Új privát üzeneted érkezett!

Hú csajok, azt hittem mennyiségeket kell majd visszaolvasnom....
Most csak ebédszüneten vagyok itthon. Még lassan megyek vissza, mert van egy órám.

freyja!
Mi a baj??

d.dodó

Freyja!
Ja, néha ismerős a helyzet....de csak néha. Mert Ati sokat segít a háztarásban. Főleg hogy most ő a "háztartásbeli" én suliba járok..ha előző nap nem volt időm vagy kedvem, akkor ő megfőz mire hazajövök, most is épp mosogat, szóval nem panaszkodom. Csak néha a törődés részre én is. Mert mondom, hogy én a segítségnek mind örülök, de néha inkább egy "spontán ölelésre" vagy csókra jobban vágynék....vagy romantikára.

d.dodó

Freya
Legnagyobb bánatomra ehhez sajnos nem tudok hozzászólni... :roll:
Azt viszont tudom milyen, mikor vágysz egy ölelésre... azt én is szoktam, csak nincs kitől. na, de nem én vagyok most a fontos.
Biztosan fog ez változni, lehet most kicsit feszített a tempója, fura neki még a szitu... Tudod a férfiak többsége (Tisztelet a kivételnek) nem érzi át ezt a várandós időszakot, majd akkor lesz belőlük apuka, ha megszületik a kis jövevény... Pozitívan kell hozzáállni, és nem depizni, az senkinek nem tesz jót...

Szólottam :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Poci: azért volt zavaró az orrvérzés, mert a takonykór miatt elég sokat fújtam orrot, és mindig elindult. De néhány nap citrom evészet után az orrvérzés elmúlt (a takonykór sajnos még meg van) Nem hinném, hogy szűkös lenne az albi a manónak, egyszerűen csak egyre kevesebb helye van mozogni, igy egyre többet rúg beléd belülről :D A vége felé én kaptam néhány olyan rúgást a fiamtól, hogy azt hittem, kijön az oldalamon :D

Meló: én egyelőre még nem gondolok rá, bár én még csak 20 hónapja vagyok itthon. Nagy eséllyel újat kell majd keresnem, illetve a legjobb az lenne, ha anyumék családi vállalkozását be tudnánk inditani, és ott melózni. Mindenesetre jövőre átnyálazom a különböző képzéseket, meg az olasz tudásom is fel akarom frissiteni végre. Na meg tervezünk 3 gyereket is :P:P

Niki: nekem azt mondták, hogy a 2. életév körüli nyáron jó próbálkozni a bilire szoktatással, nem tudom, hogy nálunk ez hogy lesz, merthogy ugye Zalán most lesz 2 éves ősszel, viszont nyáron jön a tesó. Megpróbálkozni valószinűleg megpróbálkozunk, ha nem jön össze, akkor ez van. :)

Edi: én általában csak golyós dezodort használok, max ha esemény van, akkor mást. Egyébként Halloween névre hallgató parfüm, meg most az Oriflamenél tetszett meg egy illatminta, de fejből nem jut eszembe a neve. Hordozós kendős csaj no comment, azért ez nagyon durva, hogy késve tönkrement árut küld. :?

Sakura: gratula a kisfiadnak!

Anya maci: biztos, hogy jó anya leszel, a fizikai részébe pedig hiphop bele fogsz tanulni ;)

Zsani: örülök, hogy mindent rendben talált a doki a méhszájjal, és drukk, hogy ne legyen vesetágulat!

Freya: sajnálom, hogy depi vagy :( Nem tudsz a pároddal nyugiban elbeszélgetni erről? Pasiból van, soha nem volt terhes, el nem tudja képzelni, hogy is érzed te most magad.

Nálunk még mindig takonykór, Zalánt este visszük dokihoz, mert hol hőemelkedése van, hol nincs, ellenben folyamatosan szörcsög :? Én "csak" szimplán náthás vagyok, egész nap fújom az orrom, de igy is telinek érzem a fejem :( Ráadásul itt a szép idő. és nem tudunk kimenni :(

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok!

Poci: Szerintem nincs gond a babóddal, hogy nagyon aktív.
Én úgy hallottam, hogy minél többet mozog, annál jobban érzi magát! :D
Tuti tetszik neki az albi...azért táncol annyit. :)

Freya: Sajnálom a feszültséget mostanában...

