Új privát üzeneted érkezett!

Tünde
Ilyeneket én is szoktam érezni :lol: :wink:

Claire, Babaimi
Drukkolok!

Bols???????

Évi
Férjuradnak jobbulást!
(nem tudna otthon maradni pár napig?)

Királylány
Gyönyörű!

AFP
Mi egyik nap elküldtük, másnap megnéztem a gépben az eredményemet :wink:
(Függ a labortól, hogy mennyi idő alatt van meg, mert nem mindenhol csinálják a vizsgálatot mindennap. És függ attól is, hogyan küldik ki az eredményt!)

Név
Mi már sok éve eldöntöttük a lehetséges neveket. :wink:
(Nálunk a nemzetközisége nagy szerepet játszott, hogy minden rokon, ismerős megértse...)

Zsófi
Örülök, hogy jók az eredményeid!
Munkát bírom! Annyira nagyon nem kell készülgetnem, vannak kész anyagaink, legfeljebb azokat kell aktualizálni. Olyan dolgokról beszélek, amihez értek, amit szeretek.
És az egész csak heti pár óra :wink:
Az meg, hogy szakorvosi felügyeletet biztosítok a rezidenseknek, megint nem fárasztó.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
Én bemennék a munkaügyesekhez, vagy a bérügyesekhez. (Gondolom, a pécsi klinika is TB-kifizetőhely).
Munkaszerződésed határozott időre szól vagy nincs kikötés????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!
Munkaügy Székesfehérváron van :( ott van a Tb kifizetőheyl is :(
Szerződésem határozatlan időre szól de elkőkeresem a szerződést!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Ircsi!
Munkaügy Székesfehérváron van :( ott van a Tb kifizetőheyl is :(
Szerződésem határozatlan időre szól de elkőkeresem a szerződést!!!

A PTE munkaügye Fehérváron van? Vagy rosszul emlékszem és nem a klinikán dolgozol????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

E munkaszerződés 2009.07.22-től főállásban határozatlan időre szól.
Munkábalépés napjától számított 3 hónap próbaidő... Teljes munkaidő napi 4 óra....stb stb stb

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Klinikán.......de takarítok :(
nem...a POTe-nél van egy takarítócég...PQS... én náluk vagyok főállásban :(
Nem a POTEÍ alkalmazottja vagyok :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Akkor hívd fel a munkahelyeden a bérügyeseket!
(előtte volt munkaviszonyod?)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

nem volt...2009.júli 21ig gyes-en voltam csak a Kislánnyal-mivel tartósan beteg....
2009.júli 21-től dolgoztam gyes mellett 4 órában :(

a bérügyesek-munkaügyesek küldték ma a papírt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hogy lehet valaki ennyire buta,nem értő a dolgokhoz? :( :o

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"]h írta:lombikbabattp://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_EBELLAT/ELLATASMO/TAPPENZ.PDF

köszönöm Ircsi!
Áttanulmányozom...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mentem kutyát sétáltatni...puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

Csillag ha határozatlan időre szól a munkaviszonyod, akkor az még fennáll... a többit csütörtökön személyesen megbeszéljük!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Annyira rugdos Bébibogyó, hogy mingyárt kijön...:)
Remélem apának is megmutatja magát, mert mikor odanyúl mindig abbahagyja.... :S

Elkészültem a parasztvacsival :P (héjába sült krumpli, sózott lilahagyma, főttojás, kolozsvári zsalonna...)
Ma ezt kívántam egész nap... :P

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

Csillag ha határozatlan időre szól a munkaviszonyod, akkor az még fennáll... a többit csütörtökön személyesen megbeszéljük!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Nagyon szépen köszönöm!!!
Tényleg sík vagyok az ilyen dolgokhoz :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

clárika

z nagyon fini vacsi,én is szoktam néha ilyen finomságokat összedobni :) :)

KépKép
bettike83

Szép jó éjszakát mindenkinek!Pihenjetek nagyot és aludjatok jól!!!
Puszika
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok kismamik!

