Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Irises, Kuglica
+++++++++++++++
mennek a drukkok

Puszi
Hajrá, nagyon szorítok ám neked!

Amina,
Köszi az érdeklődést, majd ma kiderül, mert meglesz a vérvétel eredményem.:)

Drukkolok mindenkinek!
Vendég

Puszi, szép fejlődés, drukk továbbra is (milyen volt a tanfolyam?)

Alle, örülök h. OK

Irises, Kugli, még 1 hét kitartás utána meg.... 40 +++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, puszillak énis (remélem jól vagytok)

Nani, pussz

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Babim, nagyon-nagyon++++++++++++, rendben kell lennie, muszály!!!!!!!!!!!

kalkata

Jó reggelt!

Képzeljétek, hogy jártam, ma kellett ugye az első adag szurikat beadnom és teljesen kiment a fejemből hogy hogy kell a gonalt, itt szerencsétlenkedtem a beállítással(valahogy elfelejtettem, hogy ha a fekete nyilat beállítom 150re- akkor csak addig tudom kihúzni is) és fel kellett hívnom a Kaálit hogy segítsenek (tiszta gáz így a 6 lombiknál), de hála nekik nagyon aranyos volt aki a telefont felvette(sztem Harcika volt- ha jól tudom beazonosítani) és elmagyarázta én meg szégeltem magam de nagyon :oops: :oops:
Remélem jól csináltam.:shock: :shock: (tegnap meg itt vagiztam hogy hogy megszokja az ember...stb- de gáz :? )

Irises, Kuglica babatapik
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: neked is drukkolok a mai kukucshoz, hogy minden rendben legyen.

Többieket is puszilom, szép napot!!!
ancsi80

Ancsi: 1 katt=37,5 egység, ha jól emlékszem.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Baba, igen utólag már rájöttem, nem tudom minek pánikoltam be, de valahogy nem ugrott be a használata (tudod majd egy éve nem lombikoztunk, azóta nem szuriztam, kiestem a gyakorlatból) :shock:

Csak úgy bosszant, olyan dühös voltam magamra, mert tudom hogy hányszor csörög ott percenként a telefon én meg ilyenekkel tartom fel őket :?

Hogy vagy? Nagyon drukkolok neked holnapra, eredmény mikorra várható?
ancsi80

Ancsi, tuti, hogy Harcikával beszéltél, mert ő a telefonos szegénykém állandóan. NA, meg ő a legkedvesebb is :lol: Ne dühöngj, semmi gond. Nálam is előfordult hasonló.

Megvagyok, köszi a kérdést. Izgulok, aggódok, tudod. Úgy tudom, 3 hétre van meg az eredmény.

babaimádó
Kép
babaimado

Elhiszem hogy izgulsz (én is izgulnék)

Még azt szeretném kérdezni, hogy ugye az uh nem találtak semmi eltérést, jól emlékszem?

De csak azt akarom még írni, hogy gondolj arra hogy Ő egy csoda baba, így nem lehet baj!!

Én is izgulok, pedig próbálom visszafogni magam (tudom ez nem ugyanaz)
Csak tudod, így a 6 beültetésnél (még leírni is sok)......
ancsi80

Ancsi: a 12. heti istenhegyis Uh-on és a 16. heti 4D-sen, amit a 4DGenesisben csináltak egyarát rendben minden. Csak a vérvétel pánikoltat.

Ancsi, tudom, mit jelent a 6. beültire készülni, hisz nekünk is 5 beültetésünk volt.

babaimádó
Kép
babaimado

Igen azt olvastam, hogy 5 beültitek volt+ még inszem is, azért is irtam hogy csoda! :D

Tudod azt kívánom, hogyha megvan végre a negatív eredmény, már nyugodt - boldog babavárás következzen!!!Nagyon megérdemelnéd!!! :lol: :lol:

Amugy tök gáz ez a vérvétel, annyi helyen olvasni, hogy fölöslegesen paráztatja az embert, de akkor miért nem javítanak rajta? :evil:

Már én is szeretnék,akár egy fél évvel is idősebb lenni....
ancsi80

Sziasztok!!!!

Köszönöm a drukkokat! :oops:

Bella: remélem jók lettek az eredmények! Írj majd!

