Új privát üzeneted érkezett!

Utoljára mikor olvastam barbuss blogját, Emma beteg volt..lehet ezért nem jön.

Niki!
Jó hogy felétek ilyen jó idő van...itt szakad a hó.

d.dodó

Poci: Ha nem is pöttyös a cicim, de pigmentálódott, barnább mint korábban. :)

anyamaci: Gratu a 21-dik héthez! :D
Ne aggódj, biztos szuper anyuka leszel...de szerintem minden első babás kismamában megfogalmazódik ez az aggodalom, hogy milyenek leszünk anyukaként, megálljuk-e a helyünket, stb.
Elárulom bennem is megfogalmazódott! :wink:
De szerintem a szeretet, és az anyai ösztönök csodákra képesek!!!

Nálunk még mindig süt a napocska...

Emi

Emi

email4
Budapest

Hú, de nagy a pangás!!Remélem mindenki kint volt a szép időben.Mi is nagyot sétáltunk.Meg játszótereztünk.Kipróbáltuk a hintát, a libikókát és a csúszdát.A csúszda jött be legjobban.Édes kismanóm.Most meg már alszik a nagy kaland után.Kicsit lepihenek én is, bár nem fáradtam el én se nagyon,arra azért figyeltem. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sziasztok! csak gyors bekukk, mert szaladnom kell. soha ennyit nem vártam a dokira, azt hittem megőszülök! de a lényeg, h minden rendben, méhszáj teljesen zárt. a köldökömre azt mondta, h sajnos sokaknál van kialakuló bőrgond, szerinte nem vészes, de menjek el bőrgyógyászhoz. holnap reggel Hajdú drnőhöz megyünk, utána 2hét múlva vér, cukor.....
később jövök, majd visszaolvasok!

Kép
zsani78

Niki!
Nálunk Lizy hintázni szeret.
Hát én nem voltam kint, egész délután net előtt voltam, mert Lizy nemrég kelt fel, és apácska is aludt.

d.dodó

Sziasztok!

Ma nagyon szép idő volt - ki is használtuk, jó nagyot sétáltunk -, ici-picit fújt a szél, de volt sok napsütés, csicseregtek a madarak, délutánra meg ismét jött a sok szürke felhő. Kár, hogy nem tartott legalább egy hétig ez az idő :( Még havazást is mondanak a hétre. Remélem, nem jön be nekik, mert már nagyon unom a rossz időt :(

Bibar: hasonló cipőben járunk ismét, mert én is több, mint 3 éve itthon... Én sem tudom, milyen lesz újra visszaszokni a munkába, illetve más lesz biztosan, mert innentől a 2 gyerek lesz a legfontosabb és nem a munka. És hozzájuk kell mindent igazítanom.

Zsani: kemény napnak néztél elébe
A köldököm nekem is olyan :) Ne piszkáld és rosszra pláne ne gondolj. A terhesség velejárója lehet ez is.
Most olvasom, hogy meg is jöttél a dokitól azóta. Jó hír, hogy minden okés! De nem is lehetne másképpen.

Niki: nem vagy elkésve a biliztetéssel és csak jó tanácsként írom, hogy erőltetni sem szabad, meg kell érjen rá Riki. Lehet, hogy ha később próbálod, akkor szívesen fog ráülni.
Úgy rémlik nálunk olyan 1,5 körül jött el ez az idő, mikor úgy tudtuk elővenni a bilit, hogy onnantól csak az volt nappal. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy valahogy én is tavasszal kezdtem el a szoktatást, hogy nyáron már ne kelljen pelus. Nem is kellett onnantól napközben.
Ne keseredj el, ha nem tetszik még Rikinek. Rá fog jönni, hogy jó dolog. Meg kell nagyon dicsérni majd érte, megtapsolni és akkor lesz nagy sikerélménye is.
Hátha a nyári bokorba való pisilés majd tetszeni fog és rá fog érezni a dolgokra.

