken nem látszik soványnak, vagy ilyesmi. Nagyon szép kisfiú! :wink:
Vendég

czinkeb: Gratulálok a kis tesóhoz. Majd várjuk még a híreket rólatok. Pl. a kicsi nemét.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

CZINKICSEK
No hát meg vagyok sértődve hogy erről egy szó sem esett az sms-ben! :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jobban vagytok hát még a kistesónak! :)

Megértem hogy a család fontosabb és fáradt vagy estére de azért néha majd tegyél fel képet Nándusról és a pocakodról, no meg annak lakójáról.

Sok puszi, ja a csomag úton van majd figyeld a Józsit (postás).

BONI
Remélem nem kenődtél el nagyon! A következők között lesztek ti is.
Köszi a táblázatokat, elmentettem későbbre bár nekünk majd speckó tábli kell Miló allergiája miatt.
Nagyon király a tv mackó, és ahogy Zsigi ölelgeti, olyan megható látvány :)

SUSKA
Sajnálom hogy ilyen betegek vagytok! Mielőbbi jobbulást kívánok
Hamarosan Olcsa ismét a megszokott Ironman lesz! :)

dita75

Czinkeb tiszta szívemből gratulálok!!!!

Kép

Kép
vius
Baja

Köszi a csodát, hozzánk is átért. Lucuzs ma reggel zebrát pisilt. :lol:

Minden kívánságom így teljesüljön! :wink:

KépKépKép
bikfy

Sziasztok,

Czinki,

Kép

Kép

Kép

Kép}
monic80

Sziasztok!

Czinkikém, azta!!! Szívből gratulálok, és a legjobbakat kívánom nektek! Látom ti is szerettek a tanösvényen sétálni :wink:
Nándus micsoda fess fiatalember :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bikfy: Lucuzs-nak hatalmas gratula! Biztosan nagyon boldog lehet:))

Évi, a te Dorkád: Dorottya vagy Dóra?

Olyan furi, hogy amikor az emberek leszólítgatnak az utcán, hogy jaj, de cuki a picúr, akkor nemcsak azt kérdezik, hogy mennyi idős és hogy kislány-e, hanem azt is, hogy hívják és alszik-e éjszakánként.
Vendég

Czinki,

mégegyszer gratulálok nektek!
Nándi nagyon szép kisfiú, ahogy írod tényleg nagyon okos lehet!
Ha időd és a család engedi nagyon örülünk mindig egy-két sornak magatokról és persze a képeknek is!
Ugyanannál a dokinál fogsz szülni? Vagyis annál akivel Nándussal jártál terhes gondozásra (mert úgy emlékszem, hogy az ügyeletes orvosnál szültél végül)

DIta,

hogy vagytok? Milóka nem lázasodott be a szuri után? Anyukád meddig van/volt nálatok?

Twist,

nagyon körültekintően tudnak kérdezni az emberek. :lol: :lol: Ha még azt is megkérdeznék, hogy napi hányszor és milyen széklete van DOrkának, azt hiszem minden lényeges dolog ki is derülne :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Twist!

Az én lányom Dóra.
Idegesítő kérdésekről ikresként tudnék mesélni... Vadidegenek meg merik kérdezni, hogy spontán babák-e, vagy lombikosak :shock: Pl. a Dm-ben a pénztáros, stb.

Lányok, milyen tápszert kanak a gyerekeitek? Már nem sok tejem van, valamit szeretnék adni az aprótalpúaknak, de tehéntejet még nem adnék. Mit javasoltok kipróbálásra?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok

Tavaly ezen a napon fogant meg az én kis törpém. Milyen kis picuri volt, a légy nagyobbat kakil.
Hihetetlen hogy most már több mint 6 kiló és 65 cm. Itt fekszik mellettem a pihenőszékében és édesdeden horkol. :lol:

dita75

Sziasztok,

Évi,

Danika BEBA tápszert iszik, de nagyon hitvány íze van, szerintem a fiam is csak azért issza meg mert születése óta ezt kapja és megszokta az ízét.
Viszont iszik még Nestlé tejital (ugyanolyan por mint a tápi), vaníliás ízűt, épp ma reggel kóstoltam az nem olyan rossz, de nem tudom, hogy ez egyenértékű-e a tápszerrel :roll:

Dita,

csodás nap akkor a mai, nálunk még a nap is kisütött erre a hírre. :lol: Puszild körbe a nevemben is Milókát! :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Twist!
Idővel meg majd jönnek a gyereknevelési tanácsok a kérdések után.

Évi!
Laló rossmanos tápot ivott a végén. Sima 2est, a 3as már nem ízlett neki annyira.

Vannak junior italok, ezeket is ajánlják 1 éves kor felett.

Ditus!
Csókolgasd is össze vissza a szép fiadat!!!!

Ezek a dátumok nekem olyanok, mint egy "másik" szülinap.

Boni!
Meggyógyultatok már?

Mi csavargyározunk ebben a jó időben. Ma játszóházaztunk, Lalám nagyon élvezte.

