Kuglica, Irises+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nagyon drukkolok nektek!!!!!!!
Puszi,
péntekig tuti mind megnő!!!!!!! Meg kell nőnijük, nincs más választásuk!!!!!!!!!!!!
Akciósoknak millió drukk!!!! Sikerülni fog!!!! Igyekszem név szerint is válaszolni hamarosan!!!
Baba,
most leginkább miattad jöttem. NYUGI-NYUGI (tudom, nagoyn könnyen beszélek). CSak két élő pl-t szeretnék megosztani. Bnőm 25 éves volt tavaly előtt. elsőre összejött a baby, minden rendben volt, afp alacsony lett, az ismétlés is, aztán a teszt az istenhegyin is rossz lett. uhuk mindig okék. Magzatvízvizsgáltara küldték, negatív lett, és most egy édes óriási zsivány kisfia van.
másik- 35 feletti bnőm, 4. gyerkőce clostillal sikerült, az első három azonnal, simán. Kombinált teszt lett nagyon alacsony, uhuk renben. Magzatvízvizsgálat teljesen negatív, még pocakban a kicsi, de teljesen rendben
.
Szóval ezek jó példák arra, hogy sokszor, nagyon sokszor még a kombinlát teszt is téves eredményt hoz.... Neml esz semmi gond, bízzál a piciben!!!
Lányok - én két nagoyn kedves hölgyet "ismerek" a kaáliban. Az egyik írtó kedves, alacsonyabb, barnás - középhosszú hajú, amolyan full of energie, mindig mosolygós - ő lenne Harcika??? A másik magasabb, talán festett szőke, rövid hajú. Őt is nagyon kedvelem, de szerintem ő nem Harcika, mert ő már akkor is ott volt, amikor Harcika még nem dolgozott