Már régen jelentkeztem, holnap mesélek bővebben miért, most csak annyi, hogy voltunk ma este ultrahangon és KISFIÚNK lesz!!!! Széttárta szépen a combocskáit és telibe megmutatta nekünk!!! :wink: :wink: :D :D Tegnap egész nap kérleltük rá szépen, hogy az Apukájának névnapi ajándéka lehessen, hogy megtudjuk, milyen nemű! (márc. 7. a névnapja :) ) Mindenki nagyon örült neki, Mi csak úgy ragyogunk a boldogságtól! (nem hiába álmodtam 4 szer is fiúval... :roll: Nemrég olvastam, hogy az anyák éberen és álmaikban is mély intuitív, megérzéseken alapuló kapcsolatban vannak magzataikkal. A gyermek nemével, külső kinézetével, hajával kapcsolatos fantáziáik, elképzeléseik, álmaik magasabb találati arányt mutatnak, mint a véletlen műve.)

Még egy örömhír: MÁJUS 15-én LESZ AZ ESKÜVŐNK!!! :roll:

Holnap még írok, jó éjszakát minden kismamának és kisbabának!

Kép

Kép
barbcsi

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbcsi
Gratulálok a kisfiatokhoz!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Láttam, hogy Csillag a fényképekhez tette fel a telefonszámát.
Ha gondoljátok, lehet egy telefonszámos, emil-es, messengeres, skyp-os címlistát is csinálni!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Ircsi jó ötlet.
És azt még mondd meg nekem kérlek,ha csinálok Excell táblát (nem ide,a volt esküvős fórumon én vagyok a kismamis táblavezető :wink: )azt hogy tudom beszúrni képként?? :?

Barbcsi,micsoda jó hírek,gratulálok!Gyere gyakrabban és mesélj,hogy álltok az esküvővel,nő a pocid?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Ez a lista jó ötlet! Már én is gondoltam rá...
Ircsi, küldhetem az adatokat? Vagy készüljön egy üres tábla a gmailen, és mindenki írja bele a nevét?
Ma megpróbálok üres táblát gyártani... :-) ne Téged terheljünk mindig vele... :-)

Bols? (Ha jól emlékszem, ma megy kontrollra...) Megy a drukk!!!

Barbi! Gratu a Kiskrampóhoz! :-) :D

Kriszti!
Nem tudom, ilyenkor a TP meddig jár, és lehet-e kérvényezni a felülvizsgálatot...
DE! Ha vissza is kell menned "dolgozni", VÉDETT vagy, várandósan nem rúghatnak ki! Ne ijedj meg!
Különben meg vedd ki a szabidat, ha az letelik, sztem ismét mehetsz TP-ra...

szilvás76

Jobb reggelt!

Tegnap és tegnapelött megint erös hányinger, ma fáj a hasam, gondolom a szorulásra hasmenés következik, ahogy ennek nálam rendje van a terhesség során. Bakker. Aua!

Dia nagyon szép a sztárfotó, mit nem adnék én is egy ilyen szép képért. Nekem eddig a dokim még arra se méltatott, hogy megmutassa, hogy születendö dedemnek megvannak a végtagjai. Ha ö látta, akkor már neki jó, de mi van velem, akinek csorog a hátáról az aggódalomtól addig a víz? Jövö hét hétfön megyek megint hozzá, talán elöadom a szenvedö leánykát, hátha kegyes lesz és enged egy röpke pillantást a babára, mert amúgy várhatok a párom szülinapjáig... :( Persze ahhoz viszont jó az idözítés, pont a nagy uh a szervek és egyéb alkatrészek részletes leszemlézésével, de akkor is.

Az is nagyon szuper pl. neked Clárika, hogy már ennyire érzed a babád! Jó vékony is vagy, nem is csoda. Nekem olyan szigetelöréteg burkolja a hasfalam, hogy semmi esély azon keresztül bármit is megérezni, no meg a méhlepény is elöl van, ami még ad a mozgásérzékelésnek... :( Pedig mit nem adnék, ha már én is érezném, ahogy kirúgja a szobája falát, vagy lakberendezést tart!
Remélem eljön azért az én idöm is!

Ircsi te németes vagy?

