Sziasztok Lányok!
Otthon nincs net, csak melóból tudok írni.
Hát nagyon kár volt tegnap örömködnöm
Simán bejutottam az sztka, este 6-kor én voltam egyedül.
Egy egészen elképesztően bunkó doki volt... Manuális vizsgálattal megnézett, azt mondta oké, terhesség érezhető.
AZ uhu neki kerek 10 másodpercig tartott. Bedugta és már húzta is kifele. Nem volt hajlandó megmutatni a monitort, még jól el is fordította. Aztán öltözzek fel és kész.
Annyit lökött oda az asszisztensnek, hogy petezsák látható, benne embrió sejthető.
Én majdnem bőgtem, és mondogattam, hogy nem tudom mikor volt peteérésem, mert nekem negyvenakárhány napos ciklusaim vannak, és később van a pém, és nem hőmérőzök, és nem tudom hogy akkor most hány hetes?
Azt mondta holt bunkón, hogy mit tudja ő (!!!!) lehet 6 hetes, már halott terhesség, vagy élő 5 hetes terhesség, mondom de a teszt olyan erős volt, csináljunk vérvételt, kapjak Utrogestant...
Semmit nem csinál!
Még a leletet sem akarta odaadni.
Akkor már komolyan hisztiztem, mire odavágott egy fecnin annyit, hogy petezsák látható, benne embrió sejthető, UH kontroll 1 hét múlva. Meg hozzámvágta az Utro receptjét.
Szóval semmit nem tudok!!!!
fogalmam nincs mennyi az mnyh, hány mm-es a petezsák, mekkora a pötty, vajon hány hetes lehet? Mikor volt vajon pé?
A párom nagyon ideges lett ekkora bunkóságra!!
Akkor felhívtam Cseh Erikát, mert náluk is van labor, és a Mens már nem volt elérhető, és ma reggel 8-ra besírtam magam vérvételre, HCG+progeszteron, csütörtökön lesz kb eredmény.
És jövő szerdára, 18:45-re kaptam időpontot Cseh Erikához.
Ő, még ha rossz hír van, tapintatos és empatikus!!!!!!!
Szóval, biztos nem 20. nap környékén volt a pém, mert az egy 34-35 napos ciklushoz tartozna, és nekem az volt a legritkább, jellemzően 42-49 nap között... szóval matematikailag még jó is lehetne, ha mondjuk 5 hetes körül lennék, de ki tudja?
Az utrót kiváltottam, 2x1-et dugdosok, veszek be magnéziumot, és minden marad ugyanúgy és várom a jövő hetet
Egész este csak feküdtem de a párom olyan nagyon édes volt, agyon szeretgetett meg gondoskodott rólam.