Poci: gratu a 23.héthez. Húúúú, de szalad az idő :D

Edi:szupi az egyedi vonalzód :)

Dodó: sav, hányinger.... szegény!
és még tél, hó is....... :(
Névügyileg nálam a Marcell a befutó a fiúknál. Páromnak pedig a lányok közül a Natália tetszik. Így közösen adjuk le a voksunkat :)

Edi: nekem is azt mondták, hogy a Hepatitis kb. 4-5 hét mire meglesz. Még én sem mentem vissza érte. Majd talán a héten.

Illatok: nálam a ffi parfümökben változott az ízlésem, amit a páromon korábban szerettem, azt a várandósság elejétől fogva nem tudtam elviselni. Aztán választottam másikat neki :D

Sakura: gratu a kis bajnokodnak!
Nagyon szép lesz a rucid. Nekem fehérben is nagyon tetszett. Majd ha esetleg felpróbálod, ismét kérünk szépen képet, jó? :)
Mikor is lesz az esküvő?

Mercy: Veresegyházán van a macifarm, de írta Bibar is, így nem is részletezem milyen szupi. Csak kár, hogy fizetőssé tették. Szerintem többen támogatták, amíg nem kértek a belépőért pénzt. Sőt még a kocsi után is kell fizetni, ha azzal állok be. Pedig oda gyalog nehéz lenne eljutni.

Anya Maci: Neked is gratu a 21.-hez

Ma nagyon szép idő volt, ici-picit fújt a szél, de volt sok napsütés, csicseregtek a madarak, délutánra meg ismét jött a sok szürke felhő. Kár, hogy nem tartott legalább egy hétig ez az idő :( Még havazást is mondanak a hétre. Remélem, nem jön be nekik, mert már nagyon unom a rossz időt :(

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka de jó, hogy Ti is kint voltatok!!!Gyönyörű napos idő volt.
Nem erőltetem.Úgy jött le??Csak leírtam, hogy megmutattam neki, és nem tetszett neki.De reggel nyügi is volt.Majd ébredés után most este még megnézzük gatyóban ráül-e.Ha nem,akkor elteszem.Eszemben sincs erőltetni. Felőlem pelusozom én ha kell oviig is, nem hajt a tatár, csak leírtam miért kezdtem megmutatni most és nem 3-4 hónap múlva. A bokorbapisilés remélem nem jön be neki,mert én spec frászt kapok tőle még ha látom is. :oops: Persze ha nagyon muszáj,az más, de ne ez tetszen neki!!!!! Akkor már inkább pelu még két évig!!!!!
Dodó, sajnálom, hogy felétek ilyen rossz idő van.De jön itt is a hó újra.Pedig olyan jó volt, ma már Manóra se kellett overál, csak vastag kabi.:)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja Manorka, megjött az egyen napozónk!Olyan édes!!!!
Bibar, izgalommal várom már a képeket!!! :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

zsani!
Örülök, hogy minden rendben van!!

Manorka!
Felírtam a neveket! :)

d.dodó

Niki, dodó, poci, edi: köszönöm, most már megnyugodtam! csak olyan furi, ahogy kinéz :cry: a linea negrám (ha jól látom) most kezd jelentkezni, egyenlőre halványan.

edi: a DKNY zöld gömbre gondolsz? volt nekem, egyszer karira kaptamb de elfogyott és magamnak sosem vettem. vmiért ott maradt a füriben az üres üveg, már nem jön belőle semmi, de rájárok szagolgatni :) egyébként nekem nincs illat fóbiám, kivéve a büdös, mert azt nagyon nem bírom (pl. izzadtságszag, kuka, erős olajszag...) olyan jó, h Botiról van mit nézegetned!!! nekem egy szem képem van, a legelső 7hetes uh, amin babszem formájában látható manócskánk. többször nem kaptunk :( de megbeszéltük apával, h elmegyünk 4Dre, még 25 előtt :)

sakura: gratulálunk a kisfiadnak! mi az a várandós mama csomag?

mamaki: akkor e is jól elfáratdtál tegnap! az jó, h poci nem fájt utána! még egy-két hét és sokkal erősebb lesz a mocorgás. nekem néha úgy nyom vmit a köldököm alatt, h olyankor nem bánnám, ha nem ficeregne :oops:

mercy: húúú, az sok!!! :oops: bukta jöhet! :lol: apa nagyon élvezi, h mostanában kísérletezek ilyenekkel!