Barbcsi neked is gratulálok a kisfiúhoz! Nálam úgy volt, hogy a csajok szemérmesek voltak és a doki a viselkedésük
:shock: alapján jósolta meg a nemüket, a fiúk meg kihasználtak minden uh-t és mindig mutogatták a férfiasságukat. Ha nem is akartam volna tudni, se lett volna esélyem elkerülni, annyira premier plánba nyomták. :) Olyan vicces volt! A kiscsajok meg összeszorított combokkal... :)

Na mentem dolgomra, Dönci már átrendezte a szobát, de sosincs megelégedve a végeredménnyel, így csinálja tovább.

Elkiabáltam, hányingerem is van. :( De jó nap elé nézünk!

Kellemes napot!

Barbi
Vendég

Barbi! Gyűrű elkészült? Igértél képeket... :lol: :wink:

szilvás76

Barbi! (bmass)
Jó téged is látni!!!
Nyugi bébi...én sem igen érzem babócát...de igen...a fókaréteg is zavarhatja :D
Jobbulást! :)

Barbcsi!
Gratula,Gratula és sokszor Gratula!!!! Szuper!!!!

Szilvás!
Rajta vagyok az ügyön,hogy mit lehet tenni...
Igen...azt már tudom hogy "védett" vagyok...de "dolgozni" tényleg nem tudok...a takarítókocsit lépcsőn le és felvinni igen nehézkes lenne :)
Segítség nem akadna,mert így is kevesen vannak a csajok az osztályon és egy ember 2 munkáját végzi...szemét cég ez...nem vesz fel embereket :(
Na majd lesz valahogy :)

Azért köszönök mindent!!!!
:)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nyugi Csillag csütörtökön úgyis összeülünk kitalálunk valamit. Addig járj utána tényleg amit Szilvi is ír,kivenni a szabit...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Akkor próbáld meg a benntlévő szabidat kivenni...

szilvás76

Köszönöm lányok!!!

Ircsi!
Jó ötlet......
Jelentem....
Felkerült a képeim közé az msn...illetve skyp címem is :D a telefonszám mellé :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is megírom majd,most gyorsan eszek és megyek a postára

evilany

Nnna, készítettem egy táblázatot, a dokumentumok között van. Ide lehet írni a címeket és elérhetőségeket!
:-)

szilvás76

Köszike szilvás!!!
Kitöltöttem :D
Na megyek összepakolok...állítólag jön ma anyu...kíváncsi leszek...
Ígéretekkel tele a padlásom (pedig panelban lakom) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Végre vagyok. :D
Hétvégén nem igazán akarok netezni, mivel egész héten számítógép előtt ülök. Így jó a szememnek egy kis pihi.

Tegnap meg a munkahelyen a költözésünk előtt, átálltunk egy másik rendszerre, persze semmi sem ment. De végre van már minden (net is).
Szerencsére nem kell pakolnom, ezt nem is csináltam volna, mivel a gyakornok lány nagyon aranyos és mindent megcsinál. Már vagy 15 doboz van itt. :)

Királylány, gratulálok a szuper adatokhoz és a képhez is.

Barbcsi, kissrác! Szuper!!!

Szilvás, én sem tudom még az AFP eredményemet, majd csak jövő héten a dokinál. Már nagyon érdekelne.

Most én azon gondolkoztam, hogy miért nem érzem a babát. Többen is írjátok, de nekem még semmi, pedig a 19. héten vagyok.
Szerintetek ez normális első babánál?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody. Tök normális az is, ha még nem érzed.
Én Bendét a 20-21. héten éreztem először!
Most is csak azért csípem el a ficánkolást, mert tudom kb, hogy mit "keressek"
Nyugi! :-)

szilvás76

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert fiam nehezen viseli, ha netezek... De egyébként meg nem nagyon van se időm, se energiám... Tegnap este fél 10-kor már én is csak kóvályogtam, pedig még akartam munkálkodni kicsit... :roll: :?

