Na most már ragyog az egész lakótelep
Nem ám, csak főzöcskéztem is, meg pihiztem és mászkáltunk egy lájtosat, csak k@rvára fúj a szél
Pancsi, bakker, nagyon sajnálom! Első uh-kor volt vagy tizenvalahány petesejtem, mire meg legközelebb mentem kb. a fele, aztán köv. alkalommal még kevesebb, pedig lóadagokkal indítottunk, az előző lombikhoz képest. Aztán még emelt rajta és megemberelték magukat, végül lett kb. 5-6, amiből 3 volt érett!
Szóval nyugodtan reménykedhetsz!!! Tedd is azt, nagyon szorítok!!
Tudom, baromira elkeserítő ez az egész, de ne add fel!
Ha belegondolunk, normál esetben (hormonok nélkül) megérik 1-2 petesejtünk 1 ciklus alatt, azzal elég gyorsan tud végezni a szemét endo
Macsek, Vnbeni, nagyon aranyosak vagytok, h. megelőlegezitek a holnapi 2 csíkomat, úgy legyen!
Macs, szépek a krókuszaid!!!
Én, a tüszőrepi után semmit nem éreztem, csak akkor mikor már a punkcióra vártam, akkor repedtek szerintem...
Eszter, emlékszel mikor azt kérdeztem, h. mikor derül ki, h. lány 3-as ikreid vannak? Annyira úgy éreztem, és bejött!
Nagy gratula a puncisokhoz!
Sajnálom, h. újra rosszul vagy!
Vnbeni, te főnököd is egy nagy bunkó ám... nagyon felháborító, h. mennyire ki vagyunk szolgáltatva nekik
remélem, azért ha meglátja a papírt kicsit észhez tér, mert rájön, h. nem tehet veled semmit!
Ancsyka, neked is drukk, h. melóhelyeden jól alakuljon minden, hasonlóan Vnbenihez!