Új privát üzeneted érkezett!

lucuzs

az a helyzet hogy 14.nap körül észleltem pé-t.szoval beágíazódás gondolom nem lehet,vagy ki tudja.ma van 32nap.a beágyazódás a pétől pár napra van nem?most is barnázok még,hátha holnapra megjön.a vizsgálatokkal még nem álok sehogy,legalábbis addig amig meg nem jön.utánna pedig kezdem.azért is várom már nagyon h megjöjjön.

KépKép
bettike83

Micsoda hírekre jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lucuzs, Eclipse hatalmas nagy és halk gratula mindkettőtöknek.

Eclipse,

akkor te kb hasonlóan jártál mint én. én is csak úgy csináltam, és a szemem is majd kiesett, amikor két csík lett. előtte 2-3 hétben én se nagyon vigyáztam magamra. és látod hol járok.

Kép
gota79

Gota! Köszi! :lol:

Bettike! Hát akkor lehet, hogy pár napon belül meglátogat piri!

Eclipse???

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

lehet...remélem hamarosan..

KépKép
bettike83

Sikerült apával összehoznunk, hogy a telefonom képei felkerüljenek a gépre, így most rakok egyértelmű tesztet! :lol: Aztán ezen tessék már látni! :wink: :lol:
Ez lesz a fő emlékes-teszt! :lol: Mert mindet elrakom ám, már van 4. :lol:

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Jajj édes istenem hogy én csak most tudtam jönni.....
Könnyeim potyognak a boldogságtól!!!!!!2 olyan embert látogatott meg a gólya, akik sokat jelentenek nekem.......

Lucuzs!
Én aaaaaaaaaaaanyira tudtamtudtamtudtam, csak nem akartalak idegelni... Megéreztem!!!!!

Eclipse!
Aztaaaaaaaaaaaaaa, jól kiugrattad a zebrát a bokorból. Nem semmi vagy, szóhoz sem jutok!

Szóval akkor Drága Lucuzs és Eclipse!
Szívből kívánok Nektek nagyon nagyon boldog és gyönyörű kismamiságot!!!!!!
Vigyázzatok magatokra!

Loviné!
Nálam ezek pé előtti tünetek szoktak lenni. Néha még hányni is képes vagyok a szédülés, émelygés mellé.

Bettike!
sztem neked nemsokára megjön.... :?

puszilok mindenkit

hajni...
Budaörs

Lucuzs, Eclipse!

Tiszta szívemből gratulálok nektek! :D :D :D
Annyira örülök, h. ilyen hírre jöttem ma este.
Végre, végre!

Remélem most aztán beindul a zebracsorda, mint a régi szép időkben....... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Eclipse-t remélem az öröm nyomta álomba :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok Lányok!

Otthon nincs net, csak melóból tudok írni.

Hát nagyon kár volt tegnap örömködnöm :cry: :cry: :cry: :cry:

Simán bejutottam az sztka, este 6-kor én voltam egyedül.

Egy egészen elképesztően bunkó doki volt... Manuális vizsgálattal megnézett, azt mondta oké, terhesség érezhető.

AZ uhu neki kerek 10 másodpercig tartott. Bedugta és már húzta is kifele. Nem volt hajlandó megmutatni a monitort, még jól el is fordította. Aztán öltözzek fel és kész.
Annyit lökött oda az asszisztensnek, hogy petezsák látható, benne embrió sejthető.

Én majdnem bőgtem, és mondogattam, hogy nem tudom mikor volt peteérésem, mert nekem negyvenakárhány napos ciklusaim vannak, és később van a pém, és nem hőmérőzök, és nem tudom hogy akkor most hány hetes?

Azt mondta holt bunkón, hogy mit tudja ő (!!!!) lehet 6 hetes, már halott terhesség, vagy élő 5 hetes terhesség, mondom de a teszt olyan erős volt, csináljunk vérvételt, kapjak Utrogestant...

Semmit nem csinál!

Még a leletet sem akarta odaadni.

Akkor már komolyan hisztiztem, mire odavágott egy fecnin annyit, hogy petezsák látható, benne embrió sejthető, UH kontroll 1 hét múlva. Meg hozzámvágta az Utro receptjét.

Szóval semmit nem tudok!!!!

fogalmam nincs mennyi az mnyh, hány mm-es a petezsák, mekkora a pötty, vajon hány hetes lehet? Mikor volt vajon pé?
A párom nagyon ideges lett ekkora bunkóságra!!

Akkor felhívtam Cseh Erikát, mert náluk is van labor, és a Mens már nem volt elérhető, és ma reggel 8-ra besírtam magam vérvételre, HCG+progeszteron, csütörtökön lesz kb eredmény.

És jövő szerdára, 18:45-re kaptam időpontot Cseh Erikához.
Ő, még ha rossz hír van, tapintatos és empatikus!!!!!!!

Szóval, biztos nem 20. nap környékén volt a pém, mert az egy 34-35 napos ciklushoz tartozna, és nekem az volt a legritkább, jellemzően 42-49 nap között... szóval matematikailag még jó is lehetne, ha mondjuk 5 hetes körül lennék, de ki tudja?
Az utrót kiváltottam, 2x1-et dugdosok, veszek be magnéziumot, és minden marad ugyanúgy és várom a jövő hetet

Egész este csak feküdtem de a párom olyan nagyon édes volt, agyon szeretgetett meg gondoskodott rólam.

:cry: :cry: :cry: :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse! Sajnálom, hogy belenyúltál a bunkó dokiba. :cry: Pont mikor ettől féltél, hogy tb alapon nem foglalkozik veled a doki. :evil:

De jól tetted, hogy kisírtad az utrót! Meg a vv. is jó!
Hidd el minden rendben lesz! Próbálj megnyugodni!

Ölellek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni! Drága vagy! :D

Kívánom, hogy mihamarább mindenki zebrája felett így sírhassunk! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

én nem értem hogy lehet némlyik doki ilyen bunkó :? fúj,köcsög :evil: az ember legnagyobb boldogsága lenne és ezt is elrontják....de ettől függetlenül maradj továbbra is boldog,ne tőrődj ezekkel a marhákkal.biztos ott van a meglepi picur és jól érzi magát odabent :) +++

KépKép
bettike83

lucuzs!
ez aztán a gyönyörű teszt :o :D

eclipse!
sajnálom, hogy egy ekkora taplót sikerült kifognod :( (nálunk is van ilyen :? )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Lucuzs,
ari vagy nagyon!!!

De nagyon bánt, hogy nem láthattam a pöttyünket :cry: :cry: :cry: Ha a következő napokban elmegy a baba, még az emléke sem marad meg, hogy láttam a pöttyöt :cry: :cry: :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest

Jah, és a bunkó még megkérdezte, hogy oda akarok-e járni terhesgondozásra? Azt hittem, viccel komolyan! Se egy recept, se egy lelet kiadása, csak sírásra, és uh 10mp? Hát mit gondol????

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!

Egy pillanatra megállt a szívdobbanásom is, mikor megláttam a legörbült arcokat a hozzászólásban.
Jányom!
Hát te még nem tanultad meg, hogy ez a terhesség csak nekünk csoda? Hogy soha senki nem érti meg a mi küzdelmünket? Még a hozzánk közel állók sem?
Ne keseregj! Neked most a legeslegboldogabb embernek kell lenned a világon!!!! Mert veled igazi csoda történt meg.
Ne törődj senkivel! Mi is most a lényeg? Az Utró-ezt kisíírtad.
Az Uh-val bizonyított terhesség, ezt is kipipálhatjuk.

Akkor hol a hiba? Hát ott, hogy Bikfy nénit jól megijesztetted ezzel a hülye lekonyult smile-val. Csak akkor békülök, ha küldesz nekem egy adag mosolygós arcocskát.

Ne félj, minden rendben lesz. Most semmi nem számít, csak az, hogy neked sikerült. Éld át és merd megélni a csodát. Túl sokszor úgysem történik ilyen egy életben.

Ölellek és puszillak. Fel a fejjel: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy

Lucuzs: ez a második teszt nagyon szép :)hajrá hajrá

eclipse: most felejtsd el az ilyen gondolatokat hogy elmegy, elvesztítek...ha azután amit mondtál még mindig kapaszkodik, ez a baba meg is fog születni. a doki bunkó volt sajnos, de neked boldognak kell lenned. amikor mi elvesztettük az első babót én sem láttam az uhut, de azt hiszem jobb is volt. szóval a drukkok mennek és jövő héten ott fog a kicsi szíve pulzálni. ha akarod akkor szedj valami terhességi vitamint most...folsavat :) az fontos :)

Üdv.
Aisha
aisha

Még egy kérdés: Kibírtad? Nem olvastál be neki?

Én ahogy ismerem magam, megtettem volna.

Rá se gondolj arra, hogy elveszted a babót. Komolyan mondom, kiporolom a gatyádat. Aki nem ment el attól, hogy 30 km-t lefutottál, aztán meg még rá is ittál, az a baba jönni akar. :wink:

KépKépKép
bikfy

Eclipse!

Besz@rok ezen a magyar eü-n.Ott ahol a legkedvesebbeknek kellene lenniük, ott a legbunkóbbak.
Ne is foglalkozz vele nem lehet semmi baj.

Na szóval terhes nem lehetek, mensi még uton nem lehet, valószínű csak elrontottam a gyomrom mert éjszaka két kézzel telefonáltam a Wc-be.

Api eredményét kicsit túlpörögtem, de ma már tisztán látok!
10-ről 15 millióra nőtt.
30%-ról 60%ra a a minőség
10%-csak a kóros szerkezet.
Vendég

Eclipse,

rám is nagyon rámijesztettél. tudom nehéz, de próbálj meg nem gondolni a bunkó dokira, a többire amit írtál, arra meg főleg nem. annyit nem ér az a paraszt, hogy idegeld magad miatta.

Lucuzs,

én már az első teszten is láttam, na de ezen....
megsúgom, én kb. 7-8 tesztet csináltam az elején és mind el van rakva :oops: :oops:

Loviné,

örülök api javulásának.

Kép
gota79

Loviné, de jóóóóó:) kóldöm felétek a gólyát :)

Üdv.
Aisha
aisha

Köszi Lányok!

Bikfy, ari vagy, de nem kell féljek tőled :lol: :lol:
sajnos egy darabig még müxik a bunkóságggal szembeszálló, beolvasós üzemmód, de aztán már csak a pityergés marad, mint maradt nekem tegnap.

Mindenkinek köszönöm a kedvességet!!

Loviné,
grat apa javulásához! Még kicsit legyen több, és hajrá babásodás! :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest

Köszike lányok!!!

Nem tudja valaki miért írtak apinak értágítót?
Vendég

Értágítót? :shock: :shock: :shock: Érszűkületeseknek esetleg, na de visszérre? A páromnak Detralexet ajánlottak, de azt is csak 1 dobozzal a műtét után. Tudtommal visszérre ill. megelőzésre az a legjobb.
Kérdezzétek meg a dokinál, mert én nem tudom sajnos.

Eclipse
eclipse
Budapest

Chinotalt kapott.
Vendég

eclipse

ne aggódj,nem lehet semmi baj a picivel,és nemsokára látni fogod a pöttyödet :)

lóviné

hú ez tök jó,szépen javul a helyzet,csak igy tovább :)

KépKép
bettike83

Kedves Eclipse!

Nem akarlak elkeseríteni a Cseh doktornővel kapcsolatban, magam is oda járok, de kb.4-5 hónapos terhes. Még nem tudom velem is mi lesz.
Ja és nála az uh.-n csak petezsákom látszott, elötte azon az uh-n ahol ez a speckójuk, ott szikhólyag is. Tehát nem túl jó az uh-ja.

Viszont tényleg rendes!
Ja nekem, hátha infó 3x1 utrót írt elő, hátha plussz infó.
HCG-t nekem nem nézetett.

Kép
mók

Mók,

hol van az a rendelő, ahol jó az uh-juk? Kérlek mondd meg!
:) Én most csak egy jó hírt szeretnék jövő hétre :) Aztán ha megmarad a baba, majd eldől kihez menjek terhesgondozásra.

A vérvételt magamnak kértem, természetesen. tegnap este felhívtam Mónikát, ma reggel bementem, levette a vért, csütörtökre lesz eredmény remélem.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Mivel türelmetlen is vagyok ezért kerestem 4d-s rendelőt ahol csak uh-val foglalkoznak, és így végül is eddig minden másfél hétben láttam.
Én a Savoya parkba járok. Itt Budapesten bármelyik 4d-s rendelőt megnézheted, én 7000 -et fizettem, fotót is kaptam, kérj kifejezetten kora terhességi uh-t.
Szerintem ott többet látnak, bár az is fekete-fehér fotó,de sokkal jobb a felbontása.
Én pont most készültem ki múlt héten a doktornőnél ,mert csak a petezsákot látta, azóta minden beképzelek amit nem kéne.
Most csütörtökön megyek a Savoyába /azt hiszem dori4d rendelő a neve/De mondom minden ilyen helyen nagyon jó gépek vannak.
Már alig bírom kivárni, de ott látták hogy 3mm petezsákom is van, ad okinéni nem látta. Igaz én nem mertem mondani hogy máshol is voltam uh-n. Na mindegy ez az én butaságom volt, mert akkor rögtön kiderülhetett volna hogy nem minden uh. egyforma hiába hüvelyi.

Kép
mók

Húúhaa Lányok ezek aztán a szuper jóó hírekk!!! :D :D :D
Gratulálok nektek! :wink:

Monyo:Gyönyörű szép a kislányod!Gratulálok hozzá!

Mostanában nem jövök,de olvaslak titeket egyfolytában,amennyire nyomon tudom követni az eseményeket!
Nekem nincs mit írnom ,nem történik velem semmi! :?

Kép

Kép
syl100

Szóval elírtam!
Tehát a Savoyában látták a 7.5mm-es petezsákban a 3mm szikhólyagot, de a dokinéni csak petezsákot látott 12mm-st.
Na ezért vagyok tiszta ideg, bár már többen modták hogy uh. gépek között nagy külömbségek vannak.

Kép
mók

Holnap 19:45-re megyek a 4D-s helyre, és hiper-szuper uh-val meg fogják nézni!!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Hova sikerült ha megkérdezhetem?!
Nagyon gyors időpontot kaptál, grtula!
Egyébként ezeken a helyeken tündéri aranyosak, és nagyon oda figyelnek az emberre.

Kép
mók

Húúú! Eclipse! Ez szuper! :lol: :lol: :lol: :lol: Dejó lesz nektek!
Aztán hozd ám a képet!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lotz Károly utca, a Budagyöngyénél, 61-es villamostól közel van, 4 D Genezis rendelő, Lengyel Márta szonográfus - nagyon aranyos és szakszerű!
Majd jól megnézi és remélem képet is kapok! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

6000 Ft egyébként.
A vérvétel meg 5000 volt, megint ott hagyom ingem-gatyám, csak azért mert az sztk-ban szemét köcsögök :evil:
De nem sajnálom a babácska miatt! Csak éljen és növekedjen...!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

megjött,33 napra!!!!!!!!!!!már nagyon rég nem volt ilyen rövid ciklusom,multkori is 47 volt,ugyhogy most kicsit örül a fejem,persze a görcsöket leszámitva,de az vele jár sajnos...
kellene mennem az első labor vizsgálatra de nem tudom hogy müködik és a dokimat sem értem el,igy nem tudom mit csináljak.hogy szokott müködni nálatok,előre el kell kérni a beutalót és másnap menni laborba vagy ha korán mész akkor gyors megkapod a beutalot a laborba és intlzed egy nap azt is???fogalmam sincs,erről még nem beszéltem a dokival..

KépKép
bettike83

Eclipse!
Örülök, majd hozd a híreket!

Bettike83!

Szerintem is is működik, de szerintem nyugodtabb ha ma beszerzed a beutalót, és holnap a laborban kezdesz. De nekem azt hiszem csak mensi 3. napján kellett mennem, ha ugyanarról a viszgálatról beszélünk.
Labor nálunk 8-10 ig van azt hiszem, elég kicsi intervallum.

Kép
mók

Bettike! Gratula! Ez nagyon szép! Javulsz te is látod!!! :lol:

Nálunk működik ígyis-úgyis, akár előre, akár reggel vv előtt.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, nekem is 3. nap volt hormonvv. nálunk 7-11-ig van labor.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

tudtam vele beszélni hála az égnek.holnap negyed 8ra bemegyek és utánna megyek tovább laborba és le van tudva egy füst alatt.

eredmény mennyi időre szokott lenni?vagy hogy van?

KépKép
bettike83

bettike!
grt az új ciklushoz! nagy javulás!!!
az eredmény függ attól is, hogy mekkora a kórház ellátási területe... minél "kisebb" a kórház, annál ritkábban csinálnak hormonvizsgálatot... pusztán anyagi megfontolásból, mert hogy aranyárban van a reagens.
nálunk pl nemi hormonokat csak csütörtökre kontroloznak be (de persze ha van sürgős vizsgálat, mint pl pajzsmirigy, akkor azt kontrolozzák, és ezzel egy egész hetet csúsznak a nemi hormonok)...
de ha aznap van a vizsgálat, mint a vérvétel, akkor délutánra van eredmény is.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Eclipse,

örülök, hogy sikerült holnapra uhura időpontot kapnod. várjuk a képet!!!!!!!!!!!!

Kép
gota79

Eclipse!
Rohadt magyar eü-re nem mondok semmit! :evil:
Ha hamarabb jöttem volna,én is ezt javaslom,hogy keress egy ilyesmi helyet,azért ilyenkor olyan jó ha megnyugtatják az embert (ilyen bunkó doki után pláne! :evil: :x ).
Minden rendben lesz!!!+++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kép
Kép
zazzy

Lucuzs, ez a második kép a tesztről nagyon szép.

Eclipse, sajnálom, hogy ilyen dokihoz kerültél. Remélem minden rendben lesz veletek. Drukk+++ Képet hozz majd.

Bettike, grat az új ciklushoz. Nálunk már időpontos a labor.....Kb 2 hét a várólista.

Loviné, szép eredmények.

Aisha, gólyát hozzám is küldhetnéd. :wink:
mókica

Sziasztok!

Eclipse!
Aztabetyármindenit, hogy mekkora bunkókat hord a föld a hátán.....ááááááá
DE!Éppen írni akartam a 4D Genesist. A legeslegjobb választás, és főleg Márti! Én hozzá járok uhura, ha valami gondom, bajom van ciklusügyben. nagyon korrekt, segítőkész és megnyugtató. A lehető legjobb kézben leszel!!!!!!!
Sajnos tényleg igaz, ha emberséget és hozzáértést akarsz, akkor perkálni kell. Már én is úgy vagyok vele, hogy inkább kifizetek egy peteérés nézésért uhura 1500pénzt egy profi helyen, minthogy a köcsögöket hallgassam. Mondjuk mióta azt sztk-ban is kiosztottam az asszisztens nőt mikor nem volt hajlandó 3 havonta beutalót írni, na azóta ha meglátnak már tudják mit akarok. :D SAjnos csak így lehet manapság......
És nyugiiiiiii! minden rendben lesz, a kis csodád ott van és kapaszkodik ezerrel!!!! :wink:

hajni...
Budaörs

OK Móki küldöm....gólya menjen....

Üdv.
Aisha
aisha

Mókica!
Nem mondod???És hogy a fenébe lehet vérvételre időponra menni. Ha mondjuk holnapután műtét, és csak 2 hó múlva jutsz be???Éééérdekes.......
Főleg aztán a mi esetünkben, ha hormonos a vérvétel és adott napon kell menni, de mensi meg nem tudod mikor van......áááááááááá
komolyan mondom annyi hülyeséget találnak ki hogy agyrém

hajni...
Budaörs

Eclipse,
nem elkeseredni, hiszen nincs semmi gond!!!!!
Minden rendben van, hidd el!!!!!!!!!!!!!

Aisha,
a gólya ide is jöhet!
Mikor Mókinál járt, akkor onnan már nem nagy az út a mi házunkig! :D

Loviné,
annyira örülök!!!!!!!!
Ezek jó hírek nagyon!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Nos, a gólyajáratra én is vevő vagyok, hisz Fejér megye nincs is oly messze Budaörstől. :D :wink:

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?