Barbi, gratula a kisfiatokhoz! Kíváncsi vagyok, milyen lesz az arány itt a topikon... Na, nem mintha, ez reprezentatív felmérés lenne... :)

Clárika, jófej a babád, hogy így belendült 8)

Woody, ne aggódj! Bár én nagyon hamar éreztem a babát mozogni, azóta csak időnként. Vannak napok, amik anélkül telnek el, hogy bármit is éreznék :-)

Csillag, drukkolok, hogy sikerüljön valami jót kitalálni a lányokkal csütörtökön! Biztos lesz egy-két jó ötlet! :wink:

Ircsi, milyen nyelveken fog elhangzani a kislányotok neve? :)

Ma láttam időjárásjelentést, nem tudom, lehet-e hinni neki, de ha igen, akkor élvezzétek ki a mai napot, mert lehűlés várható a hét végére... :? :x

bekri

Köszönjük szépen mindenkinek a gratulációt!!! Nagyon boldogok vagyunk! :D

Ircsi szerintem is jó ötlet az elérhetőséges táblázat, így amikor majd szülünk, lehet írni valakinek, hogy tudassa a többiekkel :wink: És gratulálunk a kislányotokhoz! :)

Barbi (bmaas) mi is meglepődtünk, hogy ilyen premier plánba mutogatta a férfiasságát, azt hittük, szégyenlősködni fog, de szerencsére nem! A dokink már a 12. héten mondta, hogy úgy ficánkol, hogy biztosan fiú lesz! :lol:

Szilvás márc. 20-án lesz kész a gyűrűnk, de tudok róla fotót mutatni, felteszem mindjárt a gmailes képek közé! Elérhetőséget is beírom a táblába.

Woody ne aggódj, azt olvastam, hogy első babások általában a 20. hét környékén érzik meg először a babájuk mozgását, de ez nagyban függ az anya testalkatától, lepény fekvésétől stb.

Én múlt szerdán voltam AFP-n és azt mondták, hogy az eredményt a 18. heti genetikai UH-n kapom meg, vagyis jövő kedden. Amúgy megkaptam a múltkori eredményeket, hepatitis negatív, meg még egyféle vírus is negatív lett, a vércsoportom pedig: 0 Rh pozitív (ezt eddig is tudtam, hiszen a születésemkor beírták a kiskönyvembe és anyunak még megvan :))

Kép

Kép
barbcsi

sziasztok :)

Gratulálok mindenkinek a szép eredményekért , a jó hírekért és a szép babafotókért .
Vendég

Csajok teszek fel recepteket sütikről a g-mailra ami hamar megvan és nem igényel se nagy tudást vagy épp sütés nélküliek vagy csak egyszerűen isteni finomak :)
Vendég

És akkor amiért eddig nem jöttem:

2 hete álltunk Tomival a buszmegállóban és vártuk a buszt hazafelé. Éreztem, hogy nagyon szédülök, Tomi mondta, bújjak oda hozzá, mondtam neki, baj van. Annyira emlékszem, hogy minden elsötétült, és aztán arra tértem magamhoz, mintha rúgott volna a kisfiunk, hogy anyu térj magadhoz! Tomi mondta, hogy elájultam, ő meg kétségbeesetten tartott a karjaiban és próbált felrázni. Azonnal hívtam a dokit, védőnőt, kiderült (amire gondoltam is) az alacsony vérnyomásom volt az ájulás okozója. :( De ha még egyszer előfordul, irány a doki. Ő kérdezte is, hogy vérzés, görcs nem volt, és ha bármi baj van, menjünk be, soron kívül fogad. Még múlt héten AFP előtt is odajött megkérdezni, minden rendben van-e, pedig szegény nagyon álmos volt, ugyanis nagyüzem volt a szülészeten, babaeső. :lol: A váró tele nagymamákkal, nagypapákkal, aggódó apukákkal és hatalmas bőröndökkel. (hiába, front volt...)
Úgyhogy utána nagyon sokat pihentem, nem is mertem egyedül menni sehová se, azért is nem jöttem. De már jól vagyunk és reméljük többet nem lesz ilyen. (kopp kopp kopp)

Tegnap a dokinak volt ránk 40 perce, nem volt utánunk senki, jót beszélgettünk, megvizsgált, sajnos a hüvelyem egy kicsit be van gyulladva, arra írt fel hüvelykúpot, mondván jobb a békesség. Tomi megkérdezte tőle, hogy nagyon szeretnénk nála szülni, lehetséges-e ez. Azt mondta, hogy csak az orvosok felének van szerződése a kórházzal, neki épp nincs, de ha ügyeletes, akkor ugye ott van, DE mindenképp szeretne bent lenni, amikor szülünk, és később megbeszéljük, hogyan lehet ezt megoldani.
Magnéziumra azt mondta, majd a 20. hét felett, ha nem görcsölök, nem érdemes szedni, mert később ha gubanc van (ami reméljük nem lesz), nem fog úgy hatni, ha most "hozzászoktatom" a méhem. (legalábbis ezt vettem ki a szavaiból)