emi: nekem jobban tetszik a Maja, lehet cserélni :wink:

anyamaci: nekem egyik félelmem, szintén a tisztába tétel. kicsit tartok a fütyitől, d remélem nem lesz gond :oops:

manorka: holnap megyek a podmaniczky uh-ra, megpróbálom kideríteni a szülőszoba látogatás időpontját. azt mondta ma a dokim, h indítanak újra szülésfelkészítőt is, de nem tudom ez érdekel-e téged?! küldesz pü-t, ha holnap lehet, akkor tudjak foglalni?

Kép
zsani78

Nekem délután mikor elfeküdtem, végre kicsit aktívabb volt babóm. És szinte mindig a ba oldalon érzem ha rugdos.

d.dodó

Sziasztok Lányok!

Hála égnek nem volt vészes a mai nap. Húú, hétvégén tiszta jól voltam gyomorilag, nem volt savasodás, rókák se, kopp-kopp. De sajnos én is bajlódom még, főleg reggelente.

Gabi: Barnusnak gratula!!! Kitartást a 2 hónaphoz! Szerintem én is megyek a Felcitiasért nemsokára.

Bibar: drukk holnapra!! Jajj, de nem várom én se ezt a vizsgálatot! Apropó, még a beutalóért is el kell mennem, wááá!

Edi: parfümtéren én is citruspárti voltam egészen addig, amíg tavaly tavasztól le nem lettem tiltva az összes mindenféle illatszerről keresztallergia miatt. Azóta csak szipuzom őket, de fújni nem szabad magamra, se a ruhámra. Vagyis éppen lehetne, de másnapra bedurranna a szemem annyira, hogy a kórházban kötnék ki, mint anno. Szóval csakis az illatmentes kozmetikumok maradtak, abból is a speciálisak. :S

Anya maci, Pocak: gratu a 21 ill. 23 héthez!!

Zsani: a fütyis tisztába tételtől én is tartok...de nálunk nem tudni, fog-e ez gondot okozni. Talán pénteken kiderül!

Kép
Kép
csipetnyusza

Mercy: köszi a buktareceptet, ki fogom próbálni!!! Nagyon-nagyon szeretem!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Helló lányok :D

Zsani
nem, nem a gömbre gondolok, hanem a DKNY Fragrance, abból is a fás- ciprusos kiadás, mert van belőle kétféle. Hosszú üveges.
erre:D
http://www.parfumcenter.hu/t_Donna%20Ka ... nce_F_EDT#
4D-ről majd kérünk szépen képeket mindenképpen :)

Nyusza
jó, így érthető. Meglehet lenni illat nélkül is naná, ilyen esetben meg pláne...

Hosszú napom volt ma, de úgy élveztem, hogy szép az idő... :D
Vendég

hú lányok, képzeljétek... megkaptam a hordozókendőt...
02.26.-án megírtam neki, hogy elég volt, nem várok tovább szabálysértési eljárást indítok. Érdekes, hogy azonnal felbírta adni aznap.
Ami elkeserítő, hogy a kendő szakadt... ki van szakadva egy részen, úgyhogy írány a varrónő, hogy varrja meg, vagy levágatom a végét, hogy ne látszódjon. Olyan mérges lettem :evil: :evil: :evil: :evil:
Most szívem szerint kérném vissza a pénzt, de ez amilyen köcsög nem küldené vissza, így most majdnem 6000.-ért van egy lukas , agyon használt kendőm... most már mindegy, de soha többet tőle tuti nem :twisted:
Vendég

edi: annyira szeretem, h pillanatok alatt mindent meg tudsz mutatni!!! ezt nem ismerem :( hát, ha ilyen inkorrekt, én tuti írnék a tesznek! annyira görény dolog, ráadásul nem két ft volt! de még ha annyi, akkor is rossz érzés, h vársz valamit és kapsz egy sérült... cuccot helyette! sajnálom :cry:

Kép
zsani78

Zsani
:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Igen, gondolkozom rajta, csak azt nem tudom már, hogy ér-e ez az egész annyit, hogy idegeskedjek rajta... Eleve görény dolog, hogy fenyegetőzni kellett, hogy megkapjam a kifizetett árut. Totál elkeserítő az egész. Lehet írok a teszvesznek, bár nem tudom érek-e vele bármit is.
Vendég

edi!
Hú, van pofája szakadt, agyonnyűtt kendőt ennyiért eladni???

Én pont minap gondoltam végig, hogy ujra meg kell tanulnom a kötési módokat...Lizyvel rég kendőztem, pedig szerettem. Ráadásul elasztikus (rugalmas) 6 m-es kendőm van! Imádom!

d.dodó

Dodó
jaja volt pofája... de milyen pofája, a szaros 19éves takonynak :twisted: :evil: Írtam a Teszvesz-nek, hogy ezesetben tudok-e valamit tenni...

Én is imádom a kendőt, Botival is kendőzni fogok :D
Vendég

Sőt, mei thai-om is van, de azt féléves kora előtt nem fogom használni.

Csajok! Kérdés: Valaki megcsinálta az "inga" módszert? Hogy elfekszik, és egy madzagra vagy láncra akasztja a gűrűjét, a hasa fölé lógatja, és vár. És vagy körkörösen kezd mozogni (lány), ha le-fel vagy jobra-balra kileng (fiu). És ki az aki megcsinálta, és ki is jött az, amit már mondjuk az UH is igazolt?

d.dodó

Dodó
Én nem hiszek az ingában. :oops: :roll: Sok mindenben hiszek, de ebben nem.
Egyébként megcsináltam még akkor amikor írtuk, ráadásul akkor még mizéria volt, hogy Zoé vagy Boti lesz, és akkor az inga szerint lányom lesz, de persze meg sem lepődtem rajta...
régebben nagy inga mániám volt, még suliba is jártam, de persze 10% nem jött be annak amit mondott. Rendkívűl befolyásolható az inga... :roll: :oops:
Vendég

Dodó: Én ingáztam, és kijött a kislány.
Nem írtál arra semmit a Sára-Maja cserélésre...fiúnévként marad a Marcell.
A párodnak melyik nevek tetszenek?

Edi: Sajnálom a hordozókendős-bosszúságot. :(
A lényeg, hogy valahogy a varrónő csak el tudja tüntetni a szakadást!
Az tuti, hogy a Hepatitis eredménye csak a vérvételtől számított 1 hónapra van meg...nekem is így volt.

Tényleg nagy volt ma a pangás itt...pedig már lelkiekben felkészültem a több oldalnyi olvasásnhoz! :wink: :lol: :lol: :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

dodó: mindent bevetnél, h kiderítsd, ugye?! én nem próbáltam, de holnap a Te kedvedért megcsinálom! :wink: sajnálom, h nincs több uh lehetőség!

edi: én egyszer voltam így egy lánnyal (múltkor írtam) jól átkummantott és neki állt feljebb, az én szavamat kérdőjelezte meg, mikor két hónapig hitegetett! olyan leveleket írkált, h legszívesebben kitekertem volna a nyakát (egyébként roppant türelmes és elnéző természetem van!) őt kitiltották, de nem tudom, h másnak is volt-e köze hozzá! már csak azért sem hagytam, h legalább másokat már ne tudjon becsapni! tévedni, próbálkozni lehet, de hogy még ő bunkóskodjon a normális, szavát tartó emberrel, az már sok!!!!!!!!!!!!!!!

Ti hol tanultátok meg a kendő, mei thai használatát? vagy megveszi az ember és előbb-utóbb ráérez? nem féltetek, h kiesik a csöppség?

Kép
zsani78

Zsani
Na igen, negatívat tuti adni fogok neki, csak előbb erőssítse meg a Teszvesz, hogy ha bosszú negatívat kapok, akkor törlik...
Én Bálinttal kezdtem, és a kendőmhöz volt egy kis füzet. A 2.héten már fejből ment. áááá kiesni??? aaaazt nem, nagyon biztonságos a kendő :)
Vendég

emi!
De, átírtam a névcserét. ;)
Ati még nem nyilatkozott neki mi tetszik.

zsani!
Nekem a kendőhöz (boltban vettem) volt egy elég jó füzetke, amiben sokféle kötés lépésről lépésre le van rajzolva és írva. Azt abból. A mei thai-t (ismerős varrta), azt meg youtubról
.

d.dodó

Dodó
privi ment :D
Vendég

Dodó,
az inga módszer azért nem működik, mert Te irányítod!
Legalábbis nekem arra leng, amerre én akarom, úgy kileng, hogy öröm nézni. De mindig én irányítok!

