És akkor amiért eddig nem jöttem:
2 hete álltunk Tomival a buszmegállóban és vártuk a buszt hazafelé. Éreztem, hogy nagyon szédülök, Tomi mondta, bújjak oda hozzá, mondtam neki, baj van. Annyira emlékszem, hogy minden elsötétült, és aztán arra tértem magamhoz, mintha rúgott volna a kisfiunk, hogy anyu térj magadhoz! Tomi mondta, hogy elájultam, ő meg kétségbeesetten tartott a karjaiban és próbált felrázni. Azonnal hívtam a dokit, védőnőt, kiderült (amire gondoltam is) az alacsony vérnyomásom volt az ájulás okozója.
De ha még egyszer előfordul, irány a doki. Ő kérdezte is, hogy vérzés, görcs nem volt, és ha bármi baj van, menjünk be, soron kívül fogad. Még múlt héten AFP előtt is odajött megkérdezni, minden rendben van-e, pedig szegény nagyon álmos volt, ugyanis nagyüzem volt a szülészeten, babaeső.
A váró tele nagymamákkal, nagypapákkal, aggódó apukákkal és hatalmas bőröndökkel. (hiába, front volt...)
Úgyhogy utána nagyon sokat pihentem, nem is mertem egyedül menni sehová se, azért is nem jöttem. De már jól vagyunk és reméljük többet nem lesz ilyen. (kopp kopp kopp)
Tegnap a dokinak volt ránk 40 perce, nem volt utánunk senki, jót beszélgettünk, megvizsgált, sajnos a hüvelyem egy kicsit be van gyulladva, arra írt fel hüvelykúpot, mondván jobb a békesség. Tomi megkérdezte tőle, hogy nagyon szeretnénk nála szülni, lehetséges-e ez. Azt mondta, hogy csak az orvosok felének van szerződése a kórházzal, neki épp nincs, de ha ügyeletes, akkor ugye ott van,
DE mindenképp szeretne bent lenni, amikor szülünk, és később megbeszéljük, hogyan lehet ezt megoldani.
Magnéziumra azt mondta, majd a 20. hét felett, ha nem görcsölök, nem érdemes szedni, mert később ha gubanc van (ami reméljük nem lesz), nem fog úgy hatni, ha most "hozzászoktatom" a méhem. (legalábbis ezt vettem ki a szavaiból)
És akkor az UH-n még amit megnéztünk:
Nagyon szépen ficánkolt, éreztem is
, 4 üregű a szíve (szépen kalimpált
), aortát is láttuk, gerinccsatorna, gerinc megvan, 2 keze, 2 lába, kis tappancsai
, koponya rendben, agyát is láttuk, lábszáránál mind 2 csont látható (ami nagyon jót jelent, mert ha fejlődési rendellenessége lenne, akkor csak 1 csont lenne látható), és a férfiasságát is sokszor szerette mutogatni, lett volna egy nagyon jó kép amikor széttette a combjait és mutatta, hogy idenézzetek! , de sajnos a Tomi telefonja pont akkor merült le
, így reméljük jövő kedden is megmutatja, mert ott képet is kapunk.
Nagyon büszkék vagyunk rá!!!