És akkor az UH-n még amit megnéztünk:
Nagyon szépen ficánkolt, éreztem is :roll: , 4 üregű a szíve (szépen kalimpált :)), aortát is láttuk, gerinccsatorna, gerinc megvan, 2 keze, 2 lába, kis tappancsai :), koponya rendben, agyát is láttuk, lábszáránál mind 2 csont látható (ami nagyon jót jelent, mert ha fejlődési rendellenessége lenne, akkor csak 1 csont lenne látható), és a férfiasságát is sokszor szerette mutogatni, lett volna egy nagyon jó kép amikor széttette a combjait és mutatta, hogy idenézzetek! , de sajnos a Tomi telefonja pont akkor merült le :(, így reméljük jövő kedden is megmutatja, mert ott képet is kapunk. 8) Nagyon büszkék vagyunk rá!!! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Nincs sok időm írni - egyébként velünk minden rendben -, de ha már nagy vásárlási lázban éltek, ajánlok egy oldalt, hátha nem ismeritek:
http://angol-babaruha.hu/

Pl. itt ez a kislány felső - 68-as méret 430,-Ft-ért - csak ízelítőnek
Egy csomó nagyon szép darabot lehet kifogni. Vannak teljesen új, cimkés ruhák, meg használtak. Mindnél fel van tüntetve a minőségi állapota.

Kép

Pussz, legyetek jók és vigyázzatok Magatokra!

maccs01

Na és még az esküvő: :) :roll:
2010. május 15.

lánykikérés Győrben otthon, utána 15:00-kor Nemesvámoson a polgári esküvő (itt lakunk Tomival), 16:30 kor Veszprémben a Viadukt mellett szép rálátással a várra a Szent László templomban a templomi esküvő, utána Veszprém Kádártán a lagzi zenével, vőféllyel :P . 40 fő lesz, szülők, testvérek, nagyszülők, szülők testvérei és unokatestvérek, tanúk (akik a legjobb barátaink).
Ma intézzük még a fotóst, videóst, a meghívót, dekorost, rákérdezünk a virágra, valamelyik nap nézünk nekem menyasszonyi ruhát mi "lányok" :) : anyum, anyósom, sógornőm. Minden mást már elintéztünk. Este fél 8ra megyünk jegyesoktatásra... (katolikus-református esküvőnk lesz)

Képeket teszek fel gmailre a gyűrűről, templomról, étteremről. :wink:

Évi kérdésedre válaszolván szépen nő a pocakom, majd azt is teszek fel valamikor. Szépen látszik már ruhában is! :roll:
És azt hiszem, már egy ideje érzem! Tegnap uh óta biztos vagyok benne, hogy ő az! Csak mert nem olyannak érzem, mint amilyennek leírták (lepke szárnycsapkodás, buborékok stb.), leírhatatlan, de teljesen más, mint a bélmozgás. (na ezt jól megaszondtam :lol: )

Na most már megyek, mennünk kell be a fotóshoz beszélni, kis apróságokat intézni!
Vigyázzatok magatokra! Jegyesoktatás után írok, milyen volt... (Bár mi pl. a családalapítós részt átugorhatjuk :wink: )

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi! De jó, nagy buli lesz, meglásd! :-)
A jegyesoktatás vicces lesz ilyen szempontból. Nekünk barátunk amúgy a pap, aki összeadott minket. Végülis "végigmentünk" a ceremónián, itt-ott kaptunk egy kis teológiai képzést.
Persze a családalapítós résznél jót röhögtünk, hogy hát van ilyen is, de akkor most ugorjunk. :-)
A gmailen láthatsz is minket. Most szeptemberben volt a templomi.

