Sziasztok!
Csucsu, nekem inszem előtt 2/3 Menopurt kellett szúrnom, tüszőrepinek Pregnylt kaptam. Petefészek szurkálás lehet a peteéréstől.
Vitaminok: én azt olvastam, hogy C-vitaminól max napi 1000 mg-ot lehet a nőnek. Lehet, hogy én is úgy csinálom, hogy 1 nap terhesvitamin 1 nap Béres. Esetleg nem tud valaki olyan bogyót, ami nem komplex, hanem csak vasat tartalmaz?
Kisbeeka, nekem is volt kisfokú endóm. Sokat olvastam a betegségről, és a gnrh-tól nagyon sok mindenkinek kiújult és iszonyú szenvedésekkel jár (hőhullámok klimax érzés stb) szerintem egyértelműen a minél hamarabbi lombikot kéne választanod. Bár jó sokára kaptál időpontot.. Nem tudom én lehet, hogy átgondolnám a helyedbe, hogy esetleg máshol hátha kapsz hamarabb (pl Kaáli) ott is tb-re megy a lombik. Mert lehet, hogy neked most jobb lenne, ha hamarabb eljutnál a lombikig. Vagy esetleg még fogamzásgátlót kéne szedned addig, azt sokan szokták ajánlani.
Az endó furi betegség, valaki meg sem érzi, hogy van neki. Nekem pl fájt mensi alatt, de nekem a műtét után is fájt, ami egyáltalán nem biztos hogy azt jelenti visszajött. Állítólag megmaradhat a kismedencei fájdalom.
De valakinek nagyfokú endó sem fáj. Szóval nem biztos, hogy érzed,ha kiújul. Ja meg a barnázás is tipukus tünet, de az sem mindeninek van.
Egyébként a diétában lehet valami mert én végigcsináltam egy hónapot és az égvilágon semmi fájdalmam nem volt. Viszont nagyon nehéz betartani sajnos.
Remélem a lelki gyógymód segít majd.
Navi már csak egyet kell aludnod
Annyira szorítok érted. Jó, hogy otthon van a párod legalább eltereli a figyelmed. A Corax jó teszt, 20-as érzékenységű, jobb mint általában az occsó déemesek. Én a 15.napon használtam és szép erős csíkom lett.
Én nem feküdtem utró után, nem is tudtam, hogy kell. Pici mindig kifolyt, de a lényeg bent maradt. MOndjuk ártani nem ártasz ha kicsit pihizel utána.
Sajt ZT +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jaj Sajti mehettél volna ma, a tíz körmömet lerágom érted. Bár szerintem ez a nyugalom jót jelent, meglesz az eredménye. Ne félj a méhenkívülitől, lombiknál nagyon pici az esélye. Te hogyhogy nem utrózol?
Ja és majd ha máshol nem a topiktalin összefutunk
Vörösmacs minden rendben lesz és szuper eredményeket fogsz kapni. Tudom érzem ++++++++++++++++++++++++++++
Ancsyka édes a vonalzód
Rodina nekem a 17. napon kellett mennem. Én is nagyon örültem Lucuzsnak, pedig még vérezgetett is - biztos akkor volt a beágyazódás. De mindegy is, lényeg a siker! Ezek után már csak te jössz