Doktor néni szerint minden ok, ennyi.
Asszem megyek 4D-re mert kell már egy kis fotó :)
Diétáznom is kell, mert eddig semmit, de most 6 hét alatt 3 kilót híztam. ??? A dokim szerint ha most meglódul, mert általában ilyenkor szokott, nagy baj lehet - magas vérnyomás, cukor ... stb.
Diéta: zöldség, gyümölcs nap! Ezeken a napokon semmi mást nem ehetek, csak a fent említetteket. (A terhességnek +5-10 kg felesleggel vágtam neki, persze nem volt "divatos", de azért annyira vészes sem.)
Ebben a hónapban valóban kevesebb zöldésget és gyümölcsöt ettem, untam a narancsot, banánt, almát. Hosszú volt a tél is ...
Tényleg ilyen nagy a baj? Most már tényleg elszáll a súlyom?
Amikor hányingerem van, a hideg tej és egy kis keksz nyugtatja meg a gyomrom. Erre a gyümölcs is képes?
Azért izgulok!

Az anyaság miatt meg azért izgulok, mert mindenki szerint "jó anya leszek" és már most irigylik a lányomat ... na, nehogy meglepetést okozzak! A sógornőmért mindenki izgult, tényleg nem volt egy anya típus, de komolyan, remekül csinálja. Belőle nem nézték ki és szuper lett, belőlem kinézik, félek lebőgök.
Remélem tényleg csak "első gyerekes" szülő para :)
Vendég

Anya maci!Az, hidd el! :wink:
Na elteszem magam holnapra.Mindenkinek szép álmokat!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

edi!
Válaszoltam! Csak közben esti rutin volt Lizyvel.

d.dodó

dodó, edi: köszönöm! lehet, h majd egyszer kipróbálom én is!

megyek lefexem, hosszú volt a nap! és reggel randim lesz :wink:
ha lehet majd drukkokat kérek, h a vesetágulatnak még a nyomát se lássuk!!!! jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78

zsani!
Holnapra drukkok! (Amugy igy hallottam a fiuknál többségben látnak még méhen belül vesetágulatot, de mire megszületnek, rendbejön...lányoknál ritkább).

d.dodó

Niki: a bokorbapisilés olyan dolog (szerintem), hogy nem tud mit tenni az ember. Nálunk úton útfélen meg kellett állni még autóval is, mikor leszokóban voltunk a pelusról. Én inkább bokorhoz vittem, mint egyéb nyílvános helyet kerestem. Persze csak pisilni. Egyrészt mert a kezdet kezdetén nem tudja olyan sokáig visszatartani a gyerkőc, másrészt nem akartam, hogy bármihez is hozzáérjen. Kb. így 3 évesen tudom megmagyarázni neki, hogy otthon pisi elindulás előtt és ha lehet, akkor bírja ki, míg hazajövünk. Tényleg csak akkor szól, ha nagyon muszáj.
Bocsi, nem okoskodni akartam, csak leírtam, nálunk hogy zajlott ez a bili dolog.
A napozót már mi is megkaptunk, szerintem is nagyon édes. :D

Zsani: igen, érdekel a szülésfelkészítő. Küldtem privit :) Köszi!!!
Holnapra drukk Neked!
A kendőhöz én is kaptam egy kis füzetecskét, amiben benne volt jó néhány kötésféle lépésről lépésre.

