Új privát üzeneted érkezett!

Betty! Mi sem értjük, hogy lehet ez a legerősebb. :shock: :D Nem tudtam kideríteni, ez hányas. A reggel felrakott az 10-es, de mint mondtam, az is jóval erősebb, mint a képen. :wink:
Elrakom-elrakom, de úgyis az összeset, még Tapolcán is elkunyiztam, amit csináltak. :oops: :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs
ha a tetőt passzolod, átveszem 8) :lol:
Te tesztgyűjtő leszel akkor ezután :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na még tető is! :lol: Ranita! Küldöm! :lol:

Bri! Lehet, hogy elsiklottam felette, de mikor lesz a beülti? :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Betty! Ranitával egyezkedjetek! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
átadom Raninak, neki nagyobb szüksége van rá, mert nagyon izgul :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy
Vidam szep napom volt koszonom :P

Angyal
Na ezt nem gondoltam volna de szerintem senki sem meg te sem :( Volt hcg nezesl? :roll: Kép

Gabi
Ma akartam neked uzenni erre nem volt bent a szamod a telomban :shock: :x :twisted: mert tudod elromlott a telom a kartyam meg attettem a regi telomba igy valoszinu a masik telon maradt :evil: Irnal egy sms-t :roll: Ne hari tenyleg :oops: Holnapra meg drukk,hogy lathasd a te kicsikedet!!!Fotot kerj vgy vigyel magaddal fenykepezot es csinaljatok a monitorrol fotot!!!Teloval is jo :!: Gyere majd a hirekkel :!: :!: :!: Most erted izgulok 8) A blinkiket mindenfelol vettem most soroljam :oops: :lol:

Betty
koszonom a kozvetitest 8)

Lucuzs
Kép
Ez a teszted ultra poziiiiiiiiiiii :shock: wazze enis enis :lol: :lol: Tenyleg,hogyhogy ez ilyen eros...a masik meg alig eros :o Es ez meg delutani is? :shock:

Ancsuka
Nem azert mondtam csak neha az ember a tegjobb dokit akarja...nalam pl ez volt a cel!Mondjuk nalam nagy volt a baj is es hat nem szamit az sem mennyi(szal tudom en most konnyen beszelek :oops: )De en is annyit fizetek itt amennyit barki mas aki ide jar!!!(semmi zsebre penz nem volt :!: Aldott dokik ezek....le a kalappal :roll: Neked mikorra kell drukkolni 8)

Zsu
Egy egyszeru vv-vel ezt kizarhatod :!: Enis bejelentkeztem a mens mentesbe mar a masik hetre volt hely!es ra valo nap megvan az eredmeny :roll: Megeri :!:

Gyancsi
Igen orultem en is mint majom a farkanak :lol: a mi dokibacsink nem hiaba csodadoki :wink: nana,hogy ertettem :wink: igen most jo krumplik kerultek ki a ladabol 8) Mindig is tudtam csak egy jo honapot kell kifognunk...bar lehet csak a protokoll jott be vgy az akupunktura vgy egyszeruen csak a pozitivitas es a baratok oszinte drukkolasa(annyian izgulnak ertem 8) )Sok szerencset neked :!: Kép Lehet ingerult voltal vgy a stressz :roll: de mostmar nyugi van es pihi holnapra meg

Kép

Bettyyyyyyyyyyyyyy kene egy tablicski nem tudom ki hogy all :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hoztam az esti hireket :!: Kepzeljetek lehet nem lesz holnap beulti :shock: Na de meselem elorol...szal 2kor csoriztem mert ugy elvoltam setalgattam szemeszet utan meg atvillanyosoztam a margit hidon csinaltam fotokat jah atgyalogoltam es visszafele villanyosoztam aztan beulok a kocsiba es :shock: 2ora uristen csorges de gyorsan :oops: es a biologus neni ugy kezdte jo hire van :!: mar itt orultem...azt mondja OTEN VANNAK :D :D :D na itt aztan filmszakadas...aztan meg beszelt valami reggel 9kor csorogjek a dokinak vgy ilyesmi de ezt nem is hallottam mar.Kerdeztem hany sejtesek azt mondta nem tudja pontosan de koruknak megfeleloek!!!!Megkoszontem es megint gyerek modjara bogtem :oops: En komolyan mondom mikor nem sikerult multkor en olyan jol tartottam magam most meg minden beszelgetesnel(johirnel)elpityergem magam :oops: :oops: :oops: Nem is emlekeztem mit is kell most meg mivan mert en annyira orultem...ugyhogy mikor kicsit lenyugodtam visszatelefonaltam es mondtam a biologus neninek ne haragudjon mar de nekem megallt a vilag mikor az 5bebirol beszelt es,hogy most mit is kell holnap 9kor csinalni?Azt mondja oket kell visszahivni hallottam,hogy mosolyog :) mondom mert akkor meg nem biztos a holnapi beulti?Azt mondja ez attol fugg reggel mi lesz a helyzet...szal ha olyan a harci helyzet mennek blasztobabakik 5.napig :!: :!: :!: :!: :!: :!: Az en kicsikeim :shock: :o haaaat csajok ha nem velem tortenne else hinnem :D

Aztan meg mentem az Azsia centerbe vettem tapados gatyot,utana anyuhoz Florikanak vittem csecse kis rozsaszin viragot :) aztan anyuval visszamentunk az Azsiaba es jol elcsesztuk az idot vettem pulcsit meg tokjo felsot occsoert :wink: bugyikat...aztan fel 8ra erhettunk haza...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, ez fantasztikus!!!Nagyon jó hír!Drukkolok, hogy szépen osztódjanak!!!
Vendég

Bri :D ez szuper!!! Drukkolok NAGYON hogy blasztókká nőljenek! De ha ma lesz beülti az is szupi! Bri sikerülni fog!!!+++ Hiszen neked belül szupi minden, úgyhogy most mivel embrikék is ügyeskék :wink: .
Vendég

Kép

Jövök, csak visszaolvasok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs
Akkor, ha jól olvasom ez a teszt nem a mostani, hanem egy régi :?: :oops: a 10-es teszt a mostani :!: :roll: :?:
Akkor, hogy nézték meg, ha nem volt v.v?nálunk inszemnél is van v.v!

Bri
Nagyon nagy a boldogság nálad, ez nagyon sokat jelent és hiszem, hogy ezáltal is sikerülni fog :!: :wink: nagyon drukkolok és várom a további jó híredet :!:
A nagy izgalom és a jó hír hallatára képes az ember ilyet produkálni :arrow: ez nagyon aranyos lehetett, jót nevettem rajta :!: :wink: mennyire kikapcsol az emberi agy, amikor ilyen jó hírt hall :!: :?: :roll: :wink: most képzeld el, amikor majd tartod nemsokára a kezedben a pozi tesztet... :lol: úgy legyen :!: :wink:

Angyli
Drága mélységesen sajnálom a történteket :cry: Én is nagyon bíztam benne, hogy most tuti sikerül, főleg, hogy nem is jött meg időre :!: :roll:
Köszönöm a drukkot kedves vagy nagyon :!: :wink:
Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön talpra állnod és újra elinduljatok :!: ölellek drága :!:

Zsu
Örülök, hogy a kutyi jobban van :!: :wink:

Zbinyek
Sajnálom, ami anyuddal történt :cry: jobban van :?:

Ranita
Hogy vagy :?:

Meli
Szépen haladsz a fogyással :!: :wink: ügyi vagy, további sok sikert és erőt :!:

Ancsi
Nem tudom, hogy mitől lehetett a hányás, de remélem azóta semmi :roll: :?: :!: nagyon drukkolok, hogy találkozzanak jó időben és jó helyen a petécskék a kis katonákkal :!: :wink:

Ancsu
Hogy vagy :?: Vivi rendbe jött :?:

Betty
Drukk Neked is amennyi csak kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Szorítok és várlak az uhus hírekkel!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Luczus
Igen Vivi már teljesen jól van. Engem a tesztelés már nagyon nem érdekel, nem hiszem, hogy sikerült. Nem vagyok letörve, semmi bajom, de most komolyan. Hogy mikor tesztelek gőzöm nincs....a héten úgyis megjön ha akar, így a teszeléssel már nem bajlódok. Mondjuk csütörtök körül kell tesztelnem mert az utrot abba kell hagynom, mert nem jön meg tőle, úgy mint a múltkor.
A teszt egyértelmű, de jóóóóó

Mondom én átsiklok mindenen :cry: :?
Bri
Hatalmas gratula 5osztódó pete? ez nagyon jó hír!!!!
Nekem a héten más jöhet a drukk, de nem fűzök hozzá sokat. Mint ahogy lucuzsnak is írtam " nem érdekel" nem akarom rajta idegesíteni amgam, így majd lesz valahogy ha megjön az is jó ha nem jön az meg..., de véleményem szerint megfog nem érzem hogy terhes lennék. Ha ez a mostani sem jön össze akkor akkor elkezdődik a kutatás, keresgélés ki, hogy merre. Igaz lesz még egy inszemem, de utána a lombik.

Ancsi
Nekem azt mondták, hogy az adagot nem ők határozzák meg vagyis ha apa lead 10ml anyagot akkor is u.annyit kapok vissza, mert kiválogatják és csak egy bizonyos mennyiséget adhatnak vissza fetúrbozva.
Remélem ma már nem lesz semmi komoly, nagyon-nagyon kívánom mert most járvány van amit Vivi is elkapott.

Vivi jól van, nincs semmi baja!
Én szintén mondhatni jól vagyok, örömmel tölt el, hogy mindenki sekerrel jár, de közbe meg sírok is hogy miért vagyok ilyen kis szerencsétlen, tudom nem vagyok hiszen itt van Vivi, de akkor is. Jó a jó híreket hallani tőletek, de rossz is egyben a lelkemnek, hogy én miért nem tudok ilyet írni már végre. Most lehet azt hiszitek engem csak a magam baja érdekel, de ez nem így van, csak fáj és kész. Örülök más örömének viszont az én folyamatos kudarcom nagyon fáj. :cry: :cry:

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu

Fel a fejjel :!: :wink: nincs veszve még igazán semmi, Én megértem, amit írsz :!: nem tudok mással példálózni, csak elsősorban magammal, hogy Én akkor még szerencsétlenebb vagyok, hogy nem sikerült még eddig :shock: de Én azt mondom, hogy dehogy is vagyunk szerencsétlenek és nem szabad feladni, mert most Én úgy érzem, hogy Te egy kicsit feladtad a reményt :!: :?: csak is pozitívan és tudod bízni és reménykedni ér :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy
Tudom neked, sőt a többieknek is sokkal rosszabb mint nekem.
Igen és teljesen feladtam vagyis inkább ott tartok, hogy majd lesz valahogy, megyünk lombikra, de oda is hova majd? fogalmam nincs. Ezt az évet rászánjuk és kész. Bízom benne, hogy egyszer sikerülni fog nekünk is még egyszer.

Ha jól tudom, de javítsatok ki ha rosszul írom, Gabi babás, ma megy uh-ra, meg Lucuzs is tegnap óta +. Bettynek, Brinek fagyisok mennek. Ancsinak most volt az inszemje, Ranitám várjuk a pozi tesztet. Másik ancsy most készül a fagyira, Suzy spontán hónap, vanili, sajna megjött. Angyal ? ti mikor is kezdtek megint? Zsu a legrosszabb ami lehet.
Kit hagytam ki? tuti valakit...... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsuka 2010.03.02 09:46-kor.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Nem szabad már rögtön a lombikra gondolni, most volt inszemed :shock: :!: Én is gondolok rá, nem mondom, hogy nem, de várj még, adj időt magatoknak és az inszemnek legfőképpen :!: meg kell nyugodni, nem mondanám, ha nem sikerült volna nekem a múltkor teljesen spontán :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tudod, minden az agyban dől el...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyorshír:Bri 11-re megy az embrikért :!: :!:
Kép Kép

Óvasok :arrow:

betty615

Betty
Köszi :wink:

Bri
Ez szuper :!: :wink: szorítok és drukk az embrikért :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép Bri
táblit minyá megnézem hogy áll :lol: és aztán megcsinálom, és rakom is :wink:
Mára neked++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Szuzy
köszike adrukkot, megy neked is tőlem, amire csak kell 8) ++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
mai Uh-hoz sok sikert, majd hozd a híreket :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
nekem volt fagyis, Brinek stimus lombikja van :wink:
Amiről írtál, teljesen megértelek, de a másik részről tényleg azoknak rosszabb, akiknél még nincs is gyerek, és sok éve azon vannak, hogy legalább 1 db legyen, hogy megtapasztalhasság az anyaság érzését :!:
Értem az elkeseredettségedet, de ha negatív vagy, az viszont baromi nem jó, mert úgy állsz az egészhez, hogy hát ha sikerül, sikerül, ha nem, akkor meg így is úgy is szerencsétlen vagyok. Ezt így nem szabad :!:
Én a mai napig bízom benne 2007 óta, több, mint 3 éve, hogy sikerülni fog :!: Minden egyes hónapban bízom, mert tudom, hogy egyszer úgyis úgy lesz érted :?: :!:
Ahogy Szuzikjúúú is írta, minden fejben dől el, tehát egy kicsit pozitívan...ok :wink: Mi szeretünk, imádunk, de ha így gondolkozol, akkor el fogunk nagyon fenekelni :!: :wink: Fel a fejjel, ne hagyd győzni a negatív oldalt :!: :!: :!: :wink:

Ranita
te hogy vagy ma :?:

Puszilom a többieket is :!:

betty615

suzy, aranyos vagy köszönöm.
MAjd lesz valahogy, reméljük pozitív irányba fordul amjd a dolog.

Bri, de jó akkor ma már veled is lesznek, 2-3?

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Nem fodrul majd a dolog, hanem fordítsd :!: :!: :!: már olyan értelemben, hogy bízz egy kicsit jobban kérlek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
Igen igazad van, viszont nem tudom melyik a jobb? reménykedni hinni csak pozitívan és full padlóra kerülni vagy az ami most van bennem, remény van, de nem élem bele magam, az első inszembe totál beleéltem, hogy ez most tuti a befutó, és tessék. mindíg megfordul a fejemben hazudnék ha azt mondanám nem, de félek akár egy tesztet is csinálni mert addig legalább a remény van. Próbálom inkább "semlegesen" felfogni és nem padlóra kerülni ha nem sikerül. Remélem érted amit írok..... és köszönöm a biztató szavakat.
És igen tudom, azoknak a legrosszabb akiknek nincs :cry: :cry:

Ancsu

ancsuka

minden kavarog benne, főleg a vége felé mindig ez van. Reménykedek meg nem is, pozitívan gondolkodok meg nem is. Néha úgy gondolom ez most sikerült majd a következő pillanatban áááá tuti nem vagyok terhes. De már gyorsan kiderül, ez a hét... :)

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Bri! Hatalmas adag drukk a világbajnok embrikhez!!! :D :D :D

Lányok lehet valamit hülyén írtam, de a lényeg, hogy a két teszt ugyanakkor készült, ugyanabból a vizeletből, tegnap reggel. A szinte láthatatlan az egy 10-es teszt, a bika erős meg nemtudom, nem volt ráírva. :lol:
És nem volt vv. Tapolcán, ott is csak vizeletteszt meg uh.

Ranita?

Ancsuka! Én is csak azt tudom mondani, hogy kérlek ne add még fel!!! Azért az utró elhagyása előtt ugye tesztelsz?

Most megyek, Majd még jövök és dumálunk! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ancsuka
egy a lényeg, mi drukkolunk neked :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És amit gondolsz, azt merd elhinni is... :wink:

betty615

Lucuzs
Akkor Én értettem félre valamit :!: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi! Jaj, el is felejtettem írni :oops: , hogy drukk az uh-hoz! Várjuk a képet!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok

Most keltem... :oops:

Bri, nagyon drukkolok!+++++++++++++

Ancsuka, én teljesen átérzem, amit érzel, de nem szabad csak a rosszra gondolni!Hazudnék, hogy ha azt állítanám, hogy nem gondolok arra, ami történt egy héttel ezelőtt, mert ugye ezt egy életre nem lehet elfelejteni, de én most már készülök lélekben a következőre és kizárok minden negatívumot magamból.És úgy állok hozzá, hogy ez sikerülni fog és kész!Mindig bízni kell, én pl bízom még abban is, hogy spontán összejön :D , de ez ugye nálunk lehetetlen, de akkor is, és kész!!! :D Minden hónapban bízok benne, már lassan 4 éve.
Vendég

köszönöm lányok, olyan aranyosak vagytok.
Zsu, tudom neked a legnehezebb ez enm is kétséges szerintem, de talpra álltál és itt vagy.

Lucuzs igen mindenképp tesztelek előtte.

Puszi lányok, majd jövök....... kakaós csigát rendelt a lányom mert még itthon van, kicsit erősödik és csütörtökön reggel ovi.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok :!:

Köszönöm együttérzéseteket lányok, nagyon aranyosak vagytok :!:

Bri :!:

Ezerrel megy a drukk a kicsikéidért++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Drukk az UH-hoz++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkiért nagyon szoritok, remélem, hogy folytatódik a babalavina tovább, ezért Mindenkinek küldöm a sok babaragacsot+++++++++++++++++++++++++++++++++

Az akciósoknak sok sikert, a kismamáknak problémamentes babavárását kivánok :!:

Lelkileg nagyon sza.ul vagyok, de majd tullépek rajta!

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Lányok!

Csak gyorsan rólam,aztán jövök később!

1db 10mm-es petezsák,minden oké,jövőhét szerda uh.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!
Suzy köszi az üzit.
Bri jó volt hallani a hangod,nagyon nyugodt voltál.Hipermega drukk!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

GABIII :D :D :D Szia! Nagyon jó híír!
Gratulálok a kicsikédhez!!! Gondolom milyen nagyon boldogok vagytok! Drukk persze a jövő hétre is!

Betty hú hogy megy az idő :wink: . +++++++++++++++++++ Hajrá kicsikék!

Bri, akkor már úgy godolom vissza is kaptad őket! Hányan vannak? Egy is szupi, kettő is szupiii. Jó ágyazást babácskák!

Ranita hol vagy?

Lucuzs azta azért ha belegondolok hogy megemelted magadtól az utro adagodat és hogy milyen jól tetted!!!! (csak zárójelben... anyai ösztön hihihi) Persze bennem van hogy mi lett volna ha én is megemelem... viszont én csak már majdnem a mensinél kezdtem barnázni... szal az biztos más :? . Mert nálam nem kapaszkodott meg senki...

Puszi mindenkinek,

Vanili
Vendég

Gabi, ez nagyon-nagyon jó!!!Gratula! :D Vigyázz magadra nagyon!
Mikor kell menned megint?
Vendég

Gabi
Kép
És egyébként érzel/éreztél eddig valamit :?:

betty615

Ranitáról nincs valami híretek :roll: :?: Lucuzs :?: Nem tudsz róla :?:

Csoki-vani köszike a drukkot, már nemsokára kiderül :wink:

betty615

Gabi! Jajdejó! :lol: Gratula! Képet hozol majd? :wink:

Bri már túl is van a beültin? Mennyi babát kapott vissza?

Betty! Én sem tudok Ranitáról. :( Hiányzik is nagyon. De nem merem zargatni telefonon, biztos így jobb neki, hogy a háttérben marad.

Tudod Vani! Akkor kedden, a vérzésnél át is villant az agyamon, hogy ez nálam nem így szokatt lenni, ez valami más. Aztán végig ott motoszkált a fejemben. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bocsi lányok, hogy így " átszemtelenkedek" hozzátok, de
Gabinak feltétlenül akartam én is gratulálni!

Gabi: Gratula !!!!! Tessék sokat pihenni és vigyázni magatokra!!!
:D

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

sziasztok!

Ranitával én szoktam msn-en beszélni. (én nagyon szeretem az msn-t). Piri még sehol, csak ennyit tudok mert mennem kellett mikor ő bejelentkezett, de gyors megkérdeztem.

Bir, hány eszkimó van veled?

Gabi, de jóóóóóóó! gondolom most nagy az öröm, vigyázz magadra nagyon, főleg az első 12hét, akkor a legjobban.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
a Bir az Bri? :lol: vagy Betti? :lol:
Mert Bri friss babákat kapott vissza (azt nem tudom hányat) Betti pocijában 2 fagyika lapul :wink: .
Értem amit írsz, rossz nagyon csalódni... én is ilyen vagyok. Hogy legjobb lenne elfelejteni az egészet és mondjuk 12 hetes terhesen amikor kicsit nagyobb a "nyugi" észbekapni. Bár majd bizti akkor is lesz miért izgulni... Szóval bizakodni kéne, csak akkor tényleg nagyot koppan az ember ha mégsem... (és még így is).
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Ancsu
ahogy Csoki-vani mondja is, én vagyok a fagyis, Bri a stimus lombikos, mint fentebb írtam is :wink:
3-at kapott vissza Bri :wink: :lol:

betty615

Bri,
babatapik mennek!!!!!

Ranita,
kitartás, kapaszkodnak a babók, ne aggódj!!!!!!

Betty,
Tesztelsz?Mikor?

Gabi,
gratulálok az uhuhoz!
Énis akarok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkit puszilok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli! Holnap szerda! Megint mérlegelsz? :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli
csak ET+14-en, mert hcg-t szúrok még, így semmi értelme előbb, mert úgyis pozi lesz :lol: na meg akkor is :lol: :lol: :lol: meggömböltem Kép :lol:

betty615

Bir=BRi vagyis Bridget

És azt tudom, hogy Betty te fagyisokat kaptál vissza és azt is hogy Brinek most frissek mentek. De ezt Betty írtam is az elején neked meg Brinek fagyisok mennek (de rosszul írtam igazad van mert neked már nem mennek neked már vannak, meg mostmár Brinek is) :wink: :wink:

Vanili, na igen, nem jó ez sehogy, vagyis jó lenne ha..., de nincs ha :oops:

Ancsu

ancsuka

Lucuzs,
holnap nincs mérlegelés, majd csütörtökön megyek tornázni, ott mérek, de az a baj, hogy este megyek, és a reggeli mérlegelés a legjobb, mert az kevesebb!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P
Nálad, valami tünet?

Betty,
babatapik, és időgyorsítók mennek!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli! Akkor csütörtök! Értettem!!! :lol:

Tünetek? Hát lássuk csak:
- hasfeszülés
- petefészkeim iszonyatosan fájnak
- egésznapos émelygés
- éjszaka kemény hányinger
- és egyszer már a cicim is fájt! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Ancsu!
Megértelek,mert én se voltam soha irigy v. féltékeny,ha valakinek pozi tesztje lett,sőőőőőőőőőt :lol: ,csak rossz volt a saját sikertelenségemre gondolni.
Jaj ne add még fel!

Zsu!
Igazad van,ezt sajnos nem lehet elfelejteni,csak halványulni fog az emlék,főleg amikormajd pozitív dolog történik veled.
Milyen munkát nézel amúgy?
Jövő hét szerdán megyünk.

Angyal!
Erős vagy (ezt te írtad!),hatalmas ölelés és lélek simi :arrow: :arrow: :arrow:

Betty!
Hát annyit éreztem/ érzek,h néha forog a gyomrom és nem nagyon kívánom a kaját.Mellem feszül egyfolytában.Kevés hasszúrka,de dokinéni mondta,h az természetes.Ja meg a derekam fáj,de már nem annyira és annyit,mint a múlthéten.

Meli!
Holnapi mérleg adatot kérjük! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Lányok!

Mindenkinek Kép a drukkokat és gratukat.Ígérem nektek is,h vigyázok magamra. :wink: Nagyon aranyosak vagytok :lol: .

Bri!
Küldöm a ragikat :arrow: :arrow: :arrow:
Bettyhez és Ranitához már rég megérkeztek :wink: :wink: :wink: És nagyon tetszik az új vonid :lol:

Gyancsi!
Várunk!

Kép
cukigabi
Budapest

Hirek roviden
Hat vittek volna blasztokig de ugy dontottunk anyamehben a legjobb a babakoknak ezert ma visszakaptam 3bejbit 8) a masik kettot megprobaljak elvinni 5.napig es fagyasztani...az egyik levolt kicsit lassulva de nem nagy baja volt...szal ha tulelik fagyibabam is lesz :D Ma,csutin,szombaton es hetfon kapok meg hcg szurit ugyhogy a vv 16-an lesz :? De en tudom,hogy maradnak...muszaj ez a szep sorozattortenes nem vegzodhet maskepp
Koszonom a drukkokat :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Fagyibabak amik levannak fagyasztva,fagyis beulti amikor a felengedett fagyibabakat ulteik vissza...szal nekem nem fagyibabas DE igen 2nap mulva a maradek 2 amit elvisznek 5.napig ok mennek fagyiba 8) De az en dragaim itt a pociban nem fagyik :)

Es erdekessegkepp irom,hogy a mikoroszkopban megkukucsoltam oket es annyira szepek voltak olyan sok-sok buborekbol altak :lol: nem gyoztem csodalni oket :D

Irom apacskanak 3bejbi a pociban ....valasz Kép Aztan apacska kerdezte mi most a teendo en meg mondtam,hogy meg var ram szuri ma meg +3 es varni...azt mondja akkor pihenjek es mindent bele :lol: eeeeeeeeeeedi volt Kép Ezek az o elso kis megnyilvanulasai :D

Szrityi
Te is a Kaaliba jarsz nem?vgy BMC na most belekavarodtam pedig olvasgatok mind2helyen mikor van idom :oops:

Melinda
Jo,hogy jottel...hianyzol am :roll: Kiloilag feluton jarsz!!!Ugyi vgy :D

Csoki
Hat igen vegulis nemreg volt a hiszterom es rendbe tettek...de pl bettynek nsincs semmi baja :? na de most majd nana,hogy sikerul :wink:

Suzy
Akkor jo mar azt hittem csak en vgyok ilyen siros p.csa :oops: Pozi tesztnel ajulas szinten leszek :shock: :o :oops: :lol: :lol: :lol:

Ancsuka
Akkor matol neked is mennek a drukkok...de mikor lesz a vv?vgy majd tesztelsz? 8) izgi izgi nekem addig meg 2het :? Milyen jol osszeszedtel mindenkit :shock: ugyi vgy en mondjuk nem fagyis vgyok hanem ez a 3.stimum...es 1szer multkor nem volt beulti...nekem fagyis sosem volt na de majd most lesz marmint eszkimoim lesznek tesobabanak 8) :lol:
En azt mondom remenykedni kell minden esetben hisz ha te nem hiszel a babadban vgy hogy sikerul akkor ezektol az emberi kis sejtecskektol,mit varsz,hogy csodat tegyenek...tudnak ok csak tenyleg kell a hit :wink: Viszont sosem szabad a lo tulso oldarara kerulni :!: En szeretem realisan latni a dolgokat...tudom a bajom,tisztaban vgyok az eselyeimmel de nekem amig nem mondjak kerem 100%,hogy maganak nem lesz baba keptelenseg na akkor esetleg "feladom" (nem hinnem mert en nem az a fajta vgyok :lol: de latod azt mondtak 1% az pont eleg....megyek megyek hiszek de realisan latom a dolgokat :!: Szerintem igy lehet ezt csinalni :roll: de ehez kell akaratero es onmegtartoztatas vgy nem is tudom,hogy mondjak :roll: Fel a fejjel es mindig arra gondolj nalad rosszab helyzetben levok sem adjak fel es sikerul nekik :!: :wink:

Lucuzs
Koszi :D Hogy vgy kismami 8) :lol:

Angyal
Jaaj szegenykem kuldok egy nagy olelest :(
Kép

Gabi
En is orultem...visszahivni nem tudtalak mert elcsacsogtam az egysegeim :oops: Ngyon orulok nektek 8) :D akkor most 2kismamink van?jol szamolok?Marmint sok van tudom en is Betty is Ancsuka is meg a tobbiek de orvosilag megallapitott 2 :lol: ?
Kép

Babaragi megy akinek kell!!! Kép

Es drukk akinek meg az :wink: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?