Baba: Lélekben Veled leszek holnap!!!!

Irises + Kugli: hajráááá Babák!!!!
Teszt nem volt? :oops:

Rólam: 7 tüszőm van, abból 2 a vezértüsző, jó lenne, ha a többi kicsi is beérne! (Emiatt aggódom eléggé...)
Ehhez kérek sok-sok drukkot! Pénteken 10-re kell mennem pungálásra.

Öribaba tanfolyamról röviden: csoportfoglalkozás volt, egy pszichológus tartotta, beszélt vmiről, majd megvitatta a csoport, kérdezhettünk,... Volt szó az intézményrendszerről (csecsemőotthonok, nevelőotthonok, nevelőszülők, gyámhivatal, TEGYESZ,...), kinek mi a feladata; mikortól örökbefogadható egy gyerek, nyílt és titkos örökbefogadás és az első fél év pszichológiájáról.

Táblát is teszek nemsokára!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Hajrá Puszi tüszők! Növekedni :lol:

Teszt még nem, uis elfelejtettem reggel. Lehet, hogy ha már eddig nem teszteltem kivárom a pénteket. Kuglica Te?
Addig is lehet reménykedni :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Puszedli, látom, már megvan a punkció időpontja is. +++++++++

Kugli, Irises++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglica, Irises+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nagyon drukkolok nektek!!!!!!!

Puszi,
péntekig tuti mind megnő!!!!!!! Meg kell nőnijük, nincs más választásuk!!!!!!!!!!!! :P :P

Akciósoknak millió drukk!!!! Sikerülni fog!!!! Igyekszem név szerint is válaszolni hamarosan!!!

Baba,
most leginkább miattad jöttem. NYUGI-NYUGI (tudom, nagoyn könnyen beszélek). CSak két élő pl-t szeretnék megosztani. Bnőm 25 éves volt tavaly előtt. elsőre összejött a baby, minden rendben volt, afp alacsony lett, az ismétlés is, aztán a teszt az istenhegyin is rossz lett. uhuk mindig okék. Magzatvízvizsgáltara küldték, negatív lett, és most egy édes óriási zsivány kisfia van.
másik- 35 feletti bnőm, 4. gyerkőce clostillal sikerült, az első három azonnal, simán. Kombinált teszt lett nagyon alacsony, uhuk renben. Magzatvízvizsgálat teljesen negatív, még pocakban a kicsi, de teljesen rendben :P .
Szóval ezek jó példák arra, hogy sokszor, nagyon sokszor még a kombinlát teszt is téves eredményt hoz.... Neml esz semmi gond, bízzál a piciben!!!

Lányok - én két nagoyn kedves hölgyet "ismerek" a kaáliban. Az egyik írtó kedves, alacsonyabb, barnás - középhosszú hajú, amolyan full of energie, mindig mosolygós - ő lenne Harcika??? A másik magasabb, talán festett szőke, rövid hajú. Őt is nagyon kedvelem, de szerintem ő nem Harcika, mert ő már akkor is ott volt, amikor Harcika még nem dolgozott :wink:
Vendég

Nati, köszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Puszedli!
Hajrá péntekig tuti megnő a többi is+++++++++++

Irises, Kugli!
Überdrukkok+++++++++++++++++++++++++++

Ancsi!
Tüszőknek++++++aztán ügyesen azzal a gonallal! :wink:

KépKép

Kép
keny

Szurkálódó lánykáknak sok szép tüszőt kívánok!!!

Kismami jelölteknek meg babaragi!!!

skrisz72

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat. Én sem tesztelek még. Ahogy Irises mondja: addig is tart a remény. :wink: Múlt szombaton görcsölgettem, aggódtam is miatta, aztán elmúlt és azóta okés. Semmi különöset nem érzek. Múlt héten éreztem a méhem, most nem nagyon.

Puszikám - nagy drukk neked a tüszőkhöz. Látom punkció van pénten.. az most már mindjár itt van! Ezt is megértük, mi? :wink:

Ancsi - hajrá szurik! (Nem baj, ha nem ment legelőször, az a lényeg, hogy utána sikerült. :wink: )

Kalkata - aranyos ez a "40 hét kitaráts". :lol: Köszönjük szépen.

Baba - ne aggódj. Rendben kell lennie mindennek. A kicsikéd a legjobb helyen van és növekszik. :wink:

Bella - milyen vérvételed lesz? Mit néznek? Ne hari, elvesztettem a fonalat.. :roll:

szép estét mindenkinek
kuglica

Baba én is nagyon drukkolok Neked és a Csodababátoknak! Remélem jó hírrel jössz majd.

Bols olvasol minket? Jól vagytok? Most lesz valamikor a kontroll, ugye? Nagyon szorítok Nektek!

Puszi, mindjárt punkció és kismami leszel.

Keny jó a képed. Én is megnéztem a képeket a másikban, szép pocitok van, Neked is Baba.

Ancsi én most tiszta para voltam a Gonaltól. Nyáron lombikoztunk először és fél év alatt mindent elfelejtettem... A Merional-t meg sem próbáltam, azt már drága uram rakta össze, én meg szúrtam.

Lányok köszönöm a drukkokat. Szép estét mindenkinek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises, persze, h olvaslak(

Kuglica, Irises babaragasztó+++++++++++++!
Én nem bírnám ki teszt nélkül.

Holnap megyek kontrollra, Babaimivel egyszerre! Nem így akartam vele találkozni, de sajna most így hozta a sors :?

Puszi, tüszőnövelők péntekig++++++++++++++!

Mindenkinek szép estét!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, Baba,
óriási drukkok holnapra!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
ez az, csak így tovább!!!!! :P Mill drukk a tüsziknek!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica, Irises,
babaragik!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelés!!!

tillidian

Köszönjük a drukkolás.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt :D

Irises,Kuglica++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem a babák már erősen kapaszkodnak!!! :D

Baba, Bols sokat gondolok ma rátok, minden rendben lesz, szorítok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: drukk a tüszőknek, hogy ügyesek legyenek++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogyhogy már nem kell menni péntekig? (meddig szurizol még?repesztés akkor gondolom szerdán?)

Bella: eredményedhez is drukkolok++++++++++

Köszönöm én is a sok szorítást, remélem a mai adag szuri már zökkenőmenesebb lesz :?
Szép napot!
ancsi80

Alle, drága írtam e-mailt

Kugli, Irises++++++++++++++++++++++++++++++++++
(igen, néha gyorsabb az eszem, mint ujjam :D )

Puszi, megagigadrukk a tüsziidnek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baba, Bols nagyon szorítok értetek!!!

kalkata

Helló!

Roni: a táblából kimaradt nálad az aktualitás, nem értem miért, bocs. A köv.-ben benne lesz. Bocsánat, ... :oops:

Kugli, Irises: akkor vv.-ig kibírjátok? :oops:
++++++++++++++++++++++++++++
Én még nem döntöttem el, fogok-e tesztelni,...

Ancsi: igen, szerda este kell repesztenem dupla(!!!) Ovitrellel! :shock:

Bella: várom a privit!

Baba és Bols: Veletek vagyok! Minden rendben van!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi hajrá továbbra is!

Baba, Bols drukk Nektek!

Ancsi hajrá szurik!

Puszi én nem megyek mégsem pénteken vv-re, mert nem tudok reggel odamenni, gondolom később meg nem lehet. Ha sikerült, akkor hétfőn is elég elmenni, nem? Majd a hétvégén tesztelek.

Én kibírom teszt nélkül, mert az első évben amikor elhatároztuk, csináltam egy csomó 1csíkosat, így leszoktam róluk. A tüneteketek sem keresem, mert már azokból is rengeteg volt az idők folyamán:)

Till, de jó hogy időnként be tudsz nézni :lol:

Megyek melózni...

irises

Puszi - nekem a dokim sose ajánl fel vv-t, csak tesztet. Egyszer amikor negatívat tesztelt (a sok közül) felhívtam a Kaálit és egy nővérkét kérdeztem meg, hogy megbízható-e a teszt.. és mondta, hogy igen.. de ha meg akarok bizonyosodni, nyugodtan menjek be vv-re. Szóval csak íly módon van felajánlva a vv.

Amikor nektek vv-t javasolnak, azt hányadik napon ejtik meg?
kuglica

Őszintén szólva ez a vv engem is érdekelne, ugyanis múltkor nem mentem el. Annyira biztos voltam benne, hogy nem sikerült, hogy feleslegesnek éreztem és nem is akartam hallani megint. Nem is szólt semmit a doki, aztán ET+15-re meg is jött.

Most nem tudom mi a helyzet, 1 hete olyan érzésem van, hogy meg akar jönni. Fáj a derekam és görcsölgetek, de nem vészes, időnként erősebb, időnként gyengébb. Eleinte rémülten figyeltem, most már megszoktam. Megnéztem a csodakönyvemben és ott az van, hogy ez lehet ez is az is. A férjem szerint sem jelent semmit, mert ez a stimu más volt mint a múltkori, vagyis máshogy reagáltam teljesen. Több gyógyszert is kaptam, mégis Egyszemkénk lett. Azt gondoltam, hogy igaza van, szóval inkább kivárom a hivatalos tesztnapot vagy még egy napot (mert a péntekem igen zűrösen indul), ha már eddig kibírtam.

irises

Iris, Kugli: már csak ilyen "felajánlás" szinten megy a vv. sztem. Legutóbb már én sem mentem. De ha mész, akkor úgy emléxem, fizetni kell érte, de ez nem biztos.
A tüneteket meg kár keresni valóban, mert mindenkinek más, ill. vkinek pl. a görcs terhességnél volt, másnak meg nem. Nem vagyunk egyformák. Nagyon bízom bennetek és várom a zebrákat! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Irises: én sem voltam még sosem vérvételen, mi vidékről járunk fel és mindig azt mondták, ha akatok mehetek, de mindig megjött és a teszt is nega volt így nem volt értelme :cry:

Jelekről nem sok mindent tudok írni (ugye még soha nem indult el nekem semmi)Nekem már volt mindjárt megjövős, cicifájós, és volt olyan is hogy semmit nem éreztem...és mégsem sikerül. Csak azt akartam írni ezzel, hogy semmi "jellel" sem nem szabad rosszra gondolni. :D
(tudom könnyű mondani)

Puszi: megkérdezhetem, hogy a repesztésig még milyen hormonokat és meddig szúrsz? :shock: Szerintem hasonló protokollunk lehet, mert én is a menszesz második napján kezdem a szurikat. (nekem még ilyen nem volt- hátha ez jön be)
ancsi80

Ancsi: nekem most antagonista protokollom van: mensi 2. napjától ment a Gonal 225, 8. és 9. cn-en 300. 7.,8.,9.,10. napon emellé Cetrotide, napi 1. Szerdán 2 Ovitrelle, pénteken punkció.

Kép

Kép

*puszedli*

Igen, én is így gondolkodom a tünetekről, inkább nem foglalkozom velük vagy a hiányukkal, mert csak idegesítem magam. Túl sok csalódás ért már.
Az viszont biztos, hogy tényleg a 2. hét a nehezebb. :lol:

irises

Puszi:
Értem :D
Akkor ugyanolyan protokollon vagyunk, csak én gonalt+merionalt kapok. Cetrotide is hormon inekció?
Még azt olvastam valahol, hogy napi 10-15 perces futás segít a tüszőket egy méretre hozni, nem tudom mi az gazság belőle :?
ancsi80

Ha ez ilyen különleges protokoll, akkor remélem szerencsés protokoll is lesz mindkettőtöknek :lol:

irises

Ancsi: gondolom, ez a Cetrotide nekem is új! :D
Futás? :roll: Lehet,...

Iris: köszi!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,

Irises, Kuglica,
nagyon de nagyon drukkolok, hogy a tünetek babát jelezzenek!!!!! Remélem már szépen megkapaszkodtak az Egyszemkék!!!!

Puszi,
Neked még mára küldöm a gigatüszőnövelőt!!!!!!!!!!!!!!!! Ez lesz a ti lombikotok, majd meglátod!!!!!!!!!! :wink:

Ancsi,
tüszőnövelők neked is mennek!!!!!!!!4 +++++++++++ Te is K. doktornőhöz jársz igaz? Én is :wink:

Baba, Bols,
ugye minden rendben????? Jól vagytok??? nagyon sokat gondolok Rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VV-re én kérdeztem rá, azt mondta a dnő, hogy ha szeretnék menjek, de nekem előbb megjött :cry: . ET12-14. között kellett volna mennem, de én 5 naposakat kaptam vissza, így a 11. napon megjött :cry: . Viszont mikor telefonáltam a kaáliba hogy megjött, a nővérke mondta, hogy azért a bizti kedvéért menjünk be vvre. Nem mentünk, nekem egyértelmű volt, hogy nincs baba :cry: .
Vendég

Cetrotide-ot én is kaptam, de csak egyet - ez meggátolja a nagyobb tüszők idő előtti repedését, és ad időt a kisebbeknek hogy még nőjenek (legalább is nekem ezt mondta a dnő :P )
Vendég

Nati: no, akkor én azért kapok 4et! Szuper! Most megnyugodtam, köszi. :D

Kép

Kép

*puszedli*

Iris, Kugli: Drukk megy a babáknak a pociba....

Puszi: tüszőnövelőt küldöm +++++++

Lányok annyira nehéz hematológust találni, hogy az el sem hiszem. Márc 19.-én kell visszamenni a Krizsához, de csak márc 22.-re van időpont a Nemes dokihoz. Én naív gondoltam körbejárok minden felé, de április közepe, május eleje a többi orvos!!!! Nem hiszem el, hogy ennyire bonyolult eljutni egy dokihoz, hogy véralvadásgátlót adjon.
Na most azt nem tudom, hogy az inszemhez mennyi idővel előtte kell már hogy kapjam a véralvadásgátlót, mert emiatt nem szeretnék egy hónapot csúsztatani. Tudja valaki? A dokit hívtam hogy rákérdezzek ma vagy 4x csak nem vette fel.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a drukkokat! Nálunk minden o.k. A leállított babának nincs szívmüködése, nem fejlődik tovább, Az egészséges babánk szépen fejlődik. Méretek alapján 15 hetes, Hajdú doktornő szerint szép nagy baba. :)

Irises, Kugli, babaragasztó +++++++++++++++++++++++
Én minden alkalommal voltam vv-n a 12. napon. Kétszer így derült ki a biokémiai terhesség. :?

Ancsi, hajrá szurik!!! ++++++++++++++

Puszi, holnap repesztő! Drukk++++++++++++++++!

Babaimivel sokat beszélgettünk, de neki még várni kellett, mikor mi már haza indultunk.

Mindenkit ölelek!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols: örülök, hogy a másik baba egészséges!!! :D Meg, hogy túl vagy rajta! :) Köszönöm a drukkokat!

Kép

Kép

*puszedli*

Bolsi!
Örülök, hogy írtál, a jó híreknek meg különösen :)

Nem kell fizetni (legalábbis anno nem kellett) az IVF végén a vérvételért. Ha csak úgy beesel, hogy nézetnél a Béta-HCG-t akkor ki kell csengetni, 4000.- volt 2008-ban. Azóta gondolom úgy 5 e körül lehet.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bols,

Örülök, hogy minden rendben van mindannyian nagyon szorítottunk neked!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Lois: sztem meg már fizetni kell. :oops: Vagy nem? Na, most már nemtom,... :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Bols nagyon örülök, hogy minden oké a másik babával. Most már minden rendben lesz.

irises

Sziasztok,
Bols, örülök, hogy minden OK és szépen fejlődik tovább a kicsitek. Remélem, Babával is minden OK, csak most még pihennie, feküdnie kell.

Puszi, neked drukk, holnap repesztesz :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Bols,
örülök, hogy jól vagytok és minden rendben!!!!!! pihizz sokat!!!!!

ha kiderült kétszer hogy volt biokémiai terhességed, akkor utána volt hogy valamit másként csináltak??? vagy kaptál valami plusz gyogyit??? esetleg kilökődésgátlót????

Tényleg, lányok, kapott már valaki transzfer után kilökődésgátló szurit???????
Vendég

[quote="tnati"]
írta:
tnati
Tényleg, lányok, kapott már valaki transzfer után kilökődésgátló szurit???????

Van ilyen? Mi a neve?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
igen, van, állítólag leginkább lombiknál alkalmazzák. Egyik topictársam 4. inszemnél, 2 korai vetélés után kapta és most 13 hónapos a kislánya.
hamarosan írom a nevét is!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?