Sziasztok!
Ma nagyon szép idő volt - ki is használtuk, jó nagyot sétáltunk -, ici-picit fújt a szél, de volt sok napsütés, csicseregtek a madarak, délutánra meg ismét jött a sok szürke felhő. Kár, hogy nem tartott legalább egy hétig ez az idő
Még havazást is mondanak a hétre. Remélem, nem jön be nekik, mert már nagyon unom a rossz időt
Bibar: hasonló cipőben járunk ismét, mert én is több, mint 3 éve itthon... Én sem tudom, milyen lesz újra visszaszokni a munkába, illetve más lesz biztosan, mert innentől a 2 gyerek lesz a legfontosabb és nem a munka. És hozzájuk kell mindent igazítanom.
Zsani: kemény napnak néztél elébe
A köldököm nekem is olyan
Ne piszkáld és rosszra pláne ne gondolj. A terhesség velejárója lehet ez is.
Most olvasom, hogy meg is jöttél a dokitól azóta. Jó hír, hogy minden okés! De nem is lehetne másképpen.
Niki: nem vagy elkésve a biliztetéssel és csak jó tanácsként írom, hogy erőltetni sem szabad, meg kell érjen rá Riki. Lehet, hogy ha később próbálod, akkor szívesen fog ráülni.
Úgy rémlik nálunk olyan 1,5 körül jött el ez az idő, mikor úgy tudtuk elővenni a bilit, hogy onnantól csak az volt nappal. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy valahogy én is tavasszal kezdtem el a szoktatást, hogy nyáron már ne kelljen pelus. Nem is kellett onnantól napközben.
Ne keseredj el, ha nem tetszik még Rikinek. Rá fog jönni, hogy jó dolog. Meg kell nagyon dicsérni majd érte, megtapsolni és akkor lesz nagy sikerélménye is.
Hátha a nyári bokorba való pisilés majd tetszeni fog és rá fog érezni a dolgokra.
Poci: gratu a 23.héthez. Húúúú, de szalad az idő
Edi:szupi az egyedi vonalzód
Dodó: sav, hányinger.... szegény!
és még tél, hó is.......
Névügyileg nálam a Marcell a befutó a fiúknál. Páromnak pedig a lányok közül a Natália tetszik. Így közösen adjuk le a voksunkat
Edi: nekem is azt mondták, hogy a Hepatitis kb. 4-5 hét mire meglesz. Még én sem mentem vissza érte. Majd talán a héten.
Illatok: nálam a ffi parfümökben változott az ízlésem, amit a páromon korábban szerettem, azt a várandósság elejétől fogva nem tudtam elviselni. Aztán választottam másikat neki
Sakura: gratu a kis bajnokodnak!
Nagyon szép lesz a rucid. Nekem fehérben is nagyon tetszett. Majd ha esetleg felpróbálod, ismét kérünk szépen képet, jó?
Mikor is lesz az esküvő?
Mercy: Veresegyházán van a macifarm, de írta Bibar is, így nem is részletezem milyen szupi. Csak kár, hogy fizetőssé tették. Szerintem többen támogatták, amíg nem kértek a belépőért pénzt. Sőt még a kocsi után is kell fizetni, ha azzal állok be. Pedig oda gyalog nehéz lenne eljutni.
Anya Maci: Neked is gratu a 21.-hez
Ma nagyon szép idő volt, ici-picit fújt a szél, de volt sok napsütés, csicseregtek a madarak, délutánra meg ismét jött a sok szürke felhő. Kár, hogy nem tartott legalább egy hétig ez az idő
Még havazást is mondanak a hétre. Remélem, nem jön be nekik, mert már nagyon unom a rossz időt