Fókamóka: Még mindig betegeskedtek??? Gyógyulgassatok...még süt a napocska (hangulatjavító), és sok-sok folyadék!

Emi

Emi

email4
Budapest

Na, megkaptam a Teszvesztől a választ...
Írnom kellett az eladónak, hogy milyen a kendő, és nem kívánom így megtartani. Visszautalja a pénzem vagy maradjon a jogi úton való behajtás.
Hát írtam neki, de nem érdekel mit ír vissza, akkor sem hagyom annyiban... tiszta gáz ez a nő, komolyan!!!
Vendég

Boti nagyon lusta baba... alig alig érzem néha, engem ez idegesít inkább... létezik, hogy a lepény ennyire felfogná????
Vagy szimplán mivel második baba, nagyobb az albija????
Vendég

Edi szerintem a felsoroltakból bármelyik lehet. Csenge is kevesebbet mozog, mint Zalán anno, tegnap már rendesen beparáztam én is, reggel 8 és du 5 között meg se moccant.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Freya: sajnálom, hogy így érzel :cry: ez az állapot most mindenkinek új, ilyenkor mi is érzékenyebbek vagyunk, jobban vágyunk a törődésre.Ezt én is néha "számonkérem" a páromon, bár szerencsére én nem panaszkodom. Szerintem üljetek le beszélgetni, mondd el neki, amit írtál!

Edi, ne is hagyd annyiban, gáz ez a nő!

Fókamóka, nálunk is betegeskedés van, Beni is mefázott :cry:

Méhszájra nem tudtok tanácsolni valamit? :oops:

Kép

Kép
bébike4

Na a fene, az elobb bezarodott az abalakom..iras meg husss...
Edi: jol tetted, hogy nem hagytad annyiban, hiszen az ilyen embereknek semmi de semmi keresnivalojuk a komoly es lelkiismeretes eladok kozott.

Freyja: irtuk ezt mar regebben is, hogy van olyan pasi aki gerjed a pocira, es van olyan aki nem..az en ferjem is az utobbi kategoriaba tartozik. De mar megszoktam, majd alakul ez hidd el, ha mar meglesz a baba.

Bebike: nem fugekockat kuldtem Nektek, hanem fugetablettat. Ugyanaz, csak en most tablettat vettem, mert a kockat nem birtam megenni, igy az en tableszaimbol kuldtem nektek. Tovabbra is kitartok mellette, hogy mennyire utos. Este meg egy negyedet sem vettem be, epp, hogy csak faragtam le belole, reggelre minden tuti volt. :lol: :lol: :lol:
Kivancsi vagyok, nalatok mi lesz az eredmeny, Zsanival majd osztozkodjatok, es..kernem a beszamolot.
pocaklako

Sziasztok, én is vagyok kicsit :wink: !

Freyja, nagyon sajnálom, hogy egyedül érzed magad a gondokkal :oops: ! Sajnos ebben az állapotban még érzékenyebbek vagyunk, nem még, ha folyamatos megoldandó feladatok vannak :( . Próbálj megnyugodni, és finoman megbeszélni a pároddal is az aggodalmaidat! Picit azért jó lenne, ha otthon is segítene. Sajnos az én párom is max. hétvégén tud házimunkába besegíteni (van, hogy még akkor sem), de én már annak is örülök. Hétköznap pedig mindent ő szerez be és intéz, hiszen én itthon vagyok, egy hegyoldalban, autóm meg nincs... Úgyhogy valamelyest átérzem a gondodat :oops: ! Nyugipuszi :wink: !

Fóka, nektek pedig gyógypuszát küldök! Mielőbbi jobbulást!!!

Bibar, remélem jól vagy! Nagyon gáz volt a terheléses cukor :oops: ?

Pocak, de jó, hogy Riccardo már ilyen élénk :D ! Ne aggódj, biztos oké minden, csak már tényleg nagy :wink: !
Nálam még mindig csak icipici mozgások vannak, remélem hamarosan már én is gyakrabban és erősebben fogom érezni.

Tényleg, Edi, te végül nem tettél fel most hétvégén újabb pocifotót? Vagy igen? Akkor bocs, de nem láttam. Már biztos szép nagy a pocid :D !

Dobok egy vasárnapi pocakfotót :) .

Kép 19.hét

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, Fóka,
azért kicsit megnyugtattatok, mert nekem is van olyan nap, hogy egyáltalán meg sem moccan picurka, aztán max. este egy picuri rúgás, aztán ennyi :oops: .
Én azért pénteken rákérdezek erre az UH-n, bár gondolom, hogy normális lehet ez is, hiszen mi még csak vasárnap leszünk félidősek.

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
deszééééép pocód van :) Nagyon sokat nőtt... úgy látom kezdtek beindulni Ti is.
Igazad van, elfelejtettem, majd ma csinálok egy pocakképet :P
Vendég

sziasztok,
majd visszaolvasok, mert altatni készülök.
most csak annyit, h a kakaóscsigából, dióscsiga lett, de a lényeg, h fincsi ugyan,de kicsit szárazra sikeredett..vagy a diótöltelék vagy a fránya sütő miatt..legközelebb majd korrigálok..lényeg, h elfogyott :)

a másik, h ma meglett a terheléses cukor eredményem, éhgyomi 4,5, a terheléses 6,8!! szóval szupiiii!!

köszönöm a drukkokat,
majd estefelé benézek, mert megint elég sok érdekes téma merült fel..

M.
Vendég

Maki
Hajdú Krisztához mész Te is??? hááát ne számítsz nagy mozizásra, nekünk 11perc lett a dvd és alig beszélt. Kérdezni sem mertem szinte... viszont alaposan átnézte a gyerkőcöt ez megnyugtató volt. Csak azért mondom, hogy ne lepődj meg, nem egy bűbájoskodó akárki lesz, nekem mondjuk bejött a stílusa, a fő cél az volt, hogy megkukkolja Botit szépen...
Vendég

Pocak: jaj, igen, elírás volt a részemről, írtad is a priviben, hogy tablettát küldesz! Persze, hogy beszámolok az eredményről, már alig várom :lol: :oops:

Edi: szerinted polgári jogi szakvizsgára elég négy és fél hét tanulás úgy, hogy igazából csak délelőtt és kora délutánig tudok tanulni, utána irány a bölcsi és ugye a délutáni, esti rutin. Mit gondolsz? most elkezdtem összeszedni az anyagot és eléggé beparáztam, baromi sok, ráadásul én a közig.ban dolgozom, a gyakorlatban a polgárit nem használom. Április első hetére kértem az időpontot, az imént azt mondták telefonon, hogy a hét végére megjön a behívóm a pontos időponttal, de kb. négy és fél hét van szerintem.

Kép

Kép
bébike4

Bébike
uff, háááát ezt így nem tudom megmondani, mert kérdés mennyit tudsz már belőle, milyen gyorsan tanulsz (mennyire vagy seggelős fajta). Nekem mázlim van, mert ha valamit tudok, az a seggelés... de nem vagyunk egyformák, így nem tudom sajnos... :roll:
Vendég

Edi, köszi :) ! Na, akkor jól emlékeztem, várjuk majd a te pocidat is :wink: !!!

Bébike, Beninek is mielőbbi jobbulást! Vigyázz, nehogy elkapd!
Méhszájjal mi a gondod? (Bocs, lehet, lemaradtam valamiről...)
Én csak attól félek, nehogy kinyíljon anélkül, hogy tudnék róla :oops: ! A 9. héten vizsgáltak utoljára, és csak 3 hét múlva lesz a következő! Szerintetek 13 hét nem túl sok idő a két vizsgálat közt :roll: ? Olyan fura... Nem mintha vágyna rá az ember, de azért megnyugtató lenne, ha arra is rákukkantana néha a doki :oops: . Tudom, mondta valaki már, hogy nála havonta van kontrol.

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Nekem a méhszájamat a 12.héten nézték utóljára... :oops: :roll: az több mint 7 hete volt. Most a 18.hetes uh-nál megkérdeztem a doktornőt, hogy a méhszájat nézi-e, azt mondta azt nem szokták csak, ha baj van. Az vérzéssel jár, meg görcsökkel ha nyílik... Legalábbis nekem ezt mondta. A 30.héttől nézik rendszeresen azt is mondta....
Vendég

Edi, igen én is hozzá megyek. Igen, emlékszem, hogy mondtad, hogy 11 perc volt... Igazából a méhlepény miatt aggódom most a legjobban (mert, hogy vaciláltak rajta, hogy végül is rendben van-e), úgyhogy az lesz nálunk is a lényeg, hogy babóka és a lepény is rendben látszódjon, és akkor nyugodt leszek. De azért arra csak megkérhetem, hogy a babó nemére is rákukkantson, ha épp úgy fordul, nem? Arra is jó volna egy kontrol :wink: ! Meg hát végre a párom is láthatja a kis drágánkat :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, köszi, hát bízom benne, hogy érződne, ha nyílna a méhszáj...

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, seggelős vagyok én is, :lol: semmi gondom általában a tanulással, az eddigi szakvizsgákkal sem, de gyerek mellett még nem tanultam, főleg terhesen (vagyis a múltkor Beni már a pocakban volt a közig szakvizsgánál, de még csak néhány hetesen). Inkább amiatt aggódom, hogy alig bírok odafigyelni, folyton máson jár az eszem, tiszta kínlódás. Azért remélem pocakkal csak átengednek, kicsit erre is hajazok most :wink: :lol: MEg nem tudom, hogy akkor most feküdnöm kell vagy nem, mert fekve nem nagyon tudok tanulni ...

Mamaki, de jó, hogy írtál erre a méhszájra. A dokim tegnap azt mondta, hogy nagyon fel van puhulva a külső, de még zárt, bár nem szorosan. És erre kérdeztem, hogy valakinek van-e ilyen, vagy volt e korábbi terhességnél. Kicsit beparáztam, eg yújabb hosszabb fekvéstől megőrülnék, és nem is tudom, hogy miket lehet így csinálni :roll: Eddig nekem is csak egyszer vizsgálaták, ne aggódj, biztos minden rendben van !

Kép

Kép
bébike4

Maki
Nekem nem is említette a lepényt, éppen ezért kéreztem rá nála. Mire azt mondta teljesen jó helyen van a lepény, igaz mellső falon, de jó helyen, sima szülés lesz... :)
Persze megkérheted rá naná, sőt kérd is meg, mert magától nem nézi. Inkább a geentikáját nézi a manónak :)
éééés kérünk majd beszámolót, meg képeket is a kis drágádról :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.02 13:36-kor.
Vendég

Bébike, ja, értem a méhszájas kérdésed! Húúú, ehhez sajnos nem nagyon tudok hozzászólni :oops: . Felpuhulva? Vagyis laza, nyílik?
Pedig nem is fáj(t) a hasad?
Biztos tényleg jobb ha pihensz (fekszel), amikor csak teheted - húúú, tanulás közben :oops: - , nehogy rosszabb legyen a dolog!
Mikor mész kontrolra?

Anikó

Kép
mamaki73

NEkem igazából azért vizsgálta meg a méhszájat, mert mondtam, hogy estére görcsölgetek, meg hosszabb autóúton szokott begörcsölni, szóval ha semmi gond, tényleg nem nézik, emiatt ne aggódjatok! NEm is azért írtam, csak hogy valakinek van-e esetleg még ilyen ?

Kép

Kép
bébike4

Edi, ok, rákérdezek akkor, köszi!
Persze, jövök majd a hírekkel :wink: !

Emlegettem, hogy nem sokat mozog a kis tökmag, erre most, hogy nektek írok, mocorog :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Bébike, értem.
Én hiába mondtam a dokimnak a múlt héten, hogy gyakran befeszül, fájdogál a hasam :oops: . Erre csak azt mondta, hogy igen, a magnézium jó rá, pihenjek, és figyeljek arra, hogy ne legyen ritmusos a bekeményedés, ne menjen át görcsölésbe :oops: .
Akkor ebből a szempontból körültekintőbbnek tartom a te dokidat!
Pihenj!

Kicsit itt hagylak titetek, megyek főzök holnapra (meg talán ma estére :wink: ) gulyáslevest, és túrógombócot, ami Bibar kedvence is :wink: !
Bibar, hol vaaaagy?

Anikó

Kép
mamaki73

[quote="edwig"]M írta:edwigaki
Hajdú Krisztához mész Te is??? hááát ne számítsz nagy mozizásra, nekünk 11perc lett a dvd és alig beszélt. Kérdezni sem mertem szinte... viszont alaposan átnézte a gyerkőcöt ez megnyugtató volt. Csak azért mondom, hogy ne lepődj meg, nem egy bűbájoskodó akárki lesz, nekem mondjuk bejött a stílusa, a fő cél az volt, hogy megkukkolja Botit szépen...

....pontosan így fogalmaztam volna meg én is :D - grat edi. A H. K. tényleg ilyen...én sem nagyon mertem megszólalni, mert olyan érzésem volt, mintha levenné a fejem érte..., nekünk 15 perces a dvd, de azt megmondom, abba mindent megmért, minden ujjpercet megszámolt...nagyon alapos, megérte :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Nekem a dokim 3 hetente megnézi a méhszájat...de itt Győrben mindenkinek megnézik, mikor megy a dokijához.
A H.K. nekem mondta a lepényt, és én nem kérdeztem.

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Mercy, köszi neked is a jó kis infókat :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

sziasztok
túléltem a cukros lötyit,remélem jó lesz az eredmény :lol:

Mamaki
köszi kérdésed drága vagy :wink: jó sok citrommal türhető volt!!
jaj nagyon csini pocakod van :wink: :wink: :wink:

Fóka
jobbulást nektek!!!!!!örülök hogy megint találtál rucikát ami tetszik :lol: :lol:

Edi
én is alig érzem,szerintem lehet ebben valami hogy második,mert Olivért brutálul éreztem annó!ugy látszik az első előkészitette a terepet vagy nem tudom :oops: :oops:

na próbálok visszaolvasni!!

bibar

Lanyok, ahogy igy elnezem mar lassan mindenki tul van a genetikan..en pedig csak csutortokon fogok menni. Annyira gaz, hogy igy eltolodott, mar regen meg kell volna, hogy legyen. Ma hivott az a baratnom is aki 10 nappal kesobbre van kiirva mint en, nala ma volt genetika, jaa es lattak, hogy kislany. Riccardonak lesz mar kis menyasszonya :lol: :lol: Igy naluk a Giuliobol Linda leanyzo lett.

Amikor a rendszeres havi ellenorzesre megyek a nogyogyihoz mar alapbol vetkozok, meg se kerdezem, nekem mindig nezi a mehszajat, hogy milyen. Eddig mindig mondta hogy rendben.

Lanyok savasodassal hogy alltok? Nalam az a helyzet, hogy delutantol (sokszor mar delben is jon a sav) szinte egyaltalan nem tudok enni. Igy fogytam is egy kemeny kilot

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tehat visszalltam az 3,5 kg plusszra. Pedig este annyira ehes vagyok el sem hiszitek. Ma delben megettem ket kis szelet pizzat, paradicsom nem is volt rajta csak sajt, mar attol is savam lett. Sokszor ulve kell este elaludnod, aztan csak kesobb csuszok vizszintesbe.
Marha almos vagyok, Riccardo nem hagyott aludni ejszaka, de szerintem most o is durmol mert nagy a csend odabent. Igy szerintem en is alszok egy kicsit..persze ulve csak :lol:
pocaklako

Freya
remélem már túl vagy a depin,Apa észhez tér meglátod,pocakosan is szépek vagyunk!! :wink: :wink:

Pocak
na tessék,még fogysz is??nekem nincs savasodás :oops: :oops: jó pihizést,mondd meg a fiadnak hogy nappal bulizzon és éjszaka szundi :wink: :wink:

bibar

Mamaki
most olvasom hogy mit főzöl!!!!!!!!!!!!!!!nem ér!!!!!!!!!!!!!!!!annyira imádom :wink: :wink: annyira aranyos vagy hogy hiányoltál,esetleg kár hogy nem laksz közelebb átugranék gombócozni :wink: :wink: :wink: :wink:

bibar

Mercy
Nekem is alaposan megnézte... Természetesen a száját takargatta, és addíg piszkálta, míg el nem engedte a száját. Mondta addíg sehova nem mehetünk míg azt nem nézte meg. Azt mondta rendben van ez a férfi, úgy tökéletes ahogy van... Igaz, hogy 11perc volt, de tökéletesen megnyugtatott. Már kétségem nincs afelől, hogy makk egészsges pasi van odabenn :D
Az előző uh-n a lábujjai olyan furcsák voltak, a 2. és a 4. hosszabb volt. Megnézte, és meg is mutatta, hogy tökéletesen formás lábikója van, és tényleg... nem értem az a kép anno, hogy lett olyan amilyen...

Bébike
akkor nem lehetetlen felkészülni rá :) fekve én sem tudnék tanulni, abból alvás lenne...

Pocak
pihenj le, jóóóól teszed. Helyettem is... bár Boti durmol helyettem is, de nem is csodálom, rájöttem miért alszik ez a kis manóseggű állandóan, itt a bankban szól a zene, olyan nyugisak, ez minden rafiban egyen zene, persze, hogy altatja, még engem is..... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mamaki: Szép a pocikád!

Bibar: Örülök, hogy "túlélted" a mai vérvételt, és a velejáróit. :)

Bébike: Méhszáj kérdés...passz. Szerintem ha nyílik a méhszáj, az görcsölgetésekkel járhat?!

Mia: Szupi, hogy jó lett a terheléses vércukor-eredményed! :)

Emi

Emi

email4
Budapest

A méhszájnyílás görcsökkel jár, meg akár barnázással, vérzéssel is. Ha csak arra gondolok, hogy mikor szültem milyen érzés volt amikor nyílt a méhszáj.... hááát lehetetlen, hogy ne érezzük... :lol:
Olyan nincs, hogy ne érezzük...
Vendég

Hááát ez félelmetes mennyire unom ma magam... sosem szoktam unatkozni, de most szét csap az unalom. Egész nap alig vannak, hűűű nem szeressem ezt... :oops: :roll:
Vendég

Hú, most már termeltetek rendesen! :) De nem baj!!

moki!
Nagyon csini a pocid! Neked is inkább lent domborodik!!

Bibar!
Örülök, hogy tulélted a cukros lötyit.

Savasodás!
Poci: kezetfoghatunk!!
Nekem mondjuk napközben csak néha van...olyankor pl ropit rágcsálok. hisz az se jó ha nem eszel, mert akkor még több sav termelődik. Erre szokták mondani, hogy többször nagyon keveset!!
De multkor éjjel én is arra keltem, hogy már a torkomat marja....fel kellett ülnöm. És furi, mert Lizyvel nem volt nekem ilyen.

Mozgás: Hát nekem is lényegesebben kevesebbet mozog a Törpe, mint Lizy. Lizy a 15. héttől egyre erősebben, egyre többet mozgot...ok, akkor 47 kiloról kezdtem a terhességet, és extravékony voltam. Most "felesleggel" kezdtem (önmagamhoz képest), és az összes felesleg a hasamon volt. :oops:
De pont tegnap este éreztem eddig legerősebben...és ma napközben is többször bejelzett!

Délután jönnek barátaink, és én Judittal tudok majd beszélgetni, meg Lizyre vigyázni, addig a fiuk szobát fognak rendezni. Elfordíják az ágyunkat, megnézzük, hogy fér be a kiságy, meg Lizy szobáját is véglegesre meg akarom csinálni. Szétszerelni a pelenkázót (annak csak a tetejét fogjuk használni, ugy hogy a kiságyra tehető legyen), mert a mi szobánkba nem fér még be a pelenkázó is, éjjel meg nem mehetek át Lizyhez pelenkázni.
Azért most rendezkedünk, mert 1. lesz segítség, 2. hétvégén valószínű IKEA, és akkor látjuk még mit kell venni!

d.dodó

Ja, és mire hazaértem suliból, apácska sütött palacsintát! :lol:

d.dodó

Köszönöm arik vagytok :) tudom zek ilyen álltalános kismama dilik h nem szeret a párom mert meghiztam :oops: biztos csak a sok feszültség miatt de majd elmúlik :roll:

Maki: szép a pocid, sokat nőtt!!!

Lányok: ti alszotok még hason? ill van olyan aki mindig is hason tudott csak aludni? hogy alszol? :oops: :lol:

Kép
freyja

Sziasztok!

Maki: A doktornőtől kérdezhetsz bármit, ami érdekel, megnézi a nemét is a Babónak. Tőlünk kérdezte, hogy mondja-e. Pedig az elején már láttuk is a puncust. Így duplán láthattuk a bizonyítékot.
A DVD-re felvett anyag 16,5 perc volt. Nem annyira beszédes, az tény és picit mogorvának tűnik, de nem kell megijedni tőle, nagyon átnéz mindent. És ha bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel neki. Nálunk végig beszélt, de talán azért mert vagy én kérdeztem tőle valamit vagy a lánykám :D
Én ismerem régebb óta, mert még a Szabolcs u-ba is hozzá jártam (akkor még én is nagyokat hallattam nála), később meg lánykámmal is őt kerestem fel.

Bébike: csak jó tanácsnak írom, hogy ha a doki azt mondta, hogy pihi, akkor vedd komolyan és sokat feküdj, amennyit csak tudsz. És minden orvosi látogatásnál mondd, hogy nézzék meg a méhszájat.
Rosszakat nem akarok írni Neked (mert minden terhesség más és más), nekem már volt kinyílt méhszáj, azért kell nekem is sokat feküdnöm. Ha pedig úgy érzed nagyon húz lefelé a pocid, amikor mész vagy állsz, az egy jelzés a testedtől, hogy pihenésre van szükséged. Ha gondolod, bármire szívesen válaszolok priviben. De a legjobb tanácsom csak annyi, hogy pihi, pihi és pihi. Ha teheted feküdj, mert az ülés sem lazítja el a méhed. És ezen kívűl sok magnézium.
Most olvasom, hogy görcsölgetsz is. A mensi szerű kisebb "görcsök" lehetnek attól is, hogy növekszik a méhed. De biza a nyílástól is. Kérlek, vedd komolyan a dokid!
A görcsölés egyébként nem feltétlen velejárója a nyílásnak, nálam sem volt görcs, csak ez a lefelé húzás érzés, ha járkáltam sokat.
Nekem is folyamatosan nézi most a mészájat és a 20.hét volt a döntő. Zárt volt, két dolog közül választhattam, azaz 3. Az első volt a kórház és akkor ott fekszem. Második a méhszájzáró műtét, amit nem javasolt a doki addig, amíg nem nyílik, mert gyors szülésnél okozhat gondokat a zárt méhszáj. A harmadikat én csikartam ki, mert én nem tudnék Nóri mellett kórházban feküdni. Egyrészt mert nincs kire hagynom, másrészt pedig nem is szívesen hagynám másra, az életem része a lánykám. Szóval így belement a doki, hogy ha tudom azt biztosítani, hogy sok-sok fekvés, folyadék és magnézium, akkor maradhatok itthon. Táppénzre is kiírt volna, ha dolgoztam volna. Anno Nórival is ugyanígy voltam, amint megtudtam, hogy terhes vagyok, otthon kellett maradnom ágynyugalomban.
A legeslegelső terhességnél nyílt nálam a méhszáj, de akkor nem tudtam mit kell tennem, doki sem hívta fel a figyelmem. De a kimenetelnél nálam más okok közrejátszottak sajnos.
Bármilyen kérdésed van ezzel kapcsolatosan, nyugodtan írj és nem kell aggódni, csak vigyázni magadra!

Edi: Lehet, hogy Boti nyugisabb baba, azért mocorog kevesebbet. A másik, amire gondoltam, hogy folyton jövés-menésben vagy, lehet hallgatózik csendben. Mire hazaérsz és nyugalomba helyezed magad, addigra Ő is elfárad és akkor meg azért nem jelez. De inkább az első verzióra voksolnék, hogy Ő ilyen kis nyugis Baba. Szundi-mundi :D
Nórihoz képest a mostani terhességem totál más. Nóri foltyon aludt, alig-alig mocorgott, még az UH-on is csak szundizott minden alkalommal. Ez a kis tökmag meg rúgkapál ezerrel napszaktól függetlenül. Sokszor még éjszaka is felébredek rá.

Freyja: sajnálom a depit. Talán tényleg segíteni egy nagy nyugodt beszélgetés a pároddal, hátha... Drukkolok, hogy kicsit változzon és jobban kedvedre legyen. Ahogy a lányok is írták, minden pasinak új ez a helyzet. Biztosan másképp fog hozzáállni, ha megszületik a Baby.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Lányok
képzeljétek felhívott a kendős csaj... kitalálta nekem pattogva, hogy tudja mire megy ki a játék, hogy basszam meg, mert biztos tönkre tettem a kendőt és direkt kérem a pénzem vissza. Ez hülye?????
Mondtam neki, hogy megnézettem a kendőt, és ez a szakadás basszus legalább 2 hónapos, ha nem több. Mondtam neki, higyjen amit akar, nézze már meg az értékeléseimet, 5év alatt sosem volt negám, mi a fenét képzel ez a takony magáról. Erre írt egy sms-t , hogy bazd meg elutaltam az 5e forintot, ennyiért jogi út, ennyire nem lehetek csóringerek... :twisted: és szüljek még 10kölyköt, megélek a családiból.
Olyan ideges lettem basszus.... hiába hívom kinyomja, agyon tudnám ütni... mekkora szemét, szakadt szar kendőt küld, és rám akarja fogni....

:twisted: :evil: :twisted: :evil:
Vendég

Szaisztok!

Nem tűntem el teljesen..csak mostanság kicsit el vagyok havazva!

Apácska munkahelyváltása...pénzügyi gondok...nem részletezem!

Már lelkiismeretfurdalásom van, hogy 10 000-ért elmegyek 4d-re. Bár az a 10 000 már sajnos nem oszt, nem szoroz...

Na de ezen is túl leszünk, csak ki kell várni, meg túlélni addig.

A héten nem tudom, hogy tudok e jönni, talán a jövő hétre lecsillapodnak körülöttünk a dolgok, akkor majd jövök megint! De ha szombaton kiderül, hogy kukis vagy puncis a baby, akkor írok vagy üzizek!!:)

Szép hetet csajok!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok lányok!
Majd visszaolvasok, annyit már olvastam, hogy bébike aggódik a méhszáj miatt: nyugi, akkor van gáz, ha mind a kettő, tehát a külső és a belső is nyitva van, akkor tuti a fekvés, én voltam e miatt 3 hétig kórházban is, és felpolcolták az ágyamat. Pihenj sokat, és ne emelgess nehezet!:)

Ma voltam terhesgondozáson, minden ok, és a védőnő mondta, hogy nem nagyon vizsgálgatnak már úgy, csak 3-szor. Szerencse, úgy sem szeretem, ha nyúlkálnak.

Nálam a vércukor labor majd egy hónap múlva lesz.
El vagyok havazva a héten, holnap beiratás lesz a suliba, átiratás az oviba, úgyhogy majd jövök......

Heni
Kép
henriett74

Jelentem, mi szobánk átrendezve, és befért a kiságy is... sőt, sokkal nagyobb a hely. Annyi, hogy most kíváncsi leszek hogy tududnk aludni, mert ugye tök ellenkező irány. És most az ágy magasabb vége lett a lábrészünknél, a fejnél az alacsonyabb, de ugye ott a kiságy, azért. Majd töltök fel képet róla.

Lizy szobájának teljességgeli berendezése holnapra marad, mert már fáj a poci...na meg lassan vacsi, és esti rutin Lizyvel.

freyja!
Én szeretek hason aludni... teljesen hason már nem megy, csak ha egyik lába kicsit felhuzom, és a poci alatt kipárnázom..szóval se nem oldalt fekve, se nem hason.

meme!
Sajnálom a pénzügyi dolgot. De legalább munka van. Én mindig ezt mondom. :oops: Atinak még mindig nincs....

edi!
Ez HÜLYE!! De ne foglalkozz már vele, ne idegesítsd magad rajta!!

d.dodó

Edi
micsoda????ez nem normális,atyaég ez nagyon durva!!!!
de neked nyugi!!!higgadtan hogy Botika ne érezze!
persze én is lekapnám a fejét az tuti :twisted: :twisted:

Meme
a 4d az kell,ne legyen lelkifurid!!meg kell kukkolni a manócskát!! :wink:

Mamaki
hol vannak a turó gombik????

Freya
én nem alszom hason amióta terhes lettem :wink:

Dodó
kiváncsi vagyok a képekre,ügyik voltatok!! :wink:

bibar

Dodó
szuper, hogy befért a kiságy. Viszont nektek nem lesz kényelmetlen, hogy lefelé fog lejteni az ágy a fejeteknél??? vagy hülyeséget beszélek lehet rosszul értettem....
ááá már nem foglalkozom vele, küldje vissza a pénzem, és küldöm a kendőt neki. Nem viccből utalja vissza a pénzt, mert pontosan tudja, hogy hibás, és szakadt a kendő. De mára úgy vagyok vele, hogy nyugdt szívvel pereskednék vele, az ilyen megérdemelné...
Vendég

Edi: ez a csaj katasztrófa, ne idegeskedj, nem ér annyit a mocsok.
Remélem, kivágják a teszről! És nem 6-ba került a kendő? Miért "csak" 5-öt utalt? Menjen az ilyen a fenébe. Szerintem ne is beszélj vele, ne hívd vissza. Remélem, tényleg utalt és nem csak mondta.

Meme: jó, hogy jöttél.
4D miatt ne legyen lelkifurid, manapság már tényleg minden olyan drága. De ezzel most muszáj kényeztetni magad, pláne, még ha a nemét is látjátok! Biztosan most már meg fogja mutatni magát a kis Drága. Drukkolok nagyon!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?