Új privát üzeneted érkezett!

Szisztok!
Olvaslak Titeket, de mint mondtam, inkább nem nagyon jelentkezem be.
Remélem Mindenki jól van. Nagyon drukkolok Mindenkinek, ma főleg Sajtinak. Holnap meg Navinak.

Nekem most hörghurutom van. Elég rossz, de hát ez van.

Vaya,
visszament a privi.

Vigyázzatok Magatokra. És drukkjaim látatlanba is mennek ezerrel Mindenkinek. :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

22 és 25-e között volt ovulációm, sajnos nem hőmérőztem, ebbe még bele kell tanulnom. (Mondjuk áprilisi piroskával kezdhek, szóval annyira már nem kell )
Úgy döntöttem, hogy az ovutól számított 6. napon tesztelek egyet. Gondolom elég kicsi az esélye, hogy terhes legyek, de hát, sose lehet tudni.
Ja, és hogy a 6. nap pont holnap van és pont a szülinapom?  Háthahátha…

Az említett abortuszos barátnőm megkért, hogy csináljam vele végig. Még sosem tettem ilyet, de cserbenhagytam… Most kígyót békát kiáltozik rám, már nem tart barátnőjének. Abszolút lepereg, ezt most tényleg nem tudtam bevállalni.

Munka: figyi, ha valaki IVF-es és van kérdése, forduljon hozzám, mert nagyon hasznos dolgokat tudtam meg. Van egy csomó szabály, hogy hogy kell eljárni és tök véletlen, hogy én ezt így tettem, biztos valami női megérzés volt.
Én ott járok, hogy a cégem bekérte az összes papíromat. (Az ügyvéd szerint arra hajt, hogy munkaviszonyomat helyreállítása (azaz visszavennének). Én ezt semmiképp nem szeretném, de van egy csom indok, ami alapján visszautasíthatom. Most várok, hogy közös megegyezésre mit ajánlanak. 30 napom van keresetet benyújtani. Mivel mindig én írtam nekik hogy hahó, rendezzük már, most már nem fogok.
Ha jövő keddig nem jelentkeznek, benyújtom a keresetet (ami mindig visszavonható). Gondolom ők most a 30 napig elhúzzuk dologra játszanak, mert utána ők lesznek nyeregben. Ha beadom a bíróságra, akkor meg én  Nem akarok pereskedni, de azt sem, hogy én járjak a nyakukra könyörögni. Ma megyek ügyvédhez, jól átbeszéljük 

Pancsi, ha benyújtod, mindenképp írásban is közöld velük, mert főleg az a bizonyíték… És mentsd el a levelet magadnak, hogy meglegyen máshol is, ne csak a céges gépen.

Navi, lemaradtam, de így is naggggyon boldogságos névnapot! A pozitív hangulat reményében átírsz a táblázatban, hogy második lombik indul: május! 

Most olvasom, hogy Sajti is holnapi lesz. Hajrá-hajrá!!!

Zsu, én is így vagyok ezzel, hogy a következő lombikot kevesebben fogják tudni a környezetemben.. Mi is ápr végiek vagyunk! A kutyus jobban lett?

Csak én gondolom úgy, hogy Sz doki sokat van szabin? Remélem nem valami külföldi állásinterjúkra mászkál…

Kisbeeka, az új helyen ha bejelented a lombikot, az nem lesz gáz?

Upsz, futnom kell, szombat délig jutottam olvasásban.
Este (kicsit későn) jövök és folytatom ám 
mieza

Sziasztok!

Nagyon drukkolok mindenkinek!
Holnapra Sajtnak és Navarednek és persze Vayaconnak!
Bocsi, ha valakit kihagytam. :oops:

Lukácsnék, köszi kérdésed mi nagyon jól vagyunk. Szerencsére minden ok. Már a jövőhetet várom, mivel dokim végre vissztér a szabiról és mehetünk genetikai uh-ra. És persze szeretném a nemét is végre megtudni. (Akarok venni, neki egy-két ruhát).