Megyek, megnézem a képeidet! :-)

Vigyázz magadra! És ha már alacsony a vérnyomid, próbálj teázni. :-) Sokkal jobb, mint a kávé, tovább hat. Inkább igyál teát / tejeskávét, mint hogy összeess vagy megüsd magad! :shock:

szilvás76

Maccs jó hogy jelentkezel,azért irj majd magadról is.Remélem jól vagytok.
Táblát töltöttem

Barbcsi az ájulás :( de a többi :D szuper! Pocakfotót várom,többit nézem.

Csillag mire jutottál?
Na vettem magamnak még 2 melltartót hát remélem jók lesznek.Meg tavaszra egy bebújós cipőt,ilyen balerina tipusú,oldalán köves csattal,egész csini. Bálnáknak ez jár. :lol:

Most porszívóznom kell,aztán terhestorna,este nagybevásárlás.

evilany

Szilvás köszi a jótanácsokat!!! Kávét nagyon régen ittam, viszont egyetem miatt egyszer zh időszakban újra ittam,de csak 1-et és utána olyan szívdobogásom volt, hogy azt hittem, lefordulok a székről! :shock: Amúgy iszom teát nagyon sokat, csak az ízlik meg a bubimentes víz. :) Védőnő azt mondta, hogy még tejeskávéval meg olyan kávés cukorkával (az a pocket koffee vagy mi, tudod) lehet próbálkozni, de én rá se tudok nézni, így marad a tea.

Megyek gmailre én is meglesem a templomi esküvős képeiteket. :wink:

A családalapításos rész vicces lesz, amúgy itt 3-4 pár lesz, azt mondták. Kb. nem tudod, mennyi ideig tart ez az oktatás?

Kép

Kép
barbcsi

Évi, én is balerinát vettem tavaszra-nyárra. Amúgy is azt szoktam hordani magassarkú mellett, de ugye most magassarkú kilőve. Így van egy fehér, szalagos,masnis, és amit most vettem, sárga és masni van az elején. Meg vettem egy szép sportcipőt is nagyon kényelmes, csak azt a Tominak kell bekötni, mert lassan már nehezemre esik odáig hajolni... :shock: :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Nekünk 5-6 alkalom volt, de kb 2-3 hetente. De elsősorban azért, mert én még nem vagyok megkeresztelve, és a barátunk nagyon lelkiismeretes pap. :-)
A katolikusok egyébként sokkal részletesebbek, mint az evangélikusok vagy a reformátusok...

Ha van "gőzötök" az egészről, akkor szerintem 2-3 alkalom lehet :-)

szilvás76

Feltettem sok receptet zöme sütés nélküli képekkel illusztráltam csak az nézegesse aki nem kívánós mert ezek után tuti vagy nekáll sütni vagy a cukrászdában köt ki :)
Vendég

Köszi, lányok a megnyugtatást!

Barbcsi, ájulást nagyon sajnálom. :(
De, hogy a babával minden ok az szuper.

Nekem is alacsony a vérnyomásom és mivel nem kávézom, így marad a tea nálam is reggel.

Szuper lesz az esküvő, nekünk is ilyen kisebb volt. A polgári utána volt egy állófogadás ott többen voltak, de
az éttermi részen meg csak 15-en voltunk.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Na bejött a "jóslatom"
Anyám megint nem jött...szokásához híven :(
De már megszoktam...
felhívtam és magyározott ezt-azt... mindegy :(
Holnapra ígérte a "látogatást"...majd elválik mi lesz belőle....
Woody...szerintem is normális...én azért tartom furának magamon,mert már a 3.baba...de majd ficánkol még eleget :D
Évi!
Keresztanyám azt mondta max menjek el munkanélkülire mert valami 200 napot említett...de nem tiszta nekem...hisz ha munkaviszonyban maradok,akkor munkanélkülire nem tudok menni.
Na majd csütörtökön Tündi elmagyarázza....addig nem agyalko....
Május 31-még odébb van... :D
csak érdeklődtem,mert nem vagyok tisztában a dolgokkal :( :)
Butuska vagyok :D
Barbcsi!
Szupi buli lesz!!!! :D
Az ájulást én is sajnálom...vigyázz magadra!

Na lassan készülődök...megyünk a foniért a Dianna térre :D
Puszika lányzók....majd jelentkezek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Maccs!
Köszike a linket...jó oldal :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya