Új privát üzeneted érkezett!

Bibar
már lehiggadtam, de olyan ideges voltam mint a fene...
Már ott tartottam, hogy verőlegényeket küldök rá, de persze lehiggadtam... Utálom, ha gyanusítgatnak, pláne egy ilyen kis link szaros... :twisted:
Boti??? hááát ő lusta manóseggű, mert alszik mint a tej :)
Vendég

Manorka
5790.- et kell, hogy kapjak, ha nem annyit küld, addíg vissza sem kapja a kendőt, míg nincs a pénz a számlámon. Ennyiért már újat is vehettem volna... Ajánlom neki, hogy utaljon, két napot várok, utána jogi téren kezdem az ügyet, nem várok tovább az tuti...
Ajánlatos neki, hogy most már ne hazudjon. Még az sms-ek is megvannak , nekem az is plussz bizonyíték.
Remélem soha többet ilyen kreténnel nem találkozom...
Vendég

Edi
majd akkor is sokat aludjon mikor kibújt :wink: :wink: én is ilyen tipus vagyok mint te,nagyon tudok idegeskedni :twisted: :twisted:

Niki és akit érdekel!!/Fókamoka már lecsapott rá:))/

rakok megint rucikat,az alsó linken fiúk vannak,amik bolyhosabbak odairtam!!
a lányok gyönyörűek és hibátlanok! :wink: :wink: a héten még lesz ujabb,majd az aláirásomba rakom és akit érdekel megnézi :wink: ha valakit érdekel dobjon privit :wink:

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 010_02_27#

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 010_03_01#

ja az elsőbe is vannak fiúk,zömében Olivér cuccai :wink:

bibar

Bibar
Írtam privit... :D
Vendég

edi!
nem lejt a fejnél! Kicsit elértelmezted. A fejtámla volt eddig magasabb, és a lábnál alacsonyabb a keret. Most fordult a "kocka" :D

d.dodó

Dodó
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bocsánaaaat... :roll: :oops: :oops: hülye vagyok, így már értem. Az nem baj akkor :D Majd muti képen is :D :D :D
Vendég

Bibar: ezek nagyon nagyon edesek.... :D :D :D

Edi: ez egy hulye p.....csa, ne is foglalkozz vele, nem er annyit, nem jo emberrel kezdett az tuti..
Jaj csajok most en is annyira gondba vagyok, pont valentin nap korul volt egy csomo postazado eladasunk, es azok a kuldemenyek amik egy kontret napon lettek feladva elvesztek, mar az 5. vagy 6. vevo keres meg, hogy nem kapott semmit..kesz vagyok...persze anno nem kertek az ajanlott kuldemenyt. Ilyenkor meg sirnak meg fenyegetoznek, oriasi kanyi betukkel pedig ki van irva, hogy nem vallalom a felelosseget, de hat nem er nekik a szo...ilyenkor inkabb ujra feladom (nagyon olcso es potolhato dolgokat arulok, igy nem veszes, csak iszonyu mereg) Kapok egy negat es meg az ebay nekik is ad igazat visszatartjak ilyenkor a szamlan a penzt...grrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja es az az 5 csomi amit Angliabol varok szinten elveszett..kesz vagyok...es olyan horibilis osszegekbe kerul a posta Olaszorszagban, hogy a vevo rakenyszerul, hogy ne kerje az ajanlott kuldemenyt, hanem a simat es kockaztat...es ez a vegeredmeny..na szep...

Dodo: szuper, hogy rendezkedtetek, akkor most mar mindenkinek van helye, es siman el is fertek?

Meme: sajnalom az otthoni ramazurit...csak nyugodtan..minden a helyre fog kerulni meglas..a 10 ezer forintot pedig ne sajnald, hisze rosszabb helyre is elmegy, ennek pedig legalabb van ertelme, vegre megtudod kit rejt a pocak.
:D
pocaklako

Pocak
oh a fene... :twisted: oké oké, de miért ad az ebay nekik igazat, mikor leírták, hogy simán kérik??? ebben benne van a kockázat, miért lennél Te a hibás??? :S ez igazságtalanság :twisted:
De persze, ha annyira drága az ajánlott küldemény, akkor megértem, hogy nem kérik, de akkor mi a fenét fenyegetőznek, köcsögök... grrrrrrrrrrr
formában vagyok, puffogok össze vissza, mint egy gőzmozdony... :)
Vendég

Pocak!
Igen, Lizy marad egyedül a szobájában, és a kicsi velünk alszik egyszobában, de külön ágyban. Majd fél éves kora körül összerakjuk egy szobába Lizyvel.

Én most tolom befele a sonkás-gombás pizzát! (mirelit volt) :oops:

d.dodó

Sziasztok!Megjött a fizu, így nagybevásárolni voltunk ma. Voltunk a DM-ben. Jó két hónapra bevásároltunk, sőt lehet többre is. :lol: Szegény pénztárosnő.A képem égett, de kuponoztunk, azért is vásároltunk. Meg vettem végre put pouri tálat, olyan régóta vágytam rá, és végre találtam!!!!!Meg betaláltunk a Brendonba és nem tudtam ellenállni. :oops: :oops: :oops:
Kép Kép
Annyira édes és a Brendonhoz képest nem is volt drága.De ellanállhatatlannak találtam. :oops:
Meg voltunk megint játszótéren. Kép
Bocsi, de ez jó kép lett.
Na megyek is visszaolvasni.Elfáradtam azért ma. 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Tényleg szupi a kép! És a napozó nagyon alarnyos amit vettél! ;)

d.dodó

Kép Az szobaajtóból fényképezve

Kép Az erkély ajtó fele van a lábunk

Kép

Kép

Kép

A kiságy még nincs feltéve "babamagasságra".

d.dodó

Az ígért pocakfotó...
Nem szoktam puccos fotót feltenni, mert csúnya repedt a pocakom, igaz csak 3-4 repedés van rajta, de jó csúnya :oops: :oops: azt ne nézzétek légyszi... :oops: :roll: Azért fotóztam most így le, mert így látszik igazán mekkorát nőtt :)

19+3
Kép
Vendég

Edi..szépséges poci :)

M.
Vendég

Niki
zabálnivaló ez a kép Rikiről... annyira éééédes :)
Szép a napozó, jól tetted, hogy megvetted :P

Dodó
így már értem az ágyat :wink: :lol:
Vendég

Edi, írd már meg a csaj nevét, csak nehogy beleszaladjak én is..

M.

bocs, h nem írok ma bővebben, pedig lenne mit..csak nagyon elfáradtam..majd holnap megpróbálok többet..

jóéjt!

M.
Vendég

Mia
Köszi :D:D:D

Írtam priviben kiről van szó. :wink:
Vendég

megérdemelné ez a mocsok, h necsak priviben :twisted: :twisted:
Vendég

Mia
ebben tökéletesen igazad van, ahogy megkaptam a pénzem felírom itt a csajoknak is, hogy nehogy belefusson még valaki...
Vendég

Ohhh Edi...mennyi de mennyi igazsagtalansag van azert ezekben az eladasokban...meg hat mondenhol. A vevo panasszal forul az ebayhez: nem kapta meg az arut, nem adtam fol. Ha paypal-os volt a vasarlas, azonnal zaroljak az az osszeget az elado szamlajan, egeszen addig mig valamelyik fel nem enged vagy meg nem egyeznek. Nagy szivas az egesz..ilyenkor elmegy am a kedvem rendesen...raadasul az olaszok kedvesek aranyosa, de iszonyu fenyegetozo nepseg..foleg a deliek...nem vagyunk rasszisak, de nem szeressuk oket.....
Dodo: szuper, hogy akkor mindenkinek jo kis kuckoja lett.
Marha ehes vagyok, en is ennek de jon a sav...az elobb turtam be egy fel zacsi sos grissinit, hat most varom a hatast...:(
pocaklako

Bibar, ááááá, kínzol, itt is leírom!!!!Nagyon cuki rucik, alig tudtam visszafogni magam. :cry:
Poci, sajnálom a kálváriád!Ez olyan igazságtalan!!És a Te cuccaiddal mi lesz???
Edi, milyen szép nagy pocid van!!!!!Alig látszik,ne butáskodj már!!!!! Amúgy nincs igaza az ismijeidnek, mert pont, hogy nem "lányos" a formája.Na de mindegy! Hát jól szívat a kiscsaj!Pofátlanság nagyon.Fel a fejjel, ne törődj vele!!!!!Úgyis keresztülviszed az igazad.Ennyire már "ismerlek"!
Dodó, jól elhelyeztétek a kiságyat!!! Lizy meg nagylány nagyon már!!!Biztos büszke lesz a saját szobára!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Pocak
ez azért igazságtalanság... mert nem vered át őket, csak szimplán küldöd a csomagot, ahogy Ők kérték... :(

Niki
Köszi, sokat nőtt most megint az albija, ennek a kisfickónak :D Érzem is magamon, hogy nagyobb vagyok, és dundibb... :lol: :lol: :lol:
Ezt szoktam énekelni a fürdőben... úgy jó ha naaagy, úgy jóóó ha dundi :D:D:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=4QDraZQCxBE
Vendég

Edi: naon szep a pocakod, es Boti tenyleg hatalmasatt nott. :lol:

Dodo: edes a Manod ahogy ott kuksizik a kisagybol.

Niki: cuki a napozod...Riki tiszta Te vagy.. :lol: :lol:
pocaklako

Muszáj megmutatnom ezt a zsiványt, evett és kidőlt az ágyamon... :lol: :lol: :lol: kész vagyok tőle :D:D:D:D Nem szoktam engedni, hogy az ágyneműmre menjen, de most annyira cuki volt, hogy nem piszkáltam...
Kép
Kép
Vendég

Manorka, érdekes ez a húz lefelé a pocid érzés. Ilyen nekem is gyakran van. Mintha ki akarna valami pottyanni alul.De mondjuk manuálisna sosem néz, de gondolom uh-n is látszana ha nyílna a méhszáj. Most elgondolkodtattál.Szombaton szerintem megemlítem neki. Amúgy fekvésben esténként is szoktam érezni enyhe nyomást „odalent”.
Maki, nagyon csinos a pocid!!!!
Fóka, jobbulást Nektek!!!!Gyógyuljatok meg gyorsan!!!!!
Edi, aranyos a kutyud!!Stellát sem engedtem sosem az ágyra.Egyszer próbálkozott még kölyökként, azóta sem. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sziasztok! hazaértem, nem vagyok vidám :( sajnos manócskám vesetágulata nem tűnt el, majdnem a duplájára nőtt. túl sok jót egyenlőre nem tudok, 3 hetente kell mennem vizsgálatra. azt mondta hajdú drnő, h sajnos valszinű nem fog eltűnni, de figyelni kell, h 10mm fölé ne menjen (most8), mert az már veszélyes. sajnos annyira zokogtam, h nem fogtam fel mit mondott.... a dokim rendes volt, utána felmentem hozzá és igyekezett megnyugtatni. azt mondja, h ez nem jelenti feltétlen azt, h vesebeteg lesz. próbálom kicsit összeszedni magam, apát is megijesztettem :( remélem fel tudom magamban idézni, h mit mondtak és akkor helyreteszem a dolgokat!
megpróbálok visszaolvasni, de nem ígérek hozzászólást. ma megint korán, 5kor keltem, most értem haza, fáradt vagyok.

Kép
zsani78

Jajj Zsani annyira sajnálom!!!!! Szegénykém!!!És tudtok tenni valamit ellene? Vagy nem? :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Zsani: :cry: Nagyon nagyon sajnalom, de megis lehet valamit tenni ilyenkor?
pocaklako

Niki!
Igen, Lizy nagylány már....de fél éves kora óta "saját" szobája van ;).

Edi!
nagyon csinos poci! És tényleg nagyot nőtt. A pocicsíkosodástól én is félek...van egy alig látható max 1cm-s, ez Lizyvel jött még elé, és félek, hogy tovább fog repedni!
De max soha többet nem veszek fel bikinit! :lol:

zsani!
Hu, nagyon sajnálom hogy nem jó híreket kaptál.

Pocak!
Én is most Lizy mellett elfeküdtem a matracon, mert addig ott kell feküdni, míg el nem alszik, és éreztem hogy jön a sav.... :(

d.dodó

manorka: bocsánat, de ma nem tudtam utána járni a dolognak. a dokim odaadta a közvetlen mellékjüket, holnap felhívom őket!

poci: nekem ma uh-n kiderült, h manócska már bőven köldök felett van, legalábbis a buksija :) biztos Riccardo is ott fenn tombol már :lol: :lol: kis manócskám hétvégén volt nagyon aktív éjszaka is, de én szenvedtem a fejfájással (gondolom a melegfront miatt) és sztem ezt érezte ő is!

freyja: sajnálom! remélem azóta kicsit megnyugodtál! apával nem tudod ezt megbeszélni? a segítséget is! hátha csak annyi, h férfi lévén magától eszébe sem jut....

bébike: én is nagyon várom! ha Neked úgy jó, akkor majd elugrom érte, az irodánk a 11ben van! a méhszájat szerencsére nem tudom, de a pihenés nem árthat!

fóka: sajnálom takonykórt, remélem hamar helyrejöttök!

mamaki: helyes poci :lol: nekem hajdú drnő rendelt ma is a kórházban. edinek igaza van, nem egy bőbeszédű hölgy, de ha kérdezel, mindenre türelmesen válaszol! én végig kérdeztem pl. hogy mikor mit látok (tök ciki, de én sokszor nem tudom kibogarászni, h épp mi van a képernyőn :oops: ), külön kértem, h nézze meg a pofiját is. szegénykém kb 3-4 percen át próbálkozott, mindenféle trükköket bevetve, de manókám kitartóan tartotta mindkét kezét az arca előtt, nem adta fel. a dokinéni viszont nagyon türelmes. de ha nem kérdezel semmit, akkor ő megnézi, amit kell és a legszükségesebbet mondja csak! a méhszájamat a doki első talákozásunkkor nézte, mikor megállapította a terhességet. ez a 6v7. héten volt, azóta tegnap volt először, h megvizsgált. ha nincs gond, akkor nem "piszkálják" feleslegesen!

poci: nekem is van sav, de én pont emiatt kell, h egyek, különben öklendezem a savtól és marja a torkom. de sajnos tegnap este megint rókakoma... és most is kerülget :( de nem tudok nem enni, mert elkezdek remegni, szédülni.... én mostanában kapkodom a renniet, az jól megböfögtet (bocs :oops: ) és utána kicsit könnyebb.

Kép
zsani78

Zsani
Nagyon sajnálom :( Okosat mondani sem tudok most :( Valamit nem lehet tenni????
Vendég

a doki azt mondta, h ne idegeskedjek, mert sajnos nem tudok semmit tenni, h ne nőjön! azt mondta, h ha nem múlik el és 10 mm fölé menne, akkor 35. hét után beindíthatják a szülést, h segítsenek a kis veséjén. igazából még azt nem értem, h mi okozza. vmi olyasmit mondott, h lehet vmelyik billentyű vagy mi(?) nem működik. most nem tudom, h válaszolt csak nem emlékszem, v nem válaszolt ... h ha megszületik, akkor mit csinálnak vele. sztem holnap felhívom, már tudok rá figyelni, ma nem igazán sikerüllt. most meg ráadásul észrevettem a papíron, h a combcsontja mérete alig változott a 4 héttel ezelőttihez képest, így még idegesebb vagyok! létezik, h ne vette észre egyikük sem??? ááááááááááááááááááá, holnapig megőrülök!

bocsánat, de 14.09-nél feladtam, majd holnap folytatom. leforulok a székről, megyek bebújok apa mellé vígaszért.
jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78

Sziasztok!

Bibar: jaaaaj a felét minimum megvenném :D de hogyan ha nem tudom h puncis vagy kukis a pocakbérlő :shock: :( wááááááááá

Edi: hülye p*** hagyd, ne bosszantsd magad rajta, nem ér annyit az egész... Csodás a pocid, és a kuty muty hát fergeteges :lol: :lol: :lol:

Zsani: nagyon sajnálom :( mit mondtak mit lehet/érdemes tenni????
esetleg figyelni kell valamire, mit egyél valami?

Mutatok én is egy házi kedvencet...ugye csomagolok szép apránként,namármost amióta dobozok vannak a lakásban nincs cicám :shock: :D tuti h ott "csövel" valamelyik alján, időnként nyávog egyet ...és eltünik :lol: :lol: :lol:
Kép

ezek pedig az új lakás romjai :roll: illetve még csak a konyha...
kicsit szétszedtük :oops: :roll:
Kép

Kép

Kép
freyja

Zsani
akkor azért mennek a drukkok, hogy ne legyen tágabb +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

zsani!
Remélem azért tudsz aludni valamelyest, és holnap minél előbb felhívni a dokidat!! Szegénykém....nem irigylem ezt a bizonytalanságot.

freyja!
Nagyon cuki a cica!! (egy "apró" kérdés...ugye nem te takarítod a macskaalmot??)
Biztos szupi lesz az uj lakás...remélem gyorsan haladtok a felujítással.

d.dodó

ha a toxoplazma miatt kérdezd átestem már rajta... megnézettük :oops:

Kép
freyja

freyja!
Igen, amiatt kérdeztem!

d.dodó

Dodo :) lvileg nincs baj belőle... 5cicám volt és 6évig. :oops: bennt a lakásban... plusz folyamatosan állatmenhelyeztem - kutyákkal és macskákkal... átestem már rajta :D

Kép
freyja

freyja!
Akkor jó.

Asszem lépek, mert apácska már vár az ágyban. :wink: :oops:
Jó éjt.

d.dodó

Freyja, Te is menhelyeztél?De jó!!!!!!!
Dodó, bocsi, akkor félreértettem nagyon!! :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi: hatalmas ez a Motomoto dal... be is vágtam gyorsan egy mekis fagyit így este (véletlenül volt egy a mélyhütőben, mert múltkor nem tudtam megenni). Pedig du már csak salátát ettem, de most muszáj volt. Pláne, ha még a csatakiáltás is megvan hozzá " az jó, ha naaaagy, az jóóóó, ha dundiii" Nagyon tuti! Köszi, így jobban csúszott ez a fránya csoki :D

Niki: ne gondolj rosszra. Szerintem attól is lehet ez a lefelé húzás érzés, mert növekszik a méhed, növekszik a Babócád, folyamatos többlet súlynak van kitéve. Persze, említsd meg mindenképpen a dokinak. Akinek volt már kinyílt méhszáj problémája, annak kell első sorban komolyan venni ezt. Azért kérdezz rá, csak ne vedd ezt magadra, hogy ez most tuti rosszat jelent, mert nem.
Riki csoda édes és az a kis ruci is, amit vettél.

Zsani: jajj, de sajnálom a vesetágulatot. Nagyon bízom benne, hogy nem lesz nagyobb. Küldök Neked sok-sok pozitív energiát +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és drukkolok Értetek!
És ne viccelj, naná, hogy nem a felkészítővel voltál elfoglalva. Most Te és a Babócád vagytok fontosak.
A combcsontról azt gondolom, hogy ha a doktornő nem szólt semmit, akkor megfelel a méreteknek. Mert mindig szokta egyeztetni a mért adatokat a terhességi héttel, még ha nem is mondja. Nyugi! És még ha csak kis mértékben is változott, akkor is nőtt biztosan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manorka 2010.03.02 22:18-kor.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka, aranyos vagy!!!Rikivel nem aggódtam ennyit.Picurral is csak azóta, mióta ezt a hülye haematomát mondták. :oops:
Na megyek, fekszem.Jó éjt mindenkinek!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kutyafüle: igen 8) dunakszi göd vác és pest körzetében :roll: bár főleg cicusokkal...

Kép
freyja

zsani,
sajnálom, hogy nem minden felhőtlen :(
hogy derült ki ez a vesetágulat? mik voltak a tünetei?

bébike,
a te felpuhult méhszájadról se hallottam. látszik? kitapintják?
mitől puhulgat fel? eszter nem mondta?

freyja,
mesélek egy történetet:
barátnőm nagyon nőcis, belevaló kiscsaj volt, a pasik odavoltak érte, esküvő (hosszú kapcsolat), majd baba ...
terhesség alatt apuka megváltozott (anyuka is), sokat vitatkoztak, megszületett a gyerekük, apuka már alig aludt otthon - egy szórakozóhelyet vezetett, barátnőm meg akarta oldani ezt a hülye helyzetet, alkalmazkodott, igazi jó feleség lett ...
apuka megcsalta, lelépett ... anyuka hazaköltözött ...

barátnők egymás között: persze, mert a munkahelyén a spicces kiscsajok, a pincércsajok elcsábították apukát, könnyebb ez az élet, mint otthon az asszony gyerekkel ...

ennek 4 éve, apuka azóta is egy nővel van, egy olyan nővel, akinek van egy gyereke, azt a gyereket is eltartja, ellátja, suliba viszi, gondoskodik róla (sajátjáról is), jön a közös gyerekük is.
ez az új nő olyan, mint a barátnőm régen.
dirigál, irányít ... közelről sem tökéletes feleség!
De a pasinak ez jön be!

Az anyasággal az én barátnőm megszeldült, kevés volt apának.
Aztán amikor még inkább meg akart felelni, totál elúszott minden.
Jóban vannak, de már nem lesznek egy pár. A másik nő tölti ki a srác életét, kell neki ez a kis extra tűz. Nem a spicces kiscsajok, nem a pincércsajok, hanem egy 1-2 évvel idősebb gyerekes nő. Amikor a barátnőm terhes volt, mindent terhet levett apuka válláról, mindent ő intézett a gyerek körül. Most apuka őt kérdezi meg, hol vegyen gyerekágyat, mit hol szerezzen be ... az új nő irányítja ... ez kell neki ... régen a barátnőm is "önző" volt ... ez motiválta a pasit ...

Tanulság?
Nem tudom, te milyen voltál, amikor megismerkedtetek!
Kit szeretett meg benned?
Lehet nem azt kell neki, hogy "szegény apa", hanem állj a sarkadra és nyomd a kezébe a porszívót!
De csak viccesen, kis iróniával ... játékosan, kacérkodva.
NE VELE FOGLALKOZZ, hanem magaddal és a babával!
Attól, hogy anya vagy, neki még a régi éned kell, vadászni akar rád, flörtölni.
Legyél egy kicsit pimasz, ne érezze, hogy minden a lába előtt hever!
De tényleg mindent csak játékosan, kedves pajkossággal!
Szerintem!
(14 éve vagyok a párommal, egyszer nálunk is bejelzett egy 20 éves Barbie baba, kezdetben úgy viselkedtem, mint barátnőm, a szakadék nőtt közöttünk, aztán bepöccentem, lehet elmenni ... újra a régi lettem, na, akkor már vissza is talált ... ennek kb. 8 éve :)
De csak magadra hallgass!
Vendég

no mindenki elment alukálni :roll: Bibar ment privi :D

Kép
freyja

Edi: Hát a kendős csaj nem semmi! :evil: Sajnálom... :(
Hogy ilyenek vannak? Bár már semmin sem lepődök meg.
Edi a gőzmozdony! :D Ne idegeskedj! :lol: :lol: :lol:
Hűűűűűűű Edi, tényleg jó sokat nőtt a pocikád! :)
Botid terpeszthet odabent rendesen...lehet a nagy hely miatt érzed kevésbé. :)
Ééééédi a kutyid! :D Nagyon cuki! :)
Mi sem engedjük a kutyit az ágyba, ezt meg is szokta már.
Viszont a nappali ülőgarnitúrájára mehet...persze az le van takarva. Oda sem szerettük volna felengedni, de amikor elmentünk hazulról ő felugrott rá! Így hát nem volt mese...
:wink:

Heni: Örülök, hogy minden rendben ment a terhesgondozáson, védőnéninél. :)
Akkor most te sem unatkozol a sulis, ovis teendők miatt.

Poci: Sajnálom a postás mizériát...akkor kint is jól működik a posta! :)

Niki: Írtó édi a kisruci! :) Na meg Riki is! :D

Zsani: Remélem nem lesz semmi gond! Drukkolok nagyon!

Freya: Írtó édes a cicád. Nekem is volt egy fehér perzsa cicám, akit 15 évesen el kellett altatnunk, és ő is nagyon-nagyon szerette a kupit. Amikor pakoltunk, takarítottunk ő össze-vissza kavirnyált, elbújt, meg minden. :) Aranyosak tudnak lenni nagyon!

Anyamaci: Érdekes a történet, amit leírtál a barátnődről...tanulságos. Biztos, hogy van benne valami!!!
:)
Aki el akar menni, úgyis el fog...ha még jobban ragaszkodik az ember hozzá, még rosszabb lesz a helyzet.

Megpróbálok visszaaludni picit...

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó reggelt:))
Freya
szerintem lesz akkor is mikor kiderül az albérlőd ne aggódj :wink: :wink: :wink: irtam privit :wink: hú jó kis romok...a cica haláli:))

Niki
én is szenvedek,a felét megtartanám Millának de az uram nem engedi :oops: :oops:
ja nagyon édes a ruci:))a kisfiad meg tündérke:))

Edi
jaj de szép a pocakod :lol: :lol: a kis bestiaát meg megzabálom :wink: :wink:

Zsani
szegénykém,drukkolok hogy ne menjen 10 felé de nem fog!!!!!próbálj megnyugodni!!!

én még nem estem át a toxon sajna,most azt is nézték :oops: :oops:

bibar

jó reggelt! sosem lesz 8óra, h felhívhassam a dokim :cry: :twisted:

Kép
zsani78

Jo reggelt Muszak!

Remelem mindenki jol aludt...
Zsani: nagyon szoritok Nektek, amint beszeltel a dokival es ha tudsz irj nekunk azonnal.

Ma jon haza Apa es Kerimami ..juheeeee mar nagyon varom oket, megyek is es keszitem nekik a dolgokat.

Jaaaa es nalunk holnap genetikai......vegre lathatom Manohazi Manot, az este es ejszaka is nyugi volt, meg reggel sem ereztem, biztos szundikal...vagy meg a tegnap bulit piheni ki :lol:
pocaklako

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?