Munka, én május 31-ig fogok dolgozni. Kiírva augusztus 2-re vagyok, ja a szülinapom pont és 32. leszek! :D :D :D
Persze ha bármi gond lenne, de nem lesz (hiszen pozitív vagyok), akkor nem megyek dolgozni. Már április közepén fokozatosan átadom a kolleganőmnek a munkát. Sajnos lehet, hogy nem vesznek fel új embert, így durva lesz neki, max. marad a főiskolás gyakornok még itt.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

BMC babaprojekt

Mieza, javítva és ment vissza privi! Köszi a drukkot!
Én is így tettem volna a helyedben, h. visszautasítom a segítségemet végigcsinálni vele az abortuszt :roll: De ő tudja, h. miért nem mentél bele?
Ügyes vagy a munkahelyi dolgokban! Ha így haladsz, gazdag nő leszel :lol:

Babe, szegény, hörghurut, hát lehet, h. nekem is az van :?

Woody, még Macsnak kell a drukk, holnap punkció!
Miért te mit dolgozol? Ezek szerint nem lehet túl megterhelő, ha május végéig maradsz?!
Ne foglalkozz azzal, h. mi lesz! Megoldják! A legfontosabb te vagy és a baba! :D

Angyalka, hol és hogy tetszik lenni? Mikor indul a mandula?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na látom ma sem lesz nagy termés, legalább is délelőtt...
Megyek én is, folytatom a takarítást, de a nagyja már megvan! :wink:
Idegbeteg vagyoooook :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Szerintetek a szédülés az jó jel vagy csak ürülnek a hormonok?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nava nyugi calm! 8) Most csak arra gondolj hogy ott van(nak) a pocakodban. Nagyon hamar eltelik most már ez a kis idő. Ha szédülsz, inkább ne takaríts, hanem pihengess. Bár tudom, hogy unod, de azért jobb ha nem állandóan talpon vagy. Nem tudom, hogy a szédülés lehet-e a terhesség jele, igazából bármi jelenthet bármit. Remélem nálad azt jelenti.

Idősürgető ezerrel.... :wink:

Kép
vayacon

Ja azt nem tudom, észrevettétek-e, hogy a párom folyamatosan varázsol mindenkinek :wink:

Kép
vayacon

Vörösmacska, neked is nagy drukk holnapra!
(köszi, navared)

Navared, nem megterhelő a munkám. Igazából egész nap gép előtt dolgozom és semmi stressz nincs. Nyugis a dolog.
De most már nem is érdekel a dolog. Ha valaki mondja, hogy milyen munka lesz nyáron, már csak nevetek.
Ja én marketinges vagyok egy cégnél.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok Hazaértem!
Mindjárt visszaolvasok, de most rólam.
Szétvet a tehetetlen düh és a csalodottság. :twisted: :oops:
Hát az a szemét endometsriosis márt megint alakit. Eddig csak a bal oldalon volt 2x operálták! Petesejt nem volt ott csak mindig stagnált.
Most a jobb oldalon van egy1.8 endó ami zabálja a méregdrága hormonjaimat!! És nem is látszik egy petesejt sem, pedig pénteken még 6db volt! Most a ball oldalon lévőbe van 2x10 1x5 a jobb oldalon meg semmit nem látott. Z ügynök most felvette az adagot 450gonal és 3 merionál es 1 cetrotide. Azon imátkozom hogy legyen belőle valami péntekre.De hát ilyen értékeket, nem hiszem hogy van ilyen!! :cry: A mnyh az 8 as az jó szerintem. Azt mondta Z ügynök hogy nagyon rosszul néznek ki a fészkeim!! Mi lesz ennek a vége? Teljesen el vagyok keseredve, hogy lesz nekem gyerekem?

Kép
Kép
pancsi76

Mindenkinek köszönöm a drukkokat. Nagyon aranyosak vagytok.
Nagyon félek hogy pénteken megint leállítják a stimut. :cry: :cry: És most persze egyedül mentem. Nem is tudom hogy értem haza arra nem emlékszem. :oops:

Nagyon drukkolok mindenkinek hogy holnap sikerrel járjatok!!!
Most ledölök egy kicsit szét hasad a fejem. Nektek nem fájt a fejetek a hormonoktól? Mi lesz ha ezt a nagy adagot adom be?

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Bocsánat, hogy most csak egy mondat erejéig, de ma sincs valami jó napom...kezdenek visszatérni a rosszul levős hónapjaim :?

visszaolvastam mind a 7-8 oldalnyi lemaradásomat, de most képtelen vagyok reagálni ennyi dologra!

MINDENKINEK holnapra nagyon nagyon drukkolok, és remélem a leges legjobb híreket! :)

Mi tegnap voltunk szív és genetikai uh-n is.
Minden rendben, mindhárman 23 dekásak, és a CRL kb 22-23cm. :)
és megvan a végső leosztás: MINDHÁRMAN LÁNYOK :) 100% tuti biztos :)

igyekszem jönni mihamarabb!
holnap biztos 2 percenként kukkolom a befutó híreket! :)

puszi: eszter
eszter82
Budapest

Pancsi, ne csüggedj, nagyon drukkolunk!!!!!! Bevallom én nem vagyok túlinformálva ebben az endó dolgoban, de elég rosszul hangzik :( :( A kapott hormonoktól lett a jobb oldalon is ?? ...és vajon hová lett onnan a 6 tüszi? Nyálkahártya az jó szerintem :lol:
:arrow: Küldöm a tüszőnövelőket Kép Kép Kép
Biztos jönnek az endos lányok és elmondják náluk mi volt... :roll:

Navi a holnapi pozitív tesztedért hajrázunk: Kép

Szia Eszter, dejóó három csajszi, gratulálok!!!!

Maccs
vörösmacska

Mától itthon vagyok, reggel úgy megijedtem, mert azt hittem, hogy szerda van és lekéssük a punkciót :shock: .. mire rájöttem, hogy kedd :!: , de előtte kizavartam a páromat, hogy gyorsan rakja ki a kukát, mert mindjárt ittvannak a kukások :lol: szegény ki is ment, ő sem kapcsolt :P és neki is csak az volt a furcsa, hogy egyik szomszédnak sincs kint a szemetese :lol: :lol: :lol: úgy röhögtünk :D
Reggel gyorsan elmentünk befizettük a csekkeket, bevásároltunk az elkövetkezendő napokra, mostam is, főztem mindenfélét, hogy legyen, meg mostam is. Mindjárt egy kicsit lepihenek lazítani :wink: a fejem nekem is fáj, de nekem sztem nem a hormonoktól, hanem attól, hogy pár napja elfeküdtem a nyakam :x apropó hormonok, Pregnyl utána eléggé fájt de nem nagyon érzek tőle semmit, nem feszít, csak néha fájdogál a hasam, viszont a hányingerem egyre elviselhetetlen, arra gondoltam, hogy a vitaminok vagy mitttudomén.... :wink: biztos terhes vagyok :wink: :wink: :wink: :wink:

Sajti, Vaya, Navi holnapra csuriban a kezem Kép

Lujzi Kép

és Maccs Kép

Maccs
vörösmacska

Nem tudom hova tüntek Macs. Lehet hogy nem látta az endotól? Azt mondta aszonyom mindent megteszek ezt maga is láthatja. De ami nincs az nincs. :cry: :cry:

Eszter de jó akkor nőuralom lesz nálatok.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, sajnos ez a szemét endó ilyen, nem igazán tehetünk ellene semmit sem! :? Nekem is félő volt, hogy leállítják a másodikat is ez miatt, de a lóadag megtette a hatását, úgyhogy erősen bízz benne, hogy sikerülni fog!Én nagyon drukkolok neked!!!

Eszter, nagy gratula a 3 csajszihoz!!Micsoda nőuralom lesz nálatok!!! :D
Vendég

Itt a tavasz, az első virágom, az előbb kaptam lencsevégre:
Kép

Maccs
vörösmacska

Vörösmacska, ilyen nálunk is szokott lenni, hogy összekeverjük a napokat :D
Vendég

Na hallod Pancsi, Zsu mondja, hogy az adag emelése meghozhatja a várt sikert, Navinak is hogy megemelték és lásd, már Kismami! Nagyon drukkolok! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

De aranyosak vagytok. Zsu neked hogy volt? Kicsit irjatok már hogy endosoknak hogy ment, mert most teljesen le vagyok törve. Bizti a hormonoktól vizesedik a szemem. De én nem szoktam siiiirniiii!!!

Kép
Kép
pancsi76

Macs nagyon szépek a krókuszaid már nálunk is nyílnak. De volt 3 hóvirágunk is és most sehol. Bizti megette a vakond. :?
Macs ne izgulj! Azért van hogy megkavarodtál a napok miatt, mert most ez foglalkoztat.

Képzeljétek olyan aranyos csjszikkal voltam a váróba. Na nekem nem kell szavakért mennem a szomszédba. És én mindig találok valakit akivel csacsogni lehet.

Visszatérve a petefészket ábrázoló orhideámra teli van bimbóval meg virággal.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, nehezen ment nagyon.Ősszel a stimum nagyon hamar lezajlott, mert nem nőttek a peték, a mnyh is csak 5mm-es volt! Idén más protokollal kezdtük, de a leszíváshoz közeledve összesen 2 pete lett elég nagy, egyik 22mm volt a másik 19mm, így félő volt, hogy leállítják, de az S ügynök konzultált a K ügynökkel és kaptam nagy adagokat, nekem a gonal 225 volt végig, a menopurt emelték 4re vagy 5re, + a cetritide.És mikor mentem következő uh-ra akkor már a kisebbek is megnőttek.Így 5-öt szívtak le, ebből 2 maradt, akiket visszakaptam.
Vendég

Mieza köszi az infókat, hasznát fogjuk venni, bár nagyon remélem nemlesz rá szükség!!!!!!Tavaly novemberben már átvetettem egy BMC-ben íratott papírt a Főnökkel, meg most is hoztam egyet neki, azt is aláírta, beszkenneltem és mindig írásban szoktam közölni vele e-mailen hogy mikor megyek orvoshoz stb, direkt szájbarágós módon. :wink: , persze azt egyből küldöm a privát címemre is.
Tényleg lányok akinek van még munkája, az figyeljen ezekre, mert Mieza példájából kiindulva bármi lehet.

HCG szintre viszatérve a SOTE I meddőségiben úgy van az IVF utáni eredmény, hogy menni kell vérvételre, utána két nap múlva újra leveszik a vért és csak a kettő érték függvényében van eredményhirdetés, akkor nyilvánítják sikerült-nek, ha kellő mértékben emelkedik a hormon szint.

Maccs
vörösmacska

Én is holnap megyek.

Sajti csak annyit mondok és ezt Te érteni fogod, hogy nekem nagyon kell az amit már beszéltünk.

Vaya
biztos szép lesz a zsákocska.

Nava
ha tesztelsz biztos zebrás leszel

Zsu
Én is így jártam csak nekem nem ürült ki magától és míg mások a beültetésre vártak, nekem elvették. Nagyon kiborultam, de egy illetve két személy kivételével mindenki nagyon rendes volt velem.

Mieza

A főnökömről annyit, hogy tavaly amikor a fent leírtak történtek velem volt lehetőségem táppénzre menni. Ezt elsősorban a cég miatt tettem, hogy csökkentsem a költségeiket. A munkámat itthonról elláttam. Ezt ő nagyon élvezte. Idén január 4-én bementem, hogy mi a helyzet erre közölte, hogy megszüntette a munkakörömet, és szakítsam meg a táppénzt, hogy feltudjon mondani.
Természetesen nem tettem meg, mert nagyon felháborított. Ráadásul, még egy másik megbízásból eredő tartozása is van.

És hogy az egészet tetézzem eddig még táppénzt sem kaptam.
Szóval elég nehéz és valószínű, hogy jövő héttől dolgozni kéne menni. Nem tudom mi lesz, de semmi jóra nem számítok.

Na és hogy holnap ki kísér el?

Kép
vnbeni

Vnbeni, ez mégnagyobb tragédia, ami veled történt!Megkérdzehetem, hogy hányadik héten voltál? Ha nem válaszolsz nem baj!Mikor kezdhettek megint?
Nagyon aranyos a kuttyod! :D
Vendég

Mieza köszi a tippet. Igy fogok tenni bár most szabin vagyok,de alá fogom vele iratni. Az a két csajszi is akik ma voltak bent,ők nem mondják meg a munkahelyen hogy hova járnak, mert olyan sze.ét a főnök hogy kitennék öket.
Mieza látom holnap szülinapod lesz hát istenke éltessen sokáig. Holnap nem bizti hogy jövök így előre köszöntelek!!

Kép
Kép
pancsi76

8.
vnbeni

Vnbeni, még valamit elfelejtettem, ha megszűnik a munkaköröd akkor sem mondhat fel, kell olyat találnia, ami neked megfelelő!!! Jól tetted, hogy nem mondtad fel a táppénzt!
Vendég

Zsu köszi ez egy kicsit bátorit. Remélem hogy a kis tüszőim nem hagynak cserben. Én nagyon bízok bennük!! Na meg Z ügynökben is. Neked is van most endód?

Kép
Kép
pancsi76

Nekem az 5.héten volt... :( ezért tudott kiürülni magától.
Vendég

Pancsi, nem tudom, hogy van-e most, de azt tudom, hogy nehezen vagyok stimulálható ez miatt.Nyáron lesz egy éve, hogy műtöttek endóval.Remélem nem jött vissza!
Vendég

Sziasztok!

Előbújok a zugból kicsit. Nagyjából folyamatosan olvaslak Benneteket... csak most csöndes szemlélőként....

Pancsi. Ehhez az endós dologhoz nem igazán konnyítok, de szeretném ha tudnád, hogy a zug üzemmód is nagyon drukkol és szorít Neked!!! ++++++++

A holnapi Dream Team-nek is mennek.... Csajok világ szeme rajtatok! :)

Pusszantás Mindenkinek, :wink:
andi
andrea-1

Csajok segítsetek!

Most mondta a kollégám, hogy jövőhéten engem is lapátra akarnak tenni a melóhelyemen. Nincs most túl sok munkánk + még, hogy lombikos is vagyok :(
Az a baj, hogy holnap én megyek a bmc-be és terveztem is, hogy kikérem az igazolást róla, DE hogy a fenébe érjem el a főnökömnél, hogy holnap alá is írja?! Nem fogja, pont azért mert tudja, hogy mire való a papír. Ha nem írja alá, akkor kifog tudni rúgni? Nem hivatkozhatok a lombikra????
Valaki segítsen! Annyira ismerem, nem fog aláírni nekem semmi féle papírt
ancsyka

Ancsyka, nem rúghat ki semmiféleképpen sem!!!Ha aláírja, ha nem írja alá!Vidd a papírt és mutasd be neki!De legyen egy példányod neked is róla! Nem tehet semmit sem veled, védett vagy!
Vendég

Ancy elég ha tud róla. Szerintem koleganőd elött szoljál neki.

Kép
Kép
pancsi76

De szemét munkáltatók vannak! Még jó, hogy nem tudnak tenni semmit sem! Ro...janak meg!!
Vendég

Ancsyka:
Szerintem köteles átvenni. Nem hiszem, hogy akarna egy munkaügyi pert a nyakába....
Nem tudom milyen cégnél dolgozol, de ha van Humánpolitika, akkor ott is át lehet vetetni esetleg, vagy a titkárnővel, hivatalosan.. pecséttel..... vagy feladni ajánlott levélben, faxon, memóriából, amire rányomja a visszaigazolót... Hirtelen ezek az alternatívák jutottak még eszembe.
andi
andrea-1

Enyém Főnök is ökörködött amikor orra alá dugtam tegnap, hogy írja alá, össze akarta firkálni meg ilyen hülyeségek, mert tudta mire való, de megkértem, hogy ne gyerekeskedjen :wink: persze aláírta csak hülyült.
Viccet félretéve Ancsyka szkeneld be és küld el neki e-mailen egy pár sor kíséretében és küldd el magadnak is másolatban vagy titkos másolatban. Én ezt tenném ha biztos lennék abban, hogy nem veszi át.

Bab szia! Mennek a gyógyító varázslatok: Kép gyógyulj meg gyorsan és nagyon vigyázz a babádra!

Szia vbeniT Nagyon sajnálom!!!! :( Kutyi a csapban fürdik, jól látom? Nem lesz minden csupa hab meg víz :lol: :lol: :lol: ?

Maccs
vörösmacska

Mieza hajrá spontán, hormonok még biztos dolgoznak Kép

Kubi már annyiszor akartam írni, hogy tünemény a csemetéd!!!!!

Maccs
vörösmacska

Pihi helyett kitakarítottam a wc-t meg a fürdőszobbát. Apa meg horpaszt :?

Pancsa pénteken is még Z ügynök lesz az embered, vagy már jön Sz?

Navi már az utcát takarítod, vagy mi van máááá? :wink:

Maccs
vörösmacska

Az a baj, hogy egy kicsi Kft-nél dolgozom, és itt nincs csak a tulaj+ pár irodás...szóval elég gáz...más kollégám előtt átvetetni azért gáz, mert ő is félti a munkahelyét..nem mondana ellent...meg is értem :(
ancsyka

Ancsyka, akkor sem tehet veled semmit, légy határozott, és ha kell akkor mondd meg neki nyugodtan, hogy bepereled! Most ne gondolj senkire, csak magadra, és ha sikerül most a fagyis beülti, akkor nem is kell már menned dolgozni sem!De mindenképp védett vagy, abban az esetben tud elküldeni, ha bezárja végleg a céget!Egyébként nem!
Vendég

Csajok

Ezt majd még kivesézzük, jó?! De csak majd ha haza mentem .
Addig is köszi nektek :)
ancsyka

Pancsikám!

Nagyon sajnálom, ami veled történt! Undok dolog ez az endó! Nagyon szurkolok neked a következő uhura, hogy minden a legjobban alakuljon!

Drukkolok és szurkolok a többieknek is, főleg a holnapiaknak! Holnap pedig teljes erőből szurkolok a holnaputániaknak!

rodina74

Sziasztok,megint kicsit itt...
eddig fekvés volt.

Sokat kellett visszaolvasnom,vegyítve a válaszokat,megírom :)

Szóval: most kezdtem új munkába,még megvan a jelenlegi munkahelyem is,ahol támogatnak mindenben,és az új helyen pedig teljesen tőlem függ,mikor és mennyit dolgozom. (mint a teljesítménybér,de annál jobb :) )

Az endó tényleg nagyon gáz,nekem mázlim volt,hogy megmaradt a 2 petefészkem,amikben ugyebár ciszták voltak 2 hete.
Sajnos az endometriózisom súlyos mértékű,de mint írtam tegnap,próbálkozom a gyógyulással.

Aki nem szkeptikus,annak szívesen megírom a lényegét,engem a családom egy fő kivételével teljes vállszélességgel támogat.
Aki nem,az is csak azért,mert megijedt,hogy nem fogadom el a gyógyszeres kezelést.

Pancsi,Neked nagyon drukkolok péntekig (persze utána is).
Lényeg,hogy légy bizakodó,mert az ember MINDENT elérhet,amit szeretne!
Bízz magadban!

Igazatok van,talán mennem kéne addig is másik központba,de ha tudva,hogy súlyos endometriózisom van csak ápr. 22-re adtak időpontot,akkor ők nem gondolják ennyire sürgetőnek...
Bízom benne,hogy nem lesz addig rosszabb,némi szerencsével jobb lesz.
Vendég

Na most már ragyog az egész lakótelep :D :lol: :D
Nem ám, csak főzöcskéztem is, meg pihiztem és mászkáltunk egy lájtosat, csak k@rvára fúj a szél :(

Pancsi, bakker, nagyon sajnálom! Első uh-kor volt vagy tizenvalahány petesejtem, mire meg legközelebb mentem kb. a fele, aztán köv. alkalommal még kevesebb, pedig lóadagokkal indítottunk, az előző lombikhoz képest. Aztán még emelt rajta és megemberelték magukat, végül lett kb. 5-6, amiből 3 volt érett!
Szóval nyugodtan reménykedhetsz!!! Tedd is azt, nagyon szorítok!!
Tudom, baromira elkeserítő ez az egész, de ne add fel!
Ha belegondolunk, normál esetben (hormonok nélkül) megérik 1-2 petesejtünk 1 ciklus alatt, azzal elég gyorsan tud végezni a szemét endo :(

Macsek, Vnbeni, nagyon aranyosak vagytok, h. megelőlegezitek a holnapi 2 csíkomat, úgy legyen! :D

Macs, szépek a krókuszaid!!!
Én, a tüszőrepi után semmit nem éreztem, csak akkor mikor már a punkcióra vártam, akkor repedtek szerintem...

Eszter, emlékszel mikor azt kérdeztem, h. mikor derül ki, h. lány 3-as ikreid vannak? Annyira úgy éreztem, és bejött! :wink:
Nagy gratula a puncisokhoz!
Sajnálom, h. újra rosszul vagy! :(

Vnbeni, te főnököd is egy nagy bunkó ám... nagyon felháborító, h. mennyire ki vagyunk szolgáltatva nekik :( remélem, azért ha meglátja a papírt kicsit észhez tér, mert rájön, h. nem tehet veled semmit!

Ancsyka, neked is drukk, h. melóhelyeden jól alakuljon minden, hasonlóan Vnbenihez!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbeeka, én minden vagyok, csak szkeptikus nem! Nekem lökheted priviben :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbeeka, nekem is elküldheted priviben... :D
Vendég

Vaya nagyon jó ez a kép, köszi a varázslást Zuradnak is!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

mindjárt küldöm :)
Vendég

Vaya, téllleg, te voltál ma az első, aki próbált lelket önteni belém, nagyon köszike, a Zuradnak meg a varázslást! Biztos vmi sámán, mi? :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?