Fagyibabak amik levannak fagyasztva,fagyis beulti amikor a felengedett fagyibabakat ulteik vissza...szal nekem nem fagyibabas DE igen 2nap mulva a maradek 2 amit elvisznek 5.napig ok mennek fagyiba
De az en dragaim itt a pociban nem fagyik
Es erdekessegkepp irom,hogy a mikoroszkopban megkukucsoltam oket es annyira szepek voltak olyan sok-sok buborekbol altak
nem gyoztem csodalni oket
Irom apacskanak 3bejbi a pociban ....valasz
Aztan apacska kerdezte mi most a teendo en meg mondtam,hogy meg var ram szuri ma meg +3 es varni...azt mondja akkor pihenjek es mindent bele
eeeeeeeeeeedi volt
Ezek az o elso kis megnyilvanulasai
Szrityi
Te is a Kaaliba jarsz nem?vgy BMC na most belekavarodtam pedig olvasgatok mind2helyen mikor van idom
Melinda
Jo,hogy jottel...hianyzol am
Kiloilag feluton jarsz!!!Ugyi vgy
Csoki
Hat igen vegulis nemreg volt a hiszterom es rendbe tettek...de pl bettynek nsincs semmi baja
na de most majd nana,hogy sikerul
Suzy
Akkor jo mar azt hittem csak en vgyok ilyen siros p.csa
Pozi tesztnel ajulas szinten leszek
Ancsuka
Akkor matol neked is mennek a drukkok...de mikor lesz a vv?vgy majd tesztelsz?
izgi izgi nekem addig meg 2het
Milyen jol osszeszedtel mindenkit
ugyi vgy en mondjuk nem fagyis vgyok hanem ez a 3.stimum...es 1szer multkor nem volt beulti...nekem fagyis sosem volt na de majd most lesz marmint eszkimoim lesznek tesobabanak
En azt mondom remenykedni kell minden esetben hisz ha te nem hiszel a babadban vgy hogy sikerul akkor ezektol az emberi kis sejtecskektol,mit varsz,hogy csodat tegyenek...tudnak ok csak tenyleg kell a hit
Viszont sosem szabad a lo tulso oldarara kerulni
En szeretem realisan latni a dolgokat...tudom a bajom,tisztaban vgyok az eselyeimmel de nekem amig nem mondjak kerem 100%,hogy maganak nem lesz baba keptelenseg na akkor esetleg "feladom" (nem hinnem mert en nem az a fajta vgyok
de latod azt mondtak 1% az pont eleg....megyek megyek hiszek de realisan latom a dolgokat
Szerintem igy lehet ezt csinalni
de ehez kell akaratero es onmegtartoztatas vgy nem is tudom,hogy mondjak
Fel a fejjel es mindig arra gondolj nalad rosszab helyzetben levok sem adjak fel es sikerul nekik
Lucuzs
Koszi
Hogy vgy kismami
Angyal
Jaaj szegenykem kuldok egy nagy olelest
Gabi
En is orultem...visszahivni nem tudtalak mert elcsacsogtam az egysegeim
Ngyon orulok nektek
akkor most 2kismamink van?jol szamolok?Marmint sok van tudom en is Betty is Ancsuka is meg a tobbiek de orvosilag megallapitott 2
?
Babaragi megy akinek kell!!!
Es drukk akinek meg az