Edi: nem ismerem azt a parfümöt, amit írtál és amit be is linkeltél. De az összetevők nagyon jók, kedvenceim, így nekem is bizti ízlene. Majd megszaglászom, ha találkozom vele.
Én nem tudnám annyiban hagyni a kendőt. Használtan, szakadtan.... ezért sunnyogott biztos. A szabályzat szerint neki erről kötelessége lett volna tájékoztatni Téged. A helyedben visszakérném a pénzt. Azért 6000 is 6000. Kaphatnál annyiért hibátlan kendőt. Esetleg abból hány kisrucit tudnál venni Botinak?! :D
Sajnálom, hogy így jártál és irigylem a vérmérsékleted :D
Ha a teszvesznek írsz, semmit nem fognak tudni tenni - tapasztalat. Csak az eladó által is elfogadott szabályzatra fogják felhívni a figyelmét. Nekem volt egy hasonló esetem, de én addig írogattam az eladónak, míg visszautalta a pénzem. Az eladó köteles feltüntetni a leírásban az esetleges hibákat. Készíts róla fényképet, ha megvan a csomagoló papírja, akkor arról is (dátum miatt) és próbálj meg írni a tv-nek és az eladónak is.
Lehet, hogy huza-vona lesz, amire megkapod a pénzed. De szerintem megéri. Azért idegeskedned nem kell azért! Csak vedd elő az Edis határozottságod, ahogy eddig is. :D Szerintem eredménnyel fogsz járni.

Jó éjt Nektek!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jó éjt mindenkinek!
Holnap 8:20-ra kell suliba mennem. Ha ugy kelek, hogy nem kell kapkodni előtte akkor jövök!!

d.dodó

Jó reggelt,

köccke mindenkinek macifarm felvilit :D ....valamikor megnézem....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Jo reggelt Lanyok!
Tegnap alig tudtam jonni, de ma annal nagyobb orommel jottelek Titetket visszaolvasni. Este keson fekves, ma koran keles volt. Ma ejszaka es reggel is nem tudom mi volt Manoval, de borzaszto aktiv, mar a koldokkel egy vonalban erzem, eddig mindig lentebb volt, es most mar szinte mindig, ejszaka is tobbszor folebredtem ra. Remelem jol van, es nincs baja, hogy ennyire nyugtalan a kis beka.

Csajok, vegre holnap Apa indul haza. Igazabol nekem nagyon elszaladt ez a het, pedig nem volt semmi kulonos, de mindig volt valami tennivalom, igy tenyleg nem unatkoztam. Neki lassabban teltek az utolso napok. Jaaaa es vegre tudott venni otthon Micimackos fuggonyt, bar szerintem nem teljesen olyat amilyet en elkepzeltem, de a magassag kotott minket, mivel magas ajto-ablakra lesz.

Edi: hat hogy milyen szemet pofatlan emberek vannak. 6000 ft-ot kepes volt elekerni ennyit idot varatva egy lyukas szakadt kendoert..felhaborito. Minimum, hogy adj neki negativot es azert en csak megprobalnam kivagatni a teszrol. Mert ilyen inkorrekt eladoknak ott nincs helye.
Netes vasarlas: imadok neten vasarolni, bar az utobbi idoben csalodasom volt, mivel osszesen 5 csomagom nem erkezett meg, osszegben nem voltak oriasi osszegek, hisz kb. osszesen ha volt az egesz 20 euro de akkoris, megnyertem oket es kifizettem. Valami oknal fogva megis az olasz postat hibaztatom es nem az angolt. Mivel en is elado vagyok, sajna szamtalanszor fordult elo, hogy amit en adtam fol elveszett, aztan valahogy mindig megegyeztunk a vevovel, igy csak pozitiv feedbackjeim vannak. Inkabb ha tudom potolom, de nem akarok negativ osztalyzast. Mar tobb mint egy eve vagyok elado, es 400 + feedet tudhatok magamnak. Asszem a vevok most mar bizalom alapjan is vasarolnak tolem.
Na ezt jol kisveseztem igy koran reggel.

Zsani: nekem van DKNY zold golyom..de nem hasznalom :lol:

Bibar: nagy drukk megy mara..nem veszes, kibirhato.

Remelem ma mar tobbet tudok jonni, szep napot mindenkinek Lanyok!
pocaklako

Sziasztok!
Reggeli műszak, suli előtti bekukk!!

Ma szerencsére jól ébredtem. Bár suliba semmi kedvem nincs menni. És ráadásul ma 2-ig lesz órám.

d.dodó

Jó reggelt!
Manorka ez tudom így van.Ha muszáj,akkor muszáj, nincs mese. Dehogy vettem okoskodásnak, örülök, hogy leírtad. Remélem Ti sem vettétek úgy, hogy erőltetem, mert eszemben sincs. Tegnap este ruhástól ráültünk, az tetszett neki. :lol: Játszottunk közben.Aztán egy idő után le akart jönni én meg egyből levettem. De ma reggel csupasz popóval nem aratott sikert.De nem sírt már,csak le akart jönni. Le is vettem. Szóval most csak ilyen szinten tartunk. :lol:
Poci, de jó!!!Akkor már csak egy nap.És gondold csak el mennyi finomságot visz majd!!!!!!
Képzeljétek, most a fagyira kattanok. Vettem csoki-vaníliásat, és eldöntöttem beosztom.Hát 3 napig bírta, alig tudtam letenni. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Reggelt láááányok :)

Tegnap elborultam az ágyban mint egy zsák :)

Zsani
megy a drukk naná.... Bálintnak is volt vesetágulat, a 25.héten már sehol sem volt :) ++++++++++

Pocak, Manorka
Hát írtam a Teszvesznek, kíváncsian várom, hogy mit ír vissza....
Az a helyzet, hogy ez az eladó akkora sutyerák, hogy nehz mégegy ilyet találni... Megírom neki a véleményem, de a pénzemet nem fogja visszautalni ebben biztos vagyok... Negatív az egyértelmű, csak még várok a teszvesz válaszára....

Niki
nekem most a hideg, édes tej csúszik, de naggggyon :roll: :oops: :roll:
Tegnap is kávét akartam itt benn csinálni, hideg tej, beletettem a cukrot, és habosítani szoktama géppel, de felkevertem és belekóstoltam..... neeeeeeeem kellett volna, kinek kell a kávé, mikor isteni a hideg tej édesen.... :lol: :oops: :roll:
Vendég

Jo reggelt Nektek is reggeli muszak... Dodo, Edi, Niki :lol: :lol: :lol:
Csajok, a Manom majd kiugrik a pocakbol mar ruhan keresztul is latszik, hogy hogy tancol odabent..ugye nincs baja, hogy ilyen nyugtalan most :( Semmit nem aludt, se en sem o. Vagy kezd szukos lenni neki az albi???? :roll:
Nyugtassatok meg, hogy csak en fantazialok itt a nagy maganyomban es beszelek hulyesegeket. :oops:
pocaklako

Pocak
Semmi baja!!!! Egyszerűen fejlődnek az ingerei, a mozgása, a reflexei... Lehet érzi a frontot is ilyesmi. Az csak jó, ha mocorog ennyit, ez nem baj!!! Ne aggódj. Egyébként ma Boti is élénkebb, lehet érzik a tavaszt. Nem szűkös még nekik, csak eddíg ugyan ezeket a mozgásokat nem érezted mert Riccardo kisebb volt. Most éppen ugyan azokat csinálja, csak jobban érzed, hisz már nagyfiú.
Vendég

Jaj Edi, Te mindig olyan megnyugtato szavakat tudsz irni. Valahol a szivem melyen en is tudom, hogy minden rendben van, csak hat a terhesseg minden napja nalam egy uj tapasztalat, hiszen meg soha nem voltam ilyen allapotban. Most egy kicsit nyugi van, de meg igy ejszaka soha nem ereztem, hogy fel is ebredjek ra tobbszor is. :)
pocaklako

Pocak
Igyekszem megnyugtatni, mert kevés dologban vagyok anyira biztos, mint abban, hogy semmi baj nincsen Riccardoval :)
Már azért gondolj bele, hogy komoly nagyfiú :)
Ne félj, ezzel nem vagy egyedül... Én ugyan voltam már kismama, mégis minden perce új a Botival való gyönyörű állapotnak :)
Vendég

Hahóóóó lányok merre jártok??? látom jön a jó idő és egyre kevesebbet lesztek.... sebaaaj, ahogy nem dolgozom én sem leszek már ennyit, mert akkor inkább a levegőn majd :P

Sétáljatok helyettem is :)
Vendég

Sziasztok!

Én nem tüntem ám el... :oops: csak túl sok a feszültség most és tiszta egy merő depi vagyok :cry:

gratula a hétfordulosoknak. utólag is... :roll:

Kép
freyja

Freya

mi történt????? :?
Vendég

En is vagyok hellyel-kozzel, bar epp a postara indulok, de aztan jovok is haza.
Koszi Edi :D

Frayja: mi a baj? :shock:
pocaklako

Sziasztok Lányok!

Úúúúgy rákészültem, hogy majd mennyit kell visszaolvasni, (mert még este eljutottam egész tegnap reggelig)..... erre itt meg pangás van?!?!?!

Edi: Én szolidaritok veled és itt ülök az irodában.... persze azt azért látom, hogy gyönyörű idő van kint.... grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Freya: Mi történt? Megint (még mindig) az exalbérlők?

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Mivel nagy a nyugalom ma, olvasgattam a neten...
Olvastam egy cikket, melyben dr. Hajdú Krisztina annyire nem pártolja az őssejt levételét :? Most ahogy olvastam lehet benne valami, mondjuk részemről már mindegy, de azoknak akik lelkifurit éreznek amiért nem tudják levetetni, jól jöhet. Azt hiszem van benne igazság amit írnak, lehet kár, hoyg nem olvastam előbb...
http://www.kismama.hu/babavaras/koldokzsinorver/1680/
Vendég

jaaaj nincs baj csak depi :( apa folyton dolgozik,feszült szinte itthon sincs és rám sem néz. Én egyre inkább pocisan nem mehetek le a munkahelyére, mert az egy disco. hébe hóba :oops:
de igy pánikolok h itthon én nem vagyok vonzó...stb :oops:
hülyeség tudom :roll: na meg hát ő az a régi neveltetésű pasi, ő eltart de a házimunka kivétl nélkül az enyém :roll: és sokszor nem birom. mi lesz ha baba is itt lesz? nem fog segiteni? nekem kell a babót és a lakást 100%as ellátni? minimális segitség jól jönne néha... :(
szóval apa feszült,nem lehet beszélni vele mert robban, én robbanok a lakásfelújitás miatt, és most igy kb ölni tudnék egy kis nyugalomért meg a páromtól egy kis törödésért.

tegnap észbe kapott, elrohant csokiért nekem...
de olyan dilis, hát nem csokira vágyom :oops: :cry:

bocsi kipanaszkodtam magam :(

Kép
freyja

Sziasztok!

Én is vagyok ám, tegnap jöttünk haza, mert wellnessezni voltunk egy kicsit családilag :D Én mondjuk nem fürödtem, de a fiúk nálunk nagyon vízilények, ki sem jöttek a medencéből napokig :D

Remélem mindneki jól van, én ma sajnos nekiülök tanulni, már előre nagyon utálom :roll:

Emma, remélem megnyugtatott Hajdú Krisztina :D

Poci, nagoyn köszönöm a fügekockát, kíváncsi vagyok, vajon mikorra ér ide! :lol: Majd muti meg a micimacis függönyt!!

Zsani, akkor felezzünk, majd dumáljuk meg, hogy hogyan találkozzunk!

Edi, ez a kendős dolog nagyon gáz :shock: Tetszik a cikk az őssejtlevételről, szerintem tárgyilagos.

Freya: remélem semmi komoly :cry: próbálj nem idegeskedni
4
Anyamaci, örülök, hogy minden okés volt a dokinknál ! Én is tegnap voltam, babóka jól van, aranyosan mocorog, de képzeljétek, a külső méhszájam fel van puhulva :roll: Még zárt, de már nem tart annyia szorosan, tudtok erről valamit? Azt kérte a dokinő, hogy pihenjek többet, amennyit csak tudok, aztán itthon vettem észre, hogy a kiskönyvbe meg beleírta aláhúzva, felkiáltójelllel, hogy fekvés!! Na, msot akkor mit csináljak?? :roll:

Kép

Kép
bébike4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?