sziasztok
VIKI
Nekem is korainak tűnik és tegnap amikor nem kaptunk az egész városban üveg almareszelőt jelnek vettem és elhatároztam hogy még várok vele. A dokinkat is megkérdeztem és ő is azt mondta hogy nem muszáj még mást adni a babának a pregomin mellett.
Amúgy ha lett volna tejem akkor tutira azt kapná még akkor is ha csuklik és nem teát. Anno elhatároztam hogy fél éves koráig kizárólag szoptatom, hát ez nem jött össze sajnos önhibámon kívül.
Ember tervez, Isten végez.
MONIC
NAgyon jót nevettem a kis huncutkádon!
Még beszélni sem tud de már bemószerol a mamánál!
Jó lesz vigyázni nehogy nálatok is megjelenjenek a hatóságok mint Boni tesójáéknál.
SUSKA, LINA
Gyógyuljatok meg hamar, nagyon sajnálom a kálváriátokat.
Puszi a kis betegeknek!
TWIST
Vizelettartási problémám miatt kezdtem a Kriston tornát és már sokat javultam tőle. Az izmok sokkal rugalmasabbak. A kórházban szó szerint bepisiltem, és itthon is előfordult hogy végigcsurgott néhány csepp a lábamon.... de most már szerencsére kibírom még akár fél óráig is ha pisilni kell .... és apa is mondta hogy kezdek a régi lenni
DENIKA
Örülök hogy jelentkeztél, nagyon aranyos lehet Niki ahogy ő is beszéd nélkül közli hogy mit szeretne. Nagyon okosak ezek a kis lurkók
A múltkor megnéztem a videot és nagyon édesen mondja már a baba szót. esetleg mást is tanult azóta?
BONI
Remélem nálatok minden ok.
Betegség huss mindenkitől..... és remélem mi sem leszünk lázasak.
Mindjárt jövök dicsekedni csak bekapok egy falatot éhen halok.