Csajkák!
Ha megint lenne vkinek felesleges liberovonalkódja, nagyon hálás lennék.
20150601134430

Sziasztok!

látom,hogy zajlik itt rendesen az élet! :lol:

Czinki
most olvastam a másikban,hogy babás vagy! Tiszta szívből gratulálok!!!!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Dy, ezer éve! Hogy vagytok mostanában? Hol lehet megtalálni téged, melyik fórumban?

Dituli, gyönyörű nap ez a mai, ezt a tavalyi napot sosem felejted el. (Nekünk az április 20-a a nagy nap, én sem felejtem el soha:))
Vendég

CCCCCCCCCCCziiiiiinnkkiiii!! Hatalmas gratula a bébihez, nagyon drukkolok, gondoltam hogy ilyen jó hirekkel jössz majd!! Nándus nagyon arrri!!

Csajok, mi javuló tendenciával rendelkezünk, de még odébb van a gyógyulás. Olcsi már nem lázas, csak köhög, de étvágya a régi és eleven végre. Én még vergődök de látom a fényt az alagút végén,

Üdv nektek

Jóccakát

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Zsuzska!
Elég makacs betegséget kaptatok ki!!! Remélem te is hamarosan kilúrálod magad!

Akartam kérdezni, h Olcsa mióta jár, alvása napközben hogy alakul?
20150601134430

Jó reggelt!

Zsuzska,

de jó, hogy jelentkeztél! A babák sajnos lassan gyógyulnak, 2-3 hét szokott leni általában a teljes gyógyulás. Nagyon jó hír, hogy Olcsa már szépen eszik és eleven, biztos nem is zavarja már a betegség.

Viki mami,

biztos nagyon jó lehetett a játszóház! Danikának már 3. hete elmarad a Ringató mert beteg aki tartja... :cry:
De ma végre kisütött a nap, azt hiszem fel is kerekedünk mi is ebben a szép időben :lol:

Kép}
monic80

Viki mami,

Sztem úgy három hete kezdett intenzivebben járogatni, mondhatnál 11 hónapos kora óta lépeget. Dehát most már ördög rosszaság fut előttem a konyhába és rettegek hogy mikor esik el mert fél hogy elkapom :lol: :lol: :lol:
Az alvás érdekes dolog. Általában másfél két órát alszik déltől kettőig. És ennyi. De most hogy beteg és kapott calciumot igy kétszer aludt. Másfelet délben és du amikor sétáltunk egy órát 4-5 között. Este ilyenkor később aludt el mondjuk tiz fele de tovább is aludt reggel fél kilencig, hála Istennek :lol:

Monic, Te hogy vagy??? Dávidka??? Danci???

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Köszönöm szépen a recepteket, és a tápszeres tanácsokat is!

Zsuzska!

Gyógyulást kívánok! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok

Suska
szép a vonalzó :)

Remélem hamarabb meggyógyutok mint 3 hét.

Monic
Nem voltunk lázasok. Popiban 37,5 fok volt még este is.
Mennyit is kell levonni? fél fokot? Akkor 37 volt igaz?

Én nem tudom mi van a gyerökkel eddig nagyétkezésekre kb. 150-170-eket evett, uzsira meg tízóraira beérte a 130-al is. Most meg még ezeknél is benyalna több mint 200-at. Csináltam neki 170-et majd még 60-at mind megitta és még hisztizett hogy kéne neki. :roll:

Mekkora lesz ez a gyerök?

3 hónapos státuszon 6400 gr volt Miló. Azt néztem olyan izmos a combija tiszta kemény :) Folyton fel akar ülni. Belekapaszkodik a takarójába vagy amit ér és húzódzkodik fel. :)

Csajok nektek a babók mekkorák voltak 3 hónaposan (súlyra)?

dita75

Zsuzska,

Danika jól van, most megint egy 3 hós folsav kúra közepén tartunk, amíg folsavat kap sosem beteg.
Én már kevésbé vagyok jól, ez a fránya magas vérnyomás most is kijött rajtam, a héten írom az értékeket és jövő héten irány a belgyógyász, hogy nehogy eldurvuljon a dolog.

DIta,

Danika 3 hósan 6780 g és 62 cm volt.

Kép}
monic80

A mai vidám fotónk: ))))
Kép
Vendég

Szép estét!

Monic: Sajnálom a magas vérnyomást! :(

Dita: Niki 3 hósan 5020g és 58cm volt, de ő pici baba volt születésétől fogva. 10 hósan 7780g, 69cm volt.

Twist: Nagyon ari a kis mosolygósod! :(

Zsuzska: Mielőbbi gyógyulást!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok!

Ditus!
Laló 3 hónaposan 6750 g volt.
20150601134430

Sziasztok!

Zsuzska,
Sajnálom a betegséget! :( Gyógyuljatok meg hamar!!!!

Évi,
Réka Humana 3-as tápszert kap, bár most Beba 3-ast vettem, mer a Humanaból nem volt banános.

Monic,
Jaj, nagyon sajnálom, hogy megint magas a vérnyomásod! :(

Twist,
Nagyon édes Dorottya! :D

Dita,
Én inkább nem írom, hogy Réka mekkora volt 3 hónaposan....

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?