zsani,
sajnálom, hogy nem minden felhőtlen
hogy derült ki ez a vesetágulat? mik voltak a tünetei?
bébike,
a te felpuhult méhszájadról se hallottam. látszik? kitapintják?
mitől puhulgat fel? eszter nem mondta?
freyja,
mesélek egy történetet:
barátnőm nagyon nőcis, belevaló kiscsaj volt, a pasik odavoltak érte, esküvő (hosszú kapcsolat), majd baba ...
terhesség alatt apuka megváltozott (anyuka is), sokat vitatkoztak, megszületett a gyerekük, apuka már alig aludt otthon - egy szórakozóhelyet vezetett, barátnőm meg akarta oldani ezt a hülye helyzetet, alkalmazkodott, igazi jó feleség lett ...
apuka megcsalta, lelépett ... anyuka hazaköltözött ...
barátnők egymás között: persze, mert a munkahelyén a spicces kiscsajok, a pincércsajok elcsábították apukát, könnyebb ez az élet, mint otthon az asszony gyerekkel ...
ennek 4 éve, apuka azóta is egy nővel van, egy olyan nővel, akinek van egy gyereke, azt a gyereket is eltartja, ellátja, suliba viszi, gondoskodik róla (sajátjáról is), jön a közös gyerekük is.
ez az új nő olyan, mint a barátnőm régen.
dirigál, irányít ... közelről sem tökéletes feleség!
De a pasinak ez jön be!
Az anyasággal az én barátnőm megszeldült, kevés volt apának.
Aztán amikor még inkább meg akart felelni, totál elúszott minden.
Jóban vannak, de már nem lesznek egy pár. A másik nő tölti ki a srác életét, kell neki ez a kis extra tűz. Nem a spicces kiscsajok, nem a pincércsajok, hanem egy 1-2 évvel idősebb gyerekes nő. Amikor a barátnőm terhes volt, mindent terhet levett apuka válláról, mindent ő intézett a gyerek körül. Most apuka őt kérdezi meg, hol vegyen gyerekágyat, mit hol szerezzen be ... az új nő irányítja ... ez kell neki ... régen a barátnőm is "önző" volt ... ez motiválta a pasit ...
Tanulság?
Nem tudom, te milyen voltál, amikor megismerkedtetek!
Kit szeretett meg benned?
Lehet nem azt kell neki, hogy "szegény apa", hanem állj a sarkadra és nyomd a kezébe a porszívót!
De csak viccesen, kis iróniával ... játékosan, kacérkodva.
NE VELE FOGLALKOZZ, hanem magaddal és a babával!
Attól, hogy anya vagy, neki még a régi éned kell, vadászni akar rád, flörtölni.
Legyél egy kicsit pimasz, ne érezze, hogy minden a lába előtt hever!
De tényleg mindent csak játékosan, kedves pajkossággal!
Szerintem!
(14 éve vagyok a párommal, egyszer nálunk is bejelzett egy 20 éves Barbie baba, kezdetben úgy viselkedtem, mint barátnőm, a szakadék nőtt közöttünk, aztán bepöccentem, lehet elmenni ... újra a régi lettem, na, akkor már vissza is talált ... ennek kb. 8 éve
De